همه چیز درباره ی Xbox Live

http://forum.bazicenter.com/thread23585/page186/
آپدیت گویا مشکلی نداره :d

سلام داداش گلم واستاد بنده من اپدیت کردم تموم هم شد مشکلی هم نداره--بهرام جان دوستان با خیال راحت اپ کنید .
--ببخشید بهرام جان باز من فظولی کردم چون گفتم اپ کردم بگم که خیال بچه ها راحت شه....زنده باشی نوکرم --شرمنده هم هستم که رو حرف شما حرف میزنیم البته تصدیق هست.

سلام
من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی توی گزینه های نتورک می نویسه unknown جه روی اتوماتیک چه روی مانوئل
یکی راهنمایی کنه ؟؟
نتش عین ماله منه و ماله من به سادگی وصل شد !!!!!

آخرین ویرایش:
سلام
خواستم ببینم کلا بازی های آنلاین چقدر حجم مصرفی رو میگیره ؟! بچه هایی که زیاد آنلاین بازی میکنن مصرف ماهانه شون چند گیگ هست؟ اصلا به حدی هست که محسوس باشه؟

سلام
من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی توی گزینه های نتورک می نویسه unknown جه روی اتوماتیک چه روی مانوئل
یکی راهنمایی کنه ؟؟
نتش عین ماله منه و ماله من به سادگی وصل شد !!!!!
سلام محمد جان ببین کابل سالمه اگه نباشه بجای کابل کراس کابل بک 2 بک باشه شاید مشکل پیش بیاره--تنظیمات رو رو اتو بزار اگه از کابل استفاده میکنی و اگه از وایر لس بازم همینطور --تنها راهش تست با یک نت دیگه یا نت رو با یک کنسول دیگه ولی مودم رو خاموش کن-دستگاه رو خاموش کن 5 دقیقه تحمل کن اول مودم بعد کنسول روشن کن بعد ارتباط بینشون رو برقرار کن ببین شاید تاثیر کرد.

سلام
خواستم ببینم کلا بازی های آنلاین چقدر حجم مصرفی رو میگیره ؟! بچه هایی که زیاد آنلاین بازی میکنن مصرف ماهانه شون چند گیگ هست؟ اصلا به حدی هست که محسوس باشه؟

برای بازی های مختلف متفاوته اما واسه خودم متوسط ساعتی حداکثر 80 مگ و اکثرا کمتر....

سلام

من ناروتو و رد دد که بازی میکنم حدودا ساعتی 20 مگ بیشتر مصرف نمیکنه.

دوستان عزیز در مورد مصرف نت اینکه تو فیفا (همه اینهازمانیکه هاست نیستی) ساعتی 20-40 مگا بایت میگیری تو بد ترین حالت و هوای بارونی تو پست ها ی قریم من به خواهش یک از دوستان خوبم 3 تا گیم رو امتحان کردم.
دومیش بلک اوپس (call bo2) اونم ماکسیمم من با هموطنام ون 38 مگا بایت شد --ولی بعد تو رومی که رفتم و خارجی ها اکثرا اروپایی 76 مگا بایت شد-3--گیر اف وار(gear of awr 3 --juj) از همه کمتر بود لگ هم نداشت 29 مگ شد --ولی مثلا وقتی فیفا هاست شدم 8 مگ بیشتر شد. توی کال هم هیچ تغیر زیادی نکرد نسبت با خارجی ها که بازی کرده بودم 80 مگ --من تعجب میکنم این عدد 300 از کجا اومده هاست هم باشی 100 نفر ازت ریکوست بدی هم اینقدر نمیشه.

دوستان عزیز در مورد مصرف نت اینکه تو فیفا (همه اینهازمانیکه هاست نیستی) ساعتی 20-40 مگا بایت میگیری تو بد ترین حالت و هوای بارونی تو پست ها ی قریم من به خواهش یک از دوستان خوبم 3 تا گیم رو امتحان کردم.
دومیش بلک اوپس (call bo2) اونم ماکسیمم من با هموطنام ون 38 مگا بایت شد --ولی بعد تو رومی که رفتم و خارجی ها اکثرا اروپایی 76 مگا بایت شد-3--گیر اف وار(gear of awr 3 --juj) از همه کمتر بود لگ هم نداشت 29 مگ شد --ولی مثلا وقتی فیفا هاست شدم 8 مگ بیشتر شد. توی کال هم هیچ تغیر زیادی نکرد نسبت با خارجی ها که بازی کرده بودم 80 مگ --من تعجب میکنم این عدد 300 از کجا اومده هاست هم باشی 100 نفر ازت ریکوست بدی هم اینقدر نمیشه.
شما شاید فکر کردی هاست بودی ولی نبودی :d من خیلی شده هاست باشم هر دفه هم چک کردم ساعتی بین 300-500 مگ مصرف می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or