همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به اساتید گرامی من بعد از 20 روز بدون نت مثلا با یگ مگ امروز وصل شدم خیلی خنده داره اصلا که صفحه داشبورد رو نمیاره یه اپدیت 3 مگ 30 دقیقه طول میکشه والله گفتیم 512 رو 1مگ کنیم بهتر شه سرعت دانلود پیسی هم 12 کیلو بایت دایلاپ از این تند تره ....
به هر حال دوستان این جریان گرفتن 1 ماه گلد چون ازتون کارت اعتباری میخواد کنسل هست ..ولی من قبلا هم گفتم میتونید از سایت هایی که ویزا کارن یا هر کارت مجازی ایجاد میکنند درست کنید البته همشون باید قبلش یک شماره فیک نسبت به لوکیشنت داشته باشی ....تو نت سرچ کنید هست --من مثلا برای دانلود اسیسن کرید 2 باید کارت وارد میکردم با اینکه مجانی بود که قبلا توضیح داده بودم یک کارت مجازی و تو بیلینگ اینفور میشن و ادرس فیک از نت الان تو قسمت کارت های اکانتم ثبت شده هشت.اگه از این روش بتونید برید 70 درصد میتونید 1 ماه رو بگیرید.یادتون هم باشه اینطوری فقط یک بار میتونید بگیرید مگر دوباره ار اول --

سلام دوستان الا تقریبا یک ماه
از هر صد باری که میخوام با پروفایلم به لایو کانکت شم
با این سوال رو برو میشم
add security sign in with your email and password?
که اگه no کنم ساین این نمیشه
yes که میکنم و ایمیل و پسورد رو میدم ارور میده
خیلی خیلی کم پیش میاد بدون این ارور ساین این بشم
اعصابمو خورد کرده
جالبه اصلا تنظیمات پروفایلمو مدت هاست دست نزدم
خود به خود اینطوری شدخ
کلافم لطفا کمک کنین
حتی پسوردمم عوض کردم اما بازم با ارور روبرو شدم

از کجا باید فهمید که 1 ماه گلد رایگان فعال شده یا نه ؟
چجوری باید بفهمیم بازی بنر مکس هس یا نه (برای بازی کردن کپی )
برا فهمیدن برنر مکس به پشت دی وی دی دقت کن اگه تا ته پر شده باشه برنر مکس یا همون رایت 100% هست.
باری فهمیدن گلد بودم برو تو سایت اکس باکس اگه اون بالا زده بود گلد ممبر یعنی گلد هست(اخه خداییش چه جوابی باید داد :دی)
از تو خوده کنسول هم برو تو مای اکانت اونجا زده :| :| :|

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان الا تقریبا یک ماه
از هر صد باری که میخوام با پروفایلم به لایو کانکت شم
با این سوال رو برو میشم
add security sign in with your email and password?
که اگه no کنم ساین این نمیشه
yes که میکنم و ایمیل و پسورد رو میدم ارور میده
خیلی خیلی کم پیش میاد بدون این ارور ساین این بشم
اعصابمو خورد کرده
جالبه اصلا تنظیمات پروفایلمو مدت هاست دست نزدم
خود به خود اینطوری شدخ
کلافم لطفا کمک کنین
حتی پسوردمم عوض کردم اما بازم با ارور روبرو شدم
پروفایل رو پاک کن دوباره دانلود کن/سیکیورتی پروف اذافه کن/کیلیر سیستم کچه رو بزن بعد دانلود کن پروفایل رو دوستان مسخره نکین لطفا اگه اشکال تلفظی داشتم :دی :دی :دی

- - -ویرایش - - -

بهترین نت واسه بازی به نظرم الان مخابرات
به نظره من هر شهر و منطقه ای ای اس پی خودش بهتره مثلا مخابراط شیراز واقعا خوبه ولی مخابراط تهران با توجه به چنتا از دوستام واقعا ر#@ه .

میدونستی گلد با یه برنامه میسازن تو لایو رایگان بعد میان به شما پولی میفروشن
پست شمارو تو بخش أخبار هم خوندم.ولي اونجا جواب ندادم چون ربطي به موضوع نداشت.هيچ برنامه اي براي ساختن گلد وجود نداره.فقط يك برنامه ژاپني به نام mhf هستش كه بعضي وقت ها گلد دو روزه ميده كه هر كسي خواست ميتونه بگيره.البته اينم گلد نيست فقط ميشه تو اون دو روز مولتي بازي كرد

۱ سوال دیگه اقا بهرام من با پروفایل دوستم ترانس فر کنم و پریمیوم رو دانلود کنم برای دانلود دی ال سی های دیگه بازم باید از همون پروفایل استفاده کنم یا با پروفایل خودم میشه باقیشو دانلود کرد؟

برا فهمیدن برنر مکس به پشت دی وی دی دقت کن اگه تا ته پر شده باشه برنر مکس یا همون رایت 100% هست.
باری فهمیدن گلد بودم برو تو سایت اکس باکس اگه اون بالا زده بود گلد ممبر یعنی گلد هست(اخه خداییش چه جوابی باید داد :دی)
از تو خوده کنسول هم برو تو مای اکانت اونجا زده :| :| :|

.

وقتی میرم توسایت XBOX اونجا زده free member و توی خود x360 هم وقتی میرم توی اون قسمت آخر اکانت رو میزنم تویه قستمت your memberships نوشته Xbox live free gold این یعنی این که یک ماه مجانی شده یا نه ؟

آقا این برنامه mhf رو یکی بزاره ما یه online pass

یه جا مطمئن برای خرید اکانت گلد معرفی کنید لطفا
این mhf دیگه 14 روزه نمیده ؟

Last edited by a moderator:
من تقریبا 6 ماهه ایکس باکس گرفتم ولی جرات نکردم به اینترنتم وصلش کنم :-s
اخه خیلی ها گفتن اگر وصلش کنی داشبوردت آپدیت میشه بعد کپی خور دستگاه میپره=((
حالا محض رضای خدا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟!!!!:x

۱ سوال دیگه اقا بهرام من با پروفایل دوستم ترانس فر کنم و پریمیوم رو دانلود کنم برای دانلود دی ال سی های دیگه بازم باید از همون پروفایل استفاده کنم یا با پروفایل خودم میشه باقیشو دانلود کرد؟
اگر منظورت DLC های خوده بتله که بعد از لایسنس کردن پرمیوم میتونی با پروفایل خودت دانلود کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or