milad_maxpayne
کاربر سایت
سلام نرمیان جان جناب استاد فربد (farbodkaine) -----uk ( هست میتونی از ایشون بپرسی ولی تا اونجاییکه من تو لیست فرندهام تو لایو دیدم بچه های که لوکیشن یو کی دارن دارن بازی میکنن ---گیمر تگ منو دوست داشتی ادد کن که دوستانمو ببنی فکر کنم ازشون بپرسی زودتر شه --یا از فربد جان.بهرام جان هم که راهمنمایی کامل کردن از همون روش هم میشه دیگه البته من چون من یو اس هستم نظر قطعی نمیتونم بدم.سلام
کسی هست که آکانت UK داشته باشه و تونسته باشه Case Zero که برای کاربران گلد رایگان هست رو دانلود کرده باشه؟
- - -ویرایش - - -
بازم سلام وتشکر من یک بار نزدیک بود که کسی این کارو انجام بده برای من که کشت منو که اکانتت رو بده و......من ندادم مطلبی هم خوندم توی چندتا فوروم های مشابه که هرگونه تغیر در باز کردن اچیو منها و استفاده از گیم اسکور و استفاده از اینکه سیو کامل گیم هارو داشته باشید ما راهنمایی میکنیم نرم افزار رو در اختیارتون میزاریم ولی به هیچ وجه ضمانت بن نشدن و از دست ندادن اطلاعات یا ریست پروسس گیم رو تضمین نمیکنیم که یکیشون رو منبعشو میزارم پنهان -- که تو این مورد حتی در مورد ریختن دمی بازی و دی ال سی هم گفته خطر ناکه هر جایش رو که میخونیم اخطار خطر رو میده .البته به راحتي توسط ماكروسافت شناسايي و بن ميشه:d
دز هر حا زمانیکه به لایو وصل میشیم با تصدیق گفته دوستانمون و اساتید بهرام جان اقا فربد اصلا این کار چه معنی داره جمع کردن گیم اسکور هم به نوبه خودش یک هنر هست چون خلاقیت وقت و استعداد و همچنین فکر باز و فعال میخواد که همه از این نعمت ها بر خوردارن استفاده نمیکنن شخصیت نمی یاره ولی نشونه تجربه میتونه باشه کی اگه مشکلی داشتیم میتونیم از این شخص کمک بگیریم .این یک منبع فروم بازم میتونید خودتون هم سوال برسید
به هر حال از تون ممنون و تشکر
- - -ویرایش - - -
سلام جواد خان من با توجه به احترام به نظر همه و تایئد اینکه اصلا طرف دستکاری این موضوع نری چندتا سود مختصر رو میگم بهت که دوستان هم شاید بدررشون بخوره--اول اینکه با گیم اسکور و اچیومنتها خوب اگه کامل کنی و 100% منوهایی و امکانات در گیم باز میشه --2 اینکه در سایت ایکس باکس میتونی جوین ریوارد شی و میتونی بخونی که برای هر سقف از اسکور ها مقداری پوینت جایزه گذاشته شده به عنوان مثال یکی از دوستان که استاد بنده هم هستند اسم نمیارم نزدیک 100000 گیم اسکور الان دارند حدودا نزدیک 800 پوینت توی مدت طولانی شاید بیشتر از 5 سال زحمت بوده میگن کار شاخی نیست ولی اینم خوب خودش همت میخواد --3 با بازی و افزایش زمان گیمت و گرفتن اچیومن و گیم اسکور میتونی در سایتی چون رپ..ر ثبت نام کنی که گیفت های خودش رو داره سایت های دیگه هستند من اطلاع ندارم --ولی اگر توضیح بیشتر دوست داشتید و برای خرید پوینت و لایو خواستید به من پ.خ بزنید من در خدمتم تا حد توانم کمک میکنم.در خدمتم.اقا یه سوال داشتم !:-b
این امتیازایی که با نماد G تو اچیومنت های بازی میگیریم به چه درد میخوره!؟؟
ازتون میخوام هر کی دید جواب بده مارو تو خماری نزاره!
ما تازه کاریم!
بدرد لایو میخوره اصلا یا نه؟؟؟
Last edited by a moderator: