Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
ایندی‌بازهای گرامی، کسی اینجا Indika رو بازی کرده؟ ییشتر رو پازل تاکید داره یا narration؟

نوید جان شرمنده حال نداشتم از اول بنویسم از مال تو کپی کردم
من بازی کردم. بیشتر رو نریشن سواره ولی پازل هم داره.
کلا بیشتر باید واسه داستان و حال و هوای خاصش بازی کنی تا پازل و گیم پلی.

به نظر خودت ارزش هزینه و وقت رو داره یا نه؟
والا با این ارزش پولمون که آدم هیچ وقت قاطعانه نمیتونه بگه یه بازی ارزش خرید داره یا نه. اونم Indika که یه بازی ایندی کلا 5-6 ساعته هست. ولی خب به نظرم بازی جالبیه و تجربه‌اش ارزش وقتت رو داره. خیلی چیز منحصر بفرد و عجیبیه و تا یه مدت ذهنت درگیرش باقی میمونه.

آخرین ویرایش:
به نظرتون RavensWatch ارزش خرید داره؟ بازی جدید سازنده های Curse of the Dead Gods هست و نسخه ارلی اکسسش روی پیسی بازخوردای خیلی خوبی داشته! 30 دلارم قیمت پیش خریدش روی کنسول خورده. دوستان روگ لایک پلیر میشه نظر بدن که ارزش پیش خرید داره یا نه؟:D
ویدیوهاش به شدت جذابه! نمیدونم بین خرید این و نسخه ارلی اکسس Path of Exile 2 موندم!

به نظرتون RavensWatch ارزش خرید داره؟ بازی جدید سازنده های Curse of the Dead Gods هست و نسخه ارلی اکسسش روی پیسی بازخوردای خیلی خوبی داشته! 30 دلارم قیمت پیش خریدش روی کنسول خورده. دوستان روگ لایک پلیر میشه نظر بدن که ارزش پیش خرید داره یا نه؟:D
ویدیوهاش به شدت جذابه! نمیدونم بین خرید این و نسخه ارلی اکسس Path of Exile 2 موندم!
من که curse of the dead gods رو خیلی زیاد دوست داشتم، و اینم قطعا میخرم ( تو ویش لیست ps انداختم) و عاشق گیمپلیش شدم، کلا اگه به روگلایک علاقه داری شک نکن بخر
من که عاشق روگلایکم، دوربین هم که ایزومتریک باشه که میشه عشق پلاس

قطعا ارزش خرید داره خصوصا اگه بازی قبلیشون رو دوس داشتی. چون گیم‌پلی و آرت و انیمیشن‌ها بهتر شده‌ی همون بازی هستن ولی تفاوت اصلی اینجاس که این بازی ۹تا هیروی مختلف داره که به گفته‌‌ی پلیرها، کاملا با همدیگه فرق دارن و هر کدوم در طول بازی میتونن بیشتر هم تغییر بکنن. هر هیرو میتونه تا ۵ بیلد مختلف داشته باشه که واقعا عالیه برای این سبک. حالا در نظر بگیر بازی تا ۴ نفر کواپ رو هم ساپورت میکنه. در کل فکر نمیکنم پشیمون بشی از خریدش. ازون‌ور ارلی اکسس PoE2 هم گزینه‌ی خیلی خووبیه. انتخاب سختی داری ولی در نهایت هر دو میتونن به راحتی ده‌ها ساعت سرگرمت کنن. ازین نظر میشه گفت هر انتخابی بکنی، برد برده واست :D

قطعا ارزش خرید داره خصوصا اگه بازی قبلیشون رو دوس داشتی. چون گیم‌پلی و آرت و انیمیشن‌ها بهتر شده‌ی همون بازی هستن ولی تفاوت اصلی اینجاس که این بازی ۹تا هیروی مختلف داره که به گفته‌‌ی پلیرها، کاملا با همدیگه فرق دارن و هر کدوم در طول بازی میتونن بیشتر هم تغییر بکنن. هر هیرو میتونه تا ۵ بیلد مختلف داشته باشه که واقعا عالیه برای این سبک. حالا در نظر بگیر بازی تا ۴ نفر کواپ رو هم ساپورت میکنه. در کل فکر نمیکنم پشیمون بشی از خریدش. ازون‌ور ارلی اکسس PoE2 هم گزینه‌ی خیلی خووبیه. انتخاب سختی داری ولی در نهایت هر دو میتونن به راحتی ده‌ها ساعت سرگرمت کنن. ازین نظر میشه گفت هر انتخابی بکنی، برد برده واست :D
من بازیو رو پلی۵ گرفتم فکر کنم مشکل فنی داره از تایم لانچ تا الان وقتی نت روشنه بازی اصن اجرا نمیشه و ارور میده. فکر کنم یکم صبر کنید پچ بشه بهتر باشه

یه دوساعتی RavensWatch بازی کردم. بشدت حال و هوای Hades رو داره ولی شخصیت پردازیش قابل قیاس با اون اثر نیست. بمونید یکی دو تا آپدیت بیاد واسش بعد برید سراغش. بنظرم سیستم Dash بازی درست اجرا نشده و اونقدر دیر به دیر فعال میشه کلیدش که بالاجبار باید از آنالوگ واسه ضربه نخوردن و جا خالی استفاده کرد. یعنی تعداد ضرباتی که تو این بازی خوردم خیلی بیشتر از هیدس بود. تا جاییکه فهمیدم ۳ شبانه روز فرصت داریم تو بازی که لول آپ کنیم تا که باس فایت مرحله سر برسه که از قضا خیلی هم سخته. بیشتر سعی کردم مکانیزم های بازی رو یاد بگیرم. محیط بسیار متنوع و دشمنان هم اتک های مختلفی دارن. مثل هیدس سیستم تقویت تدریجی داره که خیلی خوب در آوردنش. یعنی واقعا فرق لول هر کارکتر احساس میشه در دمیجی که میزنه و تنوعی که کمبوها میگیرن. موسیقی متنش هم خوبه. فضا و کارکتر بازی هم باب میلم هست ولی یه مقدار روح و ادویه‌ی مدنظر رو نداره که قطعا در آپدیت های بعدی حل میشه. در ۳ شبانه روز بازی روزها نقش شنل قرمزی رو داریم و شب ها هم یک گرگینه. با هر بار مردن حدود ۵ بار میشه revive کرد. خبری از قصه گویی به سبک هیدس نیست. حداقل در این دو ساعتی که من بازی کردم. قطعا اگر وقت بیشتری بزارم درگیر کننده تر میشه.

بنظرم تنها حالتی که میشه کامل از بازیهای ایندی لذت برد اینه یه سیستم ضعیف داشته باشی و اصلنم سراغ مارکتینگ پر زرق و برق کمپانی های بزرگ و بازیهاشون نری، فقط ایندی هارو دنبال کنی.

وگرنه تو حالت عادی آدم هی مجذوب تبلیغات این بازیهای گرافیک دار میشه و دیگه اصن به ایندی نمیرسه.

الان من کلی بازی ایندی رو استیم دارم ولی نشسم witcher3 برا بار دوم میرم!

• Like
Reactions: soltanmasoud
یه دوساعتی RavensWatch بازی کردم. بشدت حال و هوای Hades رو داره ولی شخصیت پردازیش قابل قیاس با اون اثر نیست. بمونید یکی دو تا آپدیت بیاد واسش بعد برید سراغش. بنظرم سیستم Dash بازی درست اجرا نشده و اونقدر دیر به دیر فعال میشه کلیدش که بالاجبار باید از آنالوگ واسه ضربه نخوردن و جا خالی استفاده کرد. یعنی تعداد ضرباتی که تو این بازی خوردم خیلی بیشتر از هیدس بود. تا جاییکه فهمیدم ۳ شبانه روز فرصت داریم تو بازی که لول آپ کنیم تا که باس فایت مرحله سر برسه که از قضا خیلی هم سخته. بیشتر سعی کردم مکانیزم های بازی رو یاد بگیرم. محیط بسیار متنوع و دشمنان هم اتک های مختلفی دارن. مثل هیدس سیستم تقویت تدریجی داره که خیلی خوب در آوردنش. یعنی واقعا فرق لول هر کارکتر احساس میشه در دمیجی که میزنه و تنوعی که کمبوها میگیرن. موسیقی متنش هم خوبه. فضا و کارکتر بازی هم باب میلم هست ولی یه مقدار روح و ادویه‌ی مدنظر رو نداره که قطعا در آپدیت های بعدی حل میشه. در ۳ شبانه روز بازی روزها نقش شنل قرمزی رو داریم و شب ها هم یک گرگینه. با هر بار مردن حدود ۵ بار میشه revive کرد. خبری از قصه گویی به سبک هیدس نیست. حداقل در این دو ساعتی که من بازی کردم. قطعا اگر وقت بیشتری بزارم درگیر کننده تر میشه.
اقا شما رو چه پلتفرمی بازی میکنی؟ نمیتونم چرا برای من وقتی به نت وصلم کرش می‌کنه وارد بازی نمیشه جاییم ندیدم این مشکلو داشته باشن

بنظرم تنها حالتی که میشه کامل از بازیهای ایندی لذت برد اینه یه سیستم ضعیف داشته باشی و اصلنم سراغ مارکتینگ پر زرق و برق کمپانی های بزرگ و بازیهاشون نری، فقط ایندی هارو دنبال کنی.

وگرنه تو حالت عادی آدم هی مجذوب تبلیغات این بازیهای گرافیک دار میشه و دیگه اصن به ایندی نمیرسه.

الان من کلی بازی ایندی رو استیم دارم ولی نشسم witcher3 برا بار دوم میرم!
منم همینم :| کلی بازی ایندی دارم که بازیشون نکردم به جاش الان دارم برا بار چهارم رد دد 2 دانلود میکنم که برمش :D

شما عزیزان ایندی باز نیستید. ایندی باز یعنی من که از پلاس گوست آف سوشیما و رترنال و کلی بازی گرافیکی رو بی خیال شدم دارم valfaris رو بازی میکنم

images

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or