Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
یکی دیگه هم بریم.
این دمو نداره ولی مشخصا موفقیتش تضمینیه.

Absolum

View attachment 369715

سایدسکرولر RPG در سبک Beat 'em.
یه جاهایی من رو یاد Golden Axe میندازه و جاهاییش هم یاد Dragon's Crown از وانیلاور میندازه.

استودیوی سازنده هم Guard Crush و Dotemu هستن که همکاری قبلیشون Streets of Rage 4 بود.
خود Dotemu هم که به عنوان ناشر هرچی میده باید چشم بسته بازی کرد.
بالاخره دموش رو بازی کردم.
عجب چیزی پختن :x :x

یه روگلایت Beat 'em up خیلی باکیفیت.
سازنده استودیوی Guard Crush که پروژه قبلیشون Streets of Rage 4 بود (Lizardcube هم استودیوی همکارشون بود که به تازگی Shinobi رو منتشر کردن)
در واقع سازنده اصلی بازی تو Absolum مثل Streets of Rage 4 همین Guard Crush هست که کلیت گیم پلی و... رو توسعه دادن و فقط Lizardcube که نقش طراحی آرت ، انیمیشن ها و... رو داشتن جاشون رو به Supamonks دادن.

گیم پلی بازی عالیه ، آرت استایل بازی خیلی زیباست ، داستانگویی محیطی تو پس زمینه ، موسیقی های عالی ، صداگذاریها و...
فقط لیست آهنگسازهاش رو ببینین:
  • Gareth Coker (آهنگساز Oriها که اینجا هم آهنگساز اصلیه)
  • Mick Gordon نیاز به معرفی نداره
  • Yuka Kitamura (آهنگساز بلادبورن ، الدن رینگ)
  • Motoi Sakuraba (آهنگساز دیمن سولز، دارک سولزها)
غیر از Gareth Coker که آهنگساز اصلیه که وایب و فضای اصلی رو مشخص کرده باقی آهنگساز میهمان هستن.

=============

خود بازی انگاری Hades رو از نمای ایزومتریک بگیری و 2.5d کنی و بعد با Beat 'em up تلفیق کنی.
Coop هم داره و میشه دو نفره بازی کرد.
این بازی حتی Rollback هم داره و تجربه آنلاین بازی رو خیلی روونتر و جذابتر میکنه.

Dotemu داره پشت به پشت بازیهای عالی منتشر میکنه.
بعد از نینجا گایدن Ragebound اصلا فکر نمیکردم که Absolum هم میتونه بازی خیلی باکیفیتی باشه.
کمتر از یک ماه دیگه ( 9 oct - شونزدهم مهرماه) منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
اینجا کسی Jotunnslayer: Hordes of Hel رو پلی داده؟!
نسخه کاملش روی فایو هم تازگی اومده. روگ لایک تو مایه های Vampire Survivors هست ولی با حال و هوای افسانه های نورث و گرافیک دیابلو ۴. ویدیوهاش خیلی خفنه و 80 درصد اینطورام نظر مثبت روی استیم داره.
وسوسه شدم بگیرمش نمیدونم ۲۰ دلار می ارزه یا نه! روی استیم البته ارزونتره ۱۱ ۱۲ دلاره.

• Like
Reactions: MrElectricWizard

سازنده استودیوی Guard Crush که پروژه قبلیشون Streets of Rage 4 بود (Lizardcube هم استودیوی همکارشون بود که به تازگی Shinobi رو منتشر کردن)
در واقع سازنده اصلی بازی تو Absolum مثل Streets of Rage 4 همین Guard Crush هست که کلیت گیم پلی و... رو توسعه دادن و فقط Lizardcube که نقش طراحی آرت ، انیمیشن ها و... رو داشتن جاشون رو به Supamonks دادن.

گیم پلی بازی عالیه ، آرت استایل بازی خیلی زیباست ، داستانگویی محیطی تو پس زمینه ، موسیقی های عالی ، صداگذاریها و...
غیر از Gareth Coker که آهنگساز اصلیه که وایب و فضای اصلی رو مشخص کرده باقی آهنگساز میهمان هستن.

=============

خود بازی انگاری Hades رو از نمای ایزومتریک بگیری و 2.5d کنی و بعد با Beat 'em up تلفیق کنی.
این بازی حتی Rollback هم داره و تجربه آنلاین بازی رو خیلی روونتر و جذابتر میکنه.

بعد از نینجا گایدن Ragebound اصلا فکر نمیکردم که Absolum هم میتونه بازی خیلی باکیفیتی باشه.
تریلر گیم پلی جدید:

استودیو Red Candle Games (سازنده Devotion و Nine Sols) تازگی یه ARG جدید شروع کرده که به نظر میاد به بازی Nine Sols ربط داره و احتمالا تبلیغ دنباله بازی یا یه بازی جدید توی همون دنیا هست

استودیوی واقعا خوبیه. ایولا دارن

یکی دیگه هم بریم.
این دمو نداره ولی مشخصا موفقیتش تضمینیه.

Absolum

View attachment 369715

سایدسکرولر RPG در سبک Beat 'em.
یه جاهایی من رو یاد Golden Axe میندازه و جاهاییش هم یاد Dragon's Crown از وانیلاور میندازه.

استودیوی سازنده هم Guard Crush و Dotemu هستن که همکاری قبلیشون Streets of Rage 4 بود.
خود Dotemu هم که به عنوان ناشر هرچی میده باید چشم بسته بازی کرد.

=============

abs.jpg

طبق پیش بینی ها بازی ترکونده :x :x

تحلیل های منتقدین در مورد بازی Absolum

🔸تحلیل 7/10 - IGN
بازی Absolum یه بازی "بزن‌ بزن" فوق‌ العاده‌ ـس که ساختار روگ‌ لایتش بهش لطمه زده و اصلا بهش نمیاد. از این متنفرم که توی بازی‌ های اکشن، به جای مهارت، اسیر یه سری عدد و رقم باشی و توی ساعت‌ های اول بازی هم دقیقا همین حس رو داری.

وقتی به جایی میرسی که هر بار بازی کردن، پیشرفت چشمگیری پیدا میکنی، حالا چه گیم پلی و چه داستان، Absolum واقعا جذاب میشه. ولی خب، رسیدن به اینجای کار، برای من خیلی طول کشید.

گرافیک هنری محشر، موسیقی عالی و مبارزات هوشمندانه‌ ـش با اون همه شخصیت جور واجور، حسابی بازی رو جلو میبرن... ولی اینا هم نمیتونن اون حس وحشتناک مردن‌ های پشت سر هم رو از بین ببرن. اون لحظه‌ ای که میفهمی دوباره باید یه نسخه‌ ی تکراری از همون کارها رو انجام بدی.

من با شکست خوردن مشکلی ندارم، فقط کاش تنوع بیشتری داشت. Absolum هم تا کلی از زمان بازی نگذره، به این تنوع نمیرسه. اینکه با وجود همه‌ ی اینا، بازی در نهایت به یه "بزن‌ بزن" هیجان‌ انگیز تبدیل میشه، فقط مهارت و زحمت سازنده‌ هاش رو نشون میده. ولی اگه اینقدر کشش نمیداد و میرفت سر اصل مطلب، خیلی بهتر بود. آخه من، برعکس قهرمانای Absolum، فقط یه جون دارم!

🔸تحلیل 9/10 - Game Informer
بازی Absolum همون بازی‌ ایه که از بچگی آرزوشو داشتم. مبارزات بزن‌ بزن ساده و روون، هنر و موسیقی شاهکار، و یه دنیای فانتزی عمیق و پر جزئیات، همه‌ ـشون توی دل یه داستانی قرار گرفتن که آدمو وادار میکنه برای پیشرفت، بارها و بارها بهش برگرده.

این بازی قرار نیست نظر کسی رو راجع به این سبک عوض کنه، اما یه فرمول خیلی قدیمی رو به شکلی استادانه پیاده کرده که هم حس و حال مدرنی داره، هم ارزش تکرارش فوق‌ العاده بالاست و هم بدون شک، یه تجربه‌ ی سرگرم‌ کننده و نابه.

🔸تحلیل 9/10 - Gamespot
هر بار انجام بازی یه لذت تازه‌ ـس. دلم نمیخواست Absolum رو زمین بذارم و از اینکه زندگی مجبورم میکرد ولش کنم، کفری میشدم. Absolum با دست گذاشتن رو یکی از کهن‌ ترین بخش‌ های تاریخ گیم، چیزی ساخته که انگار یه کشف جدیده. حالا دیگه ژانر بزن‌ بزن یه شکل دیگه به خودش گرفته و بعید میدونم راه برگشتی وجود داشته باشه.

البته یه سری از مشکلات قدیمی این سبک هنوزم هستن. مثلا تشخیص سخت عمق تصویر که باعث میشه توی پرش‌ ها اشتباه کنی.

🔻نقاط قوت:
✅ ترکیب بینظیر سبک بزن‌ بزن و روگ‌ لایک (سبک بازی روگ لایت ولی خب این اشاره به منشا سبک داره)
✅ مکانیک‌ های مبارزه‌ ی دقیق و لذت‌ بخش
✅ تنوع بالای Ritual ها که آدم رو به خلاقیت و امتحان کمبوهای هوشمندانه تشویق میکنه.
✅ ماموریت‌ های فرعی و مسیرهای چند شاخه باعث میشه هر شروع، یه تجربه‌ ی جدید باشه.
✅ دنیای جادویی Talamh، جون‌ دار و واقعیه.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ ندارد

ایندی خوب که کوتاه و جمع و جور باشه چیزی توی دست و بالتون هست معرفی کنید؟:D
این مدت herdling و sword of the sea و the drifter و cultic ch.2 رو بازی کردم و خیلی لذت بردم، بیشتر چون خطی بودن و نپیچونده بودن لقمه رو دور دهنشون :-"

این مدت herdling و sword of the sea و the drifter و cultic ch.2 رو بازی کردم و خیلی لذت بردم، بیشتر چون خطی بودن و نپیچونده بودن لقمه رو دور دهنشون :-"

Flower
Journey
ABZU
The Pathless
Gris
Neva
Omno
The Artful Escape
The Gardens Between
Toem

اگه بازی چیل و نسبتا طولانی هم خواستی Tchia رو حتما تست بزن.

آخرین ویرایش:

1760541892292.png

این گیم رو اگه از عاشقان تایتانفال‌اید حواستون بهش باشه :D توسط یک نفر داره ساخته میشه (البته + یه هاردسرفیس آرتیست برای ساخت مدل‌های بازی) و دمو هم ازش داده تازگی که میتونین امتحانش کنید.
از کانال یوتیوبش هم میتونید devlog های بازی رو ببینید و در جریان روند ساختش باشید :D در کل roadmap و چشم انداز خوبی داره بازیش و معلومه برنامه داره برای گیمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or