بلهدانلود بازی از طریق دیجیتال روی xbox one قابلیت رزییوم داره؟ مثلا ۲۰گیگشو امشب دانلود کنم بقیشو شب بعد ؟
نه وصل شو دانلود کن. مشکلی نیست.سلام. من تازه واردم. میشه لطفا کمکم کنید.
من تو ایران کنسول ایکس باکس360 داشتم و کلی هم بازی کپی باهاش بازی کردم. ولی هیچ وقت به لایو وصل نشدم. دستگاه مال حدود 2013 یا 2014 هست.
الان استرالیا هستم و دستگاه و بازیهام رو هم آوردم. اینجا بازی ها همشون اصله و قیمتها هم بالای 40 دلار. (قدر بازیهاتون رو بدونید ) الان یک ماینکرافت استوری مود که اوریجینال هم هست، گرفتم که حتما باید برای دانلود بقیه بازی به لایو وصل بشم. میترسم دستگاهم بن بشه.
میشه بگید که آیا با این کار، بن میشم یا نه و اگه بن بشم، آیا دیگه نمی تونم با بازیهای کپی خودم ،اونم آفلاین، بازی کنم؟
ممنونم
Dns رو 8.8.8.8من از دو ساعت پیش دسترسیم به دو بازی بتل ۵ و استاروارز بتل فرانت ۲ در قسمت مالتی پلیر قطع شده و دایم پیغام میده که کانکت نیستم در حالیکه کانکتم و به استور هم دسترسی دارم فکر کنم dns ه کارش تمومه. چ کنم
با این دو تا dns حتی لاگین هم نمیشه همون قبلیه۱۷۲ فقط کار میده البته تازگیا کمی هم اذیت میکنهDns رو 8.8.8.8
8.8.4.4
یا
4.2.2.4
4.2.2.3
ست کن
یه برنامه ست به اسم DNS Jumper بهترین DNS هارو برات پیدا میکنه !Dns بهتری سراغ نداری
با این دو تا dns حتی لاگین هم نمیشه همون قبلیه۱۷۲ فقط کار میده البته تازگیا کمی هم اذیت میکنه