Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png ​

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png ​

0-9​

A​

B​

C​

D​

E​

F​

G​

​

H​

I​

J​

K​

L​

M​

N​

​

O​

Omno​

P​

Q​

​

R​

S​

T​

U​

V​

W​

X​

​

Y​

​

Z​

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
من دموی Flase Hero رو بازی کردم.
عجب بازی خفنیه.
چقدر خوبه انصافا!

یه بازی 20 دلاری که طی 6 سال اونهم یکنفره توسعش داده!
انجین بازی Unity هست و سبک بازی هم سولزلایک با آرت استایل رترو و پیکسلی بازیهای قدیمی فرام سافتور.

همین اول دستهام رو میگیرم بالا و میگم همه چیم از کیفیت بالای بازی ریخته :))
در مورد خود بازی یکی گفته بود انگاری که فرام سافتور ورشکست شده باشه و میازاکی به تنهایی خودش یه پروژه جدید رو شروع کرده باشه.
که واقعا بیراه نگفته ، کیفیت از سر و روی بازی میباره.

آرت استایل بازی درسته که رترو هست ولی کیفیتی در حد بازیهای فرام سافتور مخصوصا زیبایی بصری بازیهای دهه نودیشون که تا دارک سولز 1 ادامه پیدا کرد رو داره.

شکل گیم پلی هم اینطوره که یه سولزلایک سرعتیه که لول بندی ، گرایند برای لول آپ شدن و... نداره.
تنوع اسلحه هم نداره و کل بازی رو با یه شمشیری که از اول بازی باهامونه تموم میکنیم... ولی این اصلا نقطه ضعف بازی نیست.
یه جورایی ادونچر-سولزلایکه.

برای قوی تر شدن صرفا باید باسها رو بندازیم که قابلیتهاشون رو بتونیم استفاده کنیم و قدرتهاشون رو بدزدیم.
اگه یه باس سخت بود نمیشه رفت و گرایند کرد تا آسون بشه ، اونقدر باید باهاش مبارزه کرد که زیر و بمش دستمون بیاد و نهایتا شکستش بدیم.

این گرفتن قابلیتهای باسها در مورد دشمنهای معمولی هم صدق میکنه و هر نوع دشمن جدیدی رو که بکشیم(بعد از 4-3 بار که insight میگیریم) یکی از قدرتهاشون رو برامون دراپ میشه که میتونیم ازش استفاده کنیم.
نکته جالب اینه که برخلاف خود شخصیت و شمشیری که داره ... این قدرتها رو میشه با سولهایی که پیدا میکنیم لول آپ کرد.
ولی همچنان نمیشه این رو گرایند کرد ، چون این ها نامحدود دراپ نمیشن و فقط یک بار دراپ میشن تا یه دشمن یا باس جدید ببینین که بتونین قدرتشون رو بگیرین.
این قدرتها و تکنیکها اسمشون Combat Arts هست که همزمان میشه 5تا از اونها رو استفاده کرد و باهاشون حتی پشت به پشت کمبو هم زد.

این بازی ویژگی Parry هم داره که وقتی بعضی از دشمنها اتکهای قرمزرنگ میزنن میشه انجام داد و اونها رو استگر کرد که نسبتا هم آسونه و پنجره ورودی خوبی داره.

وقتی هم که باسها رو شکست میدیم این حق انتخاب رو داریم که روحشون قبل از آلوده شدن رو نجات بدیم یا واقعا بکشیمشون و به دشمن اصلی دنیای بازی (Death) خدمت کنیم.
این ویژگی خودش تو پایان بازی تاثیر داره و یه مکانیکه که دلیلی میشه برای تجربه دوباره بازی .

نکته عجیب اینه که چقدر صداگذاری بازی تو بالاترین کیفیته!؟
مگه میشه یه ایندی سولزلایک که سازندش یک نفره میتونه یه همچین تیم خفن صداگذاری برای بازیش جور کنه ولی بعضی از AAAها امکانش رو ندارن و میرن از تو خیابون دست چندنفر رو برمیدارن و میزارن پشت میکروفون که تلاوت کنن؟

تنوع دشمنها هم تو بازی هم خوبه و خیلی فراتر از یک سولزلایک ایندیه.
لول دیزاین بازی هم حرف نداره.
با اینکه خطیه ولی ارتباط نقاط مختلف مپ و حالت مترویدوانیایی که داره....طوری زیرکانه این خطی بودن رو مخفی میکنه و میزاره پشت اکسپلوریشن جذاب بازی و بعضا پازلهایی که تو مراحل طراحی شده که پلیر معمولی شاید اصلا متوجهش نشه.
ایده استفاده از پازل تو سولزلایک رو هم دوست داشتم ، نمیدونم من اولین بارم بود که تو این سطح تو یه بازی سولزلایک تجربش میکردم و برام خیلی جذابه.

میگن بازی حدود 20 ساعت پلی تایم داره.
من بعد از تجریه دموش درجا خود بازی رو هم دانلود کردم ولی تو اولین فرصت حتما میخرمش.
روی استیم و ریجن اکراین خیلی ارزونتره (10 دلار)

============

یه نکته جالب اینکه وقتی این رو بازی کردم و تو انجمن بازی دنبال خوندن نظرات باقی پلیرها بودم با یه بازی هک‌اند‌اسلش-سولزلایک خفن دیگه آشنا شدم.

Stonemachia

View attachment Stonemachia On Steam.mp4

این تا حالا کجا بود؟؟!!

چرا کسی درباره Silver Pines صحبت نمیکنه ؟ امتیازاش هم عالی شد
من یه 2 ساعتی بازیش کردم به شدت خوب و متفاوت نسبت به بقیه مترویدوینیا هاست
رزیدنت ایول رو ساید اسکرولر کنیم میشه این گیم
اصلا از دستش ندید به شدت با ارزشه

من دموی Flase Hero رو بازی کردم.
عجب بازی خفنیه.
چقدر خوبه انصافا!

یه بازی 20 دلاری که طی 6 سال اونهم یکنفره توسعش داده!
انجین بازی Unity هست و سبک بازی هم سولزلایک با آرت استایل رترو و پیکسلی بازیهای قدیمی فرام سافتور.

همین اول دستهام رو میگیرم بالا و میگم همه چیم از کیفیت بالای بازی ریخته :))
در مورد خود بازی یکی گفته بود انگاری که فرام سافتور ورشکست شده باشه و میازاکی به تنهایی خودش یه پروژه جدید رو شروع کرده باشه.
که واقعا بیراه نگفته ، کیفیت از سر و روی بازی میباره.

آرت استایل بازی درسته که رترو هست ولی کیفیتی در حد بازیهای فرام سافتور مخصوصا زیبایی بصری بازیهای دهه نودیشون که تا دارک سولز 1 ادامه پیدا کرد رو داره.

شکل گیم پلی هم اینطوره که یه سولزلایک سرعتیه که لول بندی ، گرایند برای لول آپ شدن و... نداره.
تنوع اسلحه هم نداره و کل بازی رو با یه شمشیری که از اول بازی باهامونه تموم میکنیم... ولی این اصلا نقطه ضعف بازی نیست.
یه جورایی ادونچر-سولزلایکه.

برای قوی تر شدن صرفا باید باسها رو بندازیم که قابلیتهاشون رو بتونیم استفاده کنیم و قدرتهاشون رو بدزدیم.
اگه یه باس سخت بود نمیشه رفت و گرایند کرد تا آسون بشه ، اونقدر باید باهاش مبارزه کرد که زیر و بمش دستمون بیاد و نهایتا شکستش بدیم.

این گرفتن قابلیتهای باسها در مورد دشمنهای معمولی هم صدق میکنه و هر نوع دشمن جدیدی رو که بکشیم(بعد از 4-3 بار که insight میگیریم) یکی از قدرتهاشون رو برامون دراپ میشه که میتونیم ازش استفاده کنیم.
نکته جالب اینه که برخلاف خود شخصیت و شمشیری که داره ... این قدرتها رو میشه با سولهایی که پیدا میکنیم لول آپ کرد.
ولی همچنان نمیشه این رو گرایند کرد ، چون این ها نامحدود دراپ نمیشن و فقط یک بار دراپ میشن تا یه دشمن یا باس جدید ببینین که بتونین قدرتشون رو بگیرین.
این قدرتها و تکنیکها اسمشون Combat Arts هست که همزمان میشه 5تا از اونها رو استفاده کرد و باهاشون حتی پشت به پشت کمبو هم زد.

این بازی ویژگی Parry هم داره که وقتی بعضی از دشمنها اتکهای قرمزرنگ میزنن میشه انجام داد و اونها رو استگر کرد که نسبتا هم آسونه و پنجره ورودی خوبی داره.

وقتی هم که باسها رو شکست میدیم این حق انتخاب رو داریم که روحشون قبل از آلوده شدن رو نجات بدیم یا واقعا بکشیمشون و به دشمن اصلی دنیای بازی (Death) خدمت کنیم.
این ویژگی خودش تو پایان بازی تاثیر داره و یه مکانیکه که دلیلی میشه برای تجربه دوباره بازی .

نکته عجیب اینه که چقدر صداگذاری بازی تو بالاترین کیفیته!؟
مگه میشه یه ایندی سولزلایک که سازندش یک نفره میتونه یه همچین تیم خفن صداگذاری برای بازیش جور کنه ولی بعضی از AAAها امکانش رو ندارن و میرن از تو خیابون دست چندنفر رو برمیدارن و میزارن پشت میکروفون که تلاوت کنن؟

تنوع دشمنها هم تو بازی هم خوبه و خیلی فراتر از یک سولزلایک ایندیه.
لول دیزاین بازی هم حرف نداره.
با اینکه خطیه ولی ارتباط نقاط مختلف مپ و حالت مترویدوانیایی که داره....طوری زیرکانه این خطی بودن رو مخفی میکنه و میزاره پشت اکسپلوریشن جذاب بازی و بعضا پازلهایی که تو مراحل طراحی شده که پلیر معمولی شاید اصلا متوجهش نشه.
ایده استفاده از پازل تو سولزلایک رو هم دوست داشتم ، نمیدونم من اولین بارم بود که تو این سطح تو یه بازی سولزلایک تجربش میکردم و برام خیلی جذابه.

میگن بازی حدود 20 ساعت پلی تایم داره.
من بعد از تجریه دموش درجا خود بازی رو هم دانلود کردم ولی تو اولین فرصت حتما میخرمش.
روی استیم و ریجن اکراین خیلی ارزونتره (10 دلار)

============

یه نکته جالب اینکه وقتی این رو بازی کردم و تو انجمن بازی دنبال خوندن نظرات باقی پلیرها بودم با یه بازی هک‌اند‌اسلش-سولزلایک خفن دیگه آشنا شدم.

Stonemachia

View attachment 425406

این تا حالا کجا بود؟؟!!
Stonmachina یکی دو ماهی هست که اومده ولی غریب افتاده و کسی متوجه اش نشد. خودم توی نوبت گذاشتمش سر فرصت تمومش کنم.

منم بعد از چند تا بازی AAA تصمیم گرفتم Well Dweller رو بازی کنم، داستان بامزه ای داره و بازی خوب و ساده ای هست، حتما تست کنین:-"

چرا کسی درباره Silver Pines صحبت نمیکنه ؟ امتیازاش هم عالی شد
موضوع اینجاست انقدر دنیای بازی های ایندی زیاد و تنوع زیاد داره که آدم نمیتونه همه رو بزاره یا اصلا یادش میره چی به چی بوده.
یه بازی دیدم شبیه ساز حمل بار از زاویه توی ماشین بود بعد یهو میفهمی این بازی تو سبک ترس و بقا هست. توی مسیر وقتی هوا تاریک میشه یهو بازی به فاز ترس میره. جنگل های تاریک موجودات عجیب و ترسناک. حتی میتونی از ماشین پیاده بشی و توی جنگل بری و باید مسیر خودت رو باز کنی. واقعا ایده عجیب خفنی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or