همه چیز درباره ی Xbox Live

- - -ویرایش - - -

پروفایل رو پاک کن دوباره دانلود کن/سیکیورتی پروف اذافه کن/کیلیر سیستم کچه رو بزن بعد دانلود کن پروفایل رو دوستان مسخره نکین لطفا اگه اشکال تلفظی داشتم :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

آغا دیوونم کرده این مایکروسافت
هر چی پسووردای مختلف رو امتحان میکردم جواب نمیداد
رفتم پسوردمو عوض کنم ریسشتش کرد و یه میل فرستاد برام
حالا که میرم تو اون میل میلو باز میکنم
دو تا لینک هست
1 اینکه این لینک برای اینه که موافقم پسوورد عوض بشه و برم پسوورد جدید بگیرم
2 اینکه نمیخوام پسووردم عوض شه
اما مشکل اصلی اینجاست که
هر دوتا لینک رو با هر بروزری باز میکنم صفحه باز نمیشه
سرویس کرد منو این مایکرو
-------------------------------------------
قضیه از اونجا شروع شد
که نمیدونم چه مرگش شد یهو سیکوریتی پسورد خواست برای کانکت شدن به لایو و منم هرچی پسورد و میلمو دادم قبول نکرد
حالام که میخوام پسوردمو ریست کنم به این مشکل خوردم
این به لایو کانکت شدن ی ماه هست رو مخمه
جالب اینه که بعضی وقتا بدون سوال سیکوریتی کویسشن
به لایو کانکت میشم اما اکثر موارد بهم این ارورو میده
add security sign in with your email an pasword ?
که منو کشوند به تغیرر پسورد و اون ماجرای بالا
نمیدونم چه مرگشه بعضی وقتا این ارورو نمیده و کانکت میشه

آخرین ویرایش:
یه سوال.واسه خرید از LIVE با آی پی ایران مشکلی نیست؟(US STORE)

قبلا که بود اجازه نمی داد اما جدیدا خیلی ها می توانند خرید کنند و خیلی ها هنوز همان پیغام restrict country را دریافت می کنند من خدم جزو دسته دوم هستم مخابرات دارم و Region UK است.

قبلا که بود اجازه نمی داد اما جدیدا خیلی ها می توانند خرید کنند و خیلی ها هنوز همان پیغام restrict country را دریافت می کنند من خدم جزو دسته دوم هستم مخابرات دارم و Region UK است.
از طریق PC نمیشه خرید کرد؟
راهی واسه دور زدن هست؟ (وی پی ...)

دوستان یه مشکل اساسی با انلاین cod : bo 2 پیدا کردم ...من اصلا با انلاین این بازی مشکل نداشتم اما از امروز بعد از ظهر که داشتم بخش انلاین زامبی رو میرفتم یهو وسط بازی در اومد ارور داد : "
The Call of Duty: Black Ops 2 server is not available at this time
مدام همین ارور میده مودم رو خاموش کردم دستگاه هم خاموش کردم باز دوباره تست کردمش همین ارور میده و اصلا به سرور وصل نمیشه..... لطفا راهنمایی کنید ...

سلام
مشکل از سرور های خودشونه برای منم موقع join شدن به دوستام یک اروری میده که میگه the session in progress is not availbale ماله من از 2 شب پیش گاهی این پیغام رو میده گاهی نمیده
در هر صورت هر چی که هست مشگل از سرور های خودشونه

سلام حسین جان --میلادم اگه بنده حقیر رو یادت باشه عزیز --اششکال نداره بچه های سایت خوشحال که میشیم فارسی فینگیلیمون قاطی میشه --در مورد موضوعش وقتی گفته بود گلدتون جابه جا میشه پس این موضوعات من فکر میکنم حله البته در مورد گیم های ea که اصلا جدا چون انحصار ایکس باکس و ماکرو شد --راستی 1 صفحه قبل رو بخون یک موقعیت عای هست پست زدم خواستی پ.خ بزن -پست های بچه هارو هم بخونی بهتر ولی از دستت میره .......من نوکرم

یعنی تمام بازیهای EA تو لایو شده انحصاری مایکروسافت ؟! یعنی دیگه نیازی به پوینت برای بازیهای EA نیست !؟ اینطوریکه خیلی خوب میشه . پس فقط GOLD باشیم کافیه دیگه ؟!

- - -ویرایش - - -

پروفایل رو پاک کن دوباره دانلود کن/سیکیورتی پروف اذافه کن/کیلیر سیستم کچه رو بزن بعد دانلود کن پروفایل رو دوستان مسخره نکین لطفا اگه اشکال تلفظی داشتم :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

آغا دیوونم کرده این مایکروسافت
هر چی پسووردای مختلف رو امتحان میکردم جواب نمیداد
رفتم پسوردمو عوض کنم ریسشتش کرد و یه میل فرستاد برام
حالا که میرم تو اون میل میلو باز میکنم
دو تا لینک هست
1 اینکه این لینک برای اینه که موافقم پسوورد عوض بشه و برم پسوورد جدید بگیرم
2 اینکه نمیخوام پسووردم عوض شه
اما مشکل اصلی اینجاست که
هر دوتا لینک رو با هر بروزری باز میکنم صفحه باز نمیشه
سرویس کرد منو این مایکرو
-------------------------------------------
قضیه از اونجا شروع شد
که نمیدونم چه مرگش شد یهو سیکوریتی پسورد خواست برای کانکت شدن به لایو و منم هرچی پسورد و میلمو دادم قبول نکرد
حالام که میخوام پسوردمو ریست کنم به این مشکل خوردم
این به لایو کانکت شدن ی ماه هست رو مخمه
جالب اینه که بعضی وقتا بدون سوال سیکوریتی کویسشن
به لایو کانکت میشم اما اکثر موارد بهم این ارورو میده
add security sign in with your email an pasword ?
که منو کشوند به تغیرر پسورد و اون ماجرای بالا
نمیدونم چه مرگشه بعضی وقتا این ارورو نمیده و کانکت میشه

این که اصلا حلش کاری ندراه . تمام دوستانی که به لایو کم سر میزنن همین مشکل و دارن . شما یه اکانت تو HOTMAIL.COM درست کن . بعد با اون عضو شود یا ایمیل و تغییر بده به ایمیل خود مایکروسافت . اگر نمیتونی ، درخواتس تغییر رمز بده . شما موبیلت و بده باهات تماس میگیرن و رزم فعال سازی رو بهت میدن . رمز و وارد کن و از اکانتت استفاده کن . یکی دیگه از مشکلاتی که باعث درخواست رمز از طرف مایکرو میشه هم تغییر ip شماست که این شمکلات و ایجاد میکنه . مشکل اصلی اینجاست که در صورت چنین اتفاقی ، شما حتما باید رمزت و تغییر بدی و تمام رمزهایی که قبلا استفاده کرده بودی از کار می افته و دیگه قادر به استفاده از اونا نیستی !

درواقع مایکرو همونطور که قبلا گفته بود شروع به یکپارچه سازی تمام سیستم هاش ازجمله ، هات میل ، آت لوک ، اسکای درایو ( با فضای ذخیره سازی 7 گیگ رایگان ) ، تاریخ و تقویم ، لایو و ..... کرده که شما به یه حساب میتونی به همشون دسترسی داشته باشی . سیستم جدید هات میل هم خیلی شبیه ویندوز 8 طراحی شده و واقعا بی نقص و عالیه .

Last edited by a moderator:
سلام حسین جان --میلادم اگه بنده حقیر رو یادت باشه عزیز --اششکال نداره بچه های سایت خوشحال که میشیم فارسی فینگیلیمون قاطی میشه --در مورد موضوعش وقتی گفته بود گلدتون جابه جا میشه پس این موضوعات من فکر میکنم حله البته در مورد گیم های ea که اصلا جدا چون انحصار ایکس باکس و ماکرو شد --راستی 1 صفحه قبل رو بخون یک موقعیت عای هست پست زدم خواستی پ.خ بزن -پست های بچه هارو هم بخونی بهتر ولی از دستت میره .......من نوکرم
ميلاد جان بازي هاي ea كه در انحصار ماكروسافت نيست.فقط انلاين پس اكثر بازي هاي ea روي دو كنسول Xbox 360 و PS3 برداشته شده

راستی دوستان نمی دونم اطلاع دارید یا نه اما الان سه هفتست دوباره mhf کار می کنه ...من خودم تا حالا 20 تا کد گرفتم ... دوستان بجنبید و لایو یک ماه اینده خودتون رو تامین کنید تا دوباره نبستنش :d فقط روزی بیشتر از 3 تا کد نگیرین که مشکوک نشن و بن رو در پی نداشته باشه #:-s

راستی دوستان نمی دونم اطلاع دارید یا نه اما الان سه هفتست دوباره mhf کار می کنه ...من خودم تا حالا 20 تا کد گرفتم ... دوستان بجنبید و لایو یک ماه اینده خودتون رو تامین کنید تا دوباره نبستنش :d فقط روزی بیشتر از 3 تا کد نگیرین که مشکوک نشن و بن رو در پی نداشته باشه #:-s

mhf چیه ؟ از کجا میگیری ؟ شرایطش و توضیح بده

داداش مگه نمیدونی این یه مورد رو نباید خبر رسانی کنید :d

mhf چیه ؟ از کجا میگیری ؟ شرایطش و توضیح بده

شما اول لوکال کنسولت رو بزار روی ژاپن ...بعد باید از اپروفایل خودت sign out کنی و یه پروفایل جدید بسازی ...بعدش با این پروفایل جدیده یه اکانت xbox live درست کن .... اسم اکانت ایمیلش اصلا مهم نیست ...مثلا اسم اکانت jyfkjboln و ایمیل هم همچی یه چیز من در اوردی بزن مراحل رو رد کن ...بعد که اکانت رو ساختی و اومدی تو داشبرد پروفایل جدیدت برو قسمت گیم اونجا یه بازی است ( البته دموی بازی ) که حروف اول اسمش رو کنار هم بزاری میشه mhf اسمش monster.... هست..... یه لو.گوی ابی رنگ اژدها داره ...برو توش اونو دانلود کن حدودا 19 مگ میشه ...بعد که رفتی داخل بازی صبر کن صفحه کاملا لود بشه ... بعد از لود شدن یه جا هست که یه سری حروف ژاپنی نوشته شده ...از روی عکس زیر معادل حروف رو عدد بزن :
56716858294648272237.jpg

بعد همون پایین یه لینک داره که میری توش و کد 2 روزت اماده هست ...

>>>> در اخر مسئولیت استفاده از این روش به عهده ی خود مصرف کنندست و اگر بن شد خودش مقصر بود <<<<

من خودم دارم استفاده می کنم و مشکلی پیش نیومده تا حال .... در ضمن در روز بیشتر از 3 بار این کار رو نکنید ......اما خب شایعه شده یه عده بابت همین کار بن شدن !!:|

داداش مگه نمیدونی این یه مورد رو نباید خبر رسانی کنید :d

بیخیال بزار ملت حال کنن :d

فکر میکنم طبیعی باشه یک موقع دیگه امتحان کن

گرفتاری اینکه الان دومین روزه که اینجوری شده ... بازم به سیستم انلاین کانکت نمیشه ..میگم امکان داره مشکل از دیسک بازی باشه..چون من یه دیسک 97 دارم + یه 100 گاهی اوقات با جا به جا کردن دیسکها کانکت میشه اما خیلی زود دوبار همون ارور میده....دیگه خستم کرده با این ارور The Call of Duty: Black Ops 2 server is not available at this time
راستی ممکنه من مودم رو ببرم تو حالت بریج مود اونوقت درست شه ؟؟؟دیگه کش رو پاک کردم و هرچی به ذهنم رسید انجام دادم اما بازم نمیشه به انلاین کانکت شم...اعصاب برام نزاشته~x(

Last edited by a moderator:
سل

این که اصلا حلش کاری ندراه . تمام دوستانی که به لایو کم سر میزنن همین مشکل و دارن . شما یه اکانت تو HOTMAIL.COM درست کن . بعد با اون عضو شود یا ایمیل و تغییر بده به ایمیل خود مایکروسافت . اگر نمیتونی ، درخواتس تغییر رمز بده . شما موبیلت و بده باهات تماس میگیرن و رزم فعال سازی رو بهت میدن . رمز و وارد کن و از اکانتت استفاده کن . یکی دیگه از مشکلاتی که باعث درخواست رمز از طرف مایکرو میشه هم تغییر ip شماست که این شمکلات و ایجاد میکنه . مشکل اصلی اینجاست که در صورت چنین اتفاقی ، شما حتما باید رمزت و تغییر بدی و تمام رمزهایی که قبلا استفاده کرده بودی از کار می افته و دیگه قادر به استفاده از اونا نیستی !

درواقع مایکرو همونطور که قبلا گفته بود شروع به یکپارچه سازی تمام سیستم هاش ازجمله ، هات میل ، آت لوک ، اسکای درایو ( با فضای ذخیره سازی 7 گیگ رایگان ) ، تاریخ و تقویم ، لایو و ..... کرده که شما به یه حساب میتونی به همشون دسترسی داشته باشی . سیستم جدید هات میل هم خیلی شبیه ویندوز 8 طراحی شده و واقعا بی نقص و عالیه .[/QUOTE]

من رمزمو موفق شدم عوض کنم
الان به اون پیغام جواب میدم
وارد یه صفحه میشه
که میگه میخوای رمزتو فراموش کنیم یا سیوش کنیم که برای دفعات بعد هی نخوای رمزتو وارد کنی
منم هر کدوم از گزینه ها رو که انتخاب کردم با یه ارور مواجه شدم 815 که بعدش دوباره بر میگردم سر خونه اول الان فقط سه رقم اولشو یادمه
نمیدونم این همه دردسر جریانش چیه الان این ارور رو اعصابه به لایو وصل شدنم شد 7 خان رستم
ممنون ازینکه جواب میدی دوست عزیز

ميلاد جان بازي هاي ea كه در انحصار ماكروسافت نيست.فقط انلاين پس اكثر بازي هاي ea روي دو كنسول Xbox 360 و PS3 برداشته شده

سلام بهرام جان درسته من منظورم بد رسوندم یعنی کلا اشتباه کردم دمتم گرم هوامو داری منظوره من مثلا این بود که حمایت میکنه همکاری نزدیک اونم فکر کنم اشتباه باشه از دوستان هم معذرت میخوام راستی اسپلینتر کی ریلیز میشه و این بازی pay day 2 چه سبکیه شرمنده -بازم ممنون

- - -ویرایش - - -

د.ست عزیز و گرامی این damon این پست رو تو صفحه خودش میذاشتی مثلا محتوای رایگان لایو یا گلد 14 روزه که این جریان اونجا همیشه مطرح بود ---و اینکه این کد ها فقط و فقط برای اعضای سیلور لایو هست تمام کسانی که گلد ممبر هستند و گلد یک بار استفاده کردن دیگه نمیتونن از گلد های 2 روزه و 14 روزه چه مجانی و چه بخرن --دوستان و اساتید میدونن حتما در مورد این بن شدن هم اصلا مثل اینکه اصول خواستی نیست این طور که معلومه --دوست عزیزمون هم در مورد پسورد و .... فراموش کرده پ.خ بزنید شاید من بتونم کمکی بکنم .و اخر اینکه خرید از بایو منم سرویس مخابرات دارم ریجن us نمیتونم خرید کنم --عده خاصی هستن که مربوط به نتشون هست جریات شیر چیز پی ان و .... تمامی پورت هایsstp---L2TP Normal--l2tp-pptp کلا بسته شده راحی برای دور زدنش با کنسول نیست

سلام بهرام جان درسته من منظورم بد رسوندم یعنی کلا اشتباه کردم دمتم گرم هوامو داری منظوره من مثلا این بود که حمایت میکنه همکاری نزدیک اونم فکر کنم اشتباه باشه از دوستان هم معذرت میخوام راستی اسپلینتر کی ریلیز میشه و این بازی pay day 2 چه سبکیه شرمنده -بازم ممنون
به گفته دوستان 20 اگوست 3 روز دیگر
این pay day 2 هم زیاد بچسب نیست :d یعنی تک نفره زیاد مالی نیست:d
اقا یه سوال این بک گراند دانلودر دقیقا کارش چیه ؟

به گفته دوستان 20 اگوست 3 روز دیگر
این pay day 2 هم زیاد بچسب نیست :d یعنی تک نفره زیاد مالی نیست:d
اقا یه سوال این بک گراند دانلودر دقیقا کارش چیه ؟

وقتی یک چیزی رو گذاشتی برای دانلود اگه بک گراند دانلودر رو روشن کنی بعد از اینکه دانلود تموم شد ایکس باکس خودش خاموش میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or