Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
بازی Darkwood 2 معرفی شد! نسخه اولش عجب بازی مریض و خفنی بود

نکته جالب اینکه Acid Wizard Studio سازنده نسخه اول اینجا نقش ناظر روی پروژه رو داره و کار توسعه رو دادن به Ice-Pick Lodge سازنده Pathologicها !
اون تجربیات و سختیهایی که سر ساخت نسخه اول برای تیم پیش اومد مثل اینکه روی روند کار کردنشون تاثیر گذاشته.
حالا یا واقعا علاقه ای به برگشت به این عنوان ندارن و دارن روی چیز جدیدی کار میکنن و یا همچنان چندماه دور هم جمع میشن و بعدش بیخیال میشن ، در نتیجه نتونستن روی بازی کار کنن.
این تا حالا چند بار پیش اومده.

خیلی خبر خوبی بود ، با اینکه سازنده اصلی مسئول نیست ولی همچنان Ice-Pick Lodge هم استودیوی خیلی باشخصیتیه.
میتونن ویژگیها و امضای خودشون رو به نسخه دوم بیارن.

آخرین ویرایش:
بازی Darkwood 2 معرفی شد! نسخه اولش عجب بازی مریض و خفنی بود

خبر بسیار مهم و خوبی بود. تیم سازنده کنار نرفته. تبدیل شده بالا سر میراث خودش هست و نگرانی از بابت افت کیفیت ندارم ولیکن نسخه ی دوم اون حس تازگی که اولین بار با دارک وود آشنا شدم رو نخواهد داشت. دوستانی که سراغ بازی نرفتن، همینقدر بدونن که یک جواهر در سبک بقا با دوربین ایزومتریک و اتمسفری بشدت مریض و خفقان زده از شوروی دهه ۶۰ و جنگ سرد رو دارن از دست میدن. خوشحالم به زودی نسخه دومش رو میشه تجربه کرد.

• Like
Reactions: SMM9
واقعا عجیبه هیچکس هیچی از Ball X Pit نگفته! تازه رو گیم‌پس هم هست. ناامیدم کردین. ناراحتم شدم حقیقتش :D این بازی رسما اعتیاد رو وارد مرحله‌ی جدیدی کرده. واقعا دوس دارم با سازنده‌هاش آشنا شم و بشناسمشون چون زیادی خوش ذوق و خوش سلیقه‌ و با استعدادن. به طور خلاصه این بازی ترکیب Vampire Survivors و Brick Breaker هستش. بازی شدیدا محبوبی که از بچگی باهاش سرگرم شدیم. توپ رو باید به آجرها میزدیم تا همشون بشکنن و مراقب باشیم توپمون هم از دست نره! با گذشت زمان تغییرات زیادی انجام شد داخل بازی و پاور‌آپ‌های مختلف بهش اضافه شدن با گرافیک به روز و ... . ولی BxP این سبک رو وارد یه فاز دیگه‌ای کرده کلا. شما کنترل یه کرکتر رو بر عهده دارید که یه سری Special Ball پرت میکنه به سمت انمی‌ها. یه مُشت بیبی بال هم دارید. در طول بازی میتونید توپای ویژه‌ی بیشتری به دست بیارید، لول آپشون کنید و حتی با هم ترکیبشون کنید تا توپای بهتر و قوی‌تر به دست بیارید. این ترکیب کردن دوتا حالت داره. یکی Fusion و یکی هم Evolution. بیشمار ترکیب میشه به دست آورد ازین دو راه. تصورشم نمیتونید بکنید که چه خبره توی این بازی! در کنار توپ‌ها، یه سری Passive هم به دست میارید که کمک میکنن قوی‌تر شید و بیلد بهتری بسازید. در مجموع میتونید ۴تا توپ و ۴تا پَسیو اسکیل داشته باشید ولی خب مثلا دوتا توپ رو با هم ترکیب کنید یه جا خالی میشه و همینطور الی آخر. هر استیج معمولا ۱۵ دقیقه طول میکشه. دوتا مینی‌باس داره و در نهایت باس اصلی. انمی‌ها وقتی میترکن جم دراپ میکنن و با جمع کردنشون لول آپ میشید و ازین طریق توپ‌ها و پَسیو‌هارو آپگرید میکنید.

بازی یه بخش دیگم داره که کاملا متفاوت هستش و اونم ساختن یه شهر کوچیکه! شما برای اینکه آپگریدای دائمی انجام بدید برای شخصیتاتون باید خونه بسازید و برای ساختشون نیاز به متریال مثل سنگ و چوب دارید. برای باز کردن شخصیتای جدید هم باید واسشون خونه بسازید بعد میتونید باهاشون بازی کنید. اولش فضایی که در اختیار دارید کوچیکه اما کم‌کم میتونید با سکه‌ای که به دست میارید بزرگترش کنید. خیلی جالبه این بخش. گرافیک و موسیقی هم خیلی خووبه. سیر نمیشم از گرافیک پیکسلی :D خلاصه که از دستش ندید. بدون شک الماس مخفی امسال همین بازیه.

یه نکته دیگم میخواستم بگم. وقتی مشغول بازی کردنش بودم یاد حرف شان لیدن افتادم که میگفت بازی خوب باید جهان داستان شخصیت داشته باشه. نمیدونم حالا نظرش در مورد این بازی و موارد مشابهش چیه :D

آخرین ویرایش:
واقعا عجیبه هیچکس هیچی از Ball X Pit نگفته! تازه رو گیم‌پس هم هست. ناامیدم کردین. ناراحتم شدم حقیقتش :D این بازی رسما اعتیاد رو وارد مرحله‌ی جدیدی کرده. واقعا دوس دارم با سازنده‌هاش آشنا شم و بشناسمشون چون زیادی خوش ذوق و خوش سلیقه‌ و با استعدادن. به طور خلاصه این بازی ترکیب Vampire Survivors و Brick Breaker هستش. بازی شدیدا محبوبی که از بچگی باهاش سرگرم شدیم. توپ رو باید به آجرها میزدیم تا همشون بشکنن و مراقب باشیم توپمون هم از دست نره! با گذشت زمان تغییرات زیادی انجام شد داخل بازی و پاور‌آپ‌های مختلف بهش اضافه شدن با گرافیک به روز و ... . ولی BxP این سبک رو وارد یه فاز دیگه‌ای کرده کلا. شما کنترل یه کرکتر رو بر عهده دارید که یه سری Special Ball پرت میکنه به سمت انمی‌ها. یه مُشت بیبی بال هم دارید. در طول بازی میتونید توپای ویژه‌ی بیشتری به دست بیارید، لول آپشون کنید و حتی با هم ترکیبشون کنید تا توپای بهتر و قوی‌تر به دست بیارید. این ترکیب کردن دوتا حالت داره. یکی Fusion و یکی هم Evolution. بیشمار ترکیب میشه به دست آورد ازین دو راه. تصورشم نمیتونید بکنید که چه خبره توی این بازی! در کنار توپ‌ها، یه سری Passive هم به دست میارید که کمک میکنن قوی‌تر شید و بیلد بهتری بسازید. در مجموع میتونید ۴تا توپ و ۴تا پَسیو اسکیل داشته باشید ولی خب مثلا دوتا توپ رو با هم ترکیب کنید یه جا خالی میشه و همینطور الی آخر. هر استیج معمولا ۱۵ دقیقه طول میکشه. دوتا مینی‌باس داره و در نهایت باس اصلی. انمی‌ها وقتی میترکن جم دراپ میکنن و با جمع کردنشون لول آپ میشید و ازین طریق توپ‌ها و پَسیو‌هارو آپگرید میکنید.

بازی یه بخش دیگم داره که کاملا متفاوت هستش و اونم ساختن یه شهر کوچیکه! شما برای اینکه آپگریدای دائمی انجام بدید برای شخصیتاتون باید خونه بسازید و برای ساختشون نیاز به متریال مثل سنگ و چوب دارید. برای باز کردن شخصیتای جدید هم باید واسشون خونه بسازید بعد میتونید باهاشون بازی کنید. اولش فضایی که در اختیار دارید کوچیکه اما کم‌کم میتونید با سکه‌ای که به دست میارید بزرگترش کنید. خیلی جالبه این بخش. گرافیک و موسیقی هم خیلی خووبه. سیر نمیشم از گرافیک پیکسلی :D خلاصه که از دستش ندید. بدون شک الماس مخفی امسال همین بازیه.

یه نکته دیگم میخواستم بگم. وقتی مشغول بازی کردنش بودم یاد حرف شان لیدن افتادم که میگفت بازی خوب باید جهان داستان شخصیت داشته باشه. نمیدونم حالا نظرش در مورد این بازی و موارد مشابهش چیه :D
ماکان خیلی وقت پیش گفته بود :دی

awaken astral blade
جدیدترین مترویدوینیایی که بازی کردم .بازی مال china hero project هست که سونی روشون سرمایه گذاری میکنه بعضی وقت ها هم عنوان های جالبی از توشون در میاد ولی awaken این جور نبود تو این همه مترویدوینیایی که بازی کردم با ارفاق اون وسط مسطا یکم پایین تر از وسط قرار میگیره.
بازی یه متروید کلاسیک هستش یعنی خبری از المان های سولزی و lv up و اینا نیست .تو مسیر یک سری ایتم پیدا میکنید که ضرباتتون قوی تر و جونتون بیشتر میشه .با کشتن دشمنان هم aether جمع میکنید که میتونید باهاش skill بگیرید یا از merchant ایتم بخرید .
کلا بازی خیلی خشک و بی روح هستش اولش هم خیلی کسل کننده شروع میشه اولاش به فکر بیخیال شدنش هم بودم اما یکم جلوتر میرید و یکسری قابلیت جدید باز میکنید جذاب تر میشه.بازی کاملا هم سر راست و راحت هستش حتی یکسری جاها که پلتفرمینگ سخت هم داره بهتون حق انتخاب میده که اسکیپش کنید .12 تا گربه هم تو بازی هست که همه را بگیرید کلا تمام ایتم های بازی را تو نقشه براتون ظاهر میکنه .بازی 2 تا اندینگ داره اولیش که راحت بدست میاد برای اندینگ اصلی یکسری کار ها باید انجام بدید .کلا بازی کوتاهی هم بود تو 10 ساعت تموم و تو 15 ساعت پلات شد .تا مترویدونیای بعدی بدرود :D

banner600.jpg

صحبت از روگلایک/روگلایت شد به نظرم یکی از بهترین بازیهای این سبک که تو این سالها بازی کردم Withering Rooms بود.

View attachment 366308

بازی عملا میکس دارک سولز + سایلنت هیل یا رزیدنت ایوله + ویژگیهای روگلایت کمرنگ که نتیجه نهایی عالی از آب در اومده.
اصلا نزارین گمنام بودن و ظاهر بازی گولتون بزنه.
این بازی فوق العاده رو از دست ندین مخصوصا اگه از بازیهای AAA این روزها که همه شبیه هم شدن و نوآوری درشون خیلی کم پیدا میشه خسته شدین.

=============
خبر خوب اینک بازی بعدی همین استودیو هم امروز معرفی شد:

View attachment 366311

اصلا دلیل نوشتن این مطلب همین مغرفی بازی بعدی استودیوعه.
تفاوتش اینه که قبلی 2.5 بعدی بود ولی این یکی 3d.
این نسخه پاییز امسال تو استیم تحت ارلی اکسس منتشر میشه.
تریلر جدید Withering Realms

View attachment WITHERING-REALMS-Official-Horror-Gameplay.mp4

بازی رفت برای سه ماهه دوم 2026

دوستان Tormented souls شماره اولش ارزش خرید داره؟
این بازی که اکثرا تخفیف میخوره میشه ۲ دلار
با این وضعیت داغون مملکت و قیمت دلار بازم به نظرم ۲ دلار ۹۰ درصد بازی ها ارزش خرید دارن :D
منم چند ماهی میشه خریدمش بیشتر از نیم ساعت فرصت نشده بازیش کنم و رفته تو بکلاگ ولی شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیکه البته تو سطع پایین تر. حتما تو تخفیف بگیرش ارزش داره نسخه دوم هم تازگیا ریلیز شده البته ۳۰ دلاره اونم بیاد طرف های ۳ ۴ دلار میگیرمشB-)

• Like
Reactions: darkworld
این MIO: Memories in Orbit چقدر خوبه؟
چندتا از بچه ها قبلا بهم معرفیش کرده بودن ولی الان دموش رو بازی کردم.
اگه به هالو نایت و سبکهای مشابه علاقه دارین این رو به هیچ وجه از دست ندید ، از اون در دسترس تره ولی از لحاظ هنری و پروداکشن و... خیلی سطحش بالاست.
اگه تاخیر نخوره باید تو همین یکی دو ماهه آخر سال منتشر بشه.

درود بر همه.
1762601908323.png
اولین بسته الحاقی یکی از محبوب ترین سولز وانیاهای کل زندگیم معرفی شد:دی
یادم نمیاد هیچ بازیی را اندازه بلسفمس 1 و د لست فیث از اول شروع و تموم کرده باشم :دی
طبق گفته سازنده ها، The Last Faith: Awakened Ancients اولین بسته الحاقی این عنوان هست و این یعنی احتمالا حداقل یه DLC دیگه هم بعد از این در راه خواهد بود.
تاریخ عرضه هم 20 ژانویه سال بعد هست.
امیدوارم سازنده ها برای ساخت نسخه دوم هم برنامه داشته باشن. :x

این بازی که اکثرا تخفیف میخوره میشه ۲ دلار
با این وضعیت داغون مملکت و قیمت دلار بازم به نظرم ۲ دلار ۹۰ درصد بازی ها ارزش خرید دارن :D
منم چند ماهی میشه خریدمش بیشتر از نیم ساعت فرصت نشده بازیش کنم و رفته تو بکلاگ ولی شبیه به رزیدنت اویل های کلاسیکه البته تو سطع پایین تر. حتما تو تخفیف بگیرش ارزش داره نسخه دوم هم تازگیا ریلیز شده البته ۳۰ دلاره اونم بیاد طرف های ۳ ۴ دلار میگیرمشB-)
بین این و crow country موندم. البته کرو کمتر تخفیف خورده

• Like
Reactions: ashe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or