همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
خواستم ببینم کلا بازی های آنلاین چقدر حجم مصرفی رو میگیره ؟! بچه هایی که زیاد آنلاین بازی میکنن مصرف ماهانه شون چند گیگ هست؟ اصلا به حدی هست که محسوس باشه؟

من ناروتو و رد دد که بازی میکنم حدودا ساعتی 20 مگ بیشتر مصرف نمیکنه.

دوستان عزیز در مورد مصرف نت اینکه تو فیفا (همه اینهازمانیکه هاست نیستی) ساعتی 20-40 مگا بایت میگیری تو بد ترین حالت و هوای بارونی تو پست ها ی قریم من به خواهش یک از دوستان خوبم 3 تا گیم رو امتحان کردم.
دومیش بلک اوپس (call bo2) اونم ماکسیمم من با هموطنام ون 38 مگا بایت شد --ولی بعد تو رومی که رفتم و خارجی ها اکثرا اروپایی 76 مگا بایت شد-3--گیر اف وار(gear of awr 3 --juj) از همه کمتر بود لگ هم نداشت 29 مگ شد --ولی مثلا وقتی فیفا هاست شدم 8 مگ بیشتر شد. توی کال هم هیچ تغیر زیادی نکرد نسبت با خارجی ها که بازی کرده بودم 80 مگ --من تعجب میکنم این عدد 300 از کجا اومده هاست هم باشی 100 نفر ازت ریکوست بدی هم اینقدر نمیشه.

دوستان عزیز در مورد مصرف نت اینکه تو فیفا (همه اینهازمانیکه هاست نیستی) ساعتی 20-40 مگا بایت میگیری تو بد ترین حالت و هوای بارونی تو پست ها ی قریم من به خواهش یک از دوستان خوبم 3 تا گیم رو امتحان کردم.
دومیش بلک اوپس (call bo2) اونم ماکسیمم من با هموطنام ون 38 مگا بایت شد --ولی بعد تو رومی که رفتم و خارجی ها اکثرا اروپایی 76 مگا بایت شد-3--گیر اف وار(gear of awr 3 --juj) از همه کمتر بود لگ هم نداشت 29 مگ شد --ولی مثلا وقتی فیفا هاست شدم 8 مگ بیشتر شد. توی کال هم هیچ تغیر زیادی نکرد نسبت با خارجی ها که بازی کرده بودم 80 مگ --من تعجب میکنم این عدد 300 از کجا اومده هاست هم باشی 100 نفر ازت ریکوست بدی هم اینقدر نمیشه.
شما شاید فکر کردی هاست بودی ولی نبودی :d من خیلی شده هاست باشم هر دفه هم چک کردم ساعتی بین 300-500 مگ مصرف می شه

به سرعت اینترنت هم بستگی داره
مثلا موقعی که bf3 آنلاین میزدم حجم مصرفی متناسب با سرعت اینترنتم تغییر میکرد مثلا اگه 128 ساعتی 45 مگ سند و رسیو مصرف میکرد با 256 دو برابر میشد

دوستان من میخوام واسه بار اول به لایو وصل بشم دستگام مدل فت ارکید هست و البته LT3
واسه مولتی بازی کردن ( لایو ) که متوجه شدم باید دیسک هام برنرمکس باشه و غیره....
میخواستم بدونم من بدون داشتن دیسک داخل درایو اگه به لایو وصل بشم بن میشم ؟
یعنی هیچ بازی تو درایو نباشه و درایو خالی باشه
فعلا فقط میخوام به لایو وصل بشم تا مثلا دموهای بازیهارو دانلود کنم و یا بازیهای فری رو دانلود کنم و البته از اکانت 1 ماه گلد که خود ماکروسافت میده هم استفاده کنم همین.

دوستان من میخوام واسه بار اول به لایو وصل بشم دستگام مدل فت ارکید هست و البته LT3
واسه مولتی بازی کردن ( لایو ) که متوجه شدم باید دیسک هام برنرمکس باشه و غیره....
میخواستم بدونم من بدون داشتن دیسک داخل درایو اگه به لایو وصل بشم بن میشم ؟
یعنی هیچ بازی تو درایو نباشه و درایو خالی باشه
فعلا فقط میخوام به لایو وصل بشم تا مثلا دموهای بازیهارو دانلود کنم و یا بازیهای فری رو دانلود کنم و البته از اکانت 1 ماه گلد که خود ماکروسافت میده هم استفاده کنم همین.

شما با دیسک معمولی هم بری دیگه بن نمیشی چی برسه به بدون دیسک برو خیالت راحت باشه ...!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

به سرعت اینترنت هم بستگی داره
مثلا موقعی که bf3 آنلاین میزدم حجم مصرفی متناسب با سرعت اینترنتم تغییر میکرد مثلا اگه 128 ساعتی 45 مگ سند و رسیو مصرف میکرد با 256 دو برابر میشد
داداش مطمنی اخه چه ربطی داره :shocked:

سلام
من یکی از دوستام می خواد به لایو وصل شه ولی توی گزینه های نتورک می نویسه unknown جه روی اتوماتیک چه روی مانوئل
یکی راهنمایی کنه ؟؟
نتش عین ماله منه و ماله من به سادگی وصل شد !!!!!
در شمن مشکل از کابل لن نبود و همچنین مودم ip و اینها رو هم چه بصورت دستی و اتوماتیک وارد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من ٢ روزه که به پارتی دوستای ایرانیم نمیتونم وصل شم یا حتی به وصل شم
اما راحت با تمام دنیا بازی میکنم
همین امشب با ٢ تا آمریکایی داشتم ٣ ساعت بازی میکردم و توی پارتی بودم هیچ مشکلی نداشتم
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
من اینترنت شاتل دارم ، دوستام آسیا تک ، صبا ، ویمکث ایرانسل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or