همه چیز درباره ی Xbox Live

میلاد داداش منم رفتم از سایتی کهمعرفی کردی گلد خریدم هم به سرفه بود چون خیلی ارزون میداد هم از وقتی بهش پ.خ زدم 2 مین نشد بهم کد رو داد
دستت درد نکنه

اقا دوستان یه سوال داشتم:d
من به یه مورد مشکوک بر خوردم:d
چند دقیقه پیش(چند ساعت پیش :d) تایتل اپدیت tomb raider رو گذاشتم دان شه 36 مگ بود من این حجمو با ایکس باکس نزدیک نیم ساعت طول میکشید اما این بار
یادم رفت یه سایتی رو رو pc ببندم باز مونده بود دیدم دانلود رم کرده مثل چی داره میره جلو:d
این در صورتی یه که من قبلا همین حجمو کم کم باید نیم ساعت صبر میکردم
قضیه چیه اخه در این صورت باید سرعت کم شه که اینم بگم سرعت خیلی بیشتر شده بود شاید به 10 دقیقه نرسید دان شد من 4 مگ رو رو ایکس باکس بزور 10 دقیقه دان میکنم:|

اقا دوستان یه سوال داشتم:d
من به یه مورد مشکوک بر خوردم:d
چند دقیقه پیش(چند ساعت پیش :d) تایتل اپدیت tomb raider رو گذاشتم دان شه 36 مگ بود من این حجمو با ایکس باکس نزدیک نیم ساعت طول میکشید اما این بار
یادم رفت یه سایتی رو رو pc ببندم باز مونده بود دیدم دانلود رم کرده مثل چی داره میره جلو:d
این در صورتی یه که من قبلا همین حجمو کم کم باید نیم ساعت صبر میکردم
قضیه چیه اخه در این صورت باید سرعت کم شه که اینم بگم سرعت خیلی بیشتر شده بود شاید به 10 دقیقه نرسید دان شد من 4 مگ رو رو ایکس باکس بزور 10 دقیقه دان میکنم:|

خوب علی جان ببین هممون میدونیم که سرعت نت مخصوصا ایران وخصوصا سرویس های پورت غیر ثابت دارای سرعت و پینگ و دیلی های خودشون رو دارن --من نتم رو 1 مگ کردم امروز اپ دیت یک گیم رو 7 مگ رو 30 ثانیه طول داد ولی دیروز بعد از ظهر 3 مگ رو 2 دقیقه ....در ضمن شما دنلود میکنی از سرور لایو هم ممکنه سورش متفاوت باشه مثل زمانی که با پیسی دانلود میکنی سایت های ایرانی سرعتی بهتر دارند--نسبت به خارجی ها --تازه بهترین دلیلشم این بوده که قاط زده طبیعی منم دیشب 10 ثانیه با 290-310 با پیسی رفت جلو و دوباره شد 140 .بحثش مفصل هست خواستی پ.خ بده بگم.

دوستان این بازی PES 13 انلاین پس میخواد ؟؟؟ والا اول می خواستم فیفا بگیرم که بخاطر انلاین پسش نگرفتم اما الان pes هم انلاین پس میخواد که شنیده بودم فری هست!!!!

رسما 10 تومن رفت تو پاچمون :|

دوستان این بازی PES 13 انلاین پس میخواد ؟؟؟ والا اول می خواستم فیفا بگیرم که بخاطر انلاین پسش نگرفتم اما الان pes هم انلاین پس میخواد که شنیده بودم فری هست!!!!

رسما 10 تومن رفت تو پاچمون :|

PES 13 فکر کنم نمیخواد ولی درباره FIFA مطمئنم که نیازی به انلاین پس نداره

ممنون بهرام جان دیگه واقعا مطمئن شدم که لنز ضعیف شده فکرشم میکردم منم بودم چشم ضعیف میشد افقی یا عمودی فعلا که لنزش افقی شده چون بهترین دیسک همو هم اذیت میکنه--در مورد گیم ها فیری هم ممنون اصلا یادم نبود اینطوری بزارم دانلود شه منم دستگاه همو افقی گذاشتم بهتر میخونه ولی ماکروسات هم پیشنهاد عمودی رو دادهه--خیلی لطف کردی .

- - -ویرایش - - -

View attachment 47935 شاید بدرد دوستان هم بخوره با اینکه کد نمیده شاید کسی تونست

سلام به دوستان امید وارم دوباره نگن تو تبلیغ سایت نوشتی نه ما میخوایم به بچه ها کمک کنیم یه سری دوستان گفته بودند جای معتبر یا شخص معتبر و قیمت خوب گلد اگه خواستید پ.خ بزنید ضرر نمیکنید مطمئن باشید من فروشنده نیستم گشتم برای یکی از دوستان تا پیدا کردم خودم هم خریدم ریدیم کردم .پ.خ بزنید من بگم خدمتتون.

سلام میلاد جان
خوبی ؟
اقا دمت گرم کسی رو که معرفی کردی هم خیلی ارزون میده و هم خیلی سریع میده
واقعا دمت گرم

دوستان جایی نیست که بشه پویینت مجانی بگیریم واسه pes 13 ??? من شنیدم ساپورت خود مایکرو پویینت میده !! چجوری باید اقدام کرد ؟؟

سلام دوست عزیز ببین پی اس 13 800 پوینت میخواد ولی ea دیگه انلاین پساشو تقریبا حذف کرده یه تعداده معدودی ---اصلا هم فکرت و وقتتو سره پوینت مجانی نذار ما تو ایران سخته برامون مگر اینکه مثل من بعد یک سال ریوارد داده خوده ماکروسافت ولی برو فیفا بزن --اگه بیشتر میخوای توضیح بدم جریان رو پ.خ بزن

درود
امروز فهمیدم که ماکروسافت اعلام کرده اگه این نسل بازی های مثل بتل فیلد و کال اف که سیزن پس میخواد به نوبه ای پریمیوم بشو این نسل رو نسل بعدی هم میتونی انتقال بدیشون 2بار لازم نیست بخری:bighug:

درود
امروز فهمیدم که ماکروسافت اعلام کرده اگه این نسل بازی های مثل بتل فیلد و کال اف که سیزن پس میخواد به نوبه ای پریمیوم بشو این نسل رو نسل بعدی هم میتونی انتقال بدیشون 2بار لازم نیست بخری:bighug:

خودت فهمیدی چی نوشتی ! انگلیسی رو فارسی مینویسید ، فارسی رو هم فینگیلیش مینویسید !

دوستان یه مشکل اساسی با انلاین cod : bo 2 پیدا کردم ...من اصلا با انلاین این بازی مشکل نداشتم اما از امروز بعد از ظهر که داشتم بخش انلاین زامبی رو میرفتم یهو وسط بازی در اومد ارور داد : "The Call of Duty: Black Ops 2 server is not available at this time
مدام همین ارور میده مودم رو خاموش کردم دستگاه هم خاموش کردم باز دوباره تست کردمش همین ارور میده و اصلا به سرور وصل نمیشه..... لطفا راهنمایی کنید ...
:(

خودت فهمیدی چی نوشتی ! انگلیسی رو فارسی مینویسید ، فارسی رو هم فینگیلیش مینویسید !

سلام حسین جان --میلادم اگه بنده حقیر رو یادت باشه عزیز --اششکال نداره بچه های سایت خوشحال که میشیم فارسی فینگیلیمون قاطی میشه --در مورد موضوعش وقتی گفته بود گلدتون جابه جا میشه پس این موضوعات من فکر میکنم حله البته در مورد گیم های ea که اصلا جدا چون انحصار ایکس باکس و ماکرو شد --راستی 1 صفحه قبل رو بخون یک موقعیت عای هست پست زدم خواستی پ.خ بزن -پست های بچه هارو هم بخونی بهتر ولی از دستت میره .......من نوکرم

دوستان یه مشکل اساسی با انلاین cod : bo 2 پیدا کردم ...من اصلا با انلاین این بازی مشکل نداشتم اما از امروز بعد از ظهر که داشتم بخش انلاین زامبی رو میرفتم یهو وسط بازی در اومد ارور داد : "The Call of Duty: Black Ops 2 server is not available at this time
مدام همین ارور میده مودم رو خاموش کردم دستگاه هم خاموش کردم باز دوباره تست کردمش همین ارور میده و اصلا به سرور وصل نمیشه..... لطفا راهنمایی کنید ...
:(
فکر میکنم طبیعی باشه یک موقع دیگه امتحان کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or