Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
lost in random
یکی از بهترین 2 دلارهای عمر گیمریم را صرف این بازی کردم .بازی مدت ها بود که تو رادارم بود ولی از اونجایی که ناشر بازی ea هست و رابطه خوبی با سونی داره و اکثر بازیهاش روی پلاس میاد هی تو خریدش دست دست کردم .یکی از سرگرمی های من همیشه اینه که تو psn قسمت تخفیف ها بچرخم چیز خوبی دیدم بزنم تو گوشش که از قضا این بازی را دیدم با قیمت 2 دلار که واقعا حتی با دلار امروز هم پولی محسوب نمیشه و خریدمش رفتم برای تست کردنش ولی اسیرش شدم و بعد از 12 ساعت پلاتش کردم .بازی یه اکشن ادونچر سوم شخص حساب میشه که نوع مبارزاتش بر پایه کارت هایی هست که تو بازی بدست میارید یا میخرید .شخصیت اصلی بازی even با یه تیرکمونی که داره به جاهای کریستال مانند از دشمنان باید ضربه بزنه تا یه نواری پایین صفحه پر بشه تا بتونه از کارت های بازی استفاده کنه نهایت تو هر ترن از 5 تا کارت میتونید استفاده کنید اعم از کارتهای جون شمشیر تیرکمون کارت های جادویی بمب تله و.... حالا شما یه deck دارید که نهایت 15 تا کارت توش جا میگیره باید بهترین کارت ها را از ترکیب های مختلف توش قرار بدید که به صورت random ظاهر بشن و بتونید دشمنان را شکست بدید و بازی را ادامه بدید.تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم تنوع نسبتا کم کارت ها هستش که باعث میشه بازی تو یک سوم اخرش تکراری و خسته کننده بشه وگرنه اگه این ایراد را نداشت واقعا یک درجه بازی سطح بالاتری میشد.در کل ازی زیاد تو استور تخفیف میخوره اگه از این جور بازی های کارتی خوشتون میاد حتما تجربه اش کنید من که خیلی باهاش حال کردم
یه نظر نامحبوب هم بدم که متاسفانه نسخه دوم بازی سبکش روگ لایک شده که من اصلا حال نمیکنم باهاش :(

lost in random
یکی از بهترین 2 دلارهای عمر گیمریم را صرف این بازی کردم .بازی مدت ها بود که تو رادارم بود ولی از اونجایی که ناشر بازی ea هست و رابطه خوبی با سونی داره و اکثر بازیهاش روی پلاس میاد هی تو خریدش دست دست کردم .یکی از سرگرمی های من همیشه اینه که تو psn قسمت تخفیف ها بچرخم چیز خوبی دیدم بزنم تو گوشش که از قضا این بازی را دیدم با قیمت 2 دلار که واقعا حتی با دلار امروز هم پولی محسوب نمیشه و خریدمش رفتم برای تست کردنش ولی اسیرش شدم و بعد از 12 ساعت پلاتش کردم .بازی یه اکشن ادونچر سوم شخص حساب میشه که نوع مبارزاتش بر پایه کارت هایی هست که تو بازی بدست میارید یا میخرید .شخصیت اصلی بازی even با یه تیرکمونی که داره به جاهای کریستال مانند از دشمنان باید ضربه بزنه تا یه نواری پایین صفحه پر بشه تا بتونه از کارت های بازی استفاده کنه نهایت تو هر ترن از 5 تا کارت میتونید استفاده کنید اعم از کارتهای جون شمشیر تیرکمون کارت های جادویی بمب تله و.... حالا شما یه deck دارید که نهایت 15 تا کارت توش جا میگیره باید بهترین کارت ها را از ترکیب های مختلف توش قرار بدید که به صورت random ظاهر بشن و بتونید دشمنان را شکست بدید و بازی را ادامه بدید.تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم تنوع نسبتا کم کارت ها هستش که باعث میشه بازی تو یک سوم اخرش تکراری و خسته کننده بشه وگرنه اگه این ایراد را نداشت واقعا یک درجه بازی سطح بالاتری میشد.در کل ازی زیاد تو استور تخفیف میخوره اگه از این جور بازی های کارتی خوشتون میاد حتما تجربه اش کنید من که خیلی باهاش حال کردم
یه نظر نامحبوب هم بدم که متاسفانه نسخه دوم بازی سبکش روگ لایک شده که من اصلا حال نمیکنم باهاش :(

من نتونستم شماره یک رو تموم کنم
بازی باحالیه ولی
من خیلی تو حس و حالش نبودم وقتی اومد بیرون

در کل به نظرم این یکی از اون بازی هاییه که خیلی خوب ظرفیت های این برنامه EA original رو نشون میده

من نتونستم شماره یک رو تموم کنم
بازی باحالیه ولی
من خیلی تو حس و حالش نبودم وقتی اومد بیرون

در کل به نظرم این یکی از اون بازی هاییه که خیلی خوب ظرفیت های این برنامه EA original رو نشون میده
البته نسخه دوم را انگار EA منتشر نمی کنه. دست خودشونه کاملا

• Like
Reactions: reza8 and darkworld
یکی دو سه ساعتی از بازی ماندراگورا رو بازی کردم، بازی خوبیه، پیشنهاد میکنم اگه به مترودوانیا و سولز لایک علاقه دارین تستش کنین. از نظر گرافیک هنری و داستان سرایی و شخصیت پردازی شبیه پرنس لاست کراون و افتر ایمیج هست، با این تفاوت که اونا دوز پلتفرمرینگ و اکشنشون بیشتر بود ولی این زیاد سختی آنچنانی ندارد.

یه بازی دیگه قبلش رفتم به نام call of the sea, اون هم اگه هنوز نرفتین و به تم معمایی علاقه دارین حتما تست کنین

فردا ریلیز میشه. خوش اب و رنگه و ارت جالبی داره ولی باید دید گیم پلیش به چه صورت هست.
چه قدر طراحیش خوبه.
مثل اینکه بعضی از سازنده های قبلی Lost in random هستن.
احسنت.

ازش گیم پلی رسمی هم اومده:

اصلا تو شوکم که اینو دیدم. چقدر یه ایده میتونه جذاب و جالب باشه. شما تو نقش یه کودک تو دهه 80 میلادی هستی و بازی های کودکی توپ بازی تو کوچه شیشه همسایه رو شکستن.
متای بازی هم بالای 90

View attachment 378249
حدود یه ساعت بازیش کردم و باید بگم یکی از اون تجربه‌های خاصی بود که بیشتر از اینکه بازی باشه، انگار داشتم توی یه خاطره زندگی می‌کردم.
داستان یه پسر بچه اهل اکوادوره تو سال 2002، همون سالی که تیم ملی‌شون برای اولین بار می‌ره جام جهانی. از فوتبال کوچه‌ای و پلی‌استیشن تو خونه گرفته تا مشق ریاضی و شوت زدن توپ تو صورت مردم، همه‌چی از نگاه یه بچه 8-9 ساله که بدون هیچ دغدغه ای فقط می‌خواد بازی کنه روایت میشه.
بازی خیلی هدف مشخصی نداره، بیشتر یه تجربه‌ی مستندگونه‌از وقایع سیاسی و اجتماعی اون زمانه که فقر و اوضاع ملتهب اقتصادی و ضربه ای که دلاریزه شدن اقتصاد به اون جامعه میزنه رو نشون میده.
ولی چیزی که واقعاً برام جالب بود، تعامل‌پذیری فوق‌العاده‌ی NPC ها بود. آدم‌های شهر مثل تکه‌های زنده‌ی یه خاطره‌ان. طراحی هنری بازی هم یه ترکیب خلاقانه از عکس و افکت آرتیستیکه که حس رویا یا حافظه رو میرسونه.
قطعا ارزش تجربه داره!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or