Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
چقدر این تاپیک خوبه...
در بین اینایی که اشاره کردین یه نگاهی به dredge هم بندازین
ماهی گیریه با المان های لاوکرفتی
و
یه بازی قدیمی تر که در حد یه ساعت میتونین تموم زیر و بم بازی رو دربیارید do you copy عه که اونم من خیلی دوسش داشتم
یه بازی ترسناکه در زمان شیفت شب یه ranger پارک جنگلی
شکل و شمایل بازی یه مقدار شبیه firewatch عه
و اینکه نسخه دومش هم ساختن ولی از نظر من سمتش نرید که اصلا جالب نبود

دوستان من دیشب به محض امدن The Last Case of Benedict Fox بازی رو گرفتم رو گیم پس، تا امروز نزدیک 5 6 ساعت بازی کردم، جزو معدود مترویدوینیایی هست که من دارم بازی میکنم و خوشم امده:دی به نظرم اگه به این سبک علاقه مند هستید از دست ندینش.

چند تا devlog باحال میذارم ببینید اگه ندیدید :D
اولیش دِولاگ یه عموییه که 2 تا بچه داره و برنامه نویسه و 4 تا بازی موبایل توسعه داده ولی الان با short hike انگیزه گرفته که به صورت جدی گیم سازی رو شروع کنه

صفحه استیمش:

----------------------------------------------------
اینم ایندی مورد علاقم و چیل ترینشونه، آرت استایلش فوق العادست
Crimson Hollow:

----------------------------------------------------
این داداشمون هم داره یه گیم ww1 fps میسازه و از اونجایی که شاید بدونین(شایدم نه) fps ژانر مورد علاقمه و به این یارو علاقه قلبی دارم با این گیمش و امیدوارم fail نشه :D

صفحه استیم:

------------------------------------------------
drakemakes هم آموزش آنریل میده کنارش یه بچه گیم هم درست میکنه و مکانیزم‌های باحالی رو نشون میده، مثلا توی این ویدیو یه گیم جت پکی درست کرده، کلا توصیه میکنم دیدنشو اگه به پروسه گیم سازی علاقه دارید

یه devlog پتانسیل دار به چشمم خورد که طرف میخواد ژانر auto scrolling رو به قول خودش احیا کنه:D و از اونجایی تازه پارت اولش رو گذاشته به نظرم ارزش دنبال کردن داره که ببینیم تهش به کجا میرسه

راستی دولوپر crimson hollow هم هفته پیش devlog جدید داد و صفحه استیمشم بالا آورد (جمله بندی منو)

مثل هر سال گوریلا کالکتیو هفتصد هشتصد تا تریلر جدید نمایش داد. فردا هم توی SGF احتمالا 10-20 تا تریلر از بازیهای ایندی میبینیم، پس فردا Tribeca، و 10 جون هم صدتا تریلر دیگه توی Wholesome Direct.

و Future Games Show
و PC Gaming Show

حالا به همه اینا OTK Expo رو هم اضافه کنید.

خوب شد لایو ندیدم چون هم طولانی بود و هم دری وری زیاد داشت...هر چی جالب نبود رو رد میکردم و میرفتم سراغ تریلر بعدی!
ولی از یه سری تریلرا خوشم اومد...باید اینجا بنویسم که بعدا یادم نره!

Iron Meat
World of Horror
Quest Master
Corponation
Heart Abyss
Nocturnal
Slime 3K

...The Last Faith launches in October

یادتونه پارسال بازی نمایش داشت و قسم خوردن سال 2022 میاد ..
همین الان بعد یکسال تاخیر در اثنای Future Games Show ..ماه انتشار مشخص کردن...
امیدوارم برای مشخص کردن روز عرضه اش به 2024 حواله مون ندن...:-w

...The Last Faith launches in October

یادتونه پارسال بازی نمایش داشت و قسم خوردن سال 2022 میاد ..
همین الان بعد یکسال تاخیر در اثنای Future Games Show ..ماه انتشار مشخص کردن...
امیدوارم برای مشخص کردن روز عرضه اش به 2024 حواله مون ندن...:-w

عجب تریلر خفنی بود :x
لعنتی از خود بی صاحابش کسلوانیاتره.

درود بر همه دوستان. آقا یه بازی پیدا کردم ، چه بازیی:دی

capsule_616x353 (1).jpg
توی نمایش های شب های اخیر ، این بازی یعنی The Bookwalker: Thief of Tales دوباره معرفی شد. یه cg کوتاه ولی جالب هم نشون دادن ازش.
من زمانی که بازی صرفا اسمش The Bookwalker بود تو استیم اینو ویش لیست کردم. بعد مدت ها بی خبری دیدم که عه ، بالاخره یه نمایش از این دادن و حتی یه دمو هم تو استیم منتشر شده ازش.

خب ، با نگاه به سیستم مورد نیاز بازی ، یه دعا به جون سازنده کردم و دمو را نصبیدم.( بازی عملا رو زغال ترین سیستم ها هم بالا میاد :دی)

و واقعا راضیم. چرا؟ چون علی رغم ایندی بودن و محدودیت بودجه (که تو بازی موج میزنه)، با یه بازی واقعا باحال و جالب طرفیم.

به شخصه عاشق بازیایی هستم که دنیاهای عجیب و غیر تکراری دارن. و این بازی اولین بازی هست که بعد از مدت ها باعث شد واقعا از گیم زدن لذت ببرم:x چون حس کردم یه چیز جدید را دارم تجربه می کنم :)

---------
داستان چیه؟ شما یه در نقش یه نویسنده قرار می گیرید که قبلا معروف بوده ولی به خاطر کاراش میوفته زندان. الآنم موقت اومده بیرون.
حالا این کارها چی بوده ؟ این رفیقمون از کسایی هست که می‌تونه داخل کتاب ها نفوذ کنه ، غل و زنجیرشون را باز کنه ، آیتم ها یا شخصیت هاشون را بیاره به دنیای واقعی و کلا بزنه داستان و وقایع کتاب را تغییر بده. استاد سی سال سابقه کار هم دارن :دی خب،این موضوع یه جرم خیلی خیلی سنگینه تو دنیای بازی و نویسنده ما به خاطر همین افتاده زندان و شهرت و همه چیش دود شده رفته هوا. برای به دست آوردن شهرت گذشته ، یه بنده خدایی باهاش ارتباط برقرار می کنه و ازش میخواد به ۶ تا کتاب مختلف نفوذ کنه و آیتم هایی را بدزده....
بیشتر از این اسپویل نمی کنم ، خودتون بهتره تجربش کنید:)

بازی تو دنیای بازی با دید اول شخص دنبال میشه و در داخل کتاب ها با دید ایزومتریک.
مبارزات بازی نوبتی هست و انیمیشن ها حداقلی هستن. در طی مراحل باید با دشمنای مختلف مبارزه کنید و مهمتر از اون معما های موجود را برای رسیدن به اهداف حل کنید.

تنها نکته رو مخ بازی برای من اینه که عملا صداگذاری نداره که خب یکم ضد حاله!

خلاصه اینکه ایده داستان بازی چیز جالبیه که به شخصه تا حالا ندیده بودم.
اگه خوشتون اومده ، دمو بازی تو استیم هست و حدود یک ساعت اول بازی را شامل میشه.
از دست ندید:x

یونیتی یه توییتی زده و از ملت خواسته داستان گیم دولوپر شدنشون رو بگن، کوت‌ها و کامنت‌های خیلی قشنگ و دلگرم کننده‌ای داره. اگر حوصله داشتید بخونین، کلی سولو gamedev و بازی ایندی باحال هم‌ لابه‌لاش پیدا میکنید.

-------
مثلاً یه نمونش:
View attachment 289019View attachment 289020

میدونم که این پست رو از گور کشیدم بیرون. ولی یهویی یاد بازی هایی افتادم که هفت هشت سال پیش با یونیتی ساخته بودم :D :
بازی گربه و شکلات - دانلود | کافه بازار
بازی توپک در سرزمین عجایب - دانلود | کافه بازار
بازی در خط بمان - دانلود | کافه بازار

جالبیش اینجاست که بازی دوم رو پولی کرده بودم ولی چون رمز اکانت کافه بازار یادم رفته بود نشد هیچ پولی ازشون بگیرم :))
دوران خوبی بود. حیف که کلا مسیر زندگی عوض شد.

=======================================

برای کسایی که boomer fps دوست دارن هم بازی warhammer boltgun رو توصیه میکنم. یه سری مشکلاتی داره ولی گیم پلی اش عالیه.

منم شدیدا به این بازی ها علاقه پیدا کردم
چند وقت پیش بازی Blasphemous رو که رو پلاس رایگان شده بود رو بازی کردم و به شدت حال کردم باهاش فقط افسوس که نتونستم تمومش کنم چون انگلیسیم یه کم ضعیفه و یه جایی گیر کردم و نفهمیدم باید کجا برم
ایندی بعدی که رفتم سراغ Hollow Knight بود و تمومش کردم که فوق العاده بود
الان هم از دیروزه استریت فایتر رو ول کردم چسبیدم به Rogue Legacy 2 و دارم لذت میبرم ازش:D

از بین اونهمه بازی مستقلی که تو مراسمای اخیر نشون دادن نمیدونم چرا این یکی بیشتر از همه تو ذهنم مونده و همش بهش فکر میکنم...
بسیار با تریلر و کانسپت گیم‌پلی و آرت استایل Laika: Aged Through Blood حال کردم. امیدوارم خود بازی هم به اندازه تریلرش خوب باشه <:-P

a825bf97d5aba50578e33e0c6967a8e3840fe8c9.jpg

View attachment Laika Aged Through Blood - Official Announcement Trailer Future Games Show 2023.mp4

دوستان گرامی فقط دو روز تا لانچ oxenfree 2 باقی مونده. امروز هم پریلودش شروع شده به حجم ۴.۲ گیگ. به اندازه یه بازی تریپل آ براش هایپم :D نسخه قبلی یکی از جذابترین تجربه های نسل قبلم بود که فکر کنم رو پلاس رایگان شد تا رفتم سراغش. دیگه برای نسخه دوم این اشتباه رو نمیکنم و از همین اول میرم سراغش:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or