Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
Redacted رو چراغ سبز میدید بابتش؟ تو رادارم هست و خیلی وقته یک top down roguelike بازی نکردم. اگر مثل hotline miami و binding of issac میشه ساعت ها پاش نشست اطلاع بدید. اگر پنج شش ساعته تموم میشه که واسه خودتون :D

• Like
Reactions: ce7en44
Redacted رو چراغ سبز میدید بابتش؟ تو رادارم هست و خیلی وقته یک top down roguelike بازی نکردم. اگر مثل hotline miami و binding of issac میشه ساعت ها پاش نشست اطلاع بدید. اگر پنج شش ساعته تموم میشه که واسه خودتون :D
من بازیش نکردم ولی خیلی تعریف شنیدم ازش و ویدیوها و نقدهاشم جذاب میخوره. یه تفاوتی که با بقیه روگ لایکا داره اینه که ظاهراً یه محدودیت زمانی هم داره هر ران و باید قبل از بقیه زندانیا به کپسول نجات برسید. ولی ازونجایی که احتمالا فروش خاصی نکنه خونه اول و آخرش روی سرویس هاست و منتظر میمونم :D

بچه ها یه ایندی شاخ و تمیز معرفی کنید تو مایه های Ori یا Hollow Knight یا Inside یا Tunic . از این پیکسلی های درپیتی نمیخوام ترجیها تو همین مایه های Ori شاد و شنگول باشه بهتره ( کنار Dead Space Remake میخوام بازی کنم چون اون جوش خیلی سنگینه یه ایندی خوش رنگ و لعاب کنارش لازم دارم )
خودم جواب خودمو بدم . نمیدونم Prince Of Persia The Lost Crown ایندی حساب میشه یا نه ولی اگه Ori و Hollow Knight رو ایندی حساب کنیم اینم ایندی ـه :دی ( میدونم نیست %-( ) . دقیقا همون چیزیه که میخواستم ترکیب Ori و Hollow Knight ـه ( مترودونیا پر ملاتیه ). پرفکته تنها ایرادی که داره Death Penalty نداره انگار .

▫️حتما چند ماه پیش یه تریلری دیدید که گرافیک و گیم پلی بازی خیلی به واقعیت نزدیک بود

▫️الان بازی Bodycam در استیم تریلر مود زامبی این بازی رو منتشر کرده

▫️هنوز تاریخ رسمی نداره این بازی و در حال حاضر در حالت Early Access هست

View attachment Bodycam’s new Zombies mode.mp4

از دیروز قفلی زدم روی Redacted که خیلی عالیه

capsule_616x353.jpg

نود درصد شبیه به بازی Hades و هم سبک با اون .

باسهای بازی زدنشون خیلی سخته طوری که هنوز توی اولی گیر کردم :D

تروفی/اچیومنت ها هم سخت به نظر میرسن ... یعنی راحت بهتون تروفی نمیده

berserker-poison-attack-in-redacted.jpg

تنوع سلاح ها و لباس و دشمنها خیلی خوبه
در کل اونایی که سبک بازی Hades رو دوست داشتن این بازی رو از دست ندن​

از دیروز قفلی زدم روی Redacted که خیلی عالیه

capsule_616x353.jpg

نود درصد شبیه به بازی Hades و هم سبک با اون .

باسهای بازی زدنشون خیلی سخته طوری که هنوز توی اولی گیر کردم :D

تروفی/اچیومنت ها هم سخت به نظر میرسن ... یعنی راحت بهتون تروفی نمیده

berserker-poison-attack-in-redacted.jpg

تنوع سلاح ها و لباس و دشمنها خیلی خوبه
در کل اونایی که سبک بازی Hades رو دوست داشتن این بازی رو از دست ندن​

آپگریدای دائمیش چطوریان؟ خیلی تاثیرگذارن یا نه؟ تا اینجا تنوع سلاح و پرک‌هایی که گرفتی چطور بوده؟

آپگریدای دائمیش چطوریان؟ خیلی تاثیرگذارن یا نه؟ تا اینجا تنوع سلاح و پرک‌هایی که گرفتی چطور بوده؟
آپگریدهای دائمی نمیدونم منظورت دقیقا چیه روراست توی این سبک بازی حرفه ای نیستم . ولی بازی توی بخش های مختلف کردیت و پوینت برای خریداری سلاح ها و قابلیت های مختلف زیاد میده و یه جورایی لارج بازی در میاره . تنوع سلاح ها هم مثل hades خیلی خوب کار شده . توی هر محیط ( یا Room) که دشمنها رو از بین میبری سه تا قابلیت برات میاره دقیقا مثل hades که rare داره common و ... که میتونی یکیشو انتخاب کنی. گیم پلی به شدت اعتیاد اور یعنی وقتی شروع میکنی با هربار باختن دیگه دوست نداری دسته رو بزاری زمین میری خودتو با کریدیت هایی که جمع کردی تقویت میکنی برمیگردی . اما باس بازی خیلی سخته شاید برای من که توی این سبک ها آماتورم اینجوری باشه ولی به نظرم سخت اومد.

چی پیدا کردم :D بازی سوروایورز شوتر اول شخص. البته اولین مورد نیست احتمال خیلی زیاد ولی خب اولین باره همچین سبکی رو روی کنسول میبینیم. بعدا حتما میرم تو کارش. قیمتش ۱۲دلار هستش. دقیقا عین بازی Brotato هر آیتمی که برمیداره از کرکتر آویزون میشه. میتونید مقدار زیادی سلاح که دستشه رو ببینید. گیم‌پلی و موسیقی هم خیلی خووبه با توجه یه چندتا نقدی که ازش دیدم. در کل واقعا نیاز داشتم به شوتر اول شخص توی این سبک.

1731617037336.png

اپدیت جدید The Rogue Prince of Persia هفته دیگه منتشر میشه و نه تنها محتویات جدیدی مثل اکت 2 داستان و بهبود گرافیک بازی را شامل میشه، بلکه Art Direction بازی را هم تغییر میده و پرنس هم از اون رنگ بفنش به رنگ معمولی در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or