Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
Ender Magnolia نبوده؟! :دی الآن موقعیت جوری نیست که بتونم تریلرش رو ببینم، ولی از بعضی جهات به این ماجراها می‌خوره!

نه ولی آقا پیداش کردم:دی اسمش The Ashen OZ ـه:دی

گفتم یه جا داره شبیه این عکسی که گذاشتی، ببین:

1784735138836.png

خیلی باحاله بازیش:دی

البته الان رفتم عکسشو تو استیم دیدم،

1784735188476.png

تو پوسترش بچه نیست، اما مدل بازیش انگار دختر بچه است:دی

View attachment 414742

View attachment 414743

عجب چیز جالبیه! :دی فکر کنم کلاً از زیر دستم در رفته بوده و ندیده بودمش. رفت توی لیست انتظار!
گفتم Ender Magnolia، اتفاقاً اولین نظر توی یوتیوب اینه و به Ender Lilies (نسخه اول) اشاره کرده. :دی
Ender Lilies + Hollow Knight directed by Tim Burton

View attachment 414742

View attachment 414743

بــــــله. ظاهرا تو قطعی نت معرفی شده و اولین باره میبینمش. فکر کنم تا دو ساعت دیگه هم آدرس میدادی کسی نمیتونست حدس بزنه. :D

Planet of lana

من آن را اواخر جنگ به پایان رساندم، اثری با حال‌وهوایی عرفانی و فلسفی. در جهانی که زیر هجوم بیگانگان قرار گرفته، صلح و آرامش به فراموشی سپرده شده و تعادل از میان رفته است. در این میان، دختری جوان به همراه گربه ای کوچک، سیاه و دوست‌داشتنی، سفری را آغاز می‌کنند تا راز این جهان را کشف کنند و به حقیقت بنیادین آن برسند.
در بازی تقریبا هیچ دیالوگی وجود ندارد. تنها چند واژه‌ی باستانی. که در طول مسیر میان شخصیت اصلی و همراهش تکرار می‌شوند ابزار ارتباط هستند. باقی روایت بر دوش موسیقی، تصاویر هنری خیره‌کننده و کارگردانی سینمایی بازی است. هر قاب گویی صفحه‌ای از یک دفتر نقاشی است و همین عناصر هویت و داستان بازی را شکل می‌دهند.
چالش‌های بازی پیچیده نیستند. معماها ساده و منطقی‌اند و اغلب با چند دقیقه تامل حل می‌شوند. تمرکز بازی نه بر دشواری بلکه بر رابطه‌ی میان شخصیت اصلی، همراهش و جهان پیرامون است.و البته رازی بزرگ که در پس همه‌ی این‌ها نهفته است.
بنگرید و نظاره‌گر باشید: برای الهام‌بخش بودن همیشه به هزاران دیالوگ نیاز نیست. گاهی کافی است با احساس بیافرینی و با احساس بنگری.

عجب چیز جالبیه! :دی فکر کنم کلاً از زیر دستم در رفته بوده و ندیده بودمش. رفت توی لیست انتظار!
گفتم Ender Magnolia، اتفاقاً اولین نظر توی یوتیوب اینه و به Ender Lilies (نسخه اول) اشاره کرده. :دی
Ender Lilies + Hollow Knight directed by Tim Burton

من خیلی از بازیش خوشم امد! کیوت و بامزه و در عین حال خشنه:دی فضا و اتمسفر جالبی ام داره، امیدوارم خیلی سخت نباشه من بتونم بازی کنم.

بــــــله. ظاهرا تو قطعی نت معرفی شده و اولین باره میبینمش. فکر کنم تا دو ساعت دیگه هم آدرس میدادی کسی نمیتونست حدس بزنه. :D

من خودمم با دریوزگی پیداش کردم:دی رفتم تو لایک یوتوب اونجا یافتمش:دی

آخرین ویرایش:

View attachment 414742

View attachment 414743

عجب اتمسفر جالبی. یه حال هالونایت تیم برتونی داره. مترویدونیاس؟

درود بر همه.
داشتم توی ردیت می گشتم که به یه بازی ایندی بامزه برخوردم.

1784883313125.png

یه بازی مولتی پلیر ایندیه که توسط دو تا برادر داره ساخته میشه. هدف بازی چیه؟ این که با ضبط صدای خودتون سعی کنید با NPC ها یکی بشید تا شکارچی شما را شکار نکنه. توجه هم بکنید که npc ها حیوانات مزرعه هستن:دی
یعنی ایده پرداز بازیو زنده میخوام :دی

درود بر همه.

View attachment 414916

یه بازی مولتی پلیر ایندیه که توسط دو تا برادر داره ساخته میشه. هدف بازی چیه؟ این که با ضبط صدای خودتون سعی کنید با NPC ها یکی بشید تا شکارچی شما را شکار نکنه. توجه هم بکنید که npc ها حیوانات مزرعه هستن:دی
همین کم مونده خوانواده تو این حالت که صدای گاو و گوسفند ، اردک و... در میاریم مارو ببینه :))
رسما زنگ میزنن بیان ببرنمون.

درود بر همه.

View attachment 414916

ایده عجیب و بامزه‌ای هست و اگه کیفیت بازی متوسط به بالا باشه، به نظرم می‌تونه به لطف جنگولک‌بازیِ استریمرها کلی سر و صدا کنه و محبوب بشه. :دی

یه شوتر ساید اسکرولر 2.5 بعدی با اتمسفر خفن ، تم تاکتیکی هم داره:

OZARK​

View attachment OZARK - Official Trailer_1080p60.mp4

از لحاظ کیفی من رو یاد Shadow Complex اپیک میندازه.
انگاری گوست ریکان/ready or Not رو با مثلا Little Nightmares/inside یا بازیهای مشابه تلفیق کنی و کمی هم Contra ول بدی توش :D

یه شوتر ساید اسکرولر 2.5 بعدی با اتمسفر خفن ، تم تاکتیکی هم داره:

OZARK​

View attachment 415538

از لحاظ کیفی من رو یاد Shadow Complex اپیک میندازه.
انگاری گوست ریکان/ready or Not رو با مثلا Little Nightmares/inside یا بازیهای مشابه تلفیق کنی و کمی هم Contra ول بدی توش :D

فقط منم فکر میکنم انگار یه زمانی این شکل بازیها زیاد ساخته میشد ولی الان فراموش شده، یا حافظه ام مشکل پیدا کرده؟ 😁 آخرین باری که اکشن سه بعدی این شکلی دیدم یادم نمیاد. :D

فقط منم فکر میکنم انگار یه زمانی این شکل بازیها زیاد ساخته میشد ولی الان فراموش شده، یا حافظه ام مشکل پیدا کرده؟ 😁 آخرین باری که اکشن سه بعدی این شکلی دیدم یادم نمیاد. :D
میگم ، خیلی حس نو و جدیدی داره.
یونیکه.

341-3415925_sticker-tom-hanks-tomhanks-orgasm-orgasme-tom-hanks.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or