من 2 تا سوال داشتم.
1- تو قسمت Active Downloads چطوری میشه Pause کرد؟
2- میشه دستگاه در هنگام خاموش بودن هم دانلود کنه؟
دوستان من ۲ روزه نمیتونم لایو بازی کنم کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره
تا میره تو بازی میپره بیرون ارور میده؟
سلام فرزاد جانوقتی یک چیزی رو گذاشتی برای دانلود اگه بک گراند دانلودر رو روشن کنی بعد از اینکه دانلود تموم شد ایکس باکس خودش خاموش میشه
من 2 تا سوال داشتم.
سلام هادی جان برات پ.ام یاهو دادم رفتی همینطور که فربد جان گفت ایشون استاد بنده هستند ما حتی دیشب 30 دقیقه کال زدیم جالبه دوستان اینو بخونید من تلفن خونه از صبح قطع بود بعد نت داشتم عجیب البته قطع و وصل میشد حالا که تل امروز وصل شده اینقدر تو همه چی دیلی داره اعصابمو ریخته به هم خدا وکیلی --ولی دانلودش روی 160-180 هست اصلا معلوم نیست ..مشکل از نت هست 100% ----یه سوالی هم خودم داشتم از استادی این دو تا گیم رو اطف میکنید بگید تو چه سبکی ارزشه گرفتن داره The Bureau: XCOM Declassified-----pay day2---بازی سینترو 4 اومده اون کی ریلیز میشه اصلا این سه گیم ریلیز شده --لطف میکنید.دوستان من ۲ روزه نمیتونم لایو بازی کنم کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره
تا میره تو بازی میپره بیرون ارور میده؟
سلام اقا معین جان منم از لایو گیم زیاد دانلود میکونم کنسولم هم پال این چون یک استاندارد تو ایران جا افتاده در صورتیکه ما رو خیلی سیستم هامون از ان تی ای استفاده میکنیم به هر حال شما نه مشکل ندارن فقط اینکه تفاوت us و اروپا ریلیز گیم ه زمانش یکم تفاوت داره یکسری های فیری هم هست که رو ریجن us هست رو بقیه نیست dh fvu;s که خیلی هم موردش کمه...نه این نظر من هست نمیگم 100% بی نقص هست ولی مشکل نداره چون من نزدیک 12 عنوان تا حالا دانلود کردم و جدیدا هم 2 شب پیش crack down و dead rizing 2 و dr2 caase zero رو گذاشتم دان شه الته فیلل 2 -اسیسن کرید 2 --harms way و difens grid هم هست اگه سرچ کنید.بازی هایی که از LIVE دانلود بشن مشکل PAL و ... دارن؟
اکانت من USA هست و کنسولی که میخوام بگیرم PAL
سلام فرزاد جان
دمت گرم من اصلا اسمشو هم نمیدونستم هم من هم علی استفاده کردیم از کجا بگیرمش راستی رو اپلیکیشنهای قابل دانلود داشبورد هست مرسی .
سلام میلاد
خوبی ؟
از بک گراند دانلودر رو همه ی دانلود هایی که میکنی میتونی استفاده کنی (در مورد اپدیت ها مطمئن نیستم)
والا من دقیق نمیدونم چجوری میشه ازش استفاده کرد ولی برات میپرسم
- - -ویرایش - - -
سلام هادی جان برات پ.ام یاهو دادم رفتی همینطور که فربد جان گفت ایشون استاد بنده هستند ما حتی دیشب 30 دقیقه کال زدیم جالبه دوستان اینو بخونید من تلفن خونه از صبح قطع بود بعد نت داشتم عجیب البته قطع و وصل میشد حالا که تل امروز وصل شده اینقدر تو همه چی دیلی داره اعصابمو ریخته به هم خدا وکیلی --ولی دانلودش روی 160-180 هست اصلا معلوم نیست ..مشکل از نت هست 100% ----یه سوالی هم خودم داشتم از استادی این دو تا گیم رو اطف میکنید بگید تو چه سبکی ارزشه گرفتن داره The Bureau: XCOM Declassified-----pay day2---بازی سینترو 4 اومده اون کی ریلیز میشه اصلا این سه گیم ریلیز شده --لطف میکنید.
pay day 2 بازی خوبیه مخصوصا اگه انلاین بازی کنی که واقعا حال میده
bureau رو من بازی نکردم ولی با توجه به امتیازاتش بازی خوی به نظر نمیرسه
- - -ویرایش - - -
من 2 تا سوال داشتم.
کنسل کن و دوباره شروع کن به دانلود که از همونجایی که کنسل کردی شروع میکنه به دانلود
تا حلا همچین سیستمی درست نشده ولی میتونی از بک گراند دانلودر استفاده کنی که وقتی که دانلود تموم شد خود ایکس باکس خودش رو خاموش میکنه
اقا میلاد کشف کردم:dمن سوالم اینه که این گرند دانلودر رو از کجا بیارم دوستان فرزاد جان از کجا دانلود کنم بریزم رو کنسول یا از خود کنسول میشه منظورم اینه---در مورد گیم ها هم که فشئشثا ظهقخ ذشئشساخدخ ناخدیشئ ذشقشهثا شدمهدث هم خوبه هم خیلی سینگلش جالبه البته ریلیز نشده مثل اینکه سینترو هم 4 من گرفتم --دقیقا اینارو گرفتم.Saints Row IV----Tom Clancys Splinter Cell 2 disk-----
بازم مزاحمتدوستان بجز اسپلینتر ریلیز بقیه رو میدونید The Serious Sam Collection---The Bureau: XCOM Declassified--pay day 2
من سوالم اینه که این گرند دانلودر رو از کجا بیارم دوستان فرزاد جان از کجا دانلود کنم بریزم رو کنسول یا از خود کنسول میشه منظورم اینه---در مورد گیم ها هم که فشئشثا ظهقخ ذشئشساخدخ ناخدیشئ ذشقشهثا شدمهدث هم خوبه هم خیلی سینگلش جالبه البته ریلیز نشده مثل اینکه سینترو هم 4 من گرفتم --دقیقا اینارو گرفتم.Saints Row IV----Tom Clancys Splinter Cell 2 disk-----
بازم مزاحمتدوستان بجز اسپلینتر ریلیز بقیه رو میدونید The Serious Sam Collection---The Bureau: XCOM Declassified--pay day 2

نه نمیشهبا اکانت سیلور هم میشه مولتی بازی کرد؟:confused:
حرف حق جواب نداره اره متاسفانه بعدشم نت فرت شد الان اومدم بخابم دیدم --اقا میلاد کشف کردم:d
تو قسمت تنظیمات>سیستم>تنظیمات کنسول>startup and shutdown>پاین نوشته بکگراند دانلودر روشن که کردین کنسولو خاموش کنین:d
راستی شما بازی قبل ریلیز بازی میکنید؟
فقط میبخشید جسارت نباشه فک کنم موقع تایپ alt+shift رو نزدین :d:d
یه سوال مثلا تاریخ ریلیز یه بازی 20 اگوست تو امریکا اگه ریجن کنسول من اروپا باشه 20 اگوست بخرم مشکلی پیش میاد؟