همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان موقع اتصال به لایو اونجایی که تست کانکشن رو میزنم یه ارور درباره DNS میده اگه میشه راهنماییم کنید.
اولین باره که میخوام به لایو وصل بشم. از طریق کابل LAN هم وصل میشم اما موقعی که Test Xbox Live Connection رو میزنم ارتباط XBOX360 با Network برقرار میشه ولی موقع اتصال به Internet این ارور رو میده:

The DNS Server Can't resolve XBOX LIVE Server names. this may be a Problemoutside your home Network, and you may Need to contact your ISP

کابل Lan رو هم چک کردم درست بود وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر اینترنت کامپیوترم وصل میشه.
ایکس باکسم اسلیم 4 گیگ هستش.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
اگر قسمت Network و Internet با خطا مواجه بشه، مشکل از سوکت تلفنه که بهتره چک کنی ببینی سالمه یا نه. دوم اینه که ببین چراغ اینترنت (در مودم) روشن می‌شه یا نه. بعدش DNSها رو در حالت اتوماتیک بذار و در غیر این صورت باید آن‌ها را دستی وارد کنی.

بچه‌ها، یک سئوال داشتم می‌خواستم بدونم آیا می‌شه سن رو در Xbox Live تغییر داد؟ با Outlook امتحان کردم اما باز من با محدودیت‌های زیادی روبرو هستم.

اگر قسمت Network و Internet با خطا مواجه بشه، مشکل از سوکت تلفنه که بهتره چک کنی ببینی سالمه یا نه. دوم اینه که ببین چراغ اینترنت (در مودم) روشن می‌شه یا نه. بعدش DNSها رو در حالت اتوماتیک بذار و در غیر این صورت باید آن‌ها را دستی وارد کنی.
مشکل اینترنت ندارم وقتی کابل لن رو به کامپیوتر وصل میکنم به اینترنت وصل میشم. DNS ها رو هم رو اتو گذاشتم هم رو دستی. زنگ زدم مخابرات از اونا هم چند تا DNS گرفتم اونا روهم وارد کردم بازم نشد. ایکس باکس رو به کامپیوتر هم وصل کردم اینترنت رو بینشون شیر کردم ولی جواب نداد. خواهش میکنم کمکم کنید یه هفتس درگیر اینم.

مشکل اینترنت ندارم وقتی کابل لن رو به کامپیوتر وصل میکنم به اینترنت وصل میشم. DNS ها رو هم رو اتو گذاشتم هم رو دستی. زنگ زدم مخابرات از اونا هم چند تا DNS گرفتم اونا روهم وارد کردم بازم نشد. ایکس باکس رو به کامپیوتر هم وصل کردم اینترنت رو بینشون شیر کردم ولی جواب نداد. خواهش میکنم کمکم کنید یه هفتس درگیر اینم.
سلام دوست عزیز شما نتت اوکی هست دست به تنظیمات مودمتم اصلا دست نزن دی ان اس رو دستی یا اتو فرقی نمیکنه نتت هم که مخابرات هست رو همون اتو بزار ولی ای پی کنسولت رو دستی توی همچین رنجی بزار 192.168.1.100 تا 150 امتحان کن ما هم برای وصل شدن گاهی اوقات مشکل داریم اگه نخواد وصل شه اصلا اخر لج بازیه عین بچه هاست --زمان خلوت نت امتحان کن زمان های مختلف ببین چی میشه مودمت وایر لس نداره ؟؟؟؟؟؟؟ شیر کردن بین پی سی و کنسول خودش باز یک مانع کار هست اونم راه درستی نیست ولی 100% اساتید اینجا جوابتو میدن مخصوصا 3 تا از دوستان که خیلی مطلع هستند از این موضوع--بازم اگه خواستی پ.خ بزن اینجا زیاد ننویسیم دوستان ناراحت شن --موفق باشی

- - -ویرایش - - -

بچه‌ها، یک سئوال داشتم می‌خواستم بدونم آیا می‌شه سن رو در Xbox Live تغییر داد؟ با Outlook امتحان کردم اما باز من با محدودیت‌های زیادی روبرو هستم.
دوست عزیز در مورد نت این دوستمون نتش اوکی هست مشکل از چیز دیگست --
در مورد تغیر سال تولد شما وقتی یک اکانت لایو میسازی مثل یک کارت اعتباری پاسپورت یا همون id cart محسوب میشه چه طور میخوای عوضش کنی مخصوصا اینکه زیر 18 وارد کرده باشی بخوای بکنیش بالای 18 خوب اینکه کلی ارور پیغام و نصیحت و هزار دنگ فنگ میاره جلو چشم ادم با هیچی نمیشه یک دونه جدید درست کن تاریخ تولدتم بزار بالای سال 18 یعنی کمترین سال 1994 به پایین 93 .... خودت رو در گیر نکن مر اینکه با ساپورت و این ماکرو اخمخ حرف بزنی تازه اگه قانع شن برات اوکی کنن بعید میدونم اینم بازم اساتید هستند .من امتحان کره بودم برای دوستم به ...کردن افتادم .

سلام یه سوال دیگه؟؟!l-)
من الان به فرض رفتم گلد کارت خریدم gold member هم شدم با همین دیسک های کپی (غیر اورجینال) میتونم مولتی بازی کنم؟!
بعد چه جوری یار برای بازی پیدا کنم؟!
میدونم سوالام خیلی ابتداییه ولی خوب ببخشین دیگه:">

سلام یه سوال دیگه؟؟!l-)
من الان به فرض رفتم گلد کارت خریدم gold member هم شدم با همین دیسک های کپی (غیر اورجینال) میتونم مولتی بازی کنم؟!
بعد چه جوری یار برای بازی پیدا کنم؟!
میدونم سوالام خیلی ابتداییه ولی خوب ببخشین دیگه:">
سلام جواد جان سوال پرسیدن عیب نیست هیچ خجالت یا کم شدن از ادم نداره ما همه میایم اینجا راهنمایی شیم و اگه قابل باشم (خودم رو میگم) کمک کنم --بله شما میتونی 1-با داشتن کنسول ال تی 3-----2-داشتن دیسک برنر مکس(رایت کامل و پچ شده) برای امنیت در لایو وارد بازی شی هم سینگل (تنها)و اینکه به صورت مولتی پلیر(دسته جمعی دروه همی) در صورت نداشتن انلاین پس برای گیم که اکثرا ازاد هستد تو قسمت xbox live or multiplayer گیم ها وارد شی بازی کنی یا گیم های رایگان گلد رو که اکثرا باید انلاین بازی کنی و مولتی پلیر هستند مانند happy war --spartacus legend--crack down--dead rising harms way --assian --2- fable 2بازیهایی که الان اکثرا دوستان بازی میکنن یکیشم خودم پیر شدم ولی هنوز هم بازی میکنم ولی گیمر نشدم..call bo2--battel f3--fifa13--boarder land--mincraft--gear of wars 2-3-judh va......بازی کنی یا با اضافه کردن در ایست دوستانت در کنسول در قسمت فرند لیست هات میتونی به اونها وصل شی وارد یازیشون شی یا دعوت نامه بازی بفرستی امید وارم که کمی کمک کرده باشم.

آقا مشکل من حل شد به لایو وصل شدم فقط یه مشکل دیگه الان وقتی می خوام آپدیت کنم یه ارور میاد میگه نمی تونه آپدیت کنه پایینشم اینو می نویسه چیکار کنم؟
3CD6-0000-0080-0300-8007-2751

آقا مشکل من حل شد به لایو وصل شدم فقط یه مشکل دیگه الان وقتی می خوام آپدیت کنم یه ارور میاد میگه نمی تونه آپدیت کنه پایینشم اینو می نویسه چیکار کنم؟
3CD6-0000-0080-0300-8007-2751
خوب خدا روشکر انلاین میخوای اپدیت کنی این مشکل و ارور پیش میاد ؟چون اگه موقع ا پدیت یک دیلی یا قطع اتصال کوتاهم داشته باشی خوب خودش مشکل سازه --میتونی افلاین اپدیت کنی اموزش و مرجع و منبع فایلش تو همین سایت هست تو تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread23585/ هستش ---بازم میتونی بری سایت ایکس باکس قسمت ساپورت بعد status cod کد رو بنویسی مشخص هست جاش که اصلا واضح هست با وارد کردن کد ارور یا مشکلت رو هم میگه .

خوب خدا روشکر انلاین میخوای اپدیت کنی این مشکل و ارور پیش میاد ؟چون اگه موقع ا پدیت یک دیلی یا قطع اتصال کوتاهم داشته باشی خوب خودش مشکل سازه --میتونی افلاین اپدیت کنی اموزش و مرجع و منبع فایلش تو همین سایت هست تو تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread23585/ هستش ---بازم میتونی بری سایت ایکس باکس قسمت ساپورت بعد status cod کد رو بنویسی مشخص هست جاش که اصلا واضح هست با وارد کردن کد ارور یا مشکلت رو هم میگه .
ممنون دوست عزیز
بله می خواستم آنلاین آپدیت کنم چون به محض اتصال به لایو یه پیغام برام اومد که گفت باید آپدیت کنی.
حالا اگه آفلاین آپدیت کنم دیگه این پیغام موقع اتصال به لایو نمیاد؟
یه سوال دیگه آپدیت کردن آفلاین خیلی سخته؟ خطر داره یا نه؟
ببخشید که این قدر سوال می پرسم. بازم ممنون

با تشکر از آقا میلاد گل:x
آقا میلاد میگم من میتونم با adsl 128 shatel بازی کنم تیک میک هم نزنه ؟؟!
الان شما بازی میکنی سیستم اینترنتت چه جوریاست؟!

ممنون دوست عزیز
بله می خواستم آنلاین آپدیت کنم چون به محض اتصال به لایو یه پیغام برام اومد که گفت باید آپدیت کنی.
حالا اگه آفلاین آپدیت کنم دیگه این پیغام موقع اتصال به لایو نمیاد؟
یه سوال دیگه آپدیت کردن آفلاین خیلی سخته؟ خطر داره یا نه؟
ببخشید که این قدر سوال می پرسم. بازم ممنون
خواهش میکنم وظیفست --نه موقع اقلاین اپدیت دیگه این مشکلو نداری چون نیازی به نت وصل شدن نداره --تو توضیحاتش هست خیلی هم سخت نیست فقط یک کول دیسک یا فلش مموری میخواد باید فایل اپدیت رو که از پیسی گرفتی دانلود کردی بریزی و اپ کنی New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update - Xbox.com
اینم ماله خود سایت اصلی هست که توش توضیحات و دانلود فابل هست ولی توصیه میکنم اون بخش اپدیت رو که گفتم بخونی 3 یا 4 صفحه اخر بد نیست --خطری نداره سخت هم نیست-

- - -ویرایش - - -

با تشکر از آقا میلاد گل:x
آقا میلاد میگم من میتونم با adsl 128 shatel بازی کنم تیک میک هم نزنه ؟؟!
الان شما بازی میکنی سیستم اینترنتت چه جوریاست؟!
خواهش میکنم منم اگه چیزی بلدم از همینجا و همین سایت و از دوستان و اساتید اطلاعتم رو گرفتم و کامل میکنم --نه میتونی بازی کنی من 1 مگ دارم مخابرات خوب زمان شلوغی نت هممون مشکل داریم و خوب ربطی به ادمینت هم نداره که چه شرکتی هست --بله من دوستی دارم که 128 داره شرکت دیگه ای هست و با هم حتی کال اف هم بازی کردیم --فعلا که خدا رو شکر خوبه ولی بازم اگه میخوای مطمئن شی و هم بدونی اصلا وضعیت نتت چطور هست از سایت
t/
تست بگیری با سرورهای ایرانی و سرور های خارجی پینگ و سرعت دانلود و اپلودت رو میده میتونی نتیجش رو بزاری چون موقع نتیجه دادن داره که شیر کنی یا به صورت png و url در بیاریش وکپی کنی و بزاری دیگران ببینن نشد هم همون مقدار رو بگو من یا دوستان دیگه حتما جواب میدیم --هم با سرور ایرانی تست بگیر هم خارجی --بیشتر پینگت مهم هست--

به مضوح و کامل و شفاف میبینم که تاپیک به خاطر ریلیز این 3 تا گیم اخر به خصوص sc blacklist خبری نیست همه رفتن استارت گیم رو بزنن دمه همتون گرم ولی امید وارم که بشه انلاین و مولتی هم بازی کرد حال میده چون من از جزئیات این نسخه اطلاعات ندارم --با پی سی بازی کردم قبلی هاشو --
رستی رو داشبورد هم یک عکس یا مورد به مزمون saintrow هست که نفهمیدم چیه ولی روش نوشته که reales on game saintrow....و من قبلی هاشو کار نکردم ولی قصد دارم بازی کنم --دوستان با نسخه های قبلیش فرق داره قشنگ تره ارزش داره ؟؟؟؟؟؟من وقتم خوب محدود هست

Last edited by a moderator:
رفتم تو سایتش اینو زد:-/:d
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!

- - -ویرایش - - -

رفتم تو سایتش اینو زد:-/:d\
ping:75ms download speed:0.73mbps upload speed:0.36 mbps
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!

ببخشین یاد رفت سرور باکو رو انتخاب کنم!:">
ping:495ms download speed:0.95mbps upload speed:0.20 mbps

آخرین ویرایش:
رفتم تو سایتش اینو زد:-/:d
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!

- - -ویرایش - - -

رفتم تو سایتش اینو زد:-/:d\
ping:75ms download speed:0.73mbps upload speed:0.36 mbps
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!

ببخشین یاد رفت سرور باکو رو انتخاب کنم!:">
ping:495ms download speed:0.95mbps upload speed:0.20 mbps
ببین سرعت دانلود و اپلود تو لایو زیاد مهم نیستو لی خوبه با ایرانی هم پینگت مناسبه با باکو هم خوبه یک ذره شاید لگ داشته باشی شب ها یا مواقع خلوت بهتر میتونی در کل بد نیست.حالشو ببر جواد جان.

ببین سرعت دانلود و اپلود تو لایو زیاد مهم نیستو لی خوبه با ایرانی هم پینگت مناسبه با باکو هم خوبه یک ذره شاید لگ داشته باشی شب ها یا مواقع خلوت بهتر میتونی در کل بد نیست.حالشو ببر جواد جان.
سرعت اپلود برا بازی هایی که host میخوان مهمه مثل بلک آپس 2

اقا بک گراند دانلودر برای تایتل اپدیت ها کار نمیکنه؟؟؟؟؟:|
من یه دانلود بود با بکگراند دانلو دنلود کردم ایکس باکسو خاموش میکنی خاموش نمیشه چشمک میزنه ولی تایتل اپدیت یه راست خاموش شد:|

اقا بک گراند دانلودر برای تایتل اپدیت ها کار نمیکنه؟؟؟؟؟:|
من یه دانلود بود با بکگراند دانلو دنلود کردم ایکس باکسو خاموش میکنی خاموش نمیشه چشمک میزنه ولی تایتل اپدیت یه راست خاموش شد:|
نه کار نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or