همه چیز درباره ی Xbox Live

بچه ها کسی میدونه این پیغام واسه چیه ؟؟
من چند تا کد 48 ساعته گرفتم مثلا روزی 2 تا اینطورا الان 2-3 روزه وقتی که اون کد ژاپنی رو وارد میکنم این پیغام رو میده

IMG_4626.jpg

mhf قطع شده و دیگه هیچ راهی نیست واسه گرفتن ترایل 2 روزه.....الکی تلاش نکنید

بچه ها 2-3 سوال :D
1.بازی هایی که دارن دانلود میشن،قابلیت Pause ندارن؟
2.کنسول خاموش باشه،بازم دانلود میکنه؟
3.راهی واسه دانلود بازی ها از PC هست؟
4.کنسول 2روز روشن باشه واسه دانلود مشکلی پیش نمیاد؟ :D

اعصابم خورد شده از دیروز تا حالا ,اصلا لایو وصل نمیشدم,رفتم دیدم ip مو زده 169.254.177.214 !!! عوضش کردم همون192.168.1.101 رو زدم ولی الانم که وصل میشه بازم وسطه مولتی دیسی میشم :// چه کنم؟ DNS هم زنگ زدم پرسیدم وارد کردم ولی بازم همون طوره
-----–------
حل شد

آخرین ویرایش:
بچه ها 2-3 سوال :D
1.بازی هایی که دارن دانلود میشن،قابلیت Pause ندارن؟
2.کنسول خاموش باشه،بازم دانلود میکنه؟
3.راهی واسه دانلود بازی ها از PC هست؟
4.کنسول 2روز روشن باشه واسه دانلود مشکلی پیش نمیاد؟ :D
\
سلام اقا معین اول اینکه دادش گلم چرا نداره شما هر موقع میخوای میتونی از اکتیو دانلود که دگمه گاید رو میزنی تو منوش هست همرو یا یک دونرو کنسل کنی --بعد دوبار از منوی هیستوری دانلودت بزار بقیش دانلود شه .ببین اگه دوست داری عمر کنسولت کم نشه خوب روشن 2 روز متوالی درسته از منو ها سخت افزار ها کمتر استفاده میشه ولی خوب بازم ....
از پیسی هم فقط میدونی اکتیو کنی که میاد رو داشبورد منوی اکتیو دانلودت-یا مثل بعضی دوستان گیم رو مود کنی من توصیه نمیکنم نظرم این هست--کنسول خاموش باشه دانلود نمیشه --فقط این خاصیت هست که من خودم تازه متوجه شدم که وقتی دانلود تموم شه خاموش شه کنسول که همچین چیزی رو میدونی فکر کنم که اسمشم گراند دانلود هست اشتباه نکم تو setting هستش.بازم من درخدمتم.

- - -ویرایش - - -

salam دوستان
این آواتار ها و عکس های پروفایل مجانیو چطوری باید پیدا کرد و چطوری باید گرفتشون؟؟
بازم سلام چرا اسونه که برو تو قسمت brows game بعد اونجا توی یکی قسمت اکسترا از منوها تقسیم بندی شده گیم -تم پروفایل پیکچر -و.....هست میتونی چندتا شونو ببنی کلی مجانی هست کلی هم خوب مال گیم ها و فیلم هاست--بازم اگه پیدا نکردی 9 اگه تونستی بیا یاهو من خودم نو کرتم.

\
سلام اقا معین اول اینکه دادش گلم چرا نداره شما هر موقع میخوای میتونی از اکتیو دانلود که دگمه گاید رو میزنی تو منوش هست همرو یا یک دونرو کنسل کنی --بعد دوبار از منوی هیستوری دانلودت بزار بقیش دانلود شه .ببین اگه دوست داری عمر کنسولت کم نشه خوب روشن 2 روز متوالی درسته از منو ها سخت افزار ها کمتر استفاده میشه ولی خوب بازم ....
از پیسی هم فقط میدونی اکتیو کنی که میاد رو داشبورد منوی اکتیو دانلودت-یا مثل بعضی دوستان گیم رو مود کنی من توصیه نمیکنم نظرم این هست--کنسول خاموش باشه دانلود نمیشه --فقط این خاصیت هست که من خودم تازه متوجه شدم که وقتی دانلود تموم شه خاموش شه کنسول که همچین چیزی رو میدونی فکر کنم که اسمشم گراند دانلود هست اشتباه نکم تو setting هستش.بازم من درخدمتم.

- - -ویرایش - - -

بازم سلام چرا اسونه که برو تو قسمت brows game بعد اونجا توی یکی قسمت اکسترا از منوها تقسیم بندی شده گیم -تم پروفایل پیکچر -و.....هست میتونی چندتا شونو ببنی کلی مجانی هست کلی هم خوب مال گیم ها و فیلم هاست--بازم اگه پیدا نکردی 9 اگه تونستی بیا یاهو من خودم نو کرتم.

من فکر کردم که مثل PSN اگه کنسل کنم باید برم از اول دانلود کنم
ممنون دقیقا منظورم یه چیزی شبیه بک گراند دانلود بود :D
فقط من Locale کنسول رو وسط دانلود عوض کردم.مشکلی که پیش نمیاد؟

آخرین ویرایش:
من فکر کردم که مثل PSN اگه کنسل کنم باید برم از اول دانلود کنم
ممنون دقیقا منظورم یه چیزی شبیه بک گراند دانلود بود :D
فقط من Locale کنسول رو وسط دانلود عوض کردم.مشکلی که پیش نمیاد؟
خواهش میکنم عزیز دقیقا مثل دانلود منیجر هست --نه مشکلی پیش نمیاد تاثیری تو این قضیه نداره فقط یادت باشه هر سه ماه 1 دفعه میتونی عوض کنی --حتما شما هم us کردی برا دانلد فیری گیم ها --اوکی-

http://forum.bazicenter.com/thread23585/page186/
آپدیت گویا مشکلی نداره :d

سلام داداش گلم واستاد بنده من اپدیت کردم تموم هم شد مشکلی هم نداره--بهرام جان دوستان با خیال راحت اپ کنید .
--ببخشید بهرام جان باز من فظولی کردم چون گفتم اپ کردم بگم که خیال بچه ها راحت شه....زنده باشی نوکرم --شرمنده هم هستم که رو حرف شما حرف میزنیم البته تصدیق هست.

سلام
من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی توی گزینه های نتورک می نویسه unknown جه روی اتوماتیک چه روی مانوئل
یکی راهنمایی کنه ؟؟
نتش عین ماله منه و ماله من به سادگی وصل شد !!!!!

آخرین ویرایش:
سلام
خواستم ببینم کلا بازی های آنلاین چقدر حجم مصرفی رو میگیره ؟! بچه هایی که زیاد آنلاین بازی میکنن مصرف ماهانه شون چند گیگ هست؟ اصلا به حدی هست که محسوس باشه؟

سلام
من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی توی گزینه های نتورک می نویسه unknown جه روی اتوماتیک چه روی مانوئل
یکی راهنمایی کنه ؟؟
نتش عین ماله منه و ماله من به سادگی وصل شد !!!!!
سلام محمد جان ببین کابل سالمه اگه نباشه بجای کابل کراس کابل بک 2 بک باشه شاید مشکل پیش بیاره--تنظیمات رو رو اتو بزار اگه از کابل استفاده میکنی و اگه از وایر لس بازم همینطور --تنها راهش تست با یک نت دیگه یا نت رو با یک کنسول دیگه ولی مودم رو خاموش کن-دستگاه رو خاموش کن 5 دقیقه تحمل کن اول مودم بعد کنسول روشن کن بعد ارتباط بینشون رو برقرار کن ببین شاید تاثیر کرد.

سلام
خواستم ببینم کلا بازی های آنلاین چقدر حجم مصرفی رو میگیره ؟! بچه هایی که زیاد آنلاین بازی میکنن مصرف ماهانه شون چند گیگ هست؟ اصلا به حدی هست که محسوس باشه؟

برای بازی های مختلف متفاوته اما واسه خودم متوسط ساعتی حداکثر 80 مگ و اکثرا کمتر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or