lt3 داری بزن اپدیت شه.من الان وقتی میرم میزنم تو گزینه join to xbox live میگه یه آپدیت میخواد بزنم آپدیت بشه
با لايسنس كردن تمام چيز هايي كه تو اون پروفايل خريداري شده(چه مجاني و چه پولي)ميتوني به كنسولت انتقال بديدوستان من اگه یکی لایسنس کنم ولی پریمیوم نباشه ولی چند تا دی ال سی داشته باشه بازی میشه اونارو ازش گرفت؟
اره باید با همون پروفایل دانلود کنی.ممنون فقط اون تایمی که صرف دانلود کردنشون باید بشه باید تو همون پروفایل صرف بشه یا نه؟
من از فورزا اطلاعی ندارم اگه بتونی بازی هاییی که امسال اومدن رو اجرا کنی ال تی 3 هست(در کل اکس باکس رو جدید خریده باشی معمولا روش ال تی 3 نصب هست)pLS جواب مارو هم بدید!
بچه ها من کنسولم JTAG شدست و اصلا با لایو کاری ندارم ولی این آموزش رو دیدم و لینکش رو براتون میزارم که اونایی که بلد نبودن(اکثرمون/تون) ازش استفاده کنن/یم و لذت ببرن/یم...
http://xboxpirate.eu/forums/index.php?/topic/16-How-To-Get-Unlimited-48-Hour-Xbox-Live-Codes
How To Get Unlimited 48-Hour Xbox Live Codes
mhf دیگه از کار افتاده![]()
یاده زمانی بخیر که ام اچ اف گلد میداد ساپورت ماکروسافت پوینت میداد کلن همه چی راحت بود همه چی مجانیمطمینی...!؟؟
بعضی ها توی همون تاپیک گرفتنا!؟؟
و اینکه این از طریق هند نیستش!!!
شما بعد اینکه پسوردتو وارد کردی تیک زیرشو بزاری دیگه ازت پسورد نمیخواد برای هر دفعه کانکت شدن ! :dکسی نبود کمک کنه ؟
شما بعد اینکه پسوردتو وارد کردی تیک زیرشو بزاری دیگه ازت پسورد نمیخواد برای هر دفعه کانکت شدن ! :d