hhhh4736
کاربر سایت
سلام دوستان این یک ماه رایگان GOLD رو باید چه جوری گرفت ؟
باید location رو بزاری india که الان دیگه گلد رو نمیده
سلام دوستان این یک ماه رایگان GOLD رو باید چه جوری گرفت ؟
تا عید میداد من عید یکی گرفتم :پیسلام دوستان این یک ماه رایگان GOLD رو باید چه جوری گرفت ؟
من مخابرات دارم صبحا ساعت 4 پینگ 60 هست راحت تو بلک اپس 2 سارمز میزنم ولی ظهر پینگ میشه 150سلام دوستان سرعت الان تو لایو خوبه مثلا اونایی که مخابرات دارن.
برا فهمیدن برنر مکس به پشت دی وی دی دقت کن اگه تا ته پر شده باشه برنر مکس یا همون رایت 100% هست.از کجا باید فهمید که 1 ماه گلد رایگان فعال شده یا نه ؟
چجوری باید بفهمیم بازی بنر مکس هس یا نه (برای بازی کردن کپی )
پروفایل رو پاک کن دوباره دانلود کن/سیکیورتی پروف اذافه کن/کیلیر سیستم کچه رو بزن بعد دانلود کن پروفایل رو دوستان مسخره نکین لطفا اگه اشکال تلفظی داشتمسلام دوستان الا تقریبا یک ماه
از هر صد باری که میخوام با پروفایلم به لایو کانکت شم
با این سوال رو برو میشم
add security sign in with your email and password?
که اگه no کنم ساین این نمیشه
yes که میکنم و ایمیل و پسورد رو میدم ارور میده
خیلی خیلی کم پیش میاد بدون این ارور ساین این بشم
اعصابمو خورد کرده
جالبه اصلا تنظیمات پروفایلمو مدت هاست دست نزدم
خود به خود اینطوری شدخ
کلافم لطفا کمک کنین
حتی پسوردمم عوض کردم اما بازم با ارور روبرو شدم
به نظره من هر شهر و منطقه ای ای اس پی خودش بهتره مثلا مخابراط شیراز واقعا خوبه ولی مخابراط تهران با توجه به چنتا از دوستام واقعا ر#@ه .بهترین نت واسه بازی به نظرم الان مخابرات
پست شمارو تو بخش أخبار هم خوندم.ولي اونجا جواب ندادم چون ربطي به موضوع نداشت.هيچ برنامه اي براي ساختن گلد وجود نداره.فقط يك برنامه ژاپني به نام mhf هستش كه بعضي وقت ها گلد دو روزه ميده كه هر كسي خواست ميتونه بگيره.البته اينم گلد نيست فقط ميشه تو اون دو روز مولتي بازي كردمیدونستی گلد با یه برنامه میسازن تو لایو رایگان بعد میان به شما پولی میفروشن
برا فهمیدن برنر مکس به پشت دی وی دی دقت کن اگه تا ته پر شده باشه برنر مکس یا همون رایت 100% هست.
باری فهمیدن گلد بودم برو تو سایت اکس باکس اگه اون بالا زده بود گلد ممبر یعنی گلد هست(اخه خداییش چه جوابی باید داد)
از تو خوده کنسول هم برو تو مای اکانت اونجا زده![]()
![]()
.
اگر منظورت DLC های خوده بتله که بعد از لایسنس کردن پرمیوم میتونی با پروفایل خودت دانلود کنی۱ سوال دیگه اقا بهرام من با پروفایل دوستم ترانس فر کنم و پریمیوم رو دانلود کنم برای دانلود دی ال سی های دیگه بازم باید از همون پروفایل استفاده کنم یا با پروفایل خودم میشه باقیشو دانلود کرد؟