Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
انقدر همه‌جا صحبت از Balatro هست که گفتم منم برم سراغش ببینم چیه.
بازی رو شروع کردم و... یه دفعه شوکه شدم از این همه شباهت به یه مینی‌گیم کارتی توی بازی Dave the Diver! از موسیقی تا رابط کاربری و نوع گیم‌پلی و گرافیک و کلا همه‌چیز کپی مستقیمی از اون مینی‌گیم بود و سریع اومدم بیرون که یه سرچی بکنم و ببینم آیا نظر بقیه هم همینه و بشریت به نقطه‌ای رسیده که یه کپی وقیحانه رو تا این حد تحویل می‌گیرن؟ :|
سرچ کردم و یه جوری از نتیجه خجالت کشیدم و عرق شرم ریختم که می‌خوام به سازنده Balatro ایمیل معذرت‌خواهی بزنم! :-" گویا اون مینی‌گیم Dave the Diver توی آپدیت دو ماه پیش به بازی اضافه شده و جریانش هم به همکاری بین سازنده‌های دو بازی برمی‌گرده. :دی یعنی برعکس تصور اولیه من، خبری از کپی‌کاری نبوده، بلکه توی Dave the Diver یدونه Mini Balatro داریم. :D

dbd128_24was-playing-dave-the-diver-and-noticed-the-crossover-is-live-v0-z51k90kcbxwd1.png

انقدر همه‌جا صحبت از Balatro هست که گفتم منم برم سراغش ببینم چیه.
بازی رو شروع کردم و... یه دفعه شوکه شدم از این همه شباهت به یه مینی‌گیم کارتی توی بازی Dave the Diver! از موسیقی تا رابط کاربری و نوع گیم‌پلی و گرافیک و کلا همه‌چیز کپی مستقیمی از اون مینی‌گیم بود و سریع اومدم بیرون که یه سرچی بکنم و ببینم آیا نظر بقیه هم همینه و بشریت به نقطه‌ای رسیده که یه کپی وقیحانه رو تا این حد تحویل می‌گیرن؟ :|
سرچ کردم و یه جوری از نتیجه خجالت کشیدم و عرق شرم ریختم که می‌خوام به سازنده Balatro ایمیل معذرت‌خواهی بزنم! :-" گویا اون مینی‌گیم Dave the Diver توی آپدیت دو ماه پیش به بازی اضافه شده و جریانش هم به همکاری بین سازنده‌های دو بازی برمی‌گرده. :دی یعنی برعکس تصور اولیه من، خبری از کپی‌کاری نبوده، بلکه توی Dave the Diver یدونه Mini Balatro داریم. :D

dbd128_24was-playing-dave-the-diver-and-noticed-the-crossover-is-live-v0-z51k90kcbxwd1.png
من Dave the Diver رو تا رسیدن به خشکی و کشاورزی بازی کردم ولی به کشاورزی که رسید چون از مزرعه و اینها خوشم نمیاد دراپش کردم و این مینی گیم رو هم ندیدم. بعد از کشاورزی و مزرعه و اینها ارزش ادامه دادن داره؟

• Like
Reactions: Dinosaur
من Dave the Diver رو تا رسیدن به خشکی و کشاورزی بازی کردم ولی به کشاورزی که رسید چون از مزرعه و اینها خوشم نمیاد دراپش کردم و این مینی گیم رو هم ندیدم. بعد از کشاورزی و مزرعه و اینها ارزش ادامه دادن داره؟
خودم هنوز تمومش نکردم و دارم آهسته و پیوسته می‌رم (فکر کنم تا الان یه ۳۰ ساعتی شده باشه)، ولی بدون شک ارزش ادامه دادن داره و اتفاقات جالبی می‌افته. :دی
اتفاقا منم از این بخش‌های کشاورزی خوشم نمیاد، ولی اصلا نیازی نیست که وقت زیادی صرف اون قسمت بکنیم و نهایتش هر چند وقت یه بار به خاطر یه ماجرایی بهش سر می‌زنیم و خلاص! :دی

• Like
Reactions: Kourosh
گفتم برم kill Knight رو دانلود کنم کمتر balatro بازی کنم
نتیجه چی شد؟ امروز سر جلسه امتحان که مراقب بودم به مدت پنج شش دقیقه خوابم برد
چشامو باز کردم دیدم همه می‌خوان برگه هارو تحویل بدن، اصلا هم تقلب نکردن 🙄
خلاصه که عجب اکشن نابی
منو یاد darksiders genesis انداخت تا حدودی

5ed86fc826cc1d1592f0264be0a8888c.jpg
مقدمه Darkwood رو بازی کردم. شوکه کننده بود. رو صندلی نیم خیز شدم از تعجب و ظرافتی که تجربه کردم. سطح و لول بازی بسیار بالا بود در این نیم ساعت. اومدم بیرون ازش کمی مغزم آروم بگیره. به گمانم جزو بهترین تجربیات زندگیم بشه ... ‌.

What the hell did i just see... man o man. I need some air. Sh..it.

Attachments

• 5ed86fc826cc1d1592f0264be0a8888c.jpg
    5ed86fc826cc1d1592f0264be0a8888c.jpg
    44.3 KB · مشاهده: 2
بعد تموم شدن بخش آغازین Darkwood فقط میتونم بگم موهای تنم سیخ شده و حالم بده! :| :D
عجب چیز نابیه! تازه شروعش کردم و همین اول بسم الله پشمی برام نذاشت. چقدر فضاسازی دارک و مریضه!
بریم که روان و اعصاب قراره حسابی به فنا بره. بعد تخفیفی که خورده بود و گرفتمش تازه وقت کردم برم سمتش و احتمالا تا مدتها قراره درگیرش باشم.

۱۰ روز پیش رفتم در Darkwood و هنوز در تلاش برای رسیدن به Hideout دوم. واقعا نمیشه طولانی مدت پاش نشست. یک آدرنالین و دوپامین خاصی از این بازی میگیرم به غایت غریب. کارکترهای creepy, محیط بشدت خفقان زده، سیستم مدیریت منابع بی نظیر، آیتم های بسیار متنوع و یک پیشروی منطقی و واقع‌گرایانه در بازی. شما فکر کن یه کلید باید پیدا بشه واسه یه دخمه وسطای جنگل، الان ۹ روزه تو تایملاین بازی در تلاشم پیداش کنم و هنوز نتونستم. تازه این اولین تسک بازیه. چیزی حدود ۵۰ ساعت گویا زمان لازمه واسه کامل کردنش. در کمال تعجب، با دوآل سنس هم خیلی هماهنگه اتفاقات بازی!
خلاصه که صفا باشه. همه بازیا رو تعطیل کردم واسه همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or