Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
این سبک رو اگه دوس دارید، River City Girls رو از دست ندید. خیلی Beat Um Up خوبیه.

به‌به :D چی ازین بهتر.
اول در مورد river city girls بگم اصلا این بازی دوست ندارم. چرا نمیدونم اصلا به مذاق من خوش نیومد. دوم horizon chase خیلی وقته که منتظر یه تخفیف خوب بودم که بخرم حالا شماره دومش اومد. دیگه باید یه عمر دیگه صبر کنم اینو بخرم

پ.ن: نسخه pc چی پس😅

اینجور که دیدم فقط تو اپیک میاد

این Animal Well عجب بازی خوش ساختیه.
۲ ساعت بیشتر بازیش نکردم ولی تا اینجا برام یه میکسی بین Outer Wilds و Hollow Knight بوده.
تعجب میکنم اینقدر کم تو این فروم دربارش حرف زده شده.

من فقط تو لیگ فانتزیم آوردمش چون میدونستم بازی خفنی میشه ولی خب چون یه مترویدوینیای پازل محور هستش، خیلی با سلیقم جور نیست و از حوصلم خارجه کاملا :D

خب بعد از درآوردن ته بازی crown trick بازی مورد علاقه بعدی تو این سبک رو پیدا کردم اسمش هم هست The land beneath us
شبیه necrodancer +crown trick هست البته نوآوری های خودش رو هم داره هر اسلحه تو ۱ اسلات قرار میگیره یعنی نیزه بزاری اسلات بالا فقط باید از سمت پایین دشمن جهت بالا رو فشار بدی تا دشمن رو با نیزه بزنه
۲دست اول که حساب امد دستت میفهمی زیاد هم سخت نیست بازیش
بعضی بیلد ها زیادی قوی هستن خلاصه بازی خوبیه سبک خودش

Mortal Sin یه ایندی عالی Overwhelmingly Positive که حدود 14 ماه پیش منتشر شده.

The Vagrant یه ایندی عالی برای طرفداران Odin Sphere و Dragon's Crown با قیمتی کمتر از یک دلار !!!

The TakeOver یه ایندی عالی برای طرفداران Streets of Rage و شورش

...
...
آقا دمت خیللیییی گرم. من خیلی وقته دوست داشتم Dragon’s Crown را روی پی سی بازی کنم (آخرین بار چند سال پیش با شبیه ساز اجرا کردم) و قبلا هم دنبال مشابهش گشتم ولی پیدا نکردم چیزی.
فکر نمی کردم با ته مونده حسابم بتونم دنباله معنویش (؟!) را بگیرم :دی :x

امروز Indika رو تمومش کردم و چقدر تجربه متفاوتی بود...دقیقا چیزی بود که این روزا میخواستم! البته پوسترش ممکنه ما رو یاد چیزی بندازه که اصلا و ابدا علاقه‌ای بهش نداریم! :D

Indika-Key-Art-800x450.png

یه توضیح کلی بدم تا ببینیم با چی طرف هستیم...البته هیچ اسپویلی نمیکنم چون از اون بازیاست که بهتره همه چیز بازیو برای اولین بار خودتون تجربه کنید و سوپرایزهای خیلی باحالی هم داره.
در مورد داستان فقط همین رو بگم که تو بازی نقش یه راهبه رو دارید و بازی تمرکزش روی مسائل فلسفی، ایمان و اراده هست. کلا بنظرم مخصوصا ما ایرانیا خیلی خوب بتونیم با داستان بازی ارتباط برقرار کنیم! کارگردانی کات‌سین‌ها عالیه و استایل از سر و روش میباره! تو بازی با شخصیت‌ها و موقعیت‌های خیلی خاصی روبه‌رو میشید که خیلی کم تو بازیا دیده شده و انتظارش رو ندارید.

کلا به هر جای بازی نگاه کنید، معلومه بازی رو واسه پول نساختن و به هر قیمتی می‌خواستن هنر خودشون رو نشون بدن و یه داستان متفاوت روایت کنن. Odd Meter سازنده مستقل روسی هست که بخاطر جنگ روسیه و اوکراین و مخالفتی که با دولت روسیه داشتن، از این کشور فرار میکنن و با هزار بدبختی میرن ادامه بازیو تو قزاقستان می‌سازن!

یادتون باشه چند سال پیش تو همین تاپیک در مورد Pathologic 2 هم گفتم که اونم یه بازی روسی بود و مثل ایندیکا، خیلی تجربه متفاوت و تازه‌ای بود واسم و از نظر موضوعاتی که بهش میپردازن و اتمسفر شباهت‌هایی رو با هم دارن... Pathologic 2

از نظر گیم‌پلی بازی به گشت و گذار و حل کردن یه سری پازل محدود میشه که بنظرم اکثرا جالب بودن...همونطوری که من دوست دارم، بازی کمک اضافه و هینت بی‌مورد نمیده و خودتون باید با اشراف کامل به محیط پازل‌ها رو حل کنید. بعضیاشون هم حالت مینی‌گیم دارن و با اینکه ساده هستن ولی تنوع خوبی دارن.
به غیر از روایت و کات‌سین‌های خفن، شدیدا با اتمسفر و معماری سازه‌هایی که تو بازی می‌بینیم حال کردم. کلا محیط‌ها خیلی واقعی به نظر میان. اتاق‌ها و محیط‌های داخلی هم جزئیات زیادی دارن و دقیقا به شکلی هستن که انگار داخلش زندگی شده و مثل خیلی از بازیا بی‌روح نیستن.
یه چندتا عکس هم میزارم که اسپویل خاصی نداره و فقط از محیط‌های عادی تو بازیه:

سیستم پیشروی، منوها و موسیقی هم نوآورانه‌ست و دقیقا همون حسی که میخواد رو منتقل میکنه...حتی در این مورد هم بهتره بخاطر اسپویل توضیح بیشتری ندم!
از نظر فنی هم واسه یه بازی مستقل تو این مقیاس، گرافیکش عالیه ولی بعضی موقع‌ها افت فریم داره البته زیاد اذیت‌کننده نیست.

یه دست مریزاد به پابلیشر بازی 11 Bit هم بگم که بنظرم به جز بازیهای خفنی که خودشون میسازن، یکی از بهترین ناشرهای صنعت گیم هم هستن و بازیهایی که واسه حمایت کردن انتخاب می‌کنن خیلی ارزشمنده + برخلاف خیلی ناشرای دیگه، سازنده‌های مستقل از کشورهای تحریم‌شده رو هم آدم حساب می‌کنن...با اینکه انتشار بازیاشون پیچیدگی‌های زیادی ممکنه داشته باشه.

خلاصه از اون ایندی‌هایی هست که به دوستانی که ایندی‌باز نیستن هم پیشنهاد میکنم چون سبکشم AAAپسنده و گرافیک واقع‌گرایانه‌ای داره.

امروز Indika رو تمومش کردم و چقدر تجربه متفاوتی بود...دقیقا چیزی بود که این روزا میخواستم! البته پوسترش ممکنه ما رو یاد چیزی بندازه که اصلا و ابدا علاقه‌ای بهش نداریم! :D

View attachment 338064

یه توضیح کلی بدم تا ببینیم با چی طرف هستیم...البته هیچ اسپویلی نمیکنم چون از اون بازیاست که بهتره همه چیز بازیو برای اولین بار خودتون تجربه کنید و سوپرایزهای خیلی باحالی هم داره.
در مورد داستان فقط همین رو بگم که تو بازی نقش یه راهبه رو دارید و بازی تمرکزش روی مسائل فلسفی، ایمان و اراده هست. کلا بنظرم مخصوصا ما ایرانیا خیلی خوب بتونیم با داستان بازی ارتباط برقرار کنیم! کارگردانی کات‌سین‌ها عالیه و استایل از سر و روش میباره! تو بازی با شخصیت‌ها و موقعیت‌های خیلی خاصی روبه‌رو میشید که خیلی کم تو بازیا دیده شده و انتظارش رو ندارید.

کلا به هر جای بازی نگاه کنید، معلومه بازی رو واسه پول نساختن و به هر قیمتی می‌خواستن هنر خودشون رو نشون بدن و یه داستان متفاوت روایت کنن. Odd Meter سازنده مستقل روسی هست که بخاطر جنگ روسیه و اوکراین و مخالفتی که با دولت روسیه داشتن، از این کشور فرار میکنن و با هزار بدبختی میرن ادامه بازیو تو قزاقستان می‌سازن!

یادتون باشه چند سال پیش تو همین تاپیک در مورد Pathologic 2 هم گفتم که اونم یه بازی روسی بود و مثل ایندیکا، خیلی تجربه متفاوت و تازه‌ای بود واسم و از نظر موضوعاتی که بهش میپردازن و اتمسفر شباهت‌هایی رو با هم دارن... Pathologic 2

از نظر گیم‌پلی بازی به گشت و گذار و حل کردن یه سری پازل محدود میشه که بنظرم اکثرا جالب بودن...همونطوری که من دوست دارم، بازی کمک اضافه و هینت بی‌مورد نمیده و خودتون باید با اشراف کامل به محیط پازل‌ها رو حل کنید. بعضیاشون هم حالت مینی‌گیم دارن و با اینکه ساده هستن ولی تنوع خوبی دارن.
به غیر از روایت و کات‌سین‌های خفن، شدیدا با اتمسفر و معماری سازه‌هایی که تو بازی می‌بینیم حال کردم. کلا محیط‌ها خیلی واقعی به نظر میان. اتاق‌ها و محیط‌های داخلی هم جزئیات زیادی دارن و دقیقا به شکلی هستن که انگار داخلش زندگی شده و مثل خیلی از بازیا بی‌روح نیستن.
یه چندتا عکس هم میزارم که اسپویل خاصی نداره و فقط از محیط‌های عادی تو بازیه:

سیستم پیشروی، منوها و موسیقی هم نوآورانه‌ست و دقیقا همون حسی که میخواد رو منتقل میکنه...حتی در این مورد هم بهتره بخاطر اسپویل توضیح بیشتری ندم!
از نظر فنی هم واسه یه بازی مستقل تو این مقیاس، گرافیکش عالیه ولی بعضی موقع‌ها افت فریم داره البته زیاد اذیت‌کننده نیست.

یه دست مریزاد به پابلیشر بازی 11 Bit هم بگم که بنظرم به جز بازیهای خفنی که خودشون میسازن، یکی از بهترین ناشرهای صنعت گیم هم هستن و بازیهایی که واسه حمایت کردن انتخاب می‌کنن خیلی ارزشمنده + برخلاف خیلی ناشرای دیگه، سازنده‌های مستقل از کشورهای تحریم‌شده رو هم آدم حساب می‌کنن...با اینکه انتشار بازیاشون پیچیدگی‌های زیادی ممکنه داشته باشه.

خلاصه از اون ایندی‌هایی هست که به دوستانی که ایندی‌باز نیستن هم پیشنهاد میکنم چون سبکشم AAAپسنده و گرافیک واقع‌گرایانه‌ای داره.
بازیش خیلی سواد انگلیسی میخواد؟

• Like
Reactions: reza8
بازیش خیلی سواد انگلیسی میخواد؟
در حد متوسط بلد باشی کافیه...چون بازی سعی میکنه مسائل پیچیده رو هم ساده بیان کنه و واسش مثال‌های ساده میزنه. شخصیت‌های بازی هم افراد عادی هستن و دیالوگ‌های پیچیده‌ای نمیگن.
البته یه سری متن و آیتم اختیاری تو بازی هست که واسه خوندن توضیحاتش یکمی مهارت بیشتری لازمه.

سخترین مترویدوینیای تاریخ؟؟؟ احتمالا.
صحبت از aeterna noctis هست ساخته یه استدیو اسپانیایی که توسط پروژه تلنت پلی استیشن کشف شدن و اولین پروژه شون به نام aeterna noctis سال ۲۰۲۱ برای پلی استیشن ۴ و ۵ عرضه شد.البته بعدا روی پلتفرم های دیگه هم اومد.بازی را چند وقتی بود خریده بودم اما فرصت نمیشد برم سراغش با اینکه عاشق مترویدوینیا هستم .بازی از هالو نایت و کستلوینیا سمفونی شب کاملا الهام کرده و چشمتون روز بد نبینه به شدت بازی سخت و طاقت فرسایی هست .پلتفرمینگ بازی در حد دانژن های اخر هالو نایت سخته و باس های بازی دمار از روزگارتون در میاره .حدود ۵۰ ساعت بازیش کردم و الان بالاخره رسیدم فاینال باس اما برای پلات کردنش دیگه پرچم سفید را به علامت تسلیم بردم بالا و رسما کار من نیست.
بازی متای متوسطی داره و مثل اینکه دلیلش این بوده که بازی خیلی باگ و کراش تو ورژن لانچ داشته ولی خدا رو شکر روی ps5 که من بازی کردم الان حتی یه باگ و کراش هم نداشته و شاید الان اگه منتقد ها بازی را نقد میکردن متای بهتری میگرفتن.
من بازی را ۱۰ دلار گرفتم تو تخفیف و همونجور که گفتم ۵۰ ساعت بازی کردم .بازی واقعا گسترده هست تازه هنوزم درصد کامپلت کردن بازی ۸۵ درصد هست و بازم کوئست ناتمام داره .
پلتفریمینگ بازی یکی از سخت ترین چیزایی بوده که تا الان بازی کردم در حد مراحل اخر celeste و نکته جالب اینه که بازی بعد از مدتی یه dlc رایگان به نام pit of damned میگیره که یکی از چیزایی که بهش اضافه میشه یه پرش اضافه هست که خیلی کمک میکنه به راحت تر شدن بازی و تصور اینکه بدون اون بخوای بازی کنی برام وحشتناکه.
در کل بازی یه مترویدوینیا به شدت تر و تمیز سخت و بسیار طولانی هستش و ارزش پولی که براش میدید حتی full price رو هم داره و از الان منتظر نسخه دومش به نام aeterna lucis هستم که اخر امسال میاد:x

امیدوارم گفتنش اینجا تکراری نباشه اما بنظرم این بازی crow country رو از دست ندید. من خودم حتما سر فرصت بازیش میکنم.
کرو کانتری حرف نداره من تو ویش لیستم هست یکم ارزون بشه میرم سراغش قشنگ حس اویل یک و بازی های ترسناک ps1 بهم میده

امیدوارم گفتنش اینجا تکراری نباشه اما بنظرم این بازی crow country رو از دست ندید. من خودم حتما سر فرصت بازیش میکنم.
من از خیلی وقت پیش این بازی رو پیدا کردم زمانی که تازه حرف از اومدن تو استیم بود. بازی فوق‌العاده خوبه. حس بازی های دهه ۹۰ رو که داره تو داس بازی می‌کردم. من رو شدید یاد Ecstatica میندازه

این بازی رو ندیدم اینجا تاپیکی داشته باشه یا بهش اشاره شده باشه گفتم توی این تاپیک تا حدودی معرفی کنم تا شاید کسایی که به این سبک علاقه دارند بخوان بازی رو تجربه کنند.

سبک بازی پازل ادونچر هست و همین تازگی روی استیم و سوییچ عرضه شده. توی زمینه پازل بازی واقعا سنگین و پازل ها عنصر اصلی بازی و‌ گیم پلی هستند و از این نظر فکر نکنم بازی برای هر کسی باشه. از اون بازی هایی هست که به معنای واقعی کلمه باید یه کاغذ و خودکار و یا حتی ماشین‌حساب کنار دستت باشه و یه سری اطلاعات زمینه ای هم درباره بعضی چیزها مثل اعداد رومی و عربی و... از قبل داشته باشی. خود بازی مستقیما توی اولین فایل که جنبه اموزشی داره به این موضوع اشاره میکنه(جالبه بازی همون اول کار یه ماشین حساب هم در اختیارتون قرار میده).

تا اینجا که بازی کردم تقریبا برای ورود به هر لوکیشنی باید یک‌ معما رو حل میکردی و تک تک ایتم ها و فایل هایی که بدست میاری توضیح خاص و بعضی ها هینت برای حل کردن پازل ها داشتند. شخصا خیلی طرفدار این سبک نیستم و بازی های زیادی رو تو این سبک تجربه نکردم، بخاطر همین این بازی رو تا الان که حدود یک ساعت و نیم بازی کردم واقعا برام چالش برانگیز و سخت بوده :D. یه نکته دیگه که برام به شخصه جالب بوده سبک گرافیکی و ارت استایل بازی هست. یجورایی از این نظر منو یاد بعضی بازی های سودا 51 و گرس هوپر مثل Killer 7 و Silver Case که قبلا بازی کردم میندازه. داستان بازی هم بنظر تا اینجا جالب بوده. در کل اگر به این سبک علاقه دارید بنظرم گزینه خوبی هست و ارزش تجربه کردن رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or