hadi_foshist
کاربر سایت
میلاد داداش منم رفتم از سایتی کهمعرفی کردی گلد خریدم هم به سرفه بود چون خیلی ارزون میداد هم از وقتی بهش پ.خ زدم 2 مین نشد بهم کد رو داد
دستت درد نکنه
دستت درد نکنه
اقا دوستان یه سوال داشتم:d
من به یه مورد مشکوک بر خوردم:d
چند دقیقه پیش(چند ساعت پیش :d) تایتل اپدیت tomb raider رو گذاشتم دان شه 36 مگ بود من این حجمو با ایکس باکس نزدیک نیم ساعت طول میکشید اما این بار
یادم رفت یه سایتی رو رو pc ببندم باز مونده بود دیدم دانلود رم کرده مثل چی داره میره جلو:d
این در صورتی یه که من قبلا همین حجمو کم کم باید نیم ساعت صبر میکردم
قضیه چیه اخه در این صورت باید سرعت کم شه که اینم بگم سرعت خیلی بیشتر شده بود شاید به 10 دقیقه نرسید دان شد من 4 مگ رو رو ایکس باکس بزور 10 دقیقه دان میکنم![]()
دوستان این بازی PES 13 انلاین پس میخواد ؟؟؟ والا اول می خواستم فیفا بگیرم که بخاطر انلاین پسش نگرفتم اما الان pes هم انلاین پس میخواد که شنیده بودم فری هست!!!!
رسما 10 تومن رفت تو پاچمون![]()
ممنون بهرام جان دیگه واقعا مطمئن شدم که لنز ضعیف شده فکرشم میکردم منم بودم چشم ضعیف میشد افقی یا عمودی فعلا که لنزش افقی شده چون بهترین دیسک همو هم اذیت میکنه--در مورد گیم ها فیری هم ممنون اصلا یادم نبود اینطوری بزارم دانلود شه منم دستگاه همو افقی گذاشتم بهتر میخونه ولی ماکروسات هم پیشنهاد عمودی رو دادهه--خیلی لطف کردی .
- - -ویرایش - - -
View attachment 47935 شاید بدرد دوستان هم بخوره با اینکه کد نمیده شاید کسی تونست
سلام به دوستان امید وارم دوباره نگن تو تبلیغ سایت نوشتی نه ما میخوایم به بچه ها کمک کنیم یه سری دوستان گفته بودند جای معتبر یا شخص معتبر و قیمت خوب گلد اگه خواستید پ.خ بزنید ضرر نمیکنید مطمئن باشید من فروشنده نیستم گشتم برای یکی از دوستان تا پیدا کردم خودم هم خریدم ریدیم کردم .پ.خ بزنید من بگم خدمتتون.
دوستان جایی نیست که بشه پویینت مجانی بگیریم واسه pes 13 ??? من شنیدم ساپورت خود مایکرو پویینت میده !! چجوری باید اقدام کرد ؟؟
درود
امروز فهمیدم که ماکروسافت اعلام کرده اگه این نسل بازی های مثل بتل فیلد و کال اف که سیزن پس میخواد به نوبه ای پریمیوم بشو این نسل رو نسل بعدی هم میتونی انتقال بدیشون 2بار لازم نیست بخری:bighug:
خودت فهمیدی چی نوشتی ! انگلیسی رو فارسی مینویسید ، فارسی رو هم فینگیلیش مینویسید !
فکر میکنم طبیعی باشه یک موقع دیگه امتحان کندوستان یه مشکل اساسی با انلاین cod : bo 2 پیدا کردم ...من اصلا با انلاین این بازی مشکل نداشتم اما از امروز بعد از ظهر که داشتم بخش انلاین زامبی رو میرفتم یهو وسط بازی در اومد ارور داد : "The Call of Duty: Black Ops 2 server is not available at this time
مدام همین ارور میده مودم رو خاموش کردم دستگاه هم خاموش کردم باز دوباره تست کردمش همین ارور میده و اصلا به سرور وصل نمیشه..... لطفا راهنمایی کنید ...
![]()