همه چیز درباره ی Xbox Live

نه کار نمیکنه.

سلام بهرام جان ایشالله که سر حال باشی -یک سوال یازم مزاحمت اول اینکه تو این call ob2 جریان نوب وپور چیه خوب من تازه یه ذره بازی میکنم خوب لولم بالا نمیره ولی مثلا خودت تا اون تهش پره جا نداره همین دوستمون علی اقا هم 55 بود ولی گفت دوباره 1 شدم (جای بدی پرسیدم سوالم رو)ببخشید و اینکه مولتی پلیر splinter cell bl رو بازی کردی --امروز چند نفر مارو ترسوندن که زود بازی کردی مگه دیروز 20 اگوست نبود خوب منم این همه پ.خ دیدم که نه زود بازی کردی (به من گفتن) خوبه بن نشدی من دیشب ساعت 7 تازه بازی کردم ممنون میشم بگی اعصابمونو ریختن به م نمی دونم از کجا این منبع هارو میارن که نمی دونن کجاست نمونش در مورد ریلیز همین گیم ها واقعا پرت میگن.ممنون -:">
نمیدونم این چه کاریه اخه مثلا با اینکار حال منوبگیرن مگه من بدی کردم بهشون

سلام بهرام جان ایشالله که سر حال باشی -یک سوال یازم مزاحمت اول اینکه تو این call ob2 جریان نوب وپور چیه خوب من تازه یه ذره بازی میکنم خوب لولم بالا نمیره ولی مثلا خودت تا اون تهش پره جا نداره همین دوستمون علی اقا هم 55 بود ولی گفت دوباره 1 شدم (جای بدی پرسیدم سوالم رو)ببخشید و اینکه مولتی پلیر splinter cell bl رو بازی کردی --امروز چند نفر مارو ترسوندن که زود بازی کردی مگه دیروز 20 اگوست نبود خوب منم این همه پ.خ دیدم که نه زود بازی کردی (به من گفتن) خوبه بن نشدی من دیشب ساعت 7 تازه بازی کردم ممنون میشم بگی اعصابمونو ریختن به م نمی دونم از کجا این منبع هارو میارن که نمی دونن کجاست نمونش در مورد ریلیز همین گیم ها واقعا پرت میگن.ممنون -:">
نمیدونم این چه کاریه اخه مثلا با اینکار حال منوبگیرن مگه من بدی کردم بهشون
سلام اقا میلاد:d
خب جریاد نوب و پرو تو همه بازی ها صادقه نوب کسیه که بازیش خرابه و در بیشتر مواقع با بازی کردن درست نمیشه و همون نوبی که هست:d
پرو هم کسی که حرفه ایه
لولم که شما جز بازی های custom game ها بقیش امتیاز میده ولی به نسبت لول منم ته دیگشو خورده بودم پرستیج کردم یعنی لولمو 1 کردم همه چی پرید ولی تو جاای که لولمو زده نوشته پرستیج 1 بعد دوباره لول جمع میکنم پر شد دوباره تا فک کنم 3 یا 4 بار هر بارم یه چیزی بهت میده که مثلا یه اسلحه که لول 55 باز یمشه رو برات باز میکنه امیدوارم خوب توضیح داده باشم جا افتاده باشه:d
البته باز اقا بهرام توضیح بدند بهتره به هر حال تجربه بیشتری از ما دارند

آخرین ویرایش:
سلام اقا میلاد:d
خب جریاد نوب و پرو تو همه بازی ها صادقه نوب کسیه که بازیش خرابه و در بیشتر مواقع با بازی کردن درست نمیشه و همون نوبی که هست:d
پرو هم کسی که حرفه ایه
لولم که شما جز بازی های custom game ها بقیش امتیاز میده ولی به نسبت لول منم ته دیگشو خورده بودم پرستیج کردم یعنی لولمو 1 کردم همه چی پرید ولی تو جاای که لولمو زده نوشته پرستیج 1 بعد دوباره لول جمع میکنم پر شد دوباره تا فک کنم 3 یا 4 بار هر بارم یه چیزی بهت میده که مثلا یه اسلحه که لول 55 باز یمشه رو برات باز میکنه امیدوارم خوب توضیح داده باشم جا افتاده باشه:d
البته باز اقا بهرام توضیح بدند بهتره به هر حال تجربه بیشتری از ما دارند
البته تو COD:BO 2 این قضیه نوب به اوج خودش رسیده.من خودم کلا سه چهار دست بازی کردم و واقعا از مولتی این شماره متنفرم:|:d.حالا میلاد جان خودت کمی بازی کنی متوجه میشی.چه بازیت خوب باشه چه بد.
سلام بهرام جان ایشالله که سر حال باشی -یک سوال یازم مزاحمت اول اینکه تو این call ob2 جریان نوب وپور چیه خوب من تازه یه ذره بازی میکنم خوب لولم بالا نمیره ولی مثلا خودت تا اون تهش پره جا نداره همین دوستمون علی اقا هم 55 بود ولی گفت دوباره 1 شدم (جای بدی پرسیدم سوالم رو)ببخشید و اینکه مولتی پلیر splinter cell bl رو بازی کردی --امروز چند نفر مارو ترسوندن که زود بازی کردی مگه دیروز 20 اگوست نبود خوب منم این همه پ.خ دیدم که نه زود بازی کردی (به من گفتن) خوبه بن نشدی من دیشب ساعت 7 تازه بازی کردم ممنون میشم بگی اعصابمونو ریختن به م نمی دونم از کجا این منبع هارو میارن که نمی دونن کجاست نمونش در مورد ریلیز همین گیم ها واقعا پرت میگن.ممنون -
:">
واقعا
در مورد
splinter cell :bl
خودم از دیروز دارم بازی میکنم و مولتی هم تا لول 10 بازی کردم و بازی 100% ریلیز شده.:d
میتونی سایت Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist for Xbox 360 Reviews - Metacritic چک کنی.تاریخ دقیق ریلیز بازی هارو نوشته

البته تو COD:BO 2 این قضیه نوب به اوج خودش رسیده.من خودم کلا سه چهار دست بازی کردم و واقعا از مولتی این شماره متنفرم:|:d.حالا میلاد جان خودت کمی بازی کنی متوجه میشی.چه بازیت خوب باشه چه بد.

بهرام منم موافقم هر چی infinity ward بازی باحال ساخت این treyarch خرابش کرد
یا شایدم مربوط به مردم میشه و اصلا هم من کاری به نوب بودن ندارم یارو مستره با بازوکا میاد میرینه تو بازی بخدا اصلا کسی تو mw3 جرات نداشت حتی نوب توب برداره.هی ی روزگار:دی :دی
نمیدونم چرا امشب اینقدر احساساتی شدم :دی

در مورد
splinter cell :bl
خودم از دیروز دارم بازی میکنم و مولتی هم تا لول 10 بازی کردم و بازی 100% ریلیز شده.:d
میتونی سایت Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist for Xbox 360 Reviews - Metacritic چک کنی.تاریخ دقیق ریلیز بازی هارو نوشته[/QUOTE]

ممنون بازم یک دنیا شرمنده دیدم شما تو مولتی هم بودی گیاسکور هارم جارو کردی بپرسم --من اصلا دیگه از این به بعد به اون افرادی که خودشون میدونند لطف کردن در حق من حال گیری دیگه گوش نمیدم --منبعم خودت هستی قبولتم دارم خیلی زیاد نیاز به چک کردن نیست وقتی ادم اگاه حرفی میزنه --من یک سوال پرسیدم از شما که چیه معنیشو نمیدونستم دوستان لطف کردن میان دفترچه خاطاتشونو به رخ من میکشن--به هر حال ممنون شرمندم-من یکی خیلی قبولت دارم چیزی نیست بگیم و شما اطلاعات در موردش (اونم درست) نداشته باشی -بعد یک عده لطف میکنن به بنده که وای الان هست که بن بشی و....شرمنده نوکرم

من با این پینگ و بدون تایم اوت بازم تو بازی cod لاگ دارم و حتی بعضی اوقات از سرور میزنه بیرون .....دیگه نمی دونم برای بازی بدون لاگ چی کار کنم:|یه دست تا اخر بازی نمی تونم برم...وسط بازی میپره بیرون ..... :|
دوستان شاید پینگ من مشکل داره و زیادی بالاست .... دیگه هنگ کردم :|

85368611.png

آخرین ویرایش:
من با این پینگ و بدون تایم اوت بازم تو بازی cod لاگ دارم و حتی بعضی اوقات از سرور میزنه بیرون .....دیگه نمی دونم برای بازی بدون لاگ چی کار کنم:|یه دست تا اخر بازی نمی تونم برم...وسط بازی میپره بیرون ..... :|
دوستان شاید پینگ من مشکل داره و زیادی بالاست .... دیگه هنگ کردم :|

85368611.png
تو خونه اگه کسی از وای فای داره استفاده میکنه بهش بگو استفاده نکنه.

من تازه میخوام لایو وصل شم و اپدیتم هم 2.0.15574.0 هست ول وقی میخوام کانکت شم میگه اپدیت باید بکنی چه کار کنم ؟

سلام دوست عزیز اگه میخوای به لایو وصل شی خوب چارهای چز اپدیت این نسخه اخرو نداری حالا انلاین از خوده کنسول که یکم زمانش بیشتر طول میکشه نسبت به افلاین --تا اپدیت هم نکنی نمیتونی خوب یعنی نمیزاره وصل شی خوب باید فم ویر و دیتا بیس (یعنی نسخه اجرای عوامل بازی و اصطلاعات مبنی ) به روز شه و درست شه تا همه با هم هماهنگ باشن که اصلا این همون جریان یک پارچگی هست تو بخش اخرین اپدیت تو همین سایت میتونی اوکی شی و جواب سوالت بهتر هست.

- - -ویرایش - - -

دوستان و اساتید محترم یه خبر بد نیمیدونم خوب چی بگم اسم دانلود از کنسول و اپدیت هست ادم غمش میگیره --بازی کال یه اپدیت گذاشته که ورژن بازی به40.1410.1 تغیر میکنه 78 مگ هم هست اماده باشید ما 1 ساعت طول کشید ..صبور باید باشیم.ولی زور داره سانت سانت که هیچی اپسیلون اپسیلون میره جلو.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم که شاید یه کم مسخره باشه

من قصد دارم با ایکس باکسم از سرویس لایو و انلاین بازی کردن استفاده کنم میخواستم بدونم چقدر ترافیک (حجم) اینترنتی میبره؟ چون اینترنتم محدوده. ممنون.

[h=2][/h]
من اکانت X Live ام رو ساختم اما وقتی میرم توی FIFA یا مثلا Splinter Cell میخوام آنلاین بازی کنم نمیشه !!
مثلا فیفا وقتی ازم ایمیل و پسورد برا اکانت EA Online میخواد ... وقتی همه چی تموم میشه میگه این ایمیل معتبر نیست و اجازه نمیده (با ایمیلای مختلف امتحان کردم)
یا Splinter Cell وقتی بخش Co-op: Xbox Live ـش رو میرم تو بازی نمیره و اجازه نمیده !
مشکل چیه؟​

من اکانت X Live ام رو ساختم اما وقتی میرم توی FIFA یا مثلا Splinter Cell میخوام آنلاین بازی کنم نمیشه !!
مثلا فیفا وقتی ازم ایمیل و پسورد برا اکانت EA Online میخواد ... وقتی همه چی تموم میشه میگه این ایمیل معتبر نیست و اجازه نمیده (با ایمیلای مختلف امتحان کردم)
یا Splinter Cell وقتی بخش Co-op: Xbox Live ـش رو میرم تو بازی نمیره و اجازه نمیده !
مشکل چیه؟​
شما برای بازی کردن در لایو بغیر از ساخت اکانت باید از سرویس Gold این شبکه استفاده کنید یعنی باید مبلغی را برای مدت زمانی پرداخت کنید تا پروفایل شما از حالت معمولی به گلد تبدیل بشه تا امکان استفاده از شبکه لایو را داشته باشید با توضیحات شما اینگونه برداشت میشه که اکانت شما Free است.
درمورد EA هم چون سرورهاش شلوغ است شما باید در زمان های مختلف امتحان کنید و چند بار هم Retry کنید تا موفق به Log-in شدن بشید.البته قبل از همه مورد اول را بررسی کنید.

من قصد دارم با ایکس باکسم از سرویس لایو و انلاین بازی کردن استفاده کنم میخواستم بدونم چقدر ترافیک (حجم) اینترنتی میبره؟ چون اینترنتم محدوده. ممنون.

این یه مساله ی ثابت نیست و برای بازی های مختلف حجم متفاوت گرفته میشه اما متوسط ساعتی 80 مگ .... من خودم برای cod : bo 2 هر یک ساعت حدودا 60 مگ می پره .....بازم بستگی به بازی داره اما متوسطش همونه...

هربازی میزان ترافیک مصرفیش با بقیه بازی های متفاوت است من دقیق نمی دونم اما یکی از دوستان می گفت برای بازی Fifa ظاهرا برای هر یک ساعت معادل 100 مگ در بدترین شرایط مصرف می کنه.اما باز هم می گم بستگی داره به بازی و کاری که در بازی انجام داده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or