همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان بنده یه فروند :ی 360 slime چهار گیگ دارم رو جلد جعبه زد بود 12 ماه لایو گلد رایگان فلوقع تو جعبه موفق باشید هم نبود :ی یعنی کارتی هم تو جعبه نبود حالا من وصل کنم انلاین بشم بل فعل فعال میشه یا فروشند کف رفته :ِی با تشکر

متاسفم برای خودم

من منظور کلیت رو نگرفتم در مورد mhf ...اما در جواب یکی که دو صفحه قبل پرسیده بود mhf چیه من هم طرز کار رو گفتم .... حالا هر کی بخواد و می تونه استفاده می کنه ..اونایی هم که نمی تونن و سیلور نیستن خب طبعا استفاده نمی کنن....اتفاقا این روش اگه ازش سواستفاده نشه به نظرم برای اون دسته از افرادی که تازه کنسول گرفتن بدرد بخوره که می تونن تستی برن لایو ببینن پینگ و سرعتشون برای انلاین زدن خوبه یا نه تا اینکه طرف بره 30 تومن پول یه ماهه بده بعد ببینه نمی تونه اصلا بازی کنه حتی!! .....در کل قصد بنده کمک بود نه چیز دیگه ای و البته مثل یه عده نیستم که تاپیک باز کنم بزنم گلد 1000 تومنی!!جسارت نشه به دوستان منظورم کلی بود .....
در ضمن این روش باعث میشه حداقل جلوی سو استفاده بعضی فروشگاه ها که همین 48 ساعته رو به قیمت 8 تا 10 هزار تومن میفروشن رو میگیره
من جوابی ندارم بدم اینطوری بهتر هستش ولی در مورد فروش گلد هم بچه هایی که خرید کردند میدونند که ....فقط متاسفم برای خودم.فقط اگه اگه یکی از پست هامو تو همون صفحه ببنید حتی من مترجمشم گذاشتم.

تو ایران هیچ کدوم از این ها تو جعبه نیست .
منظورتون از کارت چیه؟ چه شکلیه:d
من یه برگ تو جعبم بود روش نوشته بود ایکس باکس لایو اون موقع زیاد اهمیت نمیدادم الان یادم نیست چی نوشته بود
چند نفر هستن دست یکیشون پاپ کرن هست:d:dخیلی نازک بود 2 صفحه بود فقط یه ایکس باکس لایو گنده هم روش بود:d
دقیقا چه شکلیه

تو ایران هیچ کدوم از این ها تو جعبه نیست .

نه عزیز این کارت ها از زمان اومدن Arcade در کل برداشته شدن. من یادمه که دستکاه لانچم کارت داشت و ازش استفاده کردم.
page772

چی هست این هایی که گفتین؟ :d
میشه یه مقدار در مورد هر کدوم توضیح بدین؟ :-/
سلام دوست عزیز ببین من تمامی این گیم هارو برای دانلود گذاشتم دانلود هم داره میشه متاسفانه یک سری از بازی های فیری گلد برای ریجن های مختلف هست من و بهرام جان که واقعا از اطلاعات فول هستند هندونه نمیزارم من زیر بغل کسی ولی اطلاعات اخبارش همیشه به روزی همیشه به من هم کمک کرده بگذریم که زمانی هم که اگه هست برای دانلود ازت پی منت اپشن میخواد که من به کمک یکی از دوستان کارت اعتباری مجازی ساختم دوستان هم گفتم.ولی اخر سر باز بهرام جان یادم انداخت یا بهتر بگم یادم داد که از سایت با شیر یا فری یا پرو ***یا تو*ل از سایت ایکس باکس چرا دانلود نکنیم ولی واقعا اگه به مشگل خوردی خود ایشون یا داشتن اکانتت کارت رو راه میندازه چون عوض کردن ریجن هم هر 3 ماه یک دفعه هستش دردسر خودشم داره.راهه اخر ایشون از همه بهتر هستش.

- - -ویرایش - - -

اره الان اگر Buy Game بزنی تو قسمت Active Downloads کنسولت میره.فقط من خودم با پرو*کسی(سا*کس)امتحان کردم نتوسنتم بخرم ولی با فری گ*یت میشه
بهرا جان اول سلام ببخشید اگه یکم فضولی میکنم به من که یاد دادی بگیرم او پروک---سا...ک چون از جایی که گرفتم 2 سرور هم زمان داره ترجیحا یو اس بعد یو کی میشه البته همیشه هم نه گیر میده چرا که نه ولی یا فیری -* که گفتی اوکی هست منم فیبل 2 رو از این طریق گذاشتم...بعد اومد رو اکتیو دانلود و پندینگ راحت --بازم ممنون فقط خواهشا من نتونستم از دوستان دیگه کمک بگیرم یا نفهمیدم--اخبار هم که تو این سایت ها ی الکی هزار تا حرف میزنن متاسفانه
این گیم هارو تورو خدا راهنماییمون کن بن نشیم --لطفا نگی پرو هستم.....اسپرینتل بلک لیست -pay day 2--serios sam cole.....The Bureau (noskheh us()va ---saintrow 4 -- از راهنماییت بابت درایو هم ممنو همون یود که گفتی و اوکی شد -مرسی

- - -ویرایش - - -

دوستان بنده یه فروند :ی 360 slime چهار گیگ دارم رو جلد جعبه زد بود 12 ماه لایو گلد رایگان فلوقع تو جعبه موفق باشید هم نبود :ی یعنی کارتی هم تو جعبه نبود حالا من وصل کنم انلاین بشم بل فعل فعال میشه یا فروشند کف رفته :ِی با تشکر
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه اینجا ایرا هست همسن که کنسول خودش جعبه داره جای بسی تشکر هست --بله تو باندل های اصلی که بعضی فروشگاها با قیمت فجیعی ههم میفروشند هم گیم هست هم کینکت هم گلد حالا مقدارشو نمیدنم و 2 تا گیم یکی کینکت ویکی معمولی با دفترچه که جتی بعضی کینکتها هم بدون جعبه یا اداپتور هست که از رو پک بر میدارن چون نیازی به اداپتور تو اسلیم نیست پورتش امادست .در مورد اینکه روشن کنی و وصل شی لایو هم فکر نیمکنم اصلا--باید نهیه کنی یا از روش هایی که جاشم نیست واقعا دیگه اینجا یگم استفاده کنی مجانی .معمولا کارتهارو بر میدارن و ......

- - -ویرایش - - -

منظورتون از کارت چیه؟ چه شکلیه:d
من یه برگ تو جعبم بود روش نوشته بود ایکس باکس لایو اون موقع زیاد اهمیت نمیدادم الان یادم نیست چی نوشته بود
چند نفر هستن دست یکیشون پاپ کرن هست:d:dخیلی نازک بود 2 صفحه بود فقط یه ایکس باکس لایو گنده هم روش بود:d
دقیقا چه شکلیه
سلام علی کارت گلد بوده مطمئنی کی گرفتی دستگات چیه کارت گلد کامل همون روش نوشته که چه قدر هسا و گلد ممبر بودنتو میگه و حتی اگه گیفت باشه باهاش مثل 1 ساله هایی که ئشمثا کل رو داشت.اگه تونستی بیا تو یاهو صحبت کنیم.ولی بعید میدونم اگه باشه که کلی حال دادن بهت

من جوابی ندارم بدم اینطوری بهتر هستش ولی در مورد فروش گلد هم بچه هایی که خرید کردند میدونند که ....فقط متاسفم برای خودم.فقط اگه اگه یکی از پست هامو تو همون صفحه ببنید حتی من مترجمشم گذاشتم.

داداش من , بنده منظورم شما نبودی .... بالاتر هم اشاره کردم ..منظورم یه سری تاپیک تو بعضی از فروم های همسایه بود که گلد گزاشته بودن فروشی از همین mhf که نمی خوام لینک بدم و خودت تو گوگل سرچ بزنی متوجه میشی منظورمو....اصلا من اطلاعی نداشتم و ندارم که شما یا کس دیگه ای تو این فروم گلد فروشه یا نه ....

نه عزیز این کارت ها از زمان اومدن Arcade در کل برداشته شدن. من یادمه که دستکاه لانچم کارت داشت و ازش استفاده کردم.
page772
خوب دمت گرم دوست گرامی کارمون یا کاره دوستمون اوکی شد مطمئن شدیم تو خود ایران برداشته میشه یا از قبلش سواله برام ممنون میشم؟

دوستان یه سوال مبتدیانه:d این rep همون ستاره ها کارش چیه.؟
البته میدونم مردم امتیاز میدن ولی مثلا همه منفی بدن چی میشه؟
دوستان میدونم ربط نداره ولی همونطور که میدونید تو خارج قاب بازی ها شیک دفترچه داره خوشگله
حالا ما به دفترچه کاری نداریم به جهنم ولی تو خارج قابی بازی های دو دیسکی قشنگ شیک دو تا جا داره تو ایران یکیشو میزارن تو قاب اونیکی رو میزارن کنار قاب:d
من خیلی از این قابا نیاز دارم کسی جایی میشناسه؟ هرچقدم خرجش شه میدم:d 3 تا بازی دو دیسکی و 1 بازی 4 دیسکی دارم کسی میشناسه از این قابا؟

دوستان یه سوال مبتدیانه:d این rep همون ستاره ها کارش چیه.؟
البته میدونم مردم امتیاز میدن ولی مثلا همه منفی بدن چی میشه؟
دوستان میدونم ربط نداره ولی همونطور که میدونید تو خارج قاب بازی ها شیک دفترچه داره خوشگله
حالا ما به دفترچه کاری نداریم به جهنم ولی تو خارج قابی بازی های دو دیسکی قشنگ شیک دو تا جا داره تو ایران یکیشو میزارن تو قاب اونیکی رو میزارن کنار قاب:d
من خیلی از این قابا نیاز دارم کسی جایی میشناسه؟ هرچقدم خرجش شه میدم:d 3 تا بازی دو دیسکی و 1 بازی 4 دیسکی دارم کسی میشناسه از این قابا؟
کلن این رپ به با حال بودن طرف بر میگرده فک کنم اگه زیاد از فهش دادن rep منفی بگیری بن میشی
اون یکی سوالاتم میتونی بزاری دی وی دی هاتو تو یه کاور بعد بزایش تو جلد :دی

کلن این رپ به با حال بودن طرف بر میگرده فک کنم اگه زیاد از فهش دادن rep منفی بگیری بن میشی
اون یکی سوالاتم میتونی بزاری دی وی دی هاتو تو یه کاور بعد بزایش تو جلد :دی
یعنی اگه ریپ کم شه بن میشی:|
خب منم همینو میگم طرف یه دی وی دی رو گذاشته تو این جلدا اسمشو نمیدونم تو قاب کنار دی وی دی که به قاب چسبیده ولی من میخام اصل باشه تو ایران یه قاب بر میدارن
کاور بازی رو میزارن روش یه پلاستیکم روش پرس میکنن:| جالبه تو ایران خیلی شیک میزان دقیقا تو اون گیره ها که در اصل جای دفترچس:d

سلام دوستان این چند وته زیاد مزاحم دوستان شدم اما الان دیگه قید لایو رو زدم پروفایلمو میخوام . . .
دوستان به پیشنهاد یکی از دوستان
من پروفایلمو پاک کردم کلیر سیستم کس هم کردم
الان میرم برای دانلود پروفایل
بیست درصد دانلود میشه تقریبا
بعد ارور میده میاد بیرون
یه اشتباهی کردم پروفایلمو پاک کردم تا دوباره دانلودش کنمو مشکل وصل شدن به
لایوم حل بشه
اما الان پروفایلم پرید
رفتم بازی خریدم پروفایلم نیست باهاش بازی کنم
تورو خدا این یه ماه مایکرو با این اروراش دیونم کرده
بنم نشدم
الان چطوری پروفایلمو برگردونم
راهی غیر از دانلود نیست؟
خواهشا کمک کنید دیوونه شدم

یعنی اگه ریپ کم شه بن میشی:|
خب منم همینو میگم طرف یه دی وی دی رو گذاشته تو این جلدا اسمشو نمیدونم تو قاب کنار دی وی دی که به قاب چسبیده ولی من میخام اصل باشه تو ایران یه قاب بر میدارن
کاور بازی رو میزارن روش یه پلاستیکم روش پرس میکنن:| جالبه تو ایران خیلی شیک میزان دقیقا تو اون گیره ها که در اصل جای دفترچس:d
والا من خودم هر بازیی که تموم میکنم پرتش میکنم وسط اتاقم :دی
من یکی از دوستام زیاد فهش میداد یه بار به کلنش فهش دادا 3ماه بن کنسول شد :|

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان این چند وته زیاد مزاحم دوستان شدم اما الان دیگه قید لایو رو زدم پروفایلمو میخوام . . .
دوستان به پیشنهاد یکی از دوستان
من پروفایلمو پاک کردم کلیر سیستم کس هم کردم
الان میرم برای دانلود پروفایل
بیست درصد دانلود میشه تقریبا
بعد ارور میده میاد بیرون
یه اشتباهی کردم پروفایلمو پاک کردم تا دوباره دانلودش کنمو مشکل وصل شدن به
لایوم حل بشه
اما الان پروفایلم پرید
رفتم بازی خریدم پروفایلم نیست باهاش بازی کنم
تورو خدا این یه ماه مایکرو با این اروراش دیونم کرده
بنم نشدم
الان چطوری پروفایلمو برگردونم
راهی غیر از دانلود نیست؟
خواهشا کمک کنید دیوونه شدم
میتونی بگی به یکی که سرعت دانلودش بالاست و میتونه پروفایل دانلود کنه بگی برات دانلود کنه بعد برات ایمیلش کنه.راهی غیر دانلود هم نیست افا.

(کلیر سیستم ..... اغاااا درصت بنویص ضشطه)

من میخوام از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم که پیغام آپدیت میده ! اگه آپدیت رو دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه عزیز منم تازه اپدیت کردمش استفاده کردم مشکلی نیست یکم حجمش زیاده که به نتت بر میگرده که چقدر طول بکشه همین--بدون مشکل و راحت دان کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or