Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
درود بر همه دوستان.

من به صورت اتفاقی یه بازی ایندی با یه ایده جالب پیدا کردم.

The Dark Queen of Mortholme

1737401744995.png

این بازی سولز لایکه و خب به نظرم جالب ترین سولز لایکی هست که تا حالا ساخته شده.
چرا؟! خب ... توی این بازی شما در نقش خود باس بازی می کنید!

و خب بازی ماجرای جالبی را تعریف می کنه و روند شکست دادن یه باس توی بازیای سولز را از دید خود باس شاهد هستیم که به نوبه خود جالبه (و البته به درستی هم پیاده سازی شده).

بازی خیلی هم کوتاهه و کلا نیم ساعت طول نمی کشه. بازی رایگان هم هست و از طریق استیم در دسترس نیست و باید توی گوگل سرچش کنید.

نکته اخری که میگم اینه که بازی بیشتر از 2 تا اندینگ داره :دی

محبوب ترین ژانرهای ایندی توی استیم با فاصله RTS (بیشتر از نوع 3D) و بازیهای سندباکسی و کرفتی که حس آزادی عمل بالا رو انتقال میدن. (آفلاین و آنلاین)
اصلا هم ربطی به تبلیغات نداره. اگه توی این ژانرها بازی با کیفیت مناسب منتشر بشه فروش بسیار عالی ای داره. اینو نمیشه درمورد خیلی از ژانرهای دیگه مثل پلتفرمر، پازل یا ادونچر، نوبتی، کارتی و اکشن ادونچر و مترویدونیا و... گفت.

نمی‌دونم چند نفر مثل من عاشق و شیفته Celeste شده بودن.
از همون موقع که تموم کردم منتظر کار بعدیشون بودم که دو سال پیش هم معرفی شد: Earthblade
متاسفانه امروز صبح خبر اومده که ساخت بازی کنسل شده :((
Celeste Teams' Next Game, Earthblade, Canceled - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or