Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
دوستان تو این مایه ها بازی چی داریم؟

The Stanley parable
The beginner's guide

Thank goodness you're here
Ehat remains of Edith Finch
Outer Wilds
Firewatch
(علاقه شخصی ، ترجیحا کتابش رو هم بخون که خیلی کوتاهه) The Invincible
Slay the Princess
The Forgotten City
The Magic Circle

بازی به اینها میگن ،اون AAA که براشون سر و دست میشکونیم انصافا حواس پرتی هستن.
=================
دوستان من پارسال تریلر یه بازی رو به شکل رندوم تو یوتوب دیدم، یه بازی Side Scroller 2D با یه آرت استایل خیلی خوشگل و زیبا تیم برتونی، شخصیت اصلیشم یه دختر بچه بود. اسمش متاسفانه یادم نمیاد. کسی همچین گیمی ندیده احیانن؟
از بازیهای پارسال من فقط Gloomy Eyes به ذهنم میرسه که 2d نیست.
سبکش چی بود؟
کمی اطلاعات بیشتر بدی chatgpt خیلی خوب راهنماییت میکنه.

دوستان من پارسال تریلر یه بازی رو به شکل رندوم تو یوتوب دیدم، یه بازی Side Scroller 2D با یه آرت استایل خیلی خوشگل و زیبا تیم برتونی، شخصیت اصلیشم یه دختر بچه بود. اسمش متاسفانه یادم نمیاد. کسی همچین گیمی ندیده احیانن؟
سایز کرکتر واقع گرایانه بود؟
شبیه چه بازی دیگه ای بود؟
پلتفرمر بود یا فقط ساید اسکرلر ادونچر؟

• Like
Reactions: Cloud Strife
سایز کرکتر واقع گرایانه بود؟
شبیه چه بازی دیگه ای بود؟
پلتفرمر بود یا فقط ساید اسکرلر ادونچر؟

نه واقع گرایانه نبود، فانتزی و کیوت و کوچیک بود، فکر کنم موی لخت بلند داشت، پلتفرمر بود انگار، شاید پازل پلتفرمر مثلا، بعد رنگ بندی قهوه ای طور داشت محیطش، از نظر آرت استایل و مدل پینت و اسپرایت شخصیت ها شبیه به Goldman بود، اون مدلی. و خوشگل و خیلی خفن بود. تعجب میکنم چرا هیچ اثری ازش نیست و کلا جایی نمیشه پیداش کرد

نه واقع گرایانه نبود، فانتزی و کیوت و کوچیک بود، فکر کنم موی لخت بلند داشت، پلتفرمر بود انگار، شاید پازل پلتفرمر مثلا، بعد رنگ بندی قهوه ای طور داشت محیطش، از نظر آرت استایل و مدل پینت و اسپرایت شخصیت ها شبیه به Goldman بود، اون مدلی. و خوشگل و خیلی خفن بود. تعجب میکنم چرا هیچ اثری ازش نیست و کلا جایی نمیشه پیداش کرد
bye sweet carole

این نیست؟

• Like
bye sweet carole

این نیست؟

شخصیتش یه دختر کوچولوـه.

مثلا وایب آلیس در سرزمین عجایب رو داشت، تیم برتون، اینجوری، شاید حتا یه رگه های هارور هم داشت، نه ترسناک به اون معنا، بیشتر فریکی بودن محیط و سورئال بودنش منظورمه.

یعنی ببینید بازیشو همه عاشقش میشید! من یه گروهی گذاشتمش، ولی متاسفانه هرچی اونجا بود پاک شده دسترسی ندارم بهش:دی

شخصیتش یه دختر کوچولوـه.

مثلا وایب آلیس در سرزمین عجایب رو داشت، تیم برتون، اینجوری، شاید حتا یه رگه های هارور هم داشت، نه ترسناک به اون معنا، بیشتر فریکی بودن محیط و سورئال بودنش منظورمه.

یعنی ببینید بازیشو همه عاشقش میشید! من یه گروهی گذاشتمش، ولی متاسفانه هرچی اونجا بود پاک شده دسترسی ندارم بهش:دی
منتشر شده؟ اخیرا معرفی شده؟ قراره بزودی منتشر بشه؟

منتشر شده؟ اخیرا معرفی شده؟ قراره بزودی منتشر بشه؟

من پارسال تریلر معرفیش رو دیدم، بعد دیگه فراموش شد، فکر کنم انونسمنتش بود، و تا الانم منتشر نشده.

از چت جی پی تی هم سوال پرسیدم، روانیم کرد. یه ساعته میگم شخصیتش دختر بچه است، بازی دو بعیده، پازل پلتفرمره احتمال، یه بازی سه بعدی آورده با شخصیت های حیوونی میگه این نیست؟

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
شخصیتش یه دختر کوچولوـه.

ماکان، یه سری چیزهای مختلف از بازی‌های قدیمی و جدید توی ذهنت ترکیب نشده؟ :دی
بعضی از توصیفاتی که می‌کنی، من رو یاد Murasaki Baby برای ویتا میندازه! عجب اتمسفر مریضی هم داشت. :دی

b96822_26images.jpeg

شخصیتش یه دختر کوچولوـه.

Alice's World؟

• Like
ماکان، یه سری چیزهای مختلف از بازی‌های قدیمی و جدید توی ذهنت ترکیب نشده؟ :دی
بعضی از توصیفاتی که می‌کنی، من رو یاد Murasaki Baby برای ویتا میندازه! عجب اتمسفر مریضی هم داشت. :دی

b96822_26images.jpeg

نه آریا:دی توهم نزدم:دی

ولی الان این عکسی که گذاشتی با اینکه اصلا ربطی نداره ولی یه چیزی رو یادم انداخت، چون یه جایی داشت که دقیقا همچین پلتفرمی بود، از زیرش یکی میومد بیرون لیزر میزد:دی

ببین دختر بچه مانند، عین آلیس در سرزمین عجایب، اما موهای سفید و بداس! اکشن پلتفرمر بود، یه مقدار یادم امد، همه رو کتک میزد:دی خیلی باحال بود. نمیدونم چرا یادم نمیاد چیه!

Alice's World؟

نه متاسفانه:دی

Outer Wilds
Firewatch
(علاقه شخصی ، ترجیحا کتابش رو هم بخون که خیلی کوتاهه) The Invincible
Slay the Princess
The Forgotten City
The Magic Circle

بازی به اینها میگن ،اون AAA که براشون سر و دست میشکونیم انصافا حواس پرتی هستن.
=================

از بازیهای پارسال من فقط Gloomy Eyes به ذهنم میرسه که 2d نیست.
سبکش چی بود؟
کمی اطلاعات بیشتر بدی chatgpt خیلی خوب راهنماییت میکنه.

دوتای اولی رو بازی کردم.
از اونای دیگه invincible, magic city انتخاب شد :> ممنون

• Like
Reactions: m.d.makan

ولی الان این عکسی که گذاشتی با اینکه اصلا ربطی نداره ولی یه چیزی رو یادم انداخت، چون یه جایی داشت که دقیقا همچین پلتفرمی بود، از زیرش یکی میومد بیرون لیزر میزد:دی

ببین دختر بچه مانند، عین آلیس در سرزمین عجایب، اما موهای سفید و بداس! اکشن پلتفرمر بود، یه مقدار یادم امد، همه رو کتک میزد:دی خیلی باحال بود. نمیدونم چرا یادم نمیاد چیه!
Ender Magnolia نبوده؟! :دی الآن موقعیت جوری نیست که بتونم تریلرش رو ببینم، ولی از بعضی جهات به این ماجراها می‌خوره!

چ باحاله
آره خیلی شکل و شمایل و اتمسفر باحالی داشت. :دی حیف که انگار در نهایت بازی خیلی خوبی نبود و در حد متوسط بود، ولی بدم نمی‌اومد به خاطر حال و هوای خاص و گرافیک هنریش هم که شده تجربه‌ش کنم،

من پارسال تریلر معرفیش رو دیدم، بعد دیگه فراموش شد، فکر کنم انونسمنتش بود، و تا الانم منتشر نشده.

از چت جی پی تی هم سوال پرسیدم، روانیم کرد. یه ساعته میگم شخصیتش دختر بچه است، بازی دو بعیده، پازل پلتفرمره احتمال، یه بازی سه بعدی آورده با شخصیت های حیوونی میگه این نیست؟
اول خواستم بگم Scarlet Deer Inn (که همین دیروز منتشر شد) ولی گفتی شخصیت بچه است
بعد خواستم بگم Creaks که احتمالا حتما باهاش آشنایی داری ولی اونم که پسره
الان اومدم بگم یکی از بازیهای سری Creepy Tale ولی اون فقط ادونچره و فکر نکنم المان پلتفرمینگ داشته باشه

یه نگاه بهشون بنداز شاید جزئیات بیشتری از بازی مد نظرت یادآوری شد.

نه متاسفانه:دی
Ender Lilies ??

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or