Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
blade chimera
این چند روزی که تعطیل بود منم تهران نبودم و از ps5 دور بودم و چه بهتر از اینکه تو مسافرت سوییچ را ببرم و از اون مهمتر یه مترویدوینیا ناب بزنم به بدن از اونجا که اکثر بازی های مترویدوینیا روی ps را رفتم یه سرچ زدم و blade chimera را پیدا کردم که فعلا تو استیم و سوییچ منتشر شده .
و چه انتخاب خوبی بود .بازی تو یه دنیای سایبر پانکی در اینده جریان داره ما تو نقش یه دیمن هانتر به نام شین هستیم که تو حین بازی ماموریت های مختلف میگیره و از نصفه بازی به بعد بازی دارای توئیست های داستانی جالبی تا انتها میشه .شما تو بازی هم اسلحه دارید و هم سلاح سرد و در حین کار به سلاح ها و اسلحه های قوی تری دسترسی پیدا میکنید یا حتی میتونید با پولی که تو بازی به دست میارید اونا را خریداری کنید.با کشتن دشمنان xp به دست میارید و level up و قوی تر می شید .بازی باس فایت های جالب ولی کمی هم داره حدود 10 ساعت تقریبا طول میکشه تموم کردنش و یه ویژگی عالی که به نظرم تمامی عناوین ژانر باید ازش پیروی کنند داره و اونم تلپورت به هر نقطه از نقشه در آن واحد هست که باعث میشه مثلا برای یه ماموریت فرعی دوباره کلی به عقب بر نگردید.
بازی انقدر بهم حال داد که وقتی روی ps5 هم عرضه بشه اونجا هم میگیرم و بازی میکنم مخصوصا اینکه با تروفی و پلات کردن تجربه لذت بخش تری میشه (یکسری ماموریت های جانبی و ایتم های مخفی تو بازی هست که چون روی سوییچ سیستم تروفی نیست عملا کامل کردنشون جذابیت و انگیزه نمیده به ادم)
یه نکته منفی بزرگ هم داره اونم اینکه منوها و ui بازی خیلی کوچیک است و فونت بدی هم داره امیدوارم تو نسخه ps درستش کنن .
خلاصه یه مترویدوینیای درست و حسابی و 9 از 10 برام بود که حسابی تو تعطیلات چسبید :D

2x1_BladeChimera.jpg

میدونم اوضاع خوب نیست ولی لااقل یه حواس پرتی داشته باشیم بد نیست! بازی The Thaumaturge روی PSN تخفیف خورده شده ۲۰ دلار و یه نقش آفرینی ایزومتریک نوبتیه که اگه کسی به این سبک علاقه داره حتما بره سراغش. مخصوصا که حال و هوای تاریخی خاصی داره و روسیه قرن بیستمی دارکی رو نمایش میده.
بازی کلی ماموریت اصلی و فرعی متنوع داره و داستان و شخصیتها در اون حدی جذاب هستن که شمارو غرق دنیای سرد و تاریک بازی کنن.
البته که چون بودجه و تیم محدودی داشته باگ و کمبودهایی داره ولی قطعا یکی از دوست داشتنی ترین بازیای نقش افرینی نوبتیه. خودم خیلی وقت بود توی ویش لیستم داشتمش که بلاخره خریدمش و راضیم تا اینجایی که پیش اومدم.

دوستان منم یه دمو معرفی کنم که مطمئن باشین وقتی بازی اصلی منتشر بشه میره جزو نامزدهای ایندی سال یا حتی مثل Balatro بتونه نامزد گوتی بشه.

BALL x PIT

=========
هیچی نمیگم ، دموش فقط 300 مگه که فقط 90 مگ دانلود میکنه و بعد اکسترکت میشه!
میتونم چندین خط در موردش بنویسم که بخونین و ویدئو بزارم که ببینین...
ولی خیلی زدوتر از اون میتونین دانلودش کنین و خودتون تستش کنین.

فقط این رو میزارم که مطمئن باشین کیفیتش فوق العادست:
Screenshot 2025-06-16 130756.jpg

آخرین ویرایش:
بالاخره یک مترویدونیای اورجینال که با عشق ساخته شده.

همیشه برام سوال بوده چرا مترویدوانیاهایی که آرت استایل 2D، و به خصوص پیکسل آرت دارن، اتمسفر بهتر و گیرا تری نسبت به اونایی که از Asset های سه بعدی استفاده می کنند دارن.

بلندر استدیو (سازنده نرم افزار سه بعدی بلندر) اولین گیم خودشو پابلیش کردن که تجربه کوتاه و بامزه‌ایه :D با انجین godot ساختنش و هدفشون این بود پایپلاین گیم و انیمیشن رو توی نرم افزارشون تا حدودی نزدیکتر کنن بهم(فکر کنم!)

رایگان و اوپن سورس هم هست این پروژه

آخرین ویرایش:
این رو دریابید قیمتش خوبه متاش هم تا الان بد نشده.حداقل کمی متای robocop رو شست.
البته من یه پرانتز باز کنم ربطی به این تاپیک نداره ولی الان دارم دی ال سی روبو کاپ را میرم واقعا حال میده حتی از بازی اصلی هم بیشتر دیگه اون مسائل کاراگاه بازی توش کمترشده بیشتر گیم پلی داره و من اینو خیلی بیشتر دوست دارم .همین الان من بخوام این بازی را برای جایی نقد کنم قطعا بالای ۷ بهش نمیدم چون مشکلات گرافیکی و باگ و افت فریم داره و داستان خارق العاده ای هم نداره و گیم پلی هم همون قبلیه ولی در کل تجربه لذت بخشی با ۲۷ دلار بهت میده خیلی تو این بازی های aa به متا نگاه نکنید:D

البته من یه پرانتز باز کنم ربطی به این تاپیک نداره ولی الان دارم دی ال سی روبو کاپ را میرم واقعا حال میده حتی از بازی اصلی هم بیشتر دیگه اون مسائل کاراگاه بازی توش کمترشده بیشتر گیم پلی داره و من اینو خیلی بیشتر دوست دارم .همین الان من بخوام این بازی را برای جایی نقد کنم قطعا بالای ۷ بهش نمیدم چون مشکلات گرافیکی و باگ و افت فریم داره و داستان خارق العاده ای هم نداره و گیم پلی هم همون قبلیه ولی در کل تجربه لذت بخشی با ۲۷ دلار بهت میده خیلی تو این بازی های aa به متا نگاه نکنید:D
منم دیشب دیدم نظرات تو استیم مثبته امیدوار شدم آقا.امروز میشینم پاش.

Super daryl deluxe
اخرین ایندی که بازی کردم و جزو سمی ترین بازی هایی بوده که زدم فکر کنم بالای ۹۰ درصد اینجا اسمش هم نشنیده باشید.بازی یه جورایی ترکیبی از مترویدوینیا و brawler و rpg هستش البته مایه های مترویدوینیای کمتری داره با کشتن دشمنان xp میگیرید و lv up میشید بالای ۴۶ تا اسکیل متنوع تو بازی دارید که تو پیشروی تو بازی بهش دسترسی دارید ۴ تاشو میتونید فعال کنید و در ادامه ۸ تاشو .داستان در مورد یه پسر دبیرستانی به نام دریل هستش که وارد مدرسه میشه و قصد داره که محبوب ترین دانش اموز اونجا بشه حالا شما با هر چی شخصیت تاریخی تو دنیا بوده روبرو میشید و سمی بودن بازی اینجاست از ناپلئون گرفته تا انیشتن تسلا دکتر واتسن شرلوک همز چنگیز خان مغول کلوپاترا بتهوون و و و ...
بازی سر شار از دیالوگ های خنده دار و مضحکه ولی به قدری زیاده دیگه اخراش حوصلمو سر برده بود اسکیپ میکردم .پلاتنیوم چالشی و باحالی هم داره بالای ۳۰ ساعت هم طول میکشه پلات کردنش من تو تخفیف ۵ دلار خریدم که با این حجم از کانتنت واقعا به صرفه هست.

images.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or