Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
Gal Guardians: Servants of the Dark حدود 4 ساعت دیگه میاد.یه چندتا نقد مثبت ازش اومده.بنظر مترویدوانیای خوبیه.
من امروز دموش رو بازی کردم.
نسخه قبلیش رو بازی نکردم و نمیدونم از اون بهتره یا نه.

ولی این نسخه خیلی بامزه ، دوست داشتنیه و چون بازی تقریبا ریلکسیه خوراک چیل کردنه.
روگلایتش هم خیلی در دسترسه و اصلا بازی سختی نیست.

به نظرم تو تخفیفها خیلی می ارزه.
البته خودش هم خیلی بازی گرونی نیست ولی به نظرم بهترین حالت خریدش تو تخفیهاست.

اینو من غیر از اسم و عکس کاورش هیچی ازش ندیدم. میخواستم بدونم چقدر شباهت داره به Code Vein?
AI Limit فقط گرافیکش شبیه کد وین هست و محیط شهری آخرزمانی وگرنه باقی چیزاش فرق میکنه.
من دیروز گرفتم و چهار ساعت بازیش کردم، چالشش خوبه، گیم پلیش شبیه بلادبورن با این تفاوت که کلا دیگه نوار استامینا رو حذف کرده. در عوض یه نوار دیگه گذاشته که هر چقدر ضربه بزنی قدرت ضرباتش بیشتر میشه و اگه ضربه بخوری از نوارت کم میشه تا جایی که وقتی خالی بشه دیگه ضرباتش دمیج خوبی نمیزنه مگر اینکه دوباره ضربه بزنی و نوار پر بشه. جادو و دفاع و پری کردن هم از همین نوار استفاده میکنه پس نمیتونی اسپمشون کنی چون نوار رو خالی میکنن. در کل تا اینجای کار گیم پلی خوبی داشته، داستان هم قابل درک بوده. فقط طراحی محیط های شهری رو زیاد دوست ندارم مخصوصا توی تم های آخر زمانی که امیدوارم زودتر عوض بشه. پیچیدگی نقشه هم خوبه و راه های مخفی زیاد داره. شخصیت اصلی هم که وایفو هست و صداگذاری هم داره :D فقط جا خالی دادن از ranged attack ها خیلی سخته :)) یه سری core هم از باس ها میگیری که درصد دریافت کریستال از دشمن ها و درصد از دست دادن کریستال موقع مردن رو تعیین میکنه یعنی با مردن تمام کریستال هات رو از دست نمیدی و مثلا 25 درصدش رو از دست میدی.

واقعا طراحی هنریش خیلی جذابه.
ببینیم میتونه موفقیت کله مخروطی رو تکرار کنه.
دوستان این Mandragora رو حتما بزارید تو برنامتون.
اصلا مثل کله مخروطی نیست ، اشتباه میکردم.

خیلی بازی خوبیه.
دموش رو امروز بازی کردم و باید بگم عالی بود.
یه سولزلایک 2.5 بعدی با آرت استایل خیلی جذاب و سیستم پیشرفت جذابتر.
صداگذاریها عالیه.

توی دمو سه تا کلاس Warrior , Thief و Mage آزاده و چندتا کلاس دیگه رو گذاشتن برای نسخه کامل.
من با Thief بازی کردم که پسیو اتکهاش پویزن میزد و کلا روی همین مستریم رو بستم میرفتم بالا.
درخت مستریش هم خیلی طولانیه و اینکه گرایند کنیم و لول آپ کنیم جذابه.
البته من برای دمو واقعا گرایند نکردم و با تقریبا 3 ساعت بازی تونستم برسم لول 15 و تقریبا اون سطر پایین که تو عکس مشخصه رو پر کردم که دمو تموم شد.
Untitled.jpg

البته شیطونه میگفت برم گرایند کنم و تو بونفایر اسپان دشمنها رو ریست کنم و تا آخر درخت رو پر کنم :D
ولی خب برای دمو اینقدر وقت گذاشتن جایز نیست.

خلاصه که اصلا بازی ایندی به نظر نمیرسه که نیست واقعا ولی خب جای بهتری براش پیدا نکردم.
پروداکشن بازی واقعا قویه.
اگه تونستین دموش رو حتما تست کنین که مطمئنا یکی از خوبهای امساله.

آخرین ویرایش:
این AI Limit رو من تا همین یک هفته پیش نمیشناختم ولی الان 2 ساعتی بازی کردم خیلی خوبه. :D بازی کار عجیبی انجام نمیده و از خیلی لحاظ یه سولز لایک استاندارده اما از نظر اتمسفر و گیمپلی خیلی شبیه کارهای فرامه لول دیزاینش هم خیلی خوبه و پر از کلی مسیرهای فرعی. اگر طرفدار این سبک هستید یک نگاهی بهش بندازید.
------------------

ai limit.jpg

خب AI Limit هم بعد از 28 ساعت تموم شد. تجربه خوبی بود و واقعا لذت بردم. بازی از همه نظر یه سولزبورن استاندارد بود ولی همین استاندارد بودنش نقطه قوتش بود و الکی همه چیز رو سخت و اعصاب خرد کن نکرده بود، با اینحال از طرفی چالش های خودش هم داشت. گرافیک هنریش زیاد مطابق سلیقه من نبود چون از محیط های آخرزمانی شهری خوشم نمیاد ولی طراحی مراحلش خیلی خوب بود و حتی میتونم بگم بعضی جاها در حد بازی های فرام بود و پر از راه های مخفی، چالش های محیطی، پلتفرمینگ های خطرناک و تله بود. حذف کردن استامینا از بازی باعث شده بود که سرعت مبارزات بیشتر بشه ولی در عوض سرعت دشمن ها و باس ها هم به همون اندازه بیشتر از باقی بازی های این سبک هست. البته به جای نوار استامینا نوار sync قرار داره که بازیکن رو مجبور میکنه تهاجمی بازی کنه چون خالی شدن این نوار به دشمن ها اجازه میده براحتی دخل آدم رو بیارن. سبکی که من اکثرا بازی میکردم استفاده میکردم شامل استفاده از اسکیل مخصوص سلاح ها، ضربات سنگین و استگر کردن و داج کردن بود ولی سبک های دیگه ای هم بازی برای استفاده داره که با ترکیب سلاح ها و جادوهای متنوع و مهارت های دفاعی و دفلکت و غیره در اختیار بازیکن میذاشت. خلاصه من زیاد وارد جزئیات گیم پلی بازی نشدم ولی مطمئنا به اندازه ای تنوع داره که خیلی ها رو راضی نگه داره. باس های بازی هم اکثرا سختیشون در حد متوسط یا یکمی بالاتر از متوسط بود (یا شاید هم به خاطر سبک بازی من که وسط حملاتشون استگرشون میکردم اینطوری به نظر میرسیدن:D) ولی یه چند تاییشون بودن که واقعا نیاز به یادگیری حرکاتشون و مهارت بالا برای جاخالی دادن و ضربه زدن داشتن. البته به خاطر اینکه همیشه محل چک پوینت نزدیک اتاق باس بود (به غیر از یه مورد که دو کیلومتر بین چک پوینت و باس فاصله بود) این تکرار کردن باس فایت زیاد اذیت نمیکرد و حس و حال مبارزه هم توی مسیر برگشت به محل باس فروکش نمیکرد و خسته کننده هم نمیشد. خوشبختانه مثل بیشتر بازی های امروزی توی این سبک هم نود درصد باس ها 2 فازه نبودن و نهایت چهار پنج تاشون اینطوری بودن. سخترین باس بازی هم اورسولا بود که خدا رو شکر من تا بعد از تموم کردن بازی پیداش نکردم وگرنه نمیدونستم بدون زره و سلاح اند گیم چطوری باید میزدمش :D متاسفانه مثل باقی بازی های این سبکی نتونستم پایان اصلی رو ببینم و باس فایت نهایی رو از دست دادم (کلا مشکل اساسی این سبک اینه که هیچ پیغامی نمیده که از فلان جا به بعد دیگه نقطه بدون بازگشت هست و داستان npc ها هم قفل میشه ولی شما بدونین که بعد از باس Loskid بلافاصله باید یه سیو بک آپ بگیرین که بتونین پایان های دیگه رو هم ببینین) ولی حالا بعد اگه DLC براش اومد از اول میرم و اون هم تست میکنم.
در کل به علاقمندان این سبک این بازی رو پیشنهاد میکنم. امیدوارم بازی ادامه هم داشته باشه و برای شماره بعدی سازنده یکمی جاه طلبی خودشون رو بیشتر کنن و تبلیغات بهتری هم انجام بدن و توی یه روز هم با یه عنوان هم سبک مطرح دیگه مثل خازان بازیشون رو منتشر نکنن :D

نمره 9/10

پ.ن: بعد از این دیکه نتونستم برگردم سراغ ادامه لردز آو فالن، رفتم پاکش کردم :D

آخرین ویرایش:
AI Limit فقط گرافیکش شبیه کد وین هست و محیط شهری آخرزمانی وگرنه باقی چیزاش فرق میکنه.
من دیروز گرفتم و چهار ساعت بازیش کردم، چالشش خوبه، گیم پلیش شبیه بلادبورن با این تفاوت که کلا دیگه نوار استامینا رو حذف کرده. در عوض یه نوار دیگه گذاشته که هر چقدر ضربه بزنی قدرت ضرباتش بیشتر میشه و اگه ضربه بخوری از نوارت کم میشه تا جایی که وقتی خالی بشه دیگه ضرباتش دمیج خوبی نمیزنه مگر اینکه دوباره ضربه بزنی و نوار پر بشه. جادو و دفاع و پری کردن هم از همین نوار استفاده میکنه پس نمیتونی اسپمشون کنی چون نوار رو خالی میکنن. در کل تا اینجای کار گیم پلی خوبی داشته، داستان هم قابل درک بوده. فقط طراحی محیط های شهری رو زیاد دوست ندارم مخصوصا توی تم های آخر زمانی که امیدوارم زودتر عوض بشه. پیچیدگی نقشه هم خوبه و راه های مخفی زیاد داره. شخصیت اصلی هم که وایفو هست و صداگذاری هم داره :D فقط جا خالی دادن از ranged attack ها خیلی سخته :)) یه سری core هم از باس ها میگیری که درصد دریافت کریستال از دشمن ها و درصد از دست دادن کریستال موقع مردن رو تعیین میکنه یعنی با مردن تمام کریستال هات رو از دست نمیدی و مثلا 25 درصدش رو از دست میدی.

یعنی الان من که کد وین رو خیلی دوس داشتم، با اینم قطعا حال میکنم؟ :D
جاپونی میری دیگه؟ :D

اینکه یه سری بازیای سولز‌لایک دارن مکانیزمای مجازات بعد مرگ رو یکم ملایم‌تر میکنن خیلی خووبه. الان تو در مورد این بازی اینو میگی، توی Khazan هم اگر جلوی باس بمیری، متریالت رو میذاره پشت در باس و هر بار هم میمیری یه مقداری متریال خودش بهت میده و بعد چندتا مرگ میتونی یه لول آپگرید کنی شخصیتت رو. ازین حرکات تازه و خلاقانه استقبال میشه‌.

اینکه یه سری بازیای سولز‌لایک دارن مکانیزمای مجازات بعد مرگ رو یکم ملایم‌تر میکنن خیلی خووبه. الان تو در مورد این بازی اینو میگی، توی Khazan هم اگر جلوی باس بمیری، متریالت رو میذاره پشت در باس و هر بار هم میمیری یه مقداری متریال خودش بهت میده و بعد چندتا مرگ میتونی یه لول آپگرید کنی شخصیتت رو. ازین حرکات تازه و خلاقانه استقبال میشه‌.
استودیو سازنده بازی مستقر در چین هست و فقط انگلیسی و چینی صداگذاری شده ژاپنی نداره.

بازی ایندی چینی هست، بودجه فقط به دوبله انگلیسی رسیده ولی من با همون رفتم و اوکی بود :D
کد وین رو تا جایی که من رفتم بیشتر شبیه دارک سولز و دیمون سولز هست، این بیشتر متمایل به بلادبورن و سکیرو هست :D

البته اگه بخوای حساب کنی اولین بار خود فرام با سکیرو این روش رو انجام داد، فقط اونجا کنترل کمتری روش داشتیم :D اینم بعد از یه مدت اون core ها رو من خرج ساخت سلاح و جادو کردم و در عوض به جای اینکه با 100 هزار کریستال وارد اتاق باسی بشم که میدونستم قراره سرویسم کنه، اول میرفتم همه رو خرج آپگرید میکردم و نهایت با 1-2 هزار کریستال میرفتم سراغ باس. جلوتر هم یه آیتم میده که میشه رایگان همه استیت ها رو از اول چید. خودم دو بار ازش استفاده تا سلاح ها و جادوهای مختلف رو تست کنم :D کلا سازنده مشخصه که به این سبک علاقه داشته و سعی کرده تمام چیزای اعصاب خرد کن رو کاهش بده که فقط لذت بخش باشه :D
من کلا از هر بازی ای که سعی کنه این فرمول سولزبورن رو ارتقا بده و صرفا یه کپی درجه سه نباشه که تمام برداشتش از سبک سولزبورن یه بازی سخت و غیرممکن (نه سخت ولی عادلانه) باشه رو دوست دارم. خود فرام هم طی سال ها داره هی سرعت بازی هاش رو بیشتر میکنه و چالششون رو هم در عوض افزایش میده ولی هیچوقت ناعادلانه نبودن :D در عوض الان بعضی سازنده ها دیگه شورش رو در آوردن و حتی برای یه بازی اکشن معمولی هم نوار استامینا و کنترل کلنگی میزارن که با دو تا ضربه هم خالی میشه و دیگه کاراکتر نمیتونه حتی یه قدم برداره. اینا دیگه کاسه داغتر از آش شدن واقعا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SoRoS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or