Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
capsule_616x353.jpg

چند روزه دارم Habroxia 2 رو بازی میکنم که یه اسپیس شوتر خیلی باحال اولد اسکول هست...نسخه اولشم بازی خوبیه و کلا بازیای دوست داشتنی و خوش دستی هستن! اگه به این سبک علاقه دارید حتما امتحان کنید...کنترل بازی توی این سبک خیلی مهمه که اینجا عالی پیاده‌سازی شده.

ولی نیومدم فقط اینو بگم! یه اسپیس شوتر دیگه هست که نمیدونم چرا هر موقع یه بازی توی این سبک تجربه می‌کنم، ناخودآگاه یادش میوفتم: A Space Shooter For Two Bucks ! :D

309034-a-space-shooter-for-2-bucks-playstation-3-front-cover.jpg

این دیگه خیلی ایندی و هیدن جمه! سالها قبل تو بخش PS Mini خدابیامرز پیداش کردم! ولی به خاطر اینکه خیلی ارزون خریده بودمش، یادمه از کیفیتش خیلی تعجب کردم و بشدت سرگرم‌کننده + خنده‌دار بود! از اسمش مشخصه قیمت کاملش 2 دلار بود ولی من توی تخفیف فک کنم فقط چند سنت خرجش کردم! گیم‌پلی که یه اسپیس شوتر کلاسیک درست حسابی بود و تعداد مراحل و مدت زمان بازی هم حدود 5 6 ساعت بود که از یه بازی مینی دو دلاری انتظار نمیره! یادمه بیشتر از همه چی، دیالوگ‌هایی که بین دو تا شخصیت اصلی رد و بدل میشد واسم خیلی باحال بود و چیزی نیست که تو بازیهای این روزا بشه پیداش کرد :D حالا خودتون تونستید امتحانش کنید...مطمئنم با وجود اسم و قیمتی که داره، از کیفیتش تعجب میکنید!

picture6-min_u54x.png
Deathwish Enforcers

بچه ها دیشب داخل نمایش limited run games سازنده های Battle Princess Madelyn که شایستگی خودشون رو در تقلید از Ghosts 'n Goblins یکبار به اثبات رسونده بودند ..دوباره دست به یک تقلید تابلو دیگه زدند و از دنباله معنوی بازی sunset riders یا همون کلانتر خودمون پرده برداری شد...

داستان در سال های 1970 جریان داره ، و همه چیز از انیمیشن تا اسلاید و موتور سواری به جای اسب و اینا همه همونه ..
فقط خدا رو شکر چون توی گروه خودتون دختر هست دیگه لازم نیست مثل دختر ندیده ها بپرید تو کافه..! و مهم تر از اون سر اینکه چه کسی اول بره داخل با بغل دستی تون درگیر بشید و کار به فحش و فضاحت بکشه و از کلوپ بندازنتون بیرون...

4_18gg.jpg

اگه به من بگن اولین کلمه ای که در سال 2022 با شنیدن کلمات فضای گوتیک ، قصر و سرداب ، ماه کامل و نورمهتاب ، شلاق و خوناشام ..به ذهنت می رسه بگو ..بدون لحظه ای فکر کردن به کسلوانیا می گم ... The Last Faith...
بــله ، دیشب بالاخره این The Last Faith عمه ننه ! ناشر پیدا کرد و قراره بعد 3..4 سال کیک استارتر و سرکار گذاشتن طرفدارهای کسلوانیا و خون به جیگرشون کردن ، جونش بالا بیاد و 2022 برای همه کنسول ها عرضه بشه بالاخره...
هر چی این زِد فن اینا..! تو هر نمایش و دایرکتی در به در ، درپی نشونی از سیلک سانگ بی نشون می گشتند ، من چشمم فقط دنبال این بازی بی صاحاب بود..!
همین دیشب هم اینا در یک حرکت انقلابی ـ جهادی ـ ضد استعماری ، کلمه متروید رو خیلی شکیل از روی ژانر بازی شون برداشتند و انداختند سطل زباله ! و ترجیح دادن از Soulsvania استفاده کنند..
(( اتفاقا خوب کاری کردند..! آره بابا چیه یک متروید می چسبونند ته همه بازی ها.. این کارشون فقط باعث میشه بعضی ها تو این تاپیک ها دور بردارند..!! :-"))
حق هم دارند ، بازی شون بیشتر اکشن هست تا ماجراجویی و میشه گفت ترکیبی هست از castlevania و بیشتر Blasphemous....اینجا هم به نظر آقای Penitent One خاطرخواه و طرفدار کم نداره..! پس تا اومدن شماره دومش می تونید مقداری روی بر و بازوی Eric و شمشیر و تازیانه اش حساب کنید...

4_18gg.jpg

اگه به من بگن اولین کلمه ای که در سال 2022 با شنیدن کلمات فضای گوتیک ، قصر و سرداب ، ماه کامل و نورمهتاب ، شلاق و خوناشام ..به ذهنت می رسه بگو ..بدون لحظه ای فکر کردن به کسلوانیا می گم ... The Last Faith...
بــله ، دیشب بالاخره این The Last Faith عمه ننه ! ناشر پیدا کرد و قراره بعد 3..4 سال کیک استارتر و سرکار گذاشتن طرفدارهای کسلوانیا و خون به جیگرشون کردن ، جونش بالا بیاد و 2022 برای همه کنسول ها عرضه بشه بالاخره...
هر چی این زِد فن اینا..! تو هر نمایش و دایرکتی در به در ، درپی نشونی از سیلک سانگ بی نشون می گشتند ، من چشمم فقط دنبال این بازی بی صاحاب بود..!
همین دیشب هم اینا در یک حرکت انقلابی ـ جهادی ـ ضد استعماری ، کلمه متروید رو خیلی شکیل از روی ژانر بازی شون برداشتند و انداختند سطل زباله ! و ترجیح دادن از Soulsvania استفاده کنند..
(( اتفاقا خوب کاری کردند..! آره بابا چیه یک متروید می چسبونند ته همه بازی ها.. این کارشون فقط باعث میشه بعضی ها تو این تاپیک ها دور بردارند..!! :-"))
حق هم دارند ، بازی شون بیشتر اکشن هست تا ماجراجویی و میشه گفت ترکیبی هست از castlevania و بیشتر Blasphemous....اینجا هم به نظر آقای Penitent One خاطرخواه و طرفدار کم نداره..! پس تا اومدن شماره دومش می تونید مقداری روی بر و بازوی Eric و شمشیر و تازیانه اش حساب کنید...

دیشب تریلرش رو دیدم، میگفتم چه کسلوانیاییه این :دی
و من کسلوانیا کلاسیکا اصلا نزدم:p ولی خو شدید اون حس رو میداد:-"

فقط من کلا ناراحت میشم وقتی میبینم چنین بازی های 2D خفنی، گیر دادن به آرت استایل پیکسلی:(
خو چرا واقعا نباید یه گرافیک شسته رفته و خوجگل مثل Hollow Knight و Street of Rage 4 داشته باشن :( (اصلا و ابدا اشاره به همین بازی و TMNT نیستا :-" و در کنارشون 673بازی دیگه:-" )

دیشب تریلرش رو دیدم، میگفتم چه کسلوانیاییه این :D

فقط من کلا ناراحت میشم وقتی میبینم چنین بازی های 2D خفنی، گیر دادن به آرت استایل پیکسلی:(
خو چرا واقعا نباید یه گرافیک شسته رفته و خوجگل مثل Hollow Knight و Street of Rage 4 داشته باشن :( (اصلا و ابدا اشاره به همین بازی و TMNT نیستا :-" و در کنارشون 673بازی دیگه:-" )
جانم به فدایت ..یا امیر..!! ^:)^
حالا شما زیاد خودتون رو ناراحت نکنید ..ارزشش رو نداره ..!!
بخدا من هم خیلی اونجوری بیشتر دوست دارم تا پیکسل آرت..اینا دیگه شورشو درآوردن...کثافتا..!!

نمی دونم ،من در حدی نیستم که نظر بدم و تخصص و اطلاعات کافی هم ندارم..
ولی شاید چون روند توسعه پیکسل آرت راحت تره ..ارزون تره ..سریعتره.. نسبت به hand drawn ...باز هم نمی دونم..
فکر کنم مشکل هزینه هم باشه..
بخاطر این میگم چون حتی فرزندان مورتا رو، با اینکه شرایط بسیار بسیار عالی داخلی و اقتصادی براش فراهم بود !! اومدن پیکسلی کارکردن در صورتیکه سبکش بیشتر 3D می طلبید...

بعد به نظرم کار طراح محیط و شخصیت هم راحت تره دیگه..!!سر انیمیشن های شورش گویا 400 تا طرح دستی هر شخصیت داشته!! الان می بینی که، سازنده های هالو نایت زیر شماره بعد زاییدن..!!
ماشالا تو پیکسلی همه هم از دم چشم و ابرو که ندارند..! یا مثلا طراح محیط کم میاره ، رنگ ها رو با هم قاطی میکنه یک چیز هنری ازش میزنه بیرون.. دیدی ، اکثرا هم سیاهی و تاریکی ابدی ،جز جدایی ناپذیره این بازیهاست... جنگل هاشون رو نیگاه کنی همیشه به روش باب راس کار میکنند..!!

سخن شما کاملا درسته ... به نظرم اونجوری کار کنند ,موفق تر هم میشند.. نمونه اش بازی های Vanillaware ..یا همین ender lilies که تو همین سبک ها بود ولی خودشو از زیر سایه گرافیک پیکسلی کشید بیرون و یک hand drawn ساده کار کرد..اتفاقا خیلی هم خوب دیده شد و موفق تر از اینها بود با اینکه به نظرم حقش هم نبود..!!

البته بازی های 2 بعدی زیادی هم شبیه شورش واینا کار میکنندا وا..چمیدونم shantae .. monster boy ..blast brigade ..guacamelee ..bladed fury ..unruly herosدرسته یک مقدار رنگی پنگی هستند اما خفن بودن خودشون رو حفظ کردند..ولی باز هم اینجا طرفدار نداره..

داخل تاپیک هاش من خودم رو جر دادم، زخمی کردم ،خود زنی کردم ..هیچ کس نیومد بگه چه مرگته! یدونه چسبی پمادی شیافی ..! رو زخم هام بگذاره..ببین بازی نمیکنید الکی بهونه نیارید...!!:D

حواسم هم به اون تیکه ای که به TMNT انداختی بودا..حالا اون 673 تا بازی.. ..جهنم و ضرر، اینم روش..674 تا بازی به درک ...
ولی گفته باشم من سر TMNT با هیچ کس شوخی ندارم..!! حتی شما دوست عزیز :x:xخیلی هم پیکسل آرتش قشنگه..!!>:P

آخرین ویرایش:
دیشب تریلرش رو دیدم، میگفتم چه کسلوانیاییه این :D

اتفاقا من به خاطر گرافیک پیکسلی دوستشون دارم:D
این پیکسلی اون پیکسلی نیست که زمان میکرو و سگا داشتیم، خیلی پیشرفت کرده:-"

اتفاقا من به خاطر گرافیک پیکسلی دوستشون دارم:D
این پیکسلی اون پیکسلی نیست که زمان میکرو و سگا داشتیم، خیلی پیشرفت کرده:-"
اینکه درسته این پیکسلی با اون پیکسلی فرق داره(البته نه همه ی بازی ها:-" )

ولی با این حال گرافیک امروزی به نظرم خیلی بهتره و بیشوخی باید بی خیال آرت استایل پیکسلی بشن:-"
تنها پیکسلی خیلی خوبی که دیدم به نظرم Eastwardه که واقعا چیز خفنی ساختن(حداقل عکس و تریلر...نزدم:-" )

حیفه آقا...نکنید... کسی ازتون انتظار بازی های Supergiant نداره، ولی خوب یکم به روز بشید:(

اینکه درسته این پیکسلی با اون پیکسلی فرق داره(البته نه همه ی بازی ها:-" )

ولی با این حال گرافیک امروزی به نظرم خیلی بهتره و بیشوخی باید بی خیال آرت استایل پیکسلی بشن:-"
تنها پیکسلی خیلی خوبی که دیدم به نظرم Eastwardه که واقعا چیز خفنی ساختن(حداقل عکس و تریلر...نزدم:-" )

حیفه آقا...نکنید... کسی ازتون انتظار بازی های Supergiant نداره، ولی خوب یکم به روز بشید:(
گرافیک امروزی اجراش خیلی سختره، مخصوصا بحث هنریش. ولی پیکسلی هم اجرای راحتری داره و هم اینکه چون مثل قبل محدودیت ندارن میتونن کارهای جالبتری انجام بدن :D

دلیلش اینه که تا اسم پیکسلی میاد کلا سمتش نمیری وگرنه کارهای خوب زیاده مثل KATANA ZERO، OWLBOY، DEAD CELLS، SHOVEL KNIGHT، OCTOPATH TRAVELER و... :D

برای همون یکم به روز شدن کلا باید همه چیز رو بکونن و از اول شروع کنن :D

8-min_thms.png

درست زمانی که جهانیان محو تماشای زیبایی هایTMNT هستند و منتقدین در مقابل این همه شکوه و عظمت سر تعظیم فرود آوردند و گیمرها زبونشون بند اومده..!
.... ... final vendetta بازی دیگری در سبک بزن بزن ، عرضه شد ..(آخه با چه اعتماد به نفسی... )

این بازی رو من بخاطر طراح باکس آرت و پوسترش یعنی استاد GENZOMAN( طراح باکس آرت خیلی بازی های دیگه مثل دابل دراگون نئون یا مومیایی و بتل اَکس..) دورادور و دزدکی تحت نظر داشتم.. نمایش ها که بازی بدی رو نشون نمی دادند ..

پیشینه سازنده ها رو میبینی متوجه میشی اینا خیلی دوست دارن برگردن به گذشته و مثل اون موقع با همون شکل و شمایل بازی بسازند ..سازنده های بازی ..Xeno Crisis که سال 2019 در کنار کنسول ها و پی سی برای مگادرایو و دریم کست هم دادنش بیرون...! اون بازی شون خیلی خوب بود ..اگه بازی نکردید همین الان برید تو کارش...و همینطور Battle axe که اِی بدی نبود..ولی خیلی آرکید بود..یعنی همــه بازی هاشون حالت آرکید ، کوتاه و صد البته سخت داره...

حالا آخرین ساخته شون خیلی شباهت به فاینال فایت داره . چه نام بازی! چه لوکیشن ها، چه داستان و چه شخصیت ها و طراحی دشمن ها ، حتی HUD بازی...آقا موز روی زمینه جای سیب می فهمید.. موز..!! دقیقا صحنه شروع به این شکله که تلفن زنگ می زنه و خبر گروگان گیری یک خانم جوان رو میده..یادتون نیومد..؟
اونجا دختر هوگار بود اینجا خواهر کلیر یکی از شخصیت های بازی ، نگران نباشید هنوز هم کشتی گیر داخل بازی داریم از یک تیم 3 نفره ..! حتی مرحله ماشین خراب کنی... برای همین مثل همون فاینال فایت هم یک مقدار انیمیشن ها خشک تر هستند نسبت به رقبا...مرحله اول هم دوباره دقیقا از گاراژ و کوچه های اطرافش شروع میشه و مرحله دوم عینا شما رو می کنه تو مترو...!!

بازی در 6 مرحله( باز هم فاینال فایت.. ای خدا آخه قباحت تا کجا!) داخل لندن جریان داره نه مترو سیتی..! و انصافا موسیقی الکترونیک و تکنو بازی بی نظیره...فعلا نمره هاش دور و بر 7 هست ...
2-min_(2)_4clm.png

تو این سال ها همه رقبا یدونه نسخه جدید از بازی قدیمی بیت ام آپشون دادند بیرون ولی کپکام نشسته عین بز نگاه میکنه..! نمی فهمه که بازیتو نسازی، بازیتو میسازن..! خداکنه موفقیت حماسه ساز tmnt و در کنارش شورش در شهر باعث بشه کپکام به غیرت نداشتش بربخوره و ریمیک mighty final fight رو هر چه زودتردر دستور کار قرار بده..!

آخرین ویرایش:
آممممم، نمیدونم که قبلا اینجا راجع به آخرین DLC رایگان بازیِ به شدت دوست داشتنیِ Blasphemous صحبت شده یا نه، (چون این تاپیک رو من همیشه با علاقه دنبال میکنم و خیلی دوست دارم اینجا رو :D ) ولی اسم این آخرین DLC رایگان Wounds of Eventideـه که علاوه بر یه سری مراحل جدید و Boss یا Bossهای جدید، گویا یه Ending جدید هم اضافه شده که True Ending هستش ظاهرا. دست کم از این مطمئنم که Endingـی هستش که ارتباط مستقیم داره با شماره جدید که تو سال 2023 میخواد بیاد. من که شخصا دارم دوباره بازیش میکنم که ببینم این Ending جدید چیه و به شدت دارم لذت میبرم...

Blasphemous Wounds of Eventide.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or