خواهش میکنم وظیفست --نه موقع اقلاین اپدیت دیگه این مشکلو نداری چون نیازی به نت وصل شدن نداره --تو توضیحاتش هست خیلی هم سخت نیست فقط یک کول دیسک یا فلش مموری میخواد باید فایل اپدیت رو که از پیسی گرفتی دانلود کردی بریزی و اپ کنی New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update - Xbox.comممنون دوست عزیز
بله می خواستم آنلاین آپدیت کنم چون به محض اتصال به لایو یه پیغام برام اومد که گفت باید آپدیت کنی.
حالا اگه آفلاین آپدیت کنم دیگه این پیغام موقع اتصال به لایو نمیاد؟
یه سوال دیگه آپدیت کردن آفلاین خیلی سخته؟ خطر داره یا نه؟
ببخشید که این قدر سوال می پرسم. بازم ممنون
خواهش میکنم منم اگه چیزی بلدم از همینجا و همین سایت و از دوستان و اساتید اطلاعتم رو گرفتم و کامل میکنم --نه میتونی بازی کنی من 1 مگ دارم مخابرات خوب زمان شلوغی نت هممون مشکل داریم و خوب ربطی به ادمینت هم نداره که چه شرکتی هست --بله من دوستی دارم که 128 داره شرکت دیگه ای هست و با هم حتی کال اف هم بازی کردیم --فعلا که خدا رو شکر خوبه ولی بازم اگه میخوای مطمئن شی و هم بدونی اصلا وضعیت نتت چطور هست از سایت t/با تشکر از آقا میلاد گل
آقا میلاد میگم من میتونم با adsl 128 shatel بازی کنم تیک میک هم نزنه ؟؟!
الان شما بازی میکنی سیستم اینترنتت چه جوریاست؟!
:d
:d\
ببین سرعت دانلود و اپلود تو لایو زیاد مهم نیستو لی خوبه با ایرانی هم پینگت مناسبه با باکو هم خوبه یک ذره شاید لگ داشته باشی شب ها یا مواقع خلوت بهتر میتونی در کل بد نیست.حالشو ببر جواد جان.رفتم تو سایتش اینو زد:d
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!
![]()
- - -ویرایش - - -
رفتم تو سایتش اینو زد:d\
ping:75ms download speed:0.73mbps upload speed:0.36 mbps
فکر کنم پینگش خوبه نه؟!
ببخشین یاد رفت سرور باکو رو انتخاب کنم!
ping:495ms download speed:0.95mbps upload speed:0.20 mbps
سرعت اپلود برا بازی هایی که host میخوان مهمه مثل بلک آپس 2ببین سرعت دانلود و اپلود تو لایو زیاد مهم نیستو لی خوبه با ایرانی هم پینگت مناسبه با باکو هم خوبه یک ذره شاید لگ داشته باشی شب ها یا مواقع خلوت بهتر میتونی در کل بد نیست.حالشو ببر جواد جان.
نه کار نمیکنه.اقا بک گراند دانلودر برای تایتل اپدیت ها کار نمیکنه؟؟؟؟؟
من یه دانلود بود با بکگراند دانلو دنلود کردم ایکس باکسو خاموش میکنی خاموش نمیشه چشمک میزنه ولی تایتل اپدیت یه راست خاموش شد![]()
نه کار نمیکنه.

سلام بهرام جان ایشالله که سر حال باشی -یک سوال یازم مزاحمت اول اینکه تو این call ob2 جریان نوب وپور چیه خوب من تازه یه ذره بازی میکنم خوب لولم بالا نمیره ولی مثلا خودت تا اون تهش پره جا نداره همین دوستمون علی اقا هم 55 بود ولی گفت دوباره 1 شدم (جای بدی پرسیدم سوالم رو)ببخشید و اینکه مولتی پلیر splinter cell bl رو بازی کردی --امروز چند نفر مارو ترسوندن که زود بازی کردی مگه دیروز 20 اگوست نبود خوب منم این همه پ.خ دیدم که نه زود بازی کردی (به من گفتن) خوبه بن نشدی من دیشب ساعت 7 تازه بازی کردم ممنون میشم بگی اعصابمونو ریختن به م نمی دونم از کجا این منبع هارو میارن که نمی دونن کجاست نمونش در مورد ریلیز همین گیم ها واقعا پرت میگن.ممنون -
نمیدونم این چه کاریه اخه مثلا با اینکار حال منوبگیرن مگه من بدی کردم بهشون
البته تو COD:BO 2 این قضیه نوب به اوج خودش رسیده.من خودم کلا سه چهار دست بازی کردم و واقعا از مولتی این شماره متنفرمسلام اقا میلاد:d
خب جریاد نوب و پرو تو همه بازی ها صادقه نوب کسیه که بازیش خرابه و در بیشتر مواقع با بازی کردن درست نمیشه و همون نوبی که هست:d
پرو هم کسی که حرفه ایه
لولم که شما جز بازی های custom game ها بقیش امتیاز میده ولی به نسبت لول منم ته دیگشو خورده بودم پرستیج کردم یعنی لولمو 1 کردم همه چی پرید ولی تو جاای که لولمو زده نوشته پرستیج 1 بعد دوباره لول جمع میکنم پر شد دوباره تا فک کنم 3 یا 4 بار هر بارم یه چیزی بهت میده که مثلا یه اسلحه که لول 55 باز یمشه رو برات باز میکنه امیدوارم خوب توضیح داده باشم جا افتاده باشه:d
البته باز اقا بهرام توضیح بدند بهتره به هر حال تجربه بیشتری از ما دارند
:d.حالا میلاد جان خودت کمی بازی کنی متوجه میشی.چه بازیت خوب باشه چه بد.در موردسلام بهرام جان ایشالله که سر حال باشی -یک سوال یازم مزاحمت اول اینکه تو این call ob2 جریان نوب وپور چیه خوب من تازه یه ذره بازی میکنم خوب لولم بالا نمیره ولی مثلا خودت تا اون تهش پره جا نداره همین دوستمون علی اقا هم 55 بود ولی گفت دوباره 1 شدم (جای بدی پرسیدم سوالم رو)ببخشید و اینکه مولتی پلیر splinter cell bl رو بازی کردی --امروز چند نفر مارو ترسوندن که زود بازی کردی مگه دیروز 20 اگوست نبود خوب منم این همه پ.خ دیدم که نه زود بازی کردی (به من گفتن) خوبه بن نشدی من دیشب ساعت 7 تازه بازی کردم ممنون میشم بگی اعصابمونو ریختن به م نمی دونم از کجا این منبع هارو میارن که نمی دونن کجاست نمونش در مورد ریلیز همین گیم ها واقعا پرت میگن.ممنون -
واقعا
البته تو COD:BO 2 این قضیه نوب به اوج خودش رسیده.من خودم کلا سه چهار دست بازی کردم و واقعا از مولتی این شماره متنفرم:d.حالا میلاد جان خودت کمی بازی کنی متوجه میشی.چه بازیت خوب باشه چه بد.
بهرام منم موافقم هر چی infinity ward بازی باحال ساخت این treyarch خرابش کرد
یا شایدم مربوط به مردم میشه و اصلا هم من کاری به نوب بودن ندارم یارو مستره با بازوکا میاد میرینه تو بازی بخدا اصلا کسی تو mw3 جرات نداشت حتی نوب توب برداره.هی ی روزگار![]()
نمیدونم چرا امشب اینقدر احساساتی شدم![]()
یه دست تا اخر بازی نمی تونم برم...وسط بازی میپره بیرون ..... 

تو خونه اگه کسی از وای فای داره استفاده میکنه بهش بگو استفاده نکنه.من با این پینگ و بدون تایم اوت بازم تو بازی cod لاگ دارم و حتی بعضی اوقات از سرور میزنه بیرون .....دیگه نمی دونم برای بازی بدون لاگ چی کار کنمیه دست تا اخر بازی نمی تونم برم...وسط بازی میپره بیرون .....
دوستان شاید پینگ من مشکل داره و زیادی بالاست .... دیگه هنگ کردم
![]()
تو خونه اگه کسی از وای فای داره استفاده میکنه بهش بگو استفاده نکنه.