Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
بین این و crow country موندم. البته کرو کمتر تخفیف خورده
فکر کنم روی کنسول بازی میکنی و نمیدونم کف چقدر تخفیف دارن ولی حالا crow country جا داره که بیشتر تخفیف بخوره.
به این لیست اگه بازیهای خوب دیگه رو هم میخوای میتونی
Labyrinth Of The Demon King
Mouthwashing
CONSCRIPT
Soma
Signalis
رو هم اضافه کنی.

به نظر خودم Signalis و Soma کاملا خودشون رو از مابقی جدا میکنن و از این دوتا Signalis یه بازیه که دیگه نظیرش رو نداریم.
بس که عالیه.
نمیدونم اینها روی کنسول هم هستن یا نه ، ولی اگه بخوام دوتا رو بگم که حتما چشم بسته بخری و هیچی ازشون نبینی و بازی کنی همین Signalis و Soma هستن.

اقا این ball x pit را نوید کامل توضیح داد منم امروز بین این و dispatch مونده بودم کدومو بگیرم این ارزون تر بود گرفتم عجب بازی مریض معتاد کننده ای هست اصلا ادم به زور از پاش بلند میشه گفتنی ها را بچه ها گفتن من تکرار مکررات نکنم ولی بگیرید بازی کنید خداست :x
البته dispatch را هم حتما میگیریم سورپرایز امسال بوده ولی ندیدم زیاد تو فروم در موردش صحبت بشه

اقا این ball x pit را نوید کامل توضیح داد منم امروز بین این و dispatch مونده بودم کدومو بگیرم این ارزون تر بود گرفتم عجب بازی مریض معتاد کننده ای هست اصلا ادم به زور از پاش بلند میشه گفتنی ها را بچه ها گفتن من تکرار مکررات نکنم ولی بگیرید بازی کنید خداست :x
البته dispatch را هم حتما میگیریم سورپرایز امسال بوده ولی ندیدم زیاد تو فروم در موردش صحبت بشه

من بعد ۴۱ ساعت پلتش کردم گفتم یه چند روزی ولم میکنه ولی سخت در اشتباه بودم. همچنان نمیتونم ازش دل بکنم. عجیب غریب اعتیادآوره. تازه وقتی حالتای سریعتر رو باز میکنی همه چی جالب‌ترم میشه. الان مثلا با سرعت +۹ میرم همه چی عین برقو و باد میاد و میره. بعد یه وقتایی ترکیبای تخیلی به دست میاری قشنگ دژمنا تا میان پودر میشن. خیلی دمشون گرم واقعا.

من بعد از اینکه دموش رو بازی کردم پیش بینی میکردم که جزو گوتیهای ایندی امسال باشه.
واقعا خیلی اعتیادآوره.

هر‌چی دارم این ball x pit رو نگاه میکنم میبینم همون بازی هست که همه تو مترو بازی میکنند و توپا رو ول میدن که شماره ها کم میشه. سال پیش هم یه کارت بازی بهترین بازی ایندی شد. میترسم امسال هم کنار سیلک سانگ و هیدیس ۲ این بیاد جوایز رو بگیره و بره

• Like
Reactions: all4u
تعدادی بزچازی خوب ایندی رو استور ماکروسافت تخفیف خوردن
کلی گیفت خریدم زدم اکانت مونده
امشب یکم خرید کنم 😁
این بازیایی outbreak چطورین گرافیک خوبی دارن ارژش خرید دارن یا نه

اینو الان توی توییتر دیدم و عجب اتمسفری داره :| 2 هفته دیگه تاریخ عرضشه و با یونیتی ساخته شده

(دمو داره)
اکانت توییتر دولوپرش: https://x.com/NoskovSS
دیشب دموش رو بازی کردم.
عجب اتمسفری داشت :x
خیلی خوش ساخت بود ، داستانش هم جذاب به نظر میرسه.
صداگذاری ، موسیقی ، پازلها و... واقعا باکیفیت هستن.

کسی واسه این بازی چیزی میدونه؟ بازی کرده؟

بازی نکردم ولی میخوره که Life is Strangeطور باشه.
اینطوره؟

دیشب دموش رو بازی کردم.
عجب اتمسفری داشت :x
خیلی خوش ساخت بود ، داستانش هم جذاب به نظر میرسه.
صداگذاری ، موسیقی ، پازلها و... واقعا باکیفیت هستن.

بازی نکردم ولی میخوره که Life is Strangeطور باشه.
اینطوره؟
ادونچر هست حالا شبیه life of strange هست یا نه نمیدونم. قبلا دمو داشت الان نداره

• Like
Reactions: m.d.makan
possessor(s)
کلا یکی از علایق من اینه که تو psn بچرخم بالا پایین کنم تخفیف ها رو بازی هایی که قراره بیاد یا تازه ریلیز شده را ببینم .داشتم میچرخیدم تو بازی های تازه ریلیز شده چشمم به تسخیر کننده (ها) افتاد .20 درصد تخفیف ریلیز داشت یه trial یک ساعتم داشت .تریال را دانلود کردم و بازیش کردم درجا خریدمش و اینجوری جدیدتریم مترویدوینیای لیستم را شروع کردم.بازی مال heart machine هستش که قبلا بازی های hyper light drifter و solar ash را هم ساختن.
داستان در مورد یه دختر به نام لوکا هستش که با خانواده به شهری به نام سانزو میرن شهر توسط شیاطین تسخیر میشه و لوکا در اثر تصادفی که میکنه پاهاشو از دست میده و در این حین با یه دیمون به نام rhem اشنا میشه و اون بهش میگه در ازای برگردوندن پاهاش بهش قول بده کمکش کنه تا از شهر در بره .داستان بازی نسبتا جذابه و تو مکالمه ها و فلش بک هایی که تو روند داستان میبینیم بازگو میشه.
بازی یه ساید اسکرولر دو بعدی مترویدوینیایی هستش تو بازی 4 تا سلاح میگیرید با کلی secondary weapon که تو بازی به نام special شناخته میشه کلی هم اضافه کننده affix دارید که هر کدوم قابلیت های مختلفی به مبارزات میده .یه نکته منفی بازی اینجاست که استفاده از ترکیب های مختلف خیلی به کارتون نمیاد من کل بازی را با همون سلاح و اسپیشال اولی که گرفتم و ارتقا داده بودم بازی کردم .
بازی تو زمینه راهنمایی کردن واقعا سخته و خودتون باید مسیر را پیدا کنید ترتیب خاصی هم نداره میتونید همزمان چند مسیر خاص را پیشروی کنید تا یه جایی گیر کنید که یه قابلیتی لازم داره که هنوز باز نکردید.همون اوایل بازی یه whip میگیرید یکسری دیوار هستن میتونید با این شلاقتون بکشید دیوار را خراب کنید تو بازی این مکانیزم اصلا توضیح داده نمیشه من سر همین 2 3 ساعت گیر کرده بودم و تو نقشه سرگردان بودم بعد که فروم های اون ور ابی را خوندم دیدم خیلی ها مشکل منو دارن و بازی تو این ضمینه اذیت میکنه. بازی پر از باس های ریز و درشت است و پلاتنیوم بازی بسیار سخته چون باید تمام کالکتبیل ها را بگیرید و بازی اصلا باهاتون راه نمیاد .تا چند روز اول که درجه پلات بازی صفر بود هیچ کس تو دنیا پلات نکرده بودش حالا شده 0/1 دهم . حدود 12 تا 15 ساعت طول میکشه تموم کردنش و برای پلات احتمالا 5 ساعت دیگه هم اضافه بشه. کلا تجربه بسیار لذت بخشی بود تا مترویدوینیای بعدی بدرود :D
capsule_616x353.jpg

سلام کسی لینک بازی Anmial Well رو واسه PC داره؟ هر سایتی گشتم ناقص بود یا باز نکرد؟ کرک شده و با PC های قدیمی ران میشه؟؟

لینکش همه جا هست من روی سیستم خودم نسخه ElAmigos دارم بدون مشکل کار میکنه
کلا 35 مگ هست حجم بازی
سیستم قوی هم نمیخواد شاید dll , runtime های مختلف ندارید اجرا نمیشه

از دانلودها بگیرید باید اجرا بشه

• Like
Reactions: vet.miladh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or