Multi Platform Indie Game Center (بحث و تبادل نظر در مورد بازی های مستقل)

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Indie-Game-Center.png

خب، خیلی وقته میخواستم همچین تاپیکی بزنم چون همیشه یه سری بازی باحال و عجیب غریب عرضه میشه ولی چون تاپیک خاص خودش رو نداره و میره زیر سایه بازیهای بزرگ، دیده نمیشه و خیلیا باهاش آشنا نمیشن.
یه تاپیکی لازمه که به این بازیهای مظلوم و به قول معروف Hidden Gem اختصاص داده بشه و صرف نظر از پلتفرم و اینکه چه زمانی عرضه شده یا حتی اگه عرضه نشده ولی تریلر یا دموی جذابی ازش منتشر شده، اینجا به بقیه معرفی بشه.

یه نکته اینکه حتما اگه بازی خاصی رو معرفی میکنید، بی‌زحمت یه توضیحی هم بدید که بدونیم چرا ارزش تجربه داره و باید بیشتر دیده بشه و اگه تصویر از گیم‌پلی یا بخش‌هایی که به نظرتون جذابه بزارید، خیلی عالیه.

خلاصه که میخواستم یه تاپیک دنج داشته باشیم که در مورد بازیهای کمتر شناخته شده که نیاز به بیشتر دیده شدن دارن صحبت کنیم و شاید حتی یه سری بازی داغون که به خاطر افتضاح بودنشون باید بازیشون کنیم رو هم معرفی کنیم!

امشب توی پست بعدی استارت قضیه رو میزنم...شما هم اگه تجربه‌ای از بازی خاص و مظلومی داشتید که خودش تاپیک نداره و میخواستید در موردش صحبت کنید، این تاپیک رو فراموش نکنید.
تاپیک هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد و زمان داشته باشم، مداوما آپدیت خواهد شد و اسم بازیهای پیشنهادی که معرفی میشن، به پست اول اضافه میشه تا بقیه باهاش آشنا بشن <:-P

2961155-lead2.jpg

Hidden-Gems (1).png

0-9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

Omno

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

تشکر ویژه از @Rize Mize برای ساخت کاور تاپیک و مرتب کردن لیست

آخرین ویرایش:
دوست عزیز از صمیم قلبم میگم:
ننگ به نیرنگ تو 😁
چکار کردی با من ...
این چی بود معرفی کردی
زندگی رو از من گرفته
تنها موردی که منو اذیت می‌کنه مقابل سبک روگ لایک اینه که باید شانس بیاری ...
مثلا همون چند دست اول چند تا کارت جوکر خوب گیرت میاد می‌رونیش میری جلو
حتما تجربش کنید حتی اگر از سبک روگ لایک خوشتون نمیاد
و در آخر دم همتون گرم که اینجا بازی های خوبی معرفی میکنید

پ.ن: نظرتون در مورد last epoch چیه دوستان ؟
به خدا منم مثل خودت قربانی این بازی شدم:-"
کارت های جوکر تنوعشون بالاست و معمولا تکی کار خاصی ازشون برنمیاد ولی اگه بتونی برنامه بریزی که امتیازشون باهم چند برابر بشه خیلی جوابه.

و متاسفانه نه last epoch رو تجربه نکردم:D

به خدا منم مثل خودت قربانی این بازی شدم:-"
کارت های جوکر تنوعشون بالاست و معمولا تکی کار خاصی ازشون برنمیاد ولی اگه بتونی برنامه بریزی که امتیازشون باهم چند برابر بشه خیلی جوابه.

و متاسفانه نه last epoch رو تجربه نکردم:D
اونور آب بودیم شکایت میکردیم پول می‌گرفتیم 😁
ولی دمت گرم عالی بود 👌
یه دست با abandoned deck رفتم ( قبلش گفتم چه دک بیخودی)
بعد این دک خوراک straight
تا خرخره آپدیتش کردم، از اونور اون جوکر که عکس چوب بیس‌بال داره( اسمش رو یادم نیست) هم اومد برام دیگ بقیه جوکر هارو طبق اون چیدم
دیگ توی همون دست اول امتیاز فضایی میداد
در کل خیلی بازی لذت بخش و اعتیاد آوره

اونور آب بودیم شکایت میکردیم پول می‌گرفتیم 😁
ولی دمت گرم عالی بود 👌
یه دست با abandoned deck رفتم ( قبلش گفتم چه دک بیخودی)
بعد این دک خوراک straight
تا خرخره آپدیتش کردم، از اونور اون جوکر که عکس چوب بیس‌بال داره( اسمش رو یادم نیست) هم اومد برام دیگ بقیه جوکر هارو طبق اون چیدم
دیگ توی همون دست اول امتیاز فضایی میداد
در کل خیلی بازی لذت بخش و اعتیاد آوره
آره abandoned بهترین دک واسه جور کردن straight و flushـه و فکر کنم اولین بار با این بازی رو کامل کردم با اینکه اول که نگاش میکنی میگی این دک امتیاز منفیه :D
یکی از کارت‌های جوکر هم هست که اگه دیسکارد نداشته باشی مدام ضریبش یه واحد بیشتر میشه. بازی کردن بدون دیسکارد سخته ولی خب به ریسکش کاملا می‌ارزه.
درکل بازی قشنگ و خونه خراب کنیه :D

Crow County رسما هر چیزی که یه بازی وحشت بقای درجه یک نیاز داره رو داره و حتی در حد خودش تلاش می کنه به ژانر چیز های جدیدی اضافه کنه❤
گیم پلی بازی واقعا دوست داشتنیه. در بازی هرچیزی که از یه وحشت بقا توقع دارید «گشت و گذار و رفت و برگشت های پیاپی و کلی معما و مدیریت منابع و اطلاعات دادن قطره چکونی و ...» رو بهتون می ده👏

پازل های بازی به شدت متنوعن و هرچند اکثرا چالش زیادی ندارن، ولی حل کردنشون واقعا مفرحه «البته غیر از یکی»، این معماها به خوبی با سیستم رفت و برگشتی و گشت و گذار بازی آمیخته شدن بصورتی که روند رفت و برگشت هیچوقت خسته نمی شه چون مدام درحال پیدا کردن یه شی جدید، حل یه معمای تازه یا فهمیدن نکات داستانی تازه از بازی هستید. 👍

هرچند داستان خود بازی خیلی شاهکار نیست «البته مفاهیم جذابی داره و تا انتها هم بسیار کنجکاوی برانگیز و جالبه» ولی قطعا روایت بازی جزو نکات قوتشه که چطور این داستان رو به همچین روش تمیزی برای مخاطب آروم آروم افشا می کنه و حس اکتشاف و کنجکاوی ایجاد می کنه تا بیشتر دنبال دیالوگ ها و داستان های جدید باشه🤞
داستان راجع به مارا فارسته که یه پلیسه و دنبال ادوارد کرو، صاحب شهر بازی کروکنتریه ولی هم خودش چند وقتیه که مفقود شده هم شهر بازی مدت هاست که بسته و متروکه شده، ولی مارا معتقده که قراره کرو رو در این شهربازی پیدا کنه🧐
واکنش های شخصیت اصلی به اتفاقات پیرامونش هم واقعا گاها خنده دار و باحاله و خودشم خیلی گوگولی و شخصیت دوست داشتنی داره و یجورایی فضای خوف بازی رو تلطیف می کنه. 😁

محیط پیرامون شخصیت اصلی با ادامه دادن روند داستانی بازی شروع به تغییر می کنه و مدام فضا عوض می شه. چیزی شبیه رزیدنت ایول 4 که در اون روز و شب و هوای بارونی و یهو ناپدید شدن دشمنا و ... وجود داشت✍
حتی دشمنان بازی رندوم اسپاون می شن که سیستم رفت و برگشت بازی هیچ وقت کاملا تکراری نباشه. اینجوری روند رفت و برگشت تقریبا هیچ وقت حوصله سربر نمی شه چون هربار احتمال غافلگیری وجود داره👏

از اینور نمی شه به دوربین خلاقانه و طراحی هنری درجه یک بازی اشاره نکرد. یکی از موضوعات مهم بازی های کلاسیک استفاده از دوربین ایزومتریک بود که یا حس سینماتیک به مخاطب می داد، یا بر علیهش استفاده می کرد «مثلا در گوشه اتاق که دوربین پوشش نمی داد یهو یه دشمن بپره جلوتون» یا اینکه مثل سایلنت هیل، دوربین با مخاطب بازی در بیاره، حالا اینجا شما می تونید دوربین رو به اراده خودتون به هر طرف خواستید در یه جهت افقی حرکت بدید که باعث ایجاد یه بعد جدید در گشت و گذار می شه چون مدام ممکنه با چرخوندن دوربین چیزای جدیدی ببینید که قبلا متوجهشون نشده بودید که این باز به سیستم رفت و برگشتی بازی کمک شایانی کرده🙌

طراحی هنری صداگذاری و موسیقی هم که یه فضاسازی به شدت معرکه و منحصر به فرد رو خلق کرده که حداقل من تا حالا شبیهش رو ندیده بودم، بذار فقط در این حد بگم که این شهر بازی رو هیچ وقت فراموش نخواهید کرد 👨🏿🤝👨🏿

غیر از باس فایت ها که دقیقا مثل منابع الهامش «سایلنت هیل» به شدت ضعیف بود، ایراد دیگه ای به ذهنم نمی رسه👎

حتما وحشت بقا دوست دارید بازی کنید👍👍
ss_1c6d4ffb6329a19701038fa87706c7266e7d3cfa.600x338.jpg

آخرین ویرایش:
یه لطفی به خودت بکن و هیچی از بازی نبین.

فقط بدون که یه سوروایوال هارور با دوربین ایزومتریکه و داستانش هم حول داستانهای محلی ترسناک اروپای شرقی میچرخه.
خیلی هم داستان و روایت خفنی داره ، از اونها که مدتها بعد تو ذهنت میمونه و بهش فکر میکنی.

چشم بسته بگیر.
با توجه به اینکه سوروایوال هست طولانی مدت می‌تونه سرگرم کنه؟ ویدیوهاشو دیدم فصاسازیش فوق العاده بود فقط دوست ندارم زود تموم شه!

با توجه به اینکه سوروایوال هست طولانی مدت می‌تونه سرگرم کنه؟ ویدیوهاشو دیدم فصاسازیش فوق العاده بود فقط دوست ندارم زود تموم شه!
نونت تو روغنه دادا.
نمیگم چقدر ولی بدون که خیلی پلی تایم داره ، خیلی :D
خیلی از REها بیشتر.

بازی Katana Zero رو گمونم می شه یکی از تاثیر گذار ترین بازی های مستقل حساب کرد که منبع الهام بازی های مختلفی بوده «البته نمی دونم شاید قبل از این هم بازی دیگه ای با این مدل طراحی مرحله بوده یا نه»👏
داستان بازی با وجود سالی که اومد و سبکی که داره، خیلی جدیه و شما بخش مهمی از بازی رو مشغول خوندن دیالوگ ها و تیوری پردازی از اتفاقاتی که در حال افتادنه هستید. هرچند این هیچ وقت خسته کننده نمی شه✍
بخصوص که روایت بازی در مورد فروپاشی روانی و مواد خاصیه که باعث می شه هیچ وقت نتونید کاملا بفهمید در داستان چی می گذره👍
داستان راجع به یه نینجای حرفه ایه که به اسم دراگون شناخته می شه و شما در طول روز با روان پزشکتون صحبت می کنید و شبا به ماموریت می رید. این وسط انگار توانایی های ویژه ای مثل کند کردن زمان و ... هم دارید که به شما در انجام ماموریت هاتون کمک می کنند🔥
طراحی هنری بازی معرکه است. از آرت استایل پیکسلی بی نهایت خوشگلش تا طراحی هنری دیالوگ های بازی که به طرز ویژه ای با توجه به محتوای متن، سایز و رنگ و حتی افکت های بصریشون تغییر می کنه که به فهم بهتر دیالوگ ها خیلی کمک کرده و حتی یجورایی می تونید صدا، نوع دیدگاه و حتی احساسات شخصیت ها رو موقع گفتن اون دیالوگ تصور کنید👌
یسوال فنی: آقا آخر داستان پایانش مگه برای یه دنباله نمی رفت؟ من دقیقا نفهمیدم بالاخره بازی ادامه داره داستانش یا نه...🧐
من فکر کنم جزو اون 10 نفری بودم که هنوز این رو با این میزان معروفیت بازی نکرده بود ولی اگه شما هم جزو 10 نفرید بنظرم حتما برید سراغش که هم سیستم خاصی نمی خواد هم روی موبایل یه پورت بسیار با کیفیت گرفته🙌 البته اگه می تونید روی همون کامپیوتر برید سراغش😅
ss_78eb8c3ac6ce079bf4c5e66f7ab68511d8229b93.600x338.jpg

آخرین ویرایش:
بازی Katana Zero رو گمونم می شه یکی از تاثیر گذار ترین بازی های مستقل حساب کرد که منبع الهام بازی های مختلفی بوده «البته نمی دونم شاید قبل از این هم بازی دیگه ای با این مدل طراحی مرحله بوده یا نه»👏
داستان بازی با وجود سالی که اومد و سبکی که داره، خیلی جدیه و شما بخش مهمی از بازی رو مشغول خوندن دیالوگ ها و تیوری پردازی از اتفاقاتی که در حال افتادنه هستید. هرچند این هیچ وقت خسته کننده نمی شه✍
بخصوص که روایت بازی در مورد فروپاشی روانی و مواد خاصیه که باعث می شه هیچ وقت نتونید کاملا بفهمید در داستان چی می گذره👍
داستان راجع به یه نینجای حرفه ایه که به اسم دراگون شناخته می شه و شما در طول روز با روان پزشکتون صحبت می کنید و شبا به ماموریت می رید. این وسط انگار توانایی های ویژه ای مثل کند کردن زمان و ... هم دارید که به شما در انجام ماموریت هاتون کمک می کنند🔥
طراحی هنری بازی معرکه است. از آرت استایل پیکسلی بی نهایت خوشگلش تا طراحی هنری دیالوگ های بازی که به طرز ویژه ای با توجه به محتوای متن، سایز و رنگ و حتی افکت های بصریشون تغییر می کنه که به فهم بهتر دیالوگ ها خیلی کمک کرده و حتی یجورایی می تونید صدا، نوع دیدگاه و حتی احساسات شخصیت ها رو موقع گفتن اون دیالوگ تصور کنید👌
یسوال فنی: آقا آخر داستان پایانش مگه برای یه دنباله نمی رفت؟ من دقیقا نفهمیدم بالاخره بازی ادامه داره داستانش یا نه...🧐
من فکر کنم جزو اون 10 نفری بودم که هنوز این رو با این میزان معروفیت بازی نکرده بود ولی اگه شما هم جزو 10 نفرید بنظرم حتما برید سراغش که هم سیستم خاصی نمی خواد هم روی موبایل یه پورت بسیار با کیفیت گرفته🙌 البته اگه می تونید روی همون کامپیوتر برید سراغش😅
View attachment 360764
بازی محتوای اضافه هم داره؟
چقدر طول کشید تا کامل تموم بشه؟

بازی محتوای اضافه هم داره؟
چقدر طول کشید تا کامل تموم بشه؟
والا چون روی موبایل بودم حساب نکردم 😅
هرچند نسبتا خیلی کوتاه بود «حتی منی که نوب بازی در می یاوردم»
من فکر کنم حدود 4 ساعت بود کم و بیش
محتوای اضافه اگه منظورتون اکسپنشنه که لااقل من پیدا نکردم 😅
اما اگه منظورتون کلا محتوای اضافه علاوه بر خط اصلی داستانه چیزایی مثل آزاد کردن اسلحه های مختلف «که تفاوت های جالبی با هم دارن، هرچند ساختار رو تغییر نمی دن» و حالت سختی جدید «فکر کنم» و حالت اسپید ران و باس فایت مخفی و ...
یعنی بعد از پایان یسری چیزا هنوز برای تجربه هست «حتی فکر کنم یه درجه سختی جدید و حالت اسپیدران داشت» ولی اکسپنشن داستانی نداره تا جایی که می دونم
پ.ن: انگاری یه دی ال سی رایگان قراره برای بازی بیاد ولی فعلا که خبری ازش نیست

• Like
Reactions: jdepp
سوال فنی: همه افرادی که در این تاپیک حضور دارند بازی ها رو بصورت قانونی تهیه می کنند؟
چون من راجع به بازی های کرکی صحبت می کنم و بخاطر این قضیه نمی دونم اون نوشته برای کسی که بازی رو قانونی می خره شامل می شه یا نه...

سوال فنی: همه افرادی که در این تاپیک حضور دارند بازی ها رو بصورت قانونی تهیه می کنند؟
چون من راجع به بازی های کرکی صحبت می کنم و بخاطر این قضیه نمی دونم اون نوشته برای کسی که بازی رو قانونی می خره شامل می شه یا نه...
حتما در مورد خود بازیها صحبت میکنیم.
مهم نیست کرکی بازی کردی یا خریدی.

قصد تاپیک به اشتراک گذاشتن تجربه و آشنا کردن/شدن با بازیهای مستقلیه که ازشون لذت بردیم.

پس با این حساب یکی از آندرریتد ترین بازی های مستقل پارسال رو معرفی می کنم که انقدر ناشناخته بود که پارسال که اومد، فقط وقتی داشتم وبسایت دانلود بازی هارو زیر و رو می کردم بهش برخوردم : بازی Sanabi 🔥

بازی شباهت زیادی از نظر طراحی هنری پیکسلی و داستانگویی سینماتیک با دیالوگ های متنی و گیم پلی اکشن لذت بخش خطی با کمترین مکانیک های ممکن و طراحی مراحل به Katana Zero داره ولی بنظرم از اون هم خیلی بهتره 👌

داستان راجع به یه ارتشی بازنشسته حرفه ایه که بخاطر از دست دادن شخصی تصمیم می گیره تا بره و از شرکتی/شخصی/ ماهیتی به نام Sanabi انتقام بگیره.، در حالی که خودشم هیچ ایده ای نداره که با چی طرفه😨
می ره به شهر خاصی که انگار هدف در اون قرار داره ولی هواپیما در اثر نیروهای دفاعی شهر سقوط می کنه و می فهمیم که انگار همه مردم شهر کاملا از صحنه روزگار ناپدید شدن، درحالی که شهر مثل روز اولش داره کار می کنه😬
حالا هم باید بریم دنبال Sanabi هم بفهمیم مردم شهر کجا غیبشون زده و گمون می کنیم اینم جز حرکات Sanabi عه🧐

داستان فوق العاده است، پیچش های داستانی مختلفی می خوره ولی مثل Katana Zero سرگیجه تون نمی ده و خیلی نکات داستانی رو مشخص می کنه. شخصیت پردازی شخصیت ها «بخصوص شخصیت اصلی و ماری» به شدت دوست داشتنی هستند و روایت شدیدا شما رو تا انتها روی صندلی خشک می کنه تا آخر ببینید که چه اتقاقی می افته👏

دیالوگ های بازی هم خیلی خوب کار شدن و علاقه مند هستید که داستان رو باهاشون دنبال کنید، مهم ترین ایراد این وسط اینه که متاسفانه برخی دیالوگ ها در وسط گیم پلی «وقتی کنترل شخصیت رو در دست دارید و در حال اکشن هستید» نمایش داده می شند که اصلا نه وقت خوندنشون رو پیدا می کنید نه قابل خوندن هستند وسط بازی👎 «البته شاید با آپدیت حل شده باشه🤷‍♂️» ، یه ایراد دیگه هم اینه که بخاطر بزرگ بودن محیط مرحله وقتی با دسته بازی می کنید چنان دوربین دور می شه از شخصیت که در اکشن های سریع و پر زد و خورد ممکنه شخصیت اصلی رو نبینید👎 «شایدم من صرفا باید عینک بخرم😁»

گیم پلی بازی هم شباهت زیادی از نظر طراحی مرحله به Katana Zero داره و شما در یک استیجی گیر می افتید با دشمنان و حالا باید شکستشون بدید تا برید بعدی، اصولا مکانیک های زیادی در بازی وجود نداره ولی طراحی مراحل بازی تنوع حس تجربه رو کاملا منتقل می کنن👍
شخصیت اصلی یه آرنج مکانیکی قلاب طور داره که می تونه شلیکش کنه و هم به عنوان سلاح ازش استفاده کنه هم مثل اسپایدرمن از دیوار ها تاب بخوره، مکانیک فوق العاده ای که هیچ وقت مثل تاب خوردن اسپایدی تکراری نمی شه✌
درواقع شما باید از این آرنج هم برای مبارزه و هم پلتفرمینگ استفاده کنید و به زبان ساده باید تلاش کنید بین استفاده ازش در هر دو زمینه تعادل برقرار کنید❤ و بازی کلا هیچ وقت از ریتم نمی افته 🤞

از طراحی هنری پیکسلی بازی هم غافل نشیم که درست مثل katana Zero به شدت چشمنواز و فوق العاده است و دیالوگ های بازی هم اگه درست یادم بشه از همون مدل سیستم استفاده می کنه که سیستم دیالوگ Katan Zero واقعا شاهکار بود👍
موسیقی ها رو درست یادم نیست «پارسال بازی کردم» ولی یادمه چیزای خیلی خوبی بودن، به عنوان مخاطب حداقل حس خوبی می گرفتم یادمه🙌

خلاصه حتما حتما بزنید 👌👌

download (4).jpg

Attachments

• download (2).jpg
    download (2).jpg
    180.9 KB · مشاهده: 2
  • download (1).jpg
    download (1).jpg
    189.9 KB · مشاهده: 2
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی