همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا یه سوال داشتم !:-b
این امتیازایی که با نماد G تو اچیومنت های بازی میگیریم به چه درد میخوره!؟؟:(:-&
ازتون میخوام هر کی دید جواب بده مارو تو خماری نزاره!
ما تازه کاریم!
بدرد لایو میخوره اصلا یا نه؟؟؟

آخرین ویرایش:
ما تازه کاریم!
اونا گیم اسکوره به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه پز بدی به دوستات من انقد گیم اسکور دارم شما ندارین:d

اونا گیم اسکوره به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه پز بدی به دوستات من انقد گیم اسکور دارم شما ندارین:d
اینم اذافه کنم که خیلی راحت میشه گیمر اسکور رو باز کرد یا به اصطلاح ماد کرد و جدیدا داشتن گیمر اسکور بالا چیزه واقعا شاخی :دی نیست.

- - -ویرایش - - -

دمت گرم !;)
چه عجب بلاخره یکی تو این سایت جواب مار رو داد!:-*
راستی از کجا پوینت گیر بیارم؟!
از فروشگاه هایی مثل گیم ای ار :دی

سلام
کسی هست که آکانت UK داشته باشه و تونسته باشه Case Zero که برای کاربران گلد رایگان هست رو دانلود کرده باشه؟
سلام نرمیان جان جناب استاد فربد (farbodkaine) -----uk ( هست میتونی از ایشون بپرسی ولی تا اونجاییکه من تو لیست فرندهام تو لایو دیدم بچه های که لوکیشن یو کی دارن دارن بازی میکنن ---گیمر تگ منو دوست داشتی ادد کن که دوستانمو ببنی فکر کنم ازشون بپرسی زودتر شه --یا از فربد جان.بهرام جان هم که راهمنمایی کامل کردن از همون روش هم میشه دیگه البته من چون من یو اس هستم نظر قطعی نمیتونم بدم.

- - -ویرایش - - -

البته به راحتي توسط ماكروسافت شناسايي و بن ميشه:d
بازم سلام وتشکر من یک بار نزدیک بود که کسی این کارو انجام بده برای من که کشت منو که اکانتت رو بده و......من ندادم مطلبی هم خوندم توی چندتا فوروم های مشابه که هرگونه تغیر در باز کردن اچیو منها و استفاده از گیم اسکور و استفاده از اینکه سیو کامل گیم هارو داشته باشید ما راهنمایی میکنیم نرم افزار رو در اختیارتون میزاریم ولی به هیچ وجه ضمانت بن نشدن و از دست ندادن اطلاعات یا ریست پروسس گیم رو تضمین نمیکنیم که یکیشون رو منبعشو میزارم پنهان -- که تو این مورد حتی در مورد ریختن دمی بازی و دی ال سی هم گفته خطر ناکه هر جایش رو که میخونیم اخطار خطر رو میده .
دز هر حا زمانیکه به لایو وصل میشیم با تصدیق گفته دوستانمون و اساتید بهرام جان اقا فربد اصلا این کار چه معنی داره جمع کردن گیم اسکور هم به نوبه خودش یک هنر هست چون خلاقیت وقت و استعداد و همچنین فکر باز و فعال میخواد که همه از این نعمت ها بر خوردارن استفاده نمیکنن شخصیت نمی یاره ولی نشونه تجربه میتونه باشه کی اگه مشکلی داشتیم میتونیم از این شخص کمک بگیریم .این یک منبع فروم بازم میتونید خودتون هم سوال برسید
به هر حال از تون ممنون و تشکر

- - -ویرایش - - -

ما تازه کاریم!
بدرد لایو میخوره اصلا یا نه؟؟؟
سلام جواد خان من با توجه به احترام به نظر همه و تایئد اینکه اصلا طرف دستکاری این موضوع نری چندتا سود مختصر رو میگم بهت که دوستان هم شاید بدررشون بخوره--اول اینکه با گیم اسکور و اچیومنتها خوب اگه کامل کنی و 100% منوهایی و امکانات در گیم باز میشه --2 اینکه در سایت ایکس باکس میتونی جوین ریوارد شی و میتونی بخونی که برای هر سقف از اسکور ها مقداری پوینت جایزه گذاشته شده به عنوان مثال یکی از دوستان که استاد بنده هم هستند اسم نمیارم نزدیک 100000 گیم اسکور الان دارند حدودا نزدیک 800 پوینت توی مدت طولانی شاید بیشتر از 5 سال زحمت بوده میگن کار شاخی نیست ولی اینم خوب خودش همت میخواد --3 با بازی و افزایش زمان گیمت و گرفتن اچیومن و گیم اسکور میتونی در سایتی چون رپ..ر ثبت نام کنی که گیفت های خودش رو داره سایت های دیگه هستند من اطلاع ندارم --ولی اگر توضیح بیشتر دوست داشتید و برای خرید پوینت و لایو خواستید به من پ.خ بزنید من در خدمتم تا حد توانم کمک میکنم.در خدمتم.

Last edited by a moderator:
بازی کردن تو لایو رایگانه ?
اگه نه بازی هست که آنلاینش رایگان باشه ?
سلام دوست گرامی اگه منظورت اینه که بتونی راحت توی سیستم لایو بصورت مولتی پلیر بازی کنی یا انلاین خیر رایگان نیست فعلا که تو این تکنولژی که اینطوری نیست باید حتما اکانت ماکروسافت گلد یا همون گلد ممبر شدن ویا سیلور ممبر و داشتن گلد محدود (2 روز -14 ) که این کارت ها در فروشگاهای مختلف اینترنتی فروخته میشه ---اگه خواستید پ.خ بزنید بیشتر بگم و اسم فروشگاهها رو هم بگم خدمتت.یا همین جا پست بزارید دوستان و اساتید و من کوچکترین میگم براتون.موفق باشی

دیدم بحث داغه گفتم یه سوال بکنم:دی وقتی 1000 G میشیم دقیقا چی باز میشه تو قسمت اچیومنتها?!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
چیزه خاصی باز نمیشه فقط همون صفحه اول قسمت اچیومنت یک بخش برای بازی هایی که کامل کردی به وجود میاد

دیدم بحث داغه گفتم یه سوال بکنم:دی وقتی 1000 G میشیم دقیقا چی باز میشه تو قسمت اچیومنتها?!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
ببین دوست گرامی فقط 1000 شدن نیست یعنی گیم اسکور هر گیم الان فرق میکنه و مثل متا گر سلجر یا حتی بازی کوچک خود ماکرو سافت هپی وار اچیومن هاش اپدیت میشن و زیاد میشن و ...... ولی این از اون راه هاست که هر چی میری تموم نمیشه تا دلت بخواد میتونی امتیاز بیاری یک سری هم اعتقاد دارند که اصلا مهم نیست و یکسری به خاطر علاقه و جذابیت گیم رو تموم میکنن اچیومنت هاشو.ولی کلا با اپیومن کامل کردن چیز خاصصی باز نمیشه بهرام جان خیلیموفق باشی

دوستان موقع اتصال به لایو اونجایی که تست کانکشن رو میزنم یه ارور درباره DNS میده اگه میشه راهنماییم کنید.
اولین باره که میخوام به لایو وصل بشم. از طریق کابل LAN هم وصل میشم اما موقعی که Test Xbox Live Connection رو میزنم ارتباط XBOX360 با Network برقرار میشه ولی موقع اتصال به Internet این ارور رو میده:

The DNS Server Can't resolve XBOX LIVE Server names. this may be a Problemoutside your home Network, and you may Need to contact your ISP

کابل Lan رو هم چک کردم درست بود وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر اینترنت کامپیوترم وصل میشه.
ایکس باکسم اسلیم 4 گیگ هستش.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or