همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان یه سوال مبتدیانه:d این rep همون ستاره ها کارش چیه.؟
البته میدونم مردم امتیاز میدن ولی مثلا همه منفی بدن چی میشه؟
دوستان میدونم ربط نداره ولی همونطور که میدونید تو خارج قاب بازی ها شیک دفترچه داره خوشگله
حالا ما به دفترچه کاری نداریم به جهنم ولی تو خارج قابی بازی های دو دیسکی قشنگ شیک دو تا جا داره تو ایران یکیشو میزارن تو قاب اونیکی رو میزارن کنار قاب:d
من خیلی از این قابا نیاز دارم کسی جایی میشناسه؟ هرچقدم خرجش شه میدم:d 3 تا بازی دو دیسکی و 1 بازی 4 دیسکی دارم کسی میشناسه از این قابا؟

دوستان یه سوال مبتدیانه:d این rep همون ستاره ها کارش چیه.؟
البته میدونم مردم امتیاز میدن ولی مثلا همه منفی بدن چی میشه؟
دوستان میدونم ربط نداره ولی همونطور که میدونید تو خارج قاب بازی ها شیک دفترچه داره خوشگله
حالا ما به دفترچه کاری نداریم به جهنم ولی تو خارج قابی بازی های دو دیسکی قشنگ شیک دو تا جا داره تو ایران یکیشو میزارن تو قاب اونیکی رو میزارن کنار قاب:d
من خیلی از این قابا نیاز دارم کسی جایی میشناسه؟ هرچقدم خرجش شه میدم:d 3 تا بازی دو دیسکی و 1 بازی 4 دیسکی دارم کسی میشناسه از این قابا؟
کلن این رپ به با حال بودن طرف بر میگرده فک کنم اگه زیاد از فهش دادن rep منفی بگیری بن میشی
اون یکی سوالاتم میتونی بزاری دی وی دی هاتو تو یه کاور بعد بزایش تو جلد :دی

کلن این رپ به با حال بودن طرف بر میگرده فک کنم اگه زیاد از فهش دادن rep منفی بگیری بن میشی
اون یکی سوالاتم میتونی بزاری دی وی دی هاتو تو یه کاور بعد بزایش تو جلد :دی
یعنی اگه ریپ کم شه بن میشی:|
خب منم همینو میگم طرف یه دی وی دی رو گذاشته تو این جلدا اسمشو نمیدونم تو قاب کنار دی وی دی که به قاب چسبیده ولی من میخام اصل باشه تو ایران یه قاب بر میدارن
کاور بازی رو میزارن روش یه پلاستیکم روش پرس میکنن:| جالبه تو ایران خیلی شیک میزان دقیقا تو اون گیره ها که در اصل جای دفترچس:d

سلام دوستان این چند وته زیاد مزاحم دوستان شدم اما الان دیگه قید لایو رو زدم پروفایلمو میخوام . . .
دوستان به پیشنهاد یکی از دوستان
من پروفایلمو پاک کردم کلیر سیستم کس هم کردم
الان میرم برای دانلود پروفایل
بیست درصد دانلود میشه تقریبا
بعد ارور میده میاد بیرون
یه اشتباهی کردم پروفایلمو پاک کردم تا دوباره دانلودش کنمو مشکل وصل شدن به
لایوم حل بشه
اما الان پروفایلم پرید
رفتم بازی خریدم پروفایلم نیست باهاش بازی کنم
تورو خدا این یه ماه مایکرو با این اروراش دیونم کرده
بنم نشدم
الان چطوری پروفایلمو برگردونم
راهی غیر از دانلود نیست؟
خواهشا کمک کنید دیوونه شدم

یعنی اگه ریپ کم شه بن میشی:|
خب منم همینو میگم طرف یه دی وی دی رو گذاشته تو این جلدا اسمشو نمیدونم تو قاب کنار دی وی دی که به قاب چسبیده ولی من میخام اصل باشه تو ایران یه قاب بر میدارن
کاور بازی رو میزارن روش یه پلاستیکم روش پرس میکنن:| جالبه تو ایران خیلی شیک میزان دقیقا تو اون گیره ها که در اصل جای دفترچس:d
والا من خودم هر بازیی که تموم میکنم پرتش میکنم وسط اتاقم :دی
من یکی از دوستام زیاد فهش میداد یه بار به کلنش فهش دادا 3ماه بن کنسول شد :|

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان این چند وته زیاد مزاحم دوستان شدم اما الان دیگه قید لایو رو زدم پروفایلمو میخوام . . .
دوستان به پیشنهاد یکی از دوستان
من پروفایلمو پاک کردم کلیر سیستم کس هم کردم
الان میرم برای دانلود پروفایل
بیست درصد دانلود میشه تقریبا
بعد ارور میده میاد بیرون
یه اشتباهی کردم پروفایلمو پاک کردم تا دوباره دانلودش کنمو مشکل وصل شدن به
لایوم حل بشه
اما الان پروفایلم پرید
رفتم بازی خریدم پروفایلم نیست باهاش بازی کنم
تورو خدا این یه ماه مایکرو با این اروراش دیونم کرده
بنم نشدم
الان چطوری پروفایلمو برگردونم
راهی غیر از دانلود نیست؟
خواهشا کمک کنید دیوونه شدم
میتونی بگی به یکی که سرعت دانلودش بالاست و میتونه پروفایل دانلود کنه بگی برات دانلود کنه بعد برات ایمیلش کنه.راهی غیر دانلود هم نیست افا.

(کلیر سیستم ..... اغاااا درصت بنویص ضشطه)

من میخوام از اینترنت اکسپلورر استفاده کنم که پیغام آپدیت میده ! اگه آپدیت رو دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟
نه عزیز منم تازه اپدیت کردمش استفاده کردم مشکلی نیست یکم حجمش زیاده که به نتت بر میگرده که چقدر طول بکشه همین--بدون مشکل و راحت دان کن.

اقا یه سوال داشتم !:-b
این امتیازایی که با نماد G تو اچیومنت های بازی میگیریم به چه درد میخوره!؟؟:(:-&
ازتون میخوام هر کی دید جواب بده مارو تو خماری نزاره!
ما تازه کاریم!
بدرد لایو میخوره اصلا یا نه؟؟؟

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال داشتم !:-b
این امتیازایی که با نماد G تو اچیومنت های بازی میگیریم به چه درد میخوره!؟؟:(:-&
ازتون میخوام هر کی دید جواب بده مارو تو خماری نزاره!
ما تازه کاریم!
اونا گیم اسکوره به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه پز بدی به دوستات من انقد گیم اسکور دارم شما ندارین:d

اونا گیم اسکوره به هیچ دردی نمیخوره جز اینکه پز بدی به دوستات من انقد گیم اسکور دارم شما ندارین:d
اینم اذافه کنم که خیلی راحت میشه گیمر اسکور رو باز کرد یا به اصطلاح ماد کرد و جدیدا داشتن گیمر اسکور بالا چیزه واقعا شاخی :دی نیست.

- - -ویرایش - - -

دمت گرم !;)
چه عجب بلاخره یکی تو این سایت جواب مار رو داد!:-*
راستی از کجا پوینت گیر بیارم؟!
از فروشگاه هایی مثل گیم ای ار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or