Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
بچه ها یه ایندی شاخ و تمیز معرفی کنید تو مایه های Ori یا Hollow Knight یا Inside یا Tunic . از این پیکسلی های درپیتی نمیخوام ترجیها تو همین مایه های Ori شاد و شنگول باشه بهتره ( کنار Dead Space Remake میخوام بازی کنم چون اون جوش خیلی سنگینه یه ایندی خوش رنگ و لعاب کنارش لازم دارم )

بچه ها یه ایندی شاخ و تمیز معرفی کنید تو مایه های Ori یا Hollow Knight یا Inside یا Tunic . از این پیکسلی های درپیتی نمیخوام ترجیها تو همین مایه های Ori شاد و شنگول باشه بهتره ( کنار Dead Space Remake میخوام بازی کنم چون اون جوش خیلی سنگینه یه ایندی خوش رنگ و لعاب کنارش لازم دارم )
SteamWorld Dig
The Legend of Zelda: Link's Awakening روی PC با شبیه ساز قابل اجراست و عالیه
The Witness
The Sexy Brutale
اگه یه چیز خاص می‌خوای، Harold Halibut هم جالبه

death's door
استیل گرافیکش عین تونیک هست، البته از هر لحاظ برا من به پای تونیک نمی‌رسید اما کامبتش و مبارزات فوق‌العاده هست . سولز لایک هست نسبتا
Fixed that for You:>
تو فاز مترودونیا و زلدا و اینا هستم ( تو کف Ori 2 هم هستم ایشالا برای PS بیاد ) . میگم این Kena Bridge of Spirits ارزش بازی کردن داره ؟ یعنی عمق کافی داره دنیا و داستانش یا نه ؟ ( فقط میدونم گیم پلیش سولزلایکه و خوبه )
ارزش داره.

تو فاز مترودونیا و زلدا و اینا هستم ( تو کف Ori 2 هم هستم ایشالا برای PS بیاد ) . میگم این Kena Bridge of Spirits ارزش بازی کردن داره ؟ یعنی عمق کافی داره دنیا و داستانش یا نه ؟ ( فقط میدونم گیم پلیش سولزلایکه و خوبه )
مترودوانیا من اینو بهت پیشنهاد میکنم، تصاویر و ویدئوهاش رو ببین خوشت میاد یا نه:

Screenshot_20241031-131100_Samsung Internet.jpg

خب این بازی هم آمد و با توجه به چندتا ریویو که از یوتیوبرها دیدم، در کل روگ‌لایت خوبیه برای کسانی که به این سبک علاقه دارن. گیم‌پلی جذابی داره و آرت استایل و گرافیکش هم خوب و قشنگه. تفاوت اصلیش با باقی بازیای این سبک اینه که چندتا زندانی دیگه هم در تلاشن تا فرار کنن و زودتر از شما با درب خروجی برسن. این کرکترا هر کدوم شخصیت‌پردازی خودشونو دارن. این داستان باعث میشه که سریعتر پیش برید چون حتی اگر تا آخر زنده بمونید ولی یکی از شخصیتای دیگه از زندان خارج شده باشه، شما میبازید! چیز جالبیه در کل. احتمالا اوایل اذیت کنه اما کم‌کم با آپگرید کردن شخصیت و گرفتن قلق بازی، همه چیز راحتر بشه. ظاهرا تنوع سلاح‌ها و بیلدهایی که میشه ساخت خیلی زیاد نیست. در کل عنوان خوبیه و انداختمش ویش لیست.

ماه دیگه هم Ravenswatch میاد. بازی از سازندگان Curse of the Dead Gods. خیلی جالب میزنه. بازی طوریه که طولانی مدت میتونن ساپورتش کنن با وارد کردن شخصیتای افسانه‌ای جدید. زمان لانچ ۹تا هیرو داره. سیستم شب و روز داریم که توی شب خیلی چیزا عوض میشن حتی یکی از هیروها توی شب تبدیل به گرگینه میشه! اینم روگ‌لایته و قطعا ازون بازیاس که باید توی رادارتون باشه.

View attachment 355283

خب این بازی هم آمد و با توجه به چندتا ریویو که از یوتیوبرها دیدم، در کل روگ‌لایت خوبیه برای کسانی که به این سبک علاقه دارن. گیم‌پلی جذابی داره و آرت استایل و گرافیکش هم خوب و قشنگه. تفاوت اصلیش با باقی بازیای این سبک اینه که چندتا زندانی دیگه هم در تلاشن تا فرار کنن و زودتر از شما با درب خروجی برسن. این کرکترا هر کدوم شخصیت‌پردازی خودشونو دارن. این داستان باعث میشه که سریعتر پیش برید چون حتی اگر تا آخر زنده بمونید ولی یکی از شخصیتای دیگه از زندان خارج شده باشه، شما میبازید! چیز جالبیه در کل. احتمالا اوایل اذیت کنه اما کم‌کم با آپگرید کردن شخصیت و گرفتن قلق بازی، همه چیز راحتر بشه. ظاهرا تنوع سلاح‌ها و بیلدهایی که میشه ساخت خیلی زیاد نیست. در کل عنوان خوبیه و انداختمش ویش لیست.

ماه دیگه هم Ravenswatch میاد. بازی از سازندگان Curse of the Dead Gods. خیلی جالب میزنه. بازی طوریه که طولانی مدت میتونن ساپورتش کنن با وارد کردن شخصیتای افسانه‌ای جدید. زمان لانچ ۹تا هیرو داره. سیستم شب و روز داریم که توی شب خیلی چیزا عوض میشن حتی یکی از هیروها توی شب تبدیل به گرگینه میشه! اینم روگ‌لایته و قطعا ازون بازیاس که باید توی رادارتون باشه.
دو تا طلا معرفی کردی

عاشق این سبک هستم، روگلایک و ایزومتریک
Redacted که تو دنیای کالیستو هست و عالیه
این Ravenswatch هم که سازنده عالیه ، من یکی از بازی های که شکست خودم تو پلت کردنش. همین the Cruse of the dead gods بود، یه تروفی وحشت ناک سخت داشت

Starfox zero + anime

View attachment Rogue Flight - Announcement Trailer - PS5 Games.mp4

ROGUE FLIGHT

============
آرت استایل فیلم/کارتنهای فضایی دهه 80 که تو ویدئو/vhs میدیدیم + انیمه.
صداگذاری شخصیتها خیلی خوبه ، اصلا همچین انتظاری نداشتم.
از لحاظ داستانی هم روایت جذابی داره و طی بازی چندجایی حق انتخاب میده که تو روند بازی تاثیر داره.

تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم تنوع کم دشمن و مراحلشه که خب طبیعیه برای یه بازی با بودجه خیلی پایین که خب نمیتونه بودجه استارفاکس رو داشته باشه.

دمو هم داره ، خودتون تست کنین.(روی همه پلتفرمها منتشر شده)
همین الان بعد دو ساعت از پای بازی پاشدم.
من رو برد به سالهای خیلی دور که بازیها فقط جنبه سرگرمی داشتن.

Starfox zero + anime

View attachment 355447

ROGUE FLIGHT

============
آرت استایل فیلم/کارتنهای فضایی دهه 80 که تو ویدئو/vhs میدیدیم + انیمه.
صداگذاری شخصیتها خیلی خوبه ، اصلا همچین انتظاری نداشتم.
از لحاظ داستانی هم روایت جذابی داره و طی بازی چندجایی حق انتخاب میده که تو روند بازی تاثیر داره.

تنها ایرادی که میتونم از بازی بگیرم تنوع کم دشمن و مراحلشه که خب طبیعیه برای یه بازی با بودجه خیلی پایین که خب نمیتونه بودجه استارفاکس رو داشته باشه.

دمو هم داره ، خودتون تست کنین.(روی همه پلتفرمها منتشر شده)
همین الان بعد دو ساعت از پای بازی پاشدم.
من رو برد به سالهای خیلی دور که بازیها فقط جنبه سرگرمی داشتن.

چه خوب که اسمشو آوردی. کلا یادم رفته بود در موردش بنویسم. منم به لطف یکی از دوستان تونستم بازیش کنم و واقعا لذت بردم. بازی خیلی کوتاه و مختصر مفیدیه اما شدیدا حال خوب کنه. قشنگ منو برد به استار فاکس سوپر نینتندو و نینتندو ۶۴. واقعا حسابش از دستم در رفته که چندبار اون دوتا بازی رو تموم کردم. البته تفاوت اصلیشون اینه که گیم‌پلی روگ فلایت سریعتره. گرافیک و صداگذاری خیلی خوبه. همه چیز کاملا حس و حال رترو داره. ۴تا سلاح پرایمری و موشک به عنوان سلاح سکندری، در اختیارتون هست. به مرور سلاح‌‌های مختلف رو به دست میارید و البته مسیر داستانی هم که انتخاب میکنین مهمه. تنوع لوکیشن‌ها خیلی خوبه. خصوصا دوتاشونو خیلی دوس داشتم. یکی سیاره‌ی طوفانی بود که بارون سنگینی میامد و اون یکی هم سیاره‌ای که کاملا با مواد مذاب پوشیده شده بود. نیوگیم‌پلاس هم داره که میتونید از ابتدا با تمام سلاح‌ها و آپگریدها بازی رو انجام بدید و البته تغییرات کوچیک داستانی هم داره. تنوع آپگریدها هم خیلی خووبه. چه ظاهری چه ساختار و مکانیزم Arrow که اسپیس شیپتون باشه. طراحی باس‌ها خیلی خوب بود هر چند ای کاش بیشتر و متنوع‌تر بودن. همینطور تنوع انمی‌ها. مورد دیگه که دوس داشتم بهتر باشه، اون مُد Rogueflight بود‌. هیچ فرق خاصی نداشت با حالت اصلی غیر ازینکه با آپگرید رندوم بازی رو شروع میکردین. شایدم من انتظار بی مورد داشتم البته. داستان و روایت و کرکترا هم دقیقا همون چیزی هستن که باید باشن. حس خوب رترو و ترکیبش با فضای انیمه‌ای. در کل پنج ساعتی که سرگرم این بازی بودم خیلی خوش گذشت و قطعا برای طرفدارای این سبک بازی کردنش واجبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or