Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
این Cocoon عجب چیزی بود! یعنی میدونستم قراره خیلی خفن باشه ولی این خفن‌تر بود از انتظارم :D چقدر زیبا بود این بود. آرتش خیلی خوشگل بود. طراحی محیطا عالی. گیم‌پلی و موومنت به شدت رَوون و باقلوا. باس‌های بازی چقدر خوب و متنوع بودن. مکانیزم مبارزه باهاشون عالی بود. موسیقی هم خیلی اتمسفریک و گوش‌نواز بود. در نهایت برسیم به پازل‌ها. جدی چطورر همچین پازلایی خلق میکنن؟! :D خیلی سخته واقعا. خلاصه که تجربه‌ی جمع و جور و نابی بود. ۴ ۵ ساعت لذت اساسی بردیم.

این Cocoon عجب چیزی بود! یعنی میدونستم قراره خیلی خفن باشه ولی این خفن‌تر بود از انتظارم :D چقدر زیبا بود این بود. آرتش خیلی خوشگل بود. طراحی محیطا عالی. گیم‌پلی و موومنت به شدت رَوون و باقلوا. باس‌های بازی چقدر خوب و متنوع بودن. مکانیزم مبارزه باهاشون عالی بود. موسیقی هم خیلی اتمسفریک و گوش‌نواز بود. در نهایت برسیم به پازل‌ها. جدی چطورر همچین پازلایی خلق میکنن؟! :D خیلی سخته واقعا. خلاصه که تجربه‌ی جمع و جور و نابی بود. ۴ ۵ ساعت لذت اساسی بردیم.
واقعا فوق العاده است منم تا الان قسمت نشده بود بازیش کنم که روی پلاس رفتم فعلا نصفشو رفتم و درگیر بتلفیلد شدم .احتمالا از اون بازیهاس که ps5 پلات کنم ورژن ps4 هم بگیرم اونم پلات کنم انقدر حال داد :D

منم به واسطه ی پلاس امروز cocoon رو تموم کردم. ( خیلی جالبه همه همین امروز دارن نظر می دن :D )
چون limbo یکی از بهترین ایندی های عمرمه و اینم از طراح گیم پلی همونه شک نداشتم فوق العاده می شه. (قبل از اینکه جایزه ببره حتی)
بازی در حین سادگی کنترل (موومنت و یه کلید تعامل) به شدت روونه. موزیک خفنه و پسر چه باس فایتهایی. چه طراحی جالبی داشتن واقعا.
و مهم ترین بخش بازی هم پازلها هستن که واقعا بعد از مدتها، از حل کردن پازل های یه گیم لذت بردم. به معنای واقعی پازلن و حل کردنشون لذت بخشه.
داستان هم با اینکه زیاد ازش متوجه نشدم اما چون مربوط به کلیشه های بین انسانها نیست و فراتر از اوناست قطعا باید جالب باشه و همین هم اتمسفر بازی رو گیرا کرده.

انتشار دوباره Yooka-Replaylee
رو از دست ندین.
خیلی خیلی خوب شده ، میتونم بگم به طور وحشتناکی مشکلات انتشار قبلی رو رفع کردن.
میشه گفت از لحاظ کیفی الان واقعا ادامه معنوی banjo kazooie شده.
این اونچیزیه که Yooka Laylee باید میبود.

=====
این بنده خدا بین این بازیهای بزرگ و خبرهای مابقی کاملا گم شد.
ولی کنار بازیهای دیگه این پلتفرمر فوق العاده رو از دست ندین.

عجیبه هیچکس از Deadzone Rogue حرفی نزده. البته خودمم هنو نگرفتمش ولی فکر میکردم شوتر روگ‌لایت خیلی پرطرفدار باشه :D خیلی خووبه که بازیای این سبکی دارن راهشونو به کنسول هم باز میکنن. همچنان خیلیاشون فقط رو استیم منتشر میشن ولی خب به همین مقدارم قانعیم. گیم‌پلی بازی خیلی خووبه. شوتینگ بازی مثل روبوکوئست و ددلینک نیست که شبیه به دووم باشه و اینجا حالت ADS رو داریم که خب لااقل برای من یه چیز جدیدی حساب میشه. ظاهرا تنوع بیلدا هم خووبه. آپگریدای دائمی رو نمدونم چطوریاس تاثیر و تنوعشون. فعلا انداختمش ویش لیست تا ببینیم چی میشه.

یه داستان جالبی هم پشت بازیه که تازه بهش پی بردم. بازی اول قراره بوده اکسترکشن شوتر باشه ولی سنگین خراب میکنه و به چشم بهم زدنی نابود میشه. بازخوردای استیم افتضاح بوده و همه حالشون بهم میخورده از بازی. سازنده میاد یه چرخش اساسی میزنه و از نو بازی رو میسازه و تبدیلش میکنه به اینی که الان میبینید یعنی FPS Rogue-lite :D

این Escape from Duckov خیلی داره چشمک میزنه! اینجا کسی خریدتش؟ ویدیوهاشو میبینم بشدت خفن و فانه! نظراتشم شدیدا مثبته! نمیدونم وسط این شلوغی گیما بخرمش یا نه :D
___
با وجود nتا بازی نیمه کاره خریدمش! فردا بشینم بازیش کنم که ویدیوهاش دیوونم کرده بود! الکی الکی چه گیم خفنی ساختن امسال!

آخرین ویرایش:
یه ترکیبی خفن پیدا کردم:

PRISON OF HUSKS

View attachment 365776

انگاری Ico رو ریختن تو دارک سولزها
امروز دموی PRISON OF HUSKS رو بازی کردم.
از اون بازیهای سخته ولی اتمسفر و طراحی مپ تو در تو و... عالیه.
مپش انگاری Anor Londo از دارک سولز رو پورت کردن به دوره اوایل PS1.
اما بخش مبارزش هنوز کار داره و بقولی کلانکیه و خیلی خوب پاسخگو نیست ، دیلی داره.
انگاری خواستن بخش مبارزه به اون دوره بازیها وفادار باشه که خب به نظرم جالب در نیومده.

رسیدم به باس دمو و هی ازش میمردم ولی نمیدونستم که فلسک هم دارم :))

این marvel cosmic invasion هم برای اول دسامبر تاریخ عرضه خورد یعنی اگه beat em up دوست دارید لحظه ای تو خریدش شک نکنید .بازی ماورای فوق العاده است و تا ۴ نفر هم میشه بازیش کرد همون سازنده های لاک پشت نینجا هستن .هنوز قیمت نخورده ولی احتمالا ۲۰ تا ۲۵ دلار باشه منکه بیاد رو استور برای pre order معطلش نمیکنم :x

آخرین ویرایش:
روی سویچ گرفتمشو تا صبح بازی می کردم.برای من جایگاهش کنار hades هست بین roguelite ها و شدیدا توصیه میشه.گیم پلی بازی هم متنوعه و انواع ضربات و جادو ها و سلاح ها و کارکترای مختلف با انواع skill هارو داره.
Absolum

تو تاپیکش بنویس که دوستان دیگه هم به راه راست هدایت بش:D

این Dispatch هم اومد. در عین حالی که جاذابه، گیم پلی خسته کننده میشه. نظرتون چیه؟

جسی پینکمن هم صداپیشه شخصیت اصلیه
من وایستادم همه اپیزودها بیاد بعد برم سراغش. چیزی که خیلی تعجب کردم این بود که چقدر تعداد بازیکن‌های فعال این بازی زیاده. شور زیادی دور و برش بوده.

من وایستادم همه اپیزودها بیاد بعد برم سراغش. چیزی که خیلی تعجب کردم این بود که چقدر تعداد بازیکن‌های فعال این بازی زیاده. شور زیادی دور و برش بوده.
آخه خیلی باکیفیته.
من دموش رو بازی کردم.
انگاری داری یه کامیک انیمیشن باکیفیت میبینی.
انیمیشن، صداگذاری و...خیلی خوبه.

بیشتر ویژوال ناوله البته.

بالاخره radiolight عرضه شد، نزدیکترین تجربه‌ای که میتونین به فایرواچ داشته باشید :D از آرت استایل بازی تا حرف زدن با واکی تاکی و وایب تنهایی و مرموز بازی
داستانشم راجع به یه کارآگاهه که درباره گم شدن یه بچه 14 ساله توی یه شهر کوچیک داره تحقیق میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or