Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
امروز از قضا روز خوبی برای معرفی بازی های ایندی نیست. بالاخره بزرگترین بازی AAA به احتمال زیاد تاریخ رو (برای بار دوم) معرفی کرده راکستار و یخورده ضایع است من الان بیام بگم "بچه ها... ایندی :دی"
ولی خب از اون جا که تنها چیزی که من توش خوب نیستم گرفتن تصمیمات درسته، لذا این شما و این هم معرفی نه یه بازی ایندی بلکه دو تا بازی ایندی
و جالبیش اینجاست که یکی شو همه تون راحت می تونید بازی کنید و یکی دیگه شو تقریبا هیچ کدوم تون نمیتونید بازی کنید :دی

View attachment 318086

Bionic Bay به شدت بازی جالبیه که دموش الان رو استیم هست و خود بازی اصلی تو 2024 عرضه میشه
و من به همه و تاکید می کنم "همه" پیشنهاد می کنم دموشو برن از بس خوبه بازی

حالا در مورد چی هست.
هیچی اقا شما 2 دقیقه اول که بازی رو شروع می کنید بلافاصله میگید "آهاه... یه Limbo Clone دیگه" و میندازیدش بغل بقیه بازی هایی که از Limbo سعی کردن کپی کنن
یه کاراکتر ضعیف با پرش های کوتاه تو یه محیط خیلی گرفته و تاریک. همه اینا تو یه استایل گرافیکی که همه چیز رو باید از رو سیلوئت سیاه رنگ شون تشخیص بدی
همه اینا از صفر تا صد Limbo ئه و با خودتون میگید خب چی این یکی فرق داره که من باید اینو بازی کنم.
تا این که همون اول بازی یه اشعه سفید رنگی به کاراکترتون میخوره و یهو همه چی 180 درجه تغییر می کنه :D

View attachment 318088
تو این اندازه حتی نمیشه تشخیص داد سیلوئت شخصیت اصلی اصلا کجا هست ولی تو خود بازی اصلی خیلی خوب همه چی قابل تشخیصه

یهو شما از یه موجود ضعیف با پرش کوتاه به یه مـــــــــــــرد تبدیل میشید که ماریوی قارچ خور رو میذاره تو جیبش
پرش های بلند، جهش ها و کله ملق هایی که کاراکترهای سولزبورن رو خجالت زده می کنه از میزان جهش اش و یه سرعت دویدنی که پپسی من مرحو بهش غبطه میخورد
خلاصه اقا Super Human ـی میشید برای خودتون و تازه بازی شروع میشه

View attachment 318093

Bionic Bay در حقیقت یه پلتفرمر به شدت تر و تمیز و خوشگله که نقطه قوت اش تو سه تا چیزه.

اولیش تو کنترل و Game Feel محشر بازیه. کلا حس راه رفتن و دوییدن و پریدن با این بشر سیاه رنگ عالیه. قشنگ وقتی میدوئی و میپری، مومنتوم حرکات شخصیت رو تو دستات حس می کنی
این برای بازی های پلتفرمر خیلی مهمه و متاسفانه خیلی از بازی های این سبکی که ماریو و ریمن و اینا نیستن درست و درمون از پسش برنمیان. حتی اونا هم خیلی مومنتوم محور نیستن. این بازی وقتی میدوئی و Ragdoll میشه کل هیکلت عشق می کنی اصن

دومین نقطه قوت Bionic Bay تو مکانیک هاشه. بازی پلتفرمره و طراحی مراحل و موانعی که جلوت میندازه و حداقل براساس دمویی که من بازی کردم Bionic Bay از این لحاظ محشره
مخصوصا این که وقتی میری جلو یه قابلیت میگیری که میتونی باهاش جای خودتو به اشیایی که بهشون ضربه زدی عوض کنی که تو دیزاین مراحل بازی خیلی خفن عمل می کنه.

سومیش هم همون جور که از اسکرین شات ها می بینید آرت استایل به شدت خوب بازیه. بازی برخلاف Limbo سیاه و سفید نیست و همیشه یه رنگ تیزی اون پس زمینه هست. یه قرمز بیگانه، یه سبز صنعتی، یه آبی عمیق... یه رنگی همیشه اون ته پس زمینه هست که خیلی به اتمسفر بازی کمک می کنه. انیمیشن های شخصیت اصلی هم فوق العاده است.

Bionic Bay به گفته سازنده هاش 2024 میاد و به نظرم یکی از خفن های سال خودش میشه از حیث گیم پلی
دموش چند وقتیه در دسترسه و شدیدا پیشنهاد میشه.

==============================

بریم سراغ بازی دوم که تقریبا هیچ کدوم تون نمیتونید بازیش کنید
البته دروغ چرا بازی این قدره ساده است که میشه رو وب هم همین الان بازیش کرد
ولی اگه بخواید بازی رو بخرید رو صاحبش باشید فقط رو نینتندو سوییچ ممکنه همچین چیزی. ولی خب میشه با شبیه ساز هم زد و اینا
خلاصه که با یه بازی ایندی انحصاری رو سوییچ طرفیم و یه خیلی ساده ولی در عین حال خاص و باحالش.

View attachment 318104

آقا این Suika Game بازی خیلی ساده ایه
بازی 2048 رو رفتید؟ عدد ها رو کنار هم میچینید تو توان 2 بزرگتر می شدن تا میرسیدی به 2048؟
اینم همونه
میوه ها رو کنار هم میچینید از گیلاس میگیرید میرید توت فرنگی بعد تمشک بعد نارنجی تا..... برسید به هندونه

خیلی ساده و بامزه و گوگولی. بازی هم ارزونه کلا 3 دلاره روی Eshop
فقط یه مشکل خیلی خیلی ریز و کوچولو هست...
این بازی خیلی سخته

View attachment 318108

Suika Game حقیقتا یه بازی پازلیه که اواخر سال 2021 تو Eshop ژاپن عرضه میشه و فقط هم تو ایشاپ ژاپن
و خب... بازی نمیگیره و یه جوری قاطی بقیه Shovelware فوق العاده شلوغ پلوغ ایشاپ نینتندو گم میشه
تا این که اواسط 2023 یه عده استریمر علاف ژاپنی این بازی رو دوباره کشف می کنند.

آقا مشابه داستانی که برای Fear and Hunger گفتم... یهو بازی Viral میشه و ترند میشه.
در حدی که یهو تو عرض یه ماه بازی تو اکتبر 2023 به فروش یک میلیون نسخه ای میرسه
و این قدر بازی تو همه مجامع معروف میشه که سازنده بازی مجبور به عرضه اش خارج از ژاپن میشه و بازی به صورت جهانی با پشتیبانی از پنج زبان مختلف تو اکتبر برای همه ریجن ها عرضه میشه
بعدش هم حتی نسخه تحت وب اش میاد

نکته ای که Suika Game رو به عنوان یه Rage Game این قدره خاص کرده اولا اینه که تضاد درجه سحتی بازی با ظاهر گوگولی اش خیلی مجذوب کننده است. این جوری هم نیست که بازی بخواد چیزی رو مخفی کنه یا مثلا الکی ظاهر سازی کرده باشه. میوه اند دیگه... ظاهرشون بامزه است. صرفا قوانین فیزیکیه که علیه شمان
که میشه دومین نکته خاص بودن Suika Game اونم اینه که تو دنیای بازی های پازل این شکلی. فیزیک بازی به شدت باحال کرده بازی رو. تعامل میوه هایی که رو هم میندازید خودش کلی سناریوی اعصاب خورد کن شکل میده که هی تو بازی نگهت میداره... چرا نمیتونم این دو تا میوه رو به هم برسونم... چرا این میوه پشت اون یکی میوه ها اسیر شده... چرا این دو تا میوه لعنتی هم رو بوس نمی کنن یه طالبی شن... و کلی مثال دیگه از حرص خوردن هایی که تو بازی تجربه می کنید :دی
همه و همه با Suika Game
به دارک سولز بازی های پازل خوش اومدید :دی

تریلر دوم GTA 6 که نیومد

ولی Bionic Bay عرضه شد و گویا ترکونده :دی

حیف من سیستم ام نمی کشه که بازی اش کنم

1744883837083.png

سلام
اقا چرا هیچکس به بازی Blue Prince اینجا وقعی نمینهد! :D ندیدم کسی راجع به بازی حرفی بزنه. این بازی هم برای گیمپس اومده و هم پلاس و هم pc که در نتیجه راه برای رسیدن به بازی زیاده! :D خیلی بازی خفنیه و خیلی هم اعتیاد اور! بازی اینجوریه که شما باید به یک اتاق توی یک عمارت برسید چراکه عموی بزرگوار تمام اموالش رو بنامت کرده و این سند هم توی یک اتاقی مخفی گذاشته و هدف شما رسیدن به اون اتاقه! ژانر بازی هم ترکیب جالبی از پازل اتاقی و روگ لایکه که خیلی جور درومده! من اولش فکر میکردم بازی به نسبت راحت باشه ولی ازونجایی که توی بازی برای رفتن به هر اتاق قدم های محدودی داره و وقتی قدم های شما تموم بشه بازی از اول شروع میشه و از طرفی شما وقتی وارد اتاق که میشید ممکنه به یک بن بست بخوری و مجبوری دوباره بازی رو از نو شروع کنی، این شروع کردن از اول بازی توی بازی بعنوان روز مشخص شده! یعنی هر attempt میشه یک روز! حالا من نزدیک ٢٠ روزی رو سپری کردم :D و فکر میکردم بازی دیگه چیز خاصی نداره و فقط باید حرکت هام رو مدریت کنم تا بتونم برسم به اتاق مخصوص و خب کنجکاوی نگذاشت و رفتم توی اینترنت نگاه کردم اصلا برسی به اونجا چی میشه بعد متوجه شدم که تا به اینجای بازی که دیدم فقط نوک قله ی یخ بوده! کلی هنوز بازی جاهای مخفی داره و کار برای انجام دادن :D. درکل بازی رو بنظرم از دست ندین خیلی ایده ی خوبی داره و خیلی خوب هم اجرا شده و از طرفی بنظرم خیلی هم سخته!

سلام
اقا چرا هیچکس به بازی Blue Prince اینجا وقعی نمینهد! :D ندیدم کسی راجع به بازی حرفی بزنه. این بازی هم برای گیمپس اومده و هم پلاس و هم pc که در نتیجه راه برای رسیدن به بازی زیاده! :D خیلی بازی خفنیه و خیلی هم اعتیاد اور! بازی اینجوریه که شما باید به یک اتاق توی یک عمارت برسید چراکه عموی بزرگوار تمام اموالش رو بنامت کرده و این سند هم توی یک اتاقی مخفی گذاشته و هدف شما رسیدن به اون اتاقه! ژانر بازی هم ترکیب جالبی از پازل اتاقی و روگ لایکه که خیلی جور درومده! من اولش فکر میکردم بازی به نسبت راحت باشه ولی ازونجایی که توی بازی برای رفتن به هر اتاق قدم های محدودی داره و وقتی قدم های شما تموم بشه بازی از اول شروع میشه و از طرفی شما وقتی وارد اتاق که میشید ممکنه به یک بن بست بخوری و مجبوری دوباره بازی رو از نو شروع کنی، این شروع کردن از اول بازی توی بازی بعنوان روز مشخص شده! یعنی هر attempt میشه یک روز! حالا من نزدیک ٢٠ روزی رو سپری کردم :D و فکر میکردم بازی دیگه چیز خاصی نداره و فقط باید حرکت هام رو مدریت کنم تا بتونم برسم به اتاق مخصوص و خب کنجکاوی نگذاشت و رفتم توی اینترنت نگاه کردم اصلا برسی به اونجا چی میشه بعد متوجه شدم که تا به اینجای بازی که دیدم فقط نوک قله ی یخ بوده! کلی هنوز بازی جاهای مخفی داره و کار برای انجام دادن :D. درکل بازی رو بنظرم از دست ندین خیلی ایده ی خوبی داره و خیلی خوب هم اجرا شده و از طرفی بنظرم خیلی هم سخته!
من گفتم صفحه قبل

میخواستم بازی This bed we made رو توی ps بخرم چون از اون موضوعاتی که من براش غش میکنم ولی فهمیدم از کثافت های lgbt توش وول میخوره و بی خیال شدم

749560be324fb6dcaddf5a52cc3adc2263eadb3d8ac7b232.jpeg

نه منظورم اینه که انگار کسی نرفته سراغ بازی و تجربه اش کنه و راجع بهش حرف بزنه :D
خودم هم بازی نکردم انقدر دلار گرون شده که زورم به بازی گرفتن نمیرسه. ولی این This bed we made از اون موضوعاتی که عاشقشم. قتل و تحقیق و اینا. ولی در مورد بازی خوندم کلا فکرش افتاد بیرون. شخصیت اول یه خدمتکار هتل لز هست که در مورد قتل یه زوج گی تحقیق میکنه.😐 چه وضعی شده دنیا. دو روز دیگه از اینکه بگیم تمایل عادی داریم باید خجالت بکشیم

• Poker Face
Reactions: stanley
امشب Mandragora میاد.خیلی وقته منتظرش بودم.امیدوارم بترکونه.

ویرایش : الان چک کردم مثل اینکه ریلیز شده زودتر از تایمی که تو استیم نشون میداد.
یه ساعتی وقت شد بازی کنم از نظر ویژوالی و صدا و موزیک بازی واقعا حرفی برای گفتن داره فقط این که باید از گیم پلی مطمعن شد فعلا skill و spell زیادی باز نکردم.یه سری نقد ها هم اومده که از art بازی و داستان بازی تعریف کردن ولی گیم پلی رو تا بازی نکنیم معلوم نمیکنه.۶ تا کلاس داره مثل rogue و witch و warrior تو بازی های دیگه و حدود ۴۰ ساعت کانتنت داره که امیدوارم گیم پلی کشش این ۴۰ ساعت رو داشته باشه.

یه ساعتی وقت شد بازی کنم از نظر ویژوالی و صدا و موزیک بازی واقعا حرفی برای گفتن داره فقط این که باید از گیم پلی مطمعن شد فعلا skill و spell زیادی باز نکردم.یه سری نقد ها هم اومده که از art بازی و داستان بازی تعریف کردن ولی گیم پلی رو تا بازی نکنیم معلوم نمیکنه.۶ تا کلاس داره مثل rogue و witch و warrior تو بازی های دیگه و حدود ۴۰ ساعت کانتنت داره که امیدوارم گیم پلی کشش این ۴۰ ساعت رو داشته باشه.
از اون بازیاس که منم خیلی دنبالش بودم توی ویش لیستمم بود امروز که تو psn قیمت خورد یکم به نظرم ۴۰ دلار براش زیاده اگه تخفیف بخوره حتما میگیرمش

• Like
Reactions: Rohshen
عجب بازیه نابیه! گیم پلیشو دیدم و بشدت دلم میخوادش :D
نمیدونم الان بخرمش یا صبر کنم تخفیف بخوره!

• Like
Reactions: Rohshen
سلام دوستان عزیز ؛ یه بازی فکر کنم AA یا Indie بود نمیدونم ، قرار بود عرضه بشه اما خوب به نظرم خیلی جاه طلبانه بود و تاخیر خورد یه گیم پلی ازش تو مراسم گیمینگ سال های پیش اومد ، اینجور خصوصیات و ویژگی هاشو تا جایی که یادم میومد گفتم :
گفتم این جا هم بذارم اگه از دوستان پستم رو اونجا ندیده و میدونه اسم این بازی چی بوده ، ممنون میشم :x:x:x

محتواش و گیم پلی تکراری نمیشه؟ مراحلش چطوریه؟
والا من خودم ۵ ساعت مفید بازی کردم نمیتونم هنوز بگم تکراری میشه یا نه.مترویدوانیای خوبیه که سولز لایک هم هست و ریواردینگه ولی با این قیمت دلار ۴۰ دلار یکم زیاده صد درصد بزودی تخفیف میخوره.صبر کنید بهتره.

• Like
Reactions: MyJinx
اگه به سبک بقای بازیی مثل Subnautica علاقه دارین حتما Forever Skies رو بخرین که جواهره قشنگ!
برخلاف Subnautica اینجا ما نه اقیانوس و اعماق دریا، بلکه روی هواییم! یه سفینه طور داریم که روی آسمون سیر میکنه و در آینده خیلی دوری هستیم و سیاره‌ای که پا توش میذاریم عملا یه خرابه پر از رمز و رازه. میتونیم به طبقات آسمون خراشها بریم و لوت کنیم و وسایل مورد نیاز برای بقامونو بسازیم تا اصل کار شروع بشه. اصل کار حالا چیه؟ عین Subnautica که اعماق تاریک دریا منتظرمون بود با کلی جک و جونور عجیب و غریب، اینجا کف سیاره با غبار پوشیده شده و بعد لوت کردن طبقات اسمون خراشها، باید پا روی زمین زیر غبار بذاریم که پر از هیولا و چیزای ناشناختس! در عین حال چون زمین روی سیاره با گازای سمی پوشیده شده، باید حواسمون به اکسیژنمون باشه وگرنه کاراکترمون از دست میره و لوتش جا میمونه!
بازی رو هم سولو میشه انجامش داد و هم کوآپ. تازه هم اومده و پتانسیل خیلی بالایی داره که حسابی ازش ساپورت بشه. حس قدم گذاشتن روی زمین زیر غبار و سر و کله زدن با جونورایی که نمیدونیم چی هستن و از کجا میریزن سرمون خیلی خفنه :D سیستم بقا و پیشرفت جذابیم داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or