Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
دقیقا همین خط آخری که گفتی؛ خیلی تکراری و ساده
پس دقیقا همون فکری که میکردم هست
برم ببینم دمو داشت بازی کنم
بیشتر چون ایرانی بود خواستم اگه خوب بود یه حمایتی بکنیم.
ولی یه بازی ایرانی دیگه بود به نام فرزندان مورتا، خیلی خوشم اومد، و اون موقع روز اولی که ps5 خریدم این بازی هم خریدم و واقعا خوشم اومد

پس دقیقا همون فکری که میکردم هست
برم ببینم دمو داشت بازی کنم
بیشتر چون ایرانی بود خواستم اگه خوب بود یه حمایتی بکنیم.
ولی یه بازی ایرانی دیگه بود به نام فرزندان مورتا، خیلی خوشم اومد، و اون موقع روز اولی که ps5 خریدم این بازی هم خریدم و واقعا خوشم اومد
مورتا اعتبار استودیوهای بازیساز ایرانیه.
خیلی خوب بود.

من دموش رو نزدیک به دوساعت بازی کردم.
همونطوری که دوستمون گفت روند تکراری داره و کشش کافی برای ادامه بازی بهت نمیده.
دموش من رو قانع نکرد ، نمیدونم بازی اصلی چقدر میتونه متفاوت باشه.

روی کنسول دمو نداره؟
نه رو psn که نداره امتیاز کاربرا بهش خیلی هم خوب نبود زیرنویس فارسی هم نداشت

صحبت از روگلایک/روگلایت شد به نظرم یکی از بهترین بازیهای این سبک که تو این سالها بازی کردم Withering Rooms بود.

View attachment Withering Rooms - Official Trailer.mp4

بازی عملا میکس دارک سولز + سایلنت هیل یا رزیدنت ایوله + ویژگیهای روگلایت کمرنگ که نتیجه نهایی عالی از آب در اومده.
اصلا نزارین گمنام بودن و ظاهر بازی گولتون بزنه.
این بازی فوق العاده رو از دست ندین مخصوصا اگه از بازیهای AAA این روزها که همه شبیه هم شدن و نوآوری درشون خیلی کم پیدا میشه خسته شدین.

=============
خبر خوب اینک بازی بعدی همین استودیو هم امروز معرفی شد:

View attachment WITHERING REALMS - Official Gameplay Reveal.mp4

اصلا دلیل نوشتن این مطلب همین مغرفی بازی بعدی استودیوعه.
تفاوتش اینه که قبلی 2.5 بعدی بود ولی این یکی 3d.
این نسخه پاییز امسال تو استیم تحت ارلی اکسس منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
ENDLESS Dungeon رو حتما تست بزنید. تو تاپیک امتیازات یه نیمچه توضیحی در موردش دادم ولی اینجام میگم. بازی ساده اما جذاب و خوش ساختی هستش. بار اصلی جذابیتش هم روی گیم‌پلی و گرافیک خوشگلشه. افکتایی که میبینید واقعا چشم‌نوازن. ازون‌ور یکی از بهترین گیم‌پلی‌هارو داره بین بازی‌های شوتر ایزومتریک. ترکیب خیلی خوبی از تاور دیفنس و روگ‌لایت هستس. سیستم بازی اینطوریه که باید کریستال بات رو به درب خرج دانجن هدایت کنید. کار شما اینه که درهای مختلف رو باز کنید تا در نهایت در خروج پیدا بشه. پشت هر در میتونه انمی باشه و یا چست و جنریتور. ۳تا کارنسی داخل بازی هستش. فود و اینداستری و ساینس‌. فود برای آپگرید کرکتر هستس. ساینس برای ساخت و آپگرید Turretهای جدید و اینداستری هم برای کاشتن اون تارت‌ها. تارت‌هارو روی اسلات‌های خاصی میشه ساخت. انواع مختلف هم دارن. از انواع هجومی با المنت‌های مختلف بگیر تا هیل کننده و حتی باف کننده. ۴تا داجن رو باید پشت سر بذارید و در نهایت بازی تموم میشه. تو این مسیر Scrap و Cell جمع میکنید که وقتی برگردید به هاب بازی یا همون سالون، میتونید آپگریدای دائمی به دست بیارید و کرکترارو قوی‌تر کنید. ۹تا کرکتر داخل بازی هستس. هر کدوم ۳تا ابیلیتی دارن. ۲تا اکتیو و یک عدد پَسیو. طراحیشون خیلی خوبه و چندتاشونم واقعا گوگولین. بازی کواپ ۳نفره داره و اگر تنها بازی کنید، ۲تا AI کنارتون خواهند بود. هوش مصنوعیشون خووبه. اگه ازشون بخواید یه جا وایسن و دفاع کنن، قشنگ محیط اطرافشون رو پوشش میدن. از اسکیلشون هم به خوبی استفاده میکنن. هر کرکتر ۳تا جای چیپ داره که با تموم کردن کوئست‌هاشون باز میشن. با این چیپ‌ها قوی‌تر میشن. کریستال بات هم ۳تا چیپ داره که از ابتدا باز هستن. دو مدل سلاح داخل بازی هستش. هندگان و هِوی‌گان. المنتای مختلف داخل بازی وجود داره. آتیش و اسید و برق و لایت. هر انمی به یه المنتی ویکنس داره و مقابل یکی هم دیفنس بیشتری داره. طراحی دانجن‌ها خووبه ولی خب زود بهشون عادت میکنید و تکراری میشن. مورد دیگه ساده بودن سیستم روگ‌لایتش هستش. همه چیز صرفا به زیاد شدن هلث و دمیج و دیفنس خلاصه میشه. در کل پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنید. ارزشش رو داره.

چون خودش تاپیک نداره اینجا میپرسم
تو Balatro همش تو Ante 5 میبازم نکته خاصی داره ک بدونم؟

خیلی زیاده دیگه چیپ هایی که میخواد واقعا چ بیلدی باید ساخت که همچین مالتی بده :-?

بعد اینکه از Ante 3 اینا هشتاد درصد مواقع یه نوع Hand فقط میزنم ینی مثلا فقط straight. استراتژی درستیه بنظرتون؟

یه چیز بپرسم بهم نخندید این روگلایک یعنی چی؟
اینم مثل بازی های فرام که سولز رو اوردن، و بقیه که از سبک این بازی ها الهام گرفتن شدن سولزلایک
ریشه روگلایک هم از بازی روگ تو 1980گرفته شده
حالا بازی های استدیو هایی که صرفا برخی ویژگی های روگلایک رو تو خودشون دارن و بازیشون رو با سایر ژانر ها ترکیب کردن، روگلایت حساب می شن...

آخرین ویرایش:
یه چیز بپرسم بهم نخندید این روگلایک یعنی چی؟

سبک روگ‌لایک اینطوریه که شما بازی رو شروع میکنی بدون اینکه هیچی داشته باشی. در طول بازی آپگریدای مختلف و آیتمای مختلف به دست میاری و قوی‌تر میشی. حالا با توجه به نوع بازی، این آیتما کاملا متفاوت خواهد بود. اگر در طول بازی بمیری و شکست بخوری، دوباره برمیگردی از ابتدا شروع میکنی. از همون نقطه‌ی صفر. شاید عجیب و سخت به نظر بیاد اما اکثر بازی‌های این سبک، گیم‌پلی لوپ شدیدا جذابی دارن که باعث میشن بعد هر بار مُردن، بلافاصله برگردید و دوباره امتحان کنید. نکته دوم که پلیر رو نگه میداره اون حس خوب یادگیری و گرفتن قلق بازی هستش. شما بار اول زود میمیری اما بار دوم میری جلوتر و تا در نهایت که بازی رو تموم کنی. نکته‌ی بعدی که ارزش تکرارشون رو بالا میبره، اینه که اصولا تموم کردن بازی زمانی نمیبره. بار اول قطعا طول میکشه اما وقتی قلق دستت بیاد خیلی زود تموم میکنی و راحت میتونی بیلدهای مختلف و روش‌های مختلف بازی کردن رو امتحان کنی. حالا تفاوت روگ‌لایت در اینه که شما هر بار شکست بخوری و برگردی از اول، میتونی یه سری آپگرید دائمی انجام بدی که شخصیتت قوی‌تر بشه و کار واست راحت‌تر. بازی‌های خفن در هر دو سبک خیلی زیادن. خیلی سبک دوس داشتنی و اعتیادآوریه در کل.

چون خودش تاپیک نداره اینجا میپرسم
تو Balatro همش تو Ante 5 میبازم نکته خاصی داره ک بدونم؟

خیلی زیاده دیگه چیپ هایی که میخواد واقعا چ بیلدی باید ساخت که همچین مالتی بده :-?

بعد اینکه از Ante 3 اینا هشتاد درصد مواقع یه نوع Hand فقط میزنم ینی مثلا فقط straight. استراتژی درستیه بنظرتون؟

من بهت روش بازی خودم رو میگم شاید به دردت خورد.
من فعلا فقط green deck بازی میکنم چون حس میکنم پول بیشتری بهم میده تا اپگرید کنم دستمو.
و دست اولی که بازی میکنم حتما باید فول هوسی استریتی فلاشی چیزی بیارم نهایتا یه بارم دیسکارد میکنم اگه شد که شد نشد ادامه نمیدم ریست میکنم چون اون مقدار پول اولیه خیلی جامپ خوبیه واسه ادامه. و پیش میاد که بعضی دوره های بازی کلا از همون اول خیلی سخته پس یکی دو بار ریست میکنم یکم شانس های بهتری بعدا به تورم بخوره.
تو بازی هم حتما باید استراتژی داشته باشی. بدون استراتژی نمیشه. و پول زیاد برای اپگرید :D
من معمولا فلاش و استریت بیشتر بازی میکنم پس خیلی تمرکز روی planet کارت ها واسه ارتقاء این دوتا میزارم. بعدشم تمرکز میبرم روی two pairs, pair و اینا که قدرتاشون کمه. خیلی کم پیش میاد فول هوس رو اپگرید کنم چون به خودی خود قوی هستن. در این زمینه، اگه جوکری واسم بیاد که بگه استریت ها رو با فاصله یکی دوتا میتونی بسازی، یا بشه clubs و spades جای هم استفاده کرد و diamonds , hearts رو هم همینطور، اون رو هم میخرم چون واسه استراتژی فلاش و استریتم مناسبه.
از tarot ها خیلی استفاده میکنم مخصوصا دابل مانی یا دابل جوکر سل ولیو، ادد مولت، create two planet cards, اسمش یادم نمیاد یه قابلیتی به یه دونه کارت میده که هر کلاس کارتی باشه میشه جای بقیه هم استفاده کرد... خلاصه خیلی استراتژی میشه با tarot ها چید. بعضی وقتا کلا یه کلاس کارت رو حذف میکردم و ادد میکردم مثلا همشو به هارتز یا کلابز و اینجوری تو راستای استراتژیم استفاده میکردم. خلاصه tarot ها خیلی راه اندازن حتما استفاده کن ازشون و پول زیادی صرفشون کن.
کارت های voucher معمولا اونایی که میگن شانس appearance فلان کارت ها رو افزایش میده اصلا فعال نمیکنم فک میکنم کلکه. غیر از اونا هرچی بیاد فعال میکنم مخصوصا اضافه کردن هند و دیسکارد و free reroll اینا.
هر packی هم که پایین سمت راست میده حتما استفاده میکنم در راستای استراتژی. حتما اگه پول داشته باشم تا دوبار reroll میکنم بیشتر نمیکنم.
جوکرهایی هم که خریدی و نگه داری میکنی سعی کن اکثرشون در راستای استراتژیت باشن. 10 تا از جوکری ها پرکاربردم ایناست بنا به استراتژی
misprint ,shortcut ,giftcard ,drunkard ,juggler ,forutne teller ,ancient joker ,smeared joker ,four fingers ,blue joker

اینجوریا تونستم زور بزنم و تا این حد پیش برم

vd.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or