Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز
من فقط اومدم بگم از بازی Balatro غافل نشید که خیلی خفن و اعتیاد آوره
جوری که من این بازی رو هم روی پلی استیشن خریدم هم روی نینتندو سوییچ !
اگرم ازش سر در نمیارید دو سه تا کلیپ آموزشی خوب ازش روی یوتیوب هست ببینید بازی کنید پشیمون نمیشید​
فارسی یا انگلیسی؟

دوستان عزیز
من فقط اومدم بگم از بازی Balatro غافل نشید که خیلی خفن و اعتیاد آوره
جوری که من این بازی رو هم روی پلی استیشن خریدم هم روی نینتندو سوییچ !
اگرم ازش سر در نمیارید دو سه تا کلیپ آموزشی خوب ازش روی یوتیوب هست ببینید بازی کنید پشیمون نمیشید​
بعد سوییچ که قطعا به خاطر قابل حمل بودن عالیه به نظرم بهترین نسخش موبایله که همه جا در دسترسه.

بچه ها پوکر اگه بلد باشن که خیلی آسونه.
اگر هم نه به خوبی توضیح میده، فقط باید straight/flush ، فول هوس و... رو متوجه بشن و تمام.

من کلا اهل بازی روی گوشی نبودم و کلا تا قبل این جست و گریخته یه سری چیزهایی بازی میکردم.
فقط dead cells رو خیلی قفلی زده بودم روش.
ولی از وقتی که slaye the spire رو امسال نصب کردم واقعا پی به جذابیت بازی کردن روی گوشی بردم.

Balatro هم که اومد دیگه واقعا تایم بازی روی pc رو هم برام تنگ کرده.

زمان محدوده، نیاز نیست همه چیز را تجربه کنیم، و نیازم نیست زمان را محدود به چیزایی کنیم که حتما باید تجربه شوند. هر چیزی در نهایت باید به شما چیزی اضافه کند جز این چیزی جز تجربه ی پوچ و بی هدف نخواهد بود. مسیر رسیدن به زندگی در واقعیت چیزی جز خواستگاه اندیشه های نو نیست تا در انتها بتوانیم والاترین احساس حقیقی بودن را تجربه کنیم. در نهایت این روزمرگی ها باید مسیری باشند تا از دل آن بتوانیم جوانه ای بسوی ابدیت بزنیم تا رسالت فرا طبیعی خود که همانا لمس حیاط در بعد انتزاعی هستی است را در بطن وجود خود شعله ور کنیم. و راه ارتباط را بسوی فرانگرش در بعد فراانسانی را در ذهنیت خود بیدار کنیم تا یک بار برای همیشه در هر جایی که هستیم خود را در مرکز دنیا ببینیم.

بعد سوییچ که قطعا به خاطر قابل حمل بودن عالیه به نظرم بهترین نسخش موبایله که همه جا در دسترسه.

بچه ها پوکر اگه بلد باشن که خیلی آسونه.
اگر هم نه به خوبی توضیح میده، فقط باید straight/flush ، فول هوس و... رو متوجه بشن و تمام.

من کلا اهل بازی روی گوشی نبودم و کلا تا قبل این جست و گریخته یه سری چیزهایی بازی میکردم.
فقط dead cells رو خیلی قفلی زده بودم روش.
ولی از وقتی که slaye the spire رو امسال نصب کردم واقعا پی به جذابیت بازی کردن روی گوشی بردم.

Balatro هم که اومد دیگه واقعا تایم بازی روی pc رو هم برام تنگ کرده.
ماکان جان در تکمیل حرف شما و دوستان
من کلا اهل بازی با موبایل نیستم و تنها بازیی که تو موبایل انجام دادم اون زمان ها کلش رویال بود، سالها پیش
و بخاطر نامزدی بازی سال balatro و سوالی که تو ذهنم اومد که این چی داره که بازی های مثل سایلنت هیل و حتی استلار بلید و.... نامزد نشدن و یه بازی کارتی نامزد شد، بازی رو برا تست رو گوشی نسب کردم و بعد چند روز با قاطعیت مطمعن شدم که دقیقا حقش بود نامزد بهترین بازی سال بشه، خیلی اعتیاد آور و جذابه بازی، طوری که رو ps5 هم ویش لیست کردم تا یکم سرم خلوت شد بخرمش،

• Like
Reactions: SMM9 and m.d.makan
ماکان جان در تکمیل حرف شما و دوستان
من کلا اهل بازی با موبایل نیستم و تنها بازیی که تو موبایل انجام دادم اون زمان ها کلش رویال بود، سالها پیش
و بخاطر نامزدی بازی سال balatro و سوالی که تو ذهنم اومد که این چی داره که بازی های مثل سایلنت هیل و حتی استلار بلید و.... نامزد نشدن و یه بازی کارتی نامزد شد، بازی رو برا تست رو گوشی نسب کردم و بعد چند روز با قاطعیت مطمعن شدم که دقیقا حقش بود نامزد بهترین بازی سال بشه، خیلی اعتیاد آور و جذابه بازی، طوری که رو ps5 هم ویش لیست کردم تا یکم سرم خلوت شد بخرمش،
من به عنوان کسی که هیچی از پوکر و حکم و اینا سر در نمیارم و اصن نمی‌فهمم چی هستن بازی رو سوییچ گرفتم و بعد یکی دو ساعت منطق بازیو فهمیدم و خب وقتی بیافتید رو دور دیگه نمیشه ولش کرد. واقعا برام عجیبه که این سبک روگ لایک چقدر منعطفه و عملا رو هر چیزی جواب میده.
حالا نمیدونم اون قوانین چیدن کارت ها همون قوانین حکمه یا نه. با یه تیر دو نشون زدم و دوتا بازیو یاد گرفتم یا نه:D

من به عنوان کسی که هیچی از پوکر و حکم و اینا سر در نمیارم و اصن نمی‌فهمم چی هستن بازی رو سوییچ گرفتم و بعد یکی دو ساعت منطق بازیو فهمیدم و خب وقتی بیافتید رو دور دیگه نمیشه ولش کرد. واقعا برام عجیبه که این سبک روگ لایک چقدر منعطفه و عملا رو هر چیزی جواب میده.
حالا نمیدونم اون قوانین چیدن کارت ها همون قوانین حکمه یا نه. با یه تیر دو نشون زدم و دوتا بازیو یاد گرفتم یا نه:D
حکم رو نه، اون یه چی دیگس :D
به نظرم باید براش تاپیک جدا داشته باشیم.
که چیدمان جوکرهامون رو به اشتراک بزاریم.
از خرابکاریهامون و... صحبت کنیم.

من به شخصه چون یکی از محبوب‌ترین ژانر هام همین روگلایکه خیلی خوشحالم که تو این نثل اینقدر مورد استقبال قرار گرفته، کلی بازی خوب تو این ژانر اومده، ( هیدیس و ریترنال. و..... از اون طرف کلی بازی بزرگ هم یه نگاهی بهش کردن ( مثل لست پارت ۲، گاد رگناروک، لوردز او فالن جدیده و...) حتی همه‌ی شواهد اینو نشون میده که دی ال سی جدید معرفی شده ی الدن رینگ هم احتمال زیاد روگلایک خواهد بود

حکم رو نه، اون یه چی دیگس :D
به نظرم باید براش تاپیک جدا داشته باشیم.
که چیدمان جوکرهامون رو به اشتراک بزاریم.
از خرابکاریهامون و... صحبت کنیم.
کلا تنوع جوکر ها عالیه،
و شانس هم مثل همه ی روگلایک ها خیلی تاثیر داره
من شده یه دست همون ant2 باختم ( به خاطر جوکر های به درد نخورد)
شده یه جوکر هایی بهم داده که تا ant8 و راند 30 همه رو وان شات بردم ( اولین دست راند)

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or