smart boy
کاربر سایت
در مورد lt3 به نظر من اره lt3 دارهd :حاجی splinter cell black list و pay day 2 رو اجرا کرد . به نظرت LT3 روشه؟؟؟؟
از کجا ورژن داشبوردمو بفهمم؟؟؟
در مورد lt3 به نظر من اره lt3 دارهd :حاجی splinter cell black list و pay day 2 رو اجرا کرد . به نظرت LT3 روشه؟؟؟؟
برو تو system settings/console informationحاجی splinter cell black list و pay day 2 رو اجرا کرد . به نظرت LT3 روشه؟؟؟؟
در مورد lt3 به نظر من اره lt3 دارهd :
دوست گرامی با توجه به توضیحان استاد به نام بنده نت توی ایرا ن تهران اصلا معلوم نمیکنه که سرعتت چطوره پینگت چطوره دلیللشم فقط و فقط بب ثباتی خطوط ارتباطی و سرور هاست که هیچ کس تا امروز اصلا به این موضوع اشاره نکرده اگه حتی 128 هم داشتیم ولی با یک رنج ثابت بدون بالا و پایین شدن و هی قیژ قاژ رفتن این شیر کردن یک نت بین n+1 نفر این مشکلات حل میشد شما من سایتی دام بهت سرعتت رو تست کت نتیجه پینگت رو اصلا خودت ببین که شاید تو 1 دقیقه چند سرعت و پینگ متفاوت بده--این خودش یک دلیل --ببین من فقط فقط مورتال رو با ایرانی ها میتونم بازی کنم ----تو گیم های دیگه مثلا هپی وار اصلا هیچ مشکلی ندارم 90% خارجی هستند یعنی تو گیم های ارکید که اکثرا فیری هست این مشکل کمتره چرا به خاط ر اینکه همه از یک نسخه و یکپارچه داریم استفاده میکنیم---ولی گیمی مثل کال بلک اوپس که روی دور هست من حتی با کسی که ispهم با خودم یکی هست بعضی اوقات دیوانم میکنه --ولی با کسه دیگه توی جنوب کشور راحت بازی میکنم البته اونم مخابرات داره--توی بازی با خارجی ها هم وصل شدن به پارتی و ورود به سرورشون کار ...فیل هست--- شما به گفته دوستمون میخوای اکانت تست 48 بگیری امتحان کنی که ببینی چطور هست این بهترین کار هست ولی عدهای با بازاری که راه انداختن 48 ساعت رو هم قیمت 1 ماه میدن ولی چاره ای نداری ولی حتما اگر هم گرفتی تمام 24 ساعت روز امتحان کن همیشه و هروقت همه چی یکی نیست ..---برای بازی با ایرانی ها با اضافه کردن یکی از دوستان یا مثلا خود من تو لایو وارد لیست فرند ها میشی ببینی واقعا یک کولونی توشون هست که عین کنتور فقط زیاد میشه --ایرانی که کم نیست -خارجی هم کم نیست --خواستی پ.خ بده خیلی حرف زدم دوستان ناراحت میشن ولی داری خودت رو اذیت میکنی این همه لقمرو دور سرت نچرخون با حرف من یا این یا اون نمیشه فقط تست سایت هم که بهت دادم بازم پ.خ بزن اگه خواستی.این هارو برای همه دوستان گفتم چون میبینم نظریاتی توی تاپیک میدن که 2 صفحه قبلش یکسری حتی خودشون نظر دیگه ای دارند--در ضمن نت اسم شرکتش هر چی باشه باید از گیت مخابرات رد شه پس زیاد رو جاهاییکه نون اسمشون رو میخورن فکر نکنید.ما توقعمون خیلی زیادهممنونم از شما
به نظر شما ایرانی ها به اندازه کافی بازی میکنند که نیاز به بازی با خارجی ها نباشه؟
اول اینکه ال تی 3 هست با خیال راحت برو لایو هر کاری میخوای بکنی بکن هر چی میخوای دانلود کنی دانلود کن دیسک های برنر مکس خطر بن شدن رو میاره پایین.راهی برا آنبن نیست.سلام
من می خواستم کنسول رو به لایو وصل کنم . بازی های جدید رو اجرا می کنه مثل splinter cell black list پس فکر کنم lt3 هست . از اونی که خریدم گفت کپی خور نرم افزاریه (یعنی چی ؟) مشکلی نیست به لایو وصل کنم ؟
در ضمن اگه برنر مکس معمولی باشه یعنی وقتی با برنامه abgx360 تست می کنی سبز نشه مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه بن شه چه اتفاقی میوفته ؟(میشه آفلاین بازی کرد؟)
راهی برای آنبن هست ؟
چی کار باید کرد که بن نشد؟(همه ی راه ها )
واسه چه کاری سریع بن می کنن؟
ببخشید یکم مبتدی هست . آخه من خیلی می ترسم وصل کنم به لایو .!!!!!!!!!!!!!!!
میلاد جان من هم دقیقا این گفتم واصلا نپیچوندمسلام دوست عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی اون اپدیت فروشنده بد بخت همین بوده دیگه با اپدیت لایوت که اگه ال تی 3 نباشه که اپدیت نمیکنه دوستان عزیز جرا دوستان دیگرو میپیچونید ساده و راحت داره میگه من دو تا گیم روز رو اجرا کردم شما ادرس sys in بهش میدید بله ال تی تیری هست کپی خوره و هیچ مشکلی هم برای وصل به لایو نداری -
- - -ویرایش - - -
دوست گرامی با توجه به توضیحان استاد به نام بنده نت توی ایرا ن تهران اصلا معلوم نمیکنه که سرعتت چطوره پینگت چطوره دلیللشم فقط و فقط بب ثباتی خطوط ارتباطی و سرور هاست که هیچ کس تا امروز اصلا به این موضوع اشاره نکرده اگه حتی 128 هم داشتیم ولی با یک رنج ثابت بدون بالا و پایین شدن و هی قیژ قاژ رفتن این شیر کردن یک نت بین n+1 نفر این مشکلات حل میشد شما من سایتی دام بهت سرعتت رو تست کت نتیجه پینگت رو اصلا خودت ببین که شاید تو 1 دقیقه چند سرعت و پینگ متفاوت بده--این خودش یک دلیل --ببین من فقط فقط مورتال رو با ایرانی ها میتونم بازی کنم ----تو گیم های دیگه مثلا هپی وار اصلا هیچ مشکلی ندارم 90% خارجی هستند یعنی تو گیم های ارکید که اکثرا فیری هست این مشکل کمتره چرا به خاط ر اینکه همه از یک نسخه و یکپارچه داریم استفاده میکنیم---ولی گیمی مثل کال بلک اوپس که روی دور هست من حتی با کسی که ispهم با خودم یکی هست بعضی اوقات دیوانم میکنه --ولی با کسه دیگه توی جنوب کشور راحت بازی میکنم البته اونم مخابرات داره--توی بازی با خارجی ها هم وصل شدن به پارتی و ورود به سرورشون کار ...فیل هست--- شما به گفته دوستمون میخوای اکانت تست 48 بگیری امتحان کنی که ببینی چطور هست این بهترین کار هست ولی عدهای با بازاری که راه انداختن 48 ساعت رو هم قیمت 1 ماه میدن ولی چاره ای نداری ولی حتما اگر هم گرفتی تمام 24 ساعت روز امتحان کن همیشه و هروقت همه چی یکی نیست ..---برای بازی با ایرانی ها با اضافه کردن یکی از دوستان یا مثلا خود من تو لایو وارد لیست فرند ها میشی ببینی واقعا یک کولونی توشون هست که عین کنتور فقط زیاد میشه --ایرانی که کم نیست -خارجی هم کم نیست --خواستی پ.خ بده خیلی حرف زدم دوستان ناراحت میشن ولی داری خودت رو اذیت میکنی این همه لقمرو دور سرت نچرخون با حرف من یا این یا اون نمیشه فقط تست سایت هم که بهت دادم بازم پ.خ بزن اگه خواستی.این هارو برای همه دوستان گفتم چون میبینم نظریاتی توی تاپیک میدن که 2 صفحه قبلش یکسری حتی خودشون نظر دیگه ای دارند--در ضمن نت اسم شرکتش هر چی باشه باید از گیت مخابرات رد شه پس زیاد رو جاهاییکه نون اسمشون رو میخورن فکر نکنید.ما توقعمون خیلی زیاده
احتمالن منظوره ایشون ال تی 3 بوده اگه بن شی میتونی افلاین بازی کنی و دیگه نمیتونی بری لایوکپی خور نرم افزاری یعنی چی؟
اگه بن شی آنلاین میشه زد؟
میلاد جان من هم دقیقا این گفتم واصلا نپیچوندم
احتمالا مشکل از نت هست .سلام
حدود 7 ماهی است که با یک مشکل جدی در لایو روبرو هستم و هر روز ممکنه بدتر از دیروز برام تبدیل بشه!
اولش که فقط چند نفر بودن که وقتی در بازی بلک اپس 2 میخواستم جوین بشم بهشون ارور the game seasen is now lounger unable می نویسه و دیگه حتی جوین پارتی و چت هم نمیشم الانم یک روزه جوین 90% دوستام نمی تونم بشم باید چیکار کنم
سلام دوست عزیز تبریک تو هم به جمع دوستان و اساتید با هزاران سوال یکیشم خوده من ابتدایی چیه اقا سوال سوال دادش گلم تو زندگیتم هیچ وقت این حس رو نداشته باش اینجا جا سوال و جواب هست عیبن هم نیست.با سلام , چند سوال ابتدایی داشتم جواب بدید ممنون میشم .
اینکه اچیومنت ها و کلا بازی هایی رو که در حالت افلاین انجام دادیم باعث وجود مشکل در لایو مثل بن شدن نمیشه ؟
بهترین راه برای خرید گلد و پوینت از چه طریقی هست ؟
امکانش وجود داره که از یک دستگاه دو نفر به لایو کانکت بشن ؟
سلام حاجی مهراد شما پائین امضات عکس درگون (ازدها) نماد و قدرت اسیای شرق ها هست شاید نیمی از کلماتشون از تیکه پاره کردن این حیوون های بد بخت هست ولی من بارها با این پیغام روبرو شده ببین این _(من زاپنی چینی بلد نیستم )پیغام دقیقا برای زمانی هست که شما با وارد کردن کد درست اجازه اینکه از این پورت یعنی ما ما های تحر..... نمیتونی و در حال حاضر خارج سرویس هست یعنی برو بعدا سر بزن.ولی یک بار این کا رو ساعات 12 شب به بعد هم امتحان کن اینم به کسی نگو اینجا جابچه ها کسی میدونه این پیغام واسه چیه ؟؟
من چند تا کد 48 ساعته گرفتم مثلا روزی 2 تا اینطورا الان 2-3 روزه وقتی که اون کد ژاپنی رو وارد میکنم این پیغام رو میده
![]()
سلام
حدود 7 ماهی است که با یک مشکل جدی در لایو روبرو هستم و هر روز ممکنه بدتر از دیروز برام تبدیل بشه!
اولش که فقط چند نفر بودن که وقتی در بازی بلک اپس 2 میخواستم جوین بشم بهشون ارور the game seasen is now lounger unable می نویسه و دیگه حتی جوین پارتی و چت هم نمیشم الانم یک روزه جوین 90% دوستام نمی تونم بشم باید چیکار کنم