Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
درود بر همه.

دو مورد را دیدم این چند وقت که بچه ها پستی نذاشتن ازش:

1. Titan Quest 2 به صورت Early Access عرضه شده و به شدت هم خوب از آب در اومده. صرفا الان فقط کمبود محتوا داره و الا پلیراش خیلی راضی هستن.

1755028627388.png

2. اگه احیانا Road Rash را بازی کردید (نسخه اولش 1991 اومده و معروف ترین نسخه اش تو ایران هم فکر کنم بازی 1994 اش باشه)، دنباله معنویش به اسم Road Redemption که چند سال پیش عرضه شد، الان تو استور اپیک رایگان شده.

1755028684502.png

یه دارک سولز روگلایت با دوربین ایزومتریک آوردم براتون.

Netherworld Covenant

===========
بازی خیلی واقعا جذابیه.
طبق معمول دموش رو قبلا دانلود کرده بودم امروز هارد کم آورده بودم و میخواستم یه سری چیز میز پاک کنم که اتفاقی چشمم افتاد بهش.
گفتم قبل پاک کردن لااقل 5 دقیقه بازی کنم ببینم چطوره.
رفتن داخل بازی همون و دو ساعت با بازی سر و کله زدن همون.
خیلی اعتیاد آوره.

باسفایتهاش هم واقعا جذابه ، بعضی هاشون دوفازه هستن و بعضی معمولی تر و راحت تر.
طبق معمول اگه ریسک کنین لوتهای خفن تری رو با خودتون برمیگردونین.

ارلی اکسس بازی روی استیم در دسترسه.

حجم دمو روی استیم 2 گیگه.
خلاصه دیگه دلم نیومد پاکش کنم :D

View attachment Netherworld Covenant - Official Early Access Launch Trailer.mp4

یه دارک سولز روگلایت با دوربین ایزومتریک آوردم براتون.

Netherworld Covenant

===========
بازی خیلی واقعا جذابیه.
طبق معمول دموش رو قبلا دانلود کرده بودم امروز هارد کم آورده بودم و میخواستم یه سری چیز میز پاک کنم که اتفاقی چشمم افتاد بهش.
گفتم قبل پاک کردن لااقل 5 دقیقه بازی کنم ببینم چطوره.
رفتن داخل بازی همون و دو ساعت با بازی سر و کله زدن همون.
خیلی اعتیاد آوره.

باسفایتهاش هم واقعا جذابه ، بعضی هاشون دوفازه هستن و بعضی معمولی تر و راحت تر.
طبق معمول اگه ریسک کنین لوتهای خفن تری رو با خودتون برمیگردونین.

ارلی اکسس بازی روی استیم در دسترسه.

حجم دمو روی استیم 2 گیگه.
خلاصه دیگه دلم نیومد پاکش کنم :D

View attachment 389217
بازی خوبیه ولی کل آرت ها و کات سینش AI هست :دی

بازی خوبیه ولی کل آرت ها و کات سینش AI هست :دی
آره کاملا مشخصه.
به نظرم استفاده از AI برای استودیوی دونفره اصلا نقطه ضعف نیست.
به نظرم اصلا همین باعث شده که خیالشون از اون طرف راحت بشه و روی گیم پلی بازی تمرکز کنن که خیلی خوب در اومده.

نمیدونم کسی راجع به بازی the drifter اینجا گفته یا نه، ولی بهرحال به نظرم آب دستتونه بذارید زمین برید سراغش :D واقعا فوق العادست
قشنگ حس میکنی توی یه کتاب دارک و جنایی گیر افتادی :D منی که از پیکسل آرت و پوینت اند کلیک متنفرم رو عاشق خودش کرده :-"

تو مایه های Thank goodness you're here دیگه چیا داریم؟ اصلا چیزی شبیه ش داریم اینقد مشتی یا نه؟
من این رو بازی نکردم ولی فکر کنم منظورت بازیهای خنده دار باشه.
اگه آره که این چندتا خیلی خوبن:

Jazzpunk کوتاهه ولی خیلی خنده داره :D
South Park ها هم که عالین.

استدیوی Bit Kid از بازی جدیدش رونمایی کرد. Wolfhound. شخصا خیلی پیکسل آرت کلاسیک این استدیو رو دوست دارم. اگه Chasm رو بازی کرده باشید منظورم رو می‌دونید. تو این بازی آرتشون بسیار بهتر هم شده بنظرم + در زمینه موسیقی و صداگذاری NES استایل هم خیلی پیشرفت کردن.

View attachment 340162

بازی یک مترویدونیای علمی تخیلی تو جنگ جهانی دومه...تریلر:

View attachment 340163
تریلر گیم پلی جدید Wolfhound

View attachment Wolfhound - Official Gameplay Trailer - The MIX Fall Game Showcase 2025.mp4

تریلر Judgement Day
بازی 31 اکتبر منتشر میشه.
View attachment 390658
یادش بخیر دوران سگا چقدر بازی های این تیپی داشتیم و چه روند خوبی که امروز هم دوباره بازی های با این شکل و شمایل اما ساختار مدرن و جدید، ترند شده و همه سراغش میرند، ترمیناتور من یکدونه دوران سگا داشتم خیلی باحال بود، بعد ها رو شبیه ساز نسخه های دیگرش هم بازی کرده بودم سال ها بعد...

یک روبوکاپ 2.5 بعدی درست حسابی هم بسازند عالی میشه.... چقدر روبوکاپ این تیپی باحال داشتیم قدیما...

از اون ور شینوبی، پرنس اف پرشیا، نینجا گیدن، ادم میمونه چطوری اینارو بخره :D

اين narrative RPG هم باحال ميزنه
این چقدر Disco Elysium بود.
احسنت.

دموش روی استیم اومده ، بیینم چیکار کردن.
==========
این ماه کلا ماه بازیهای ریلکسینگ میتونست باشه.
اوایلش که Sword of the Sea ، الان هم که Herdling اومده روی گیم پس.
کنار AAAهای دیگه و بتای BF6 برای من بسیار ماه جذابی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or