همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا من الان بیشتر از یه ساله که لایوم ولی هنوز تو پروفایلم این یه سال رو نزده!
می خواستم ببینم باس شما هم اینجوری شده؟نکنه تعداد سال هایی که گلد بودی رو میزنه؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2
تعداد سال هایی که گلد بودی رو میزنه که میشه راحت مادش کرد.

سلام بچه ها
من میخوام grid 2 رو بازی کنم همون اولش ازم یک اپدیت خواست اون اپدیت رو قبول کردم و گذاشتم اپدیت بشه بعدش وقتی به قسمتی که میشه با بقیه انلاین مسابقه داد رفتم یک اپدیت دیگه ازم خواست این اپدیت رو هم قبول کنم ؟

سلام بچه ها
من میخوام grid 2 رو بازی کنم همون اولش ازم یک اپدیت خواست اون اپدیت رو قبول کردم و گذاشتم اپدیت بشه بعدش وقتی به قسمتی که میشه با بقیه انلاین مسابقه داد رفتم یک اپدیت دیگه ازم خواست این اپدیت رو هم قبول کنم ؟
برای انلاین بازی کردن اگه lt3 داری هیچ مشکلی با هیچ اپدیتی نیست

دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه

توجه داشته باشید که Point ها فقط برروی اکانت هایی که موقع ثبت نام امریکا (USA) انتخاب شده اند قابل اجرا خواهد بود. چنانچه مطمئن نیستید که Gamertag خود را با کدام کشور ثبت نام کرده اید وارد سایت xbox شده و پس از وارد کردن LiveID و Pass خود به لینک مقابل رفته و به قسمت Country/Region توجه کنید: Billing Contact Information

- - -ویرایش - - -

سلام
آقایون لایو باز عیدتون مبارک
یه سوال داشتم من یه اکانت 48 ساعته گلد خریدم و از طریق redeem code فعالش کردم چرا نمیتونم بازی spartacus legends رو دانلود کنم؟
اگه الان اکانت گلد خریدم پس چرا نمیتونم باری مجانی رو دانلود کنم ؟ مشکل از کجاست؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم

آخرین ویرایش:
دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه
به خاطر تحریم نمیتونی بخری باید با وی چی ان خریدو انجام بدی.اگه پوینت هارو مثلا برای انگلیس خریده بودی همون اول که کدو میزدی ارور میداد.

- - -ویرایش - - -

سلام
آقایون لایو باز عیدتون مبارک
یه سوال داشتم من یه اکانت 48 ساعته گلد خریدم و از طریق redeem code فعالش کردم چرا نمیتونم بازی spartacus legends رو دانلود کنم؟
اگه الان اکانت گلد خریدم پس چرا نمیتونم باری مجانی رو دانلود کنم ؟ مشکل از کجاست؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
عید شما هم مبارک :d
برای دانلود SL باید گلد داشته باشی.این 48 ساعته ها گلد نیستن.اگر توجه کنی بعد از این که redeem کنی مینویسه تو این 48 ساعت میتونی فقط مولتی بازی کنی و بقیه امکانات گلدو نداری

من میخواستم live بازی کنم !
الان میشه با استفاده بازی های کپی هم بازی کرد یا فقط باید اورجینال باشه ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

من الان میتونم با استفاده بازی های کپی هم آنلاین بازی کنم یا فقط باید اورجینال باشه؟

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام آنلاین بازی کنم فقط باید بازیم اورجینال باشه یا میشه با بازی کپی ها آنلاین بازی کرد ؟

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام آنلاین بازی کنم فقط باید بازیم اورجینال باشه یا میشه با بازی کپی ها آنلاین بازی کرد ؟

با کپی هم میشه فقط باید بازی برنر مکس باشه و مخصوص لایو رایت شده باشه و ایمن باشه خواستین معرفی کنم بازی ها رو ازکجا بگیرید که مطمئن باشه

با کپی هم میشه فقط باید بازی برنر مکس باشه و مخصوص لایو رایت شده باشه و ایمن باشه خواستین معرفی کنم بازی ها رو ازکجا بگیرید که مطمئن باشه
بله اگه میشه معرفی کنید .
یعنی نیاز نیست هیچ کاری انجام بدم فقط برم یه آیدی LIVE بسازم و با اون بازی هایی که شما گفتید بازی کنم

بله اگه میشه معرفی کنید .
یعنی نیاز نیست هیچ کاری انجام بدم فقط برم یه آیدی LIVE بسازم و با اون بازی هایی که شما گفتید بازی کنم
به همین راحتی ها هم نیست
اول باید یک ادرس پیدا کنی بعدش یک شماره بعدش یک postal code که البته پیدا کردن اینا خیلی راحتهo:-)
بعدش برو یک gamer tag بساز و location رو india نزار چون دیگه گلد مجانی نمیده . بهتره از اول us یا uk بزاری

سلام دوستان ، اگه پسوورد اکانت رو فراموش کنیم راهی هست برای عوض کردنش ؟؟
برا ریکاوری کردنش پس ورد غلط رو که زدین مینویسه من به اکانت دست رسی ندارم رو اون گزینه بزنید یا یه شماره تلفن باید میدادی به اکانتت یا رمز ایمیل هایی که دادی به اکانت رو بدونی اگه این چیزارو یادت نبود یا به سیم دست رسی نداشتی یه گزینه هست اون پایین نوشته من به هیچ کدوم از گزینه های زیر دست رسی ندارم و شما رو به یه صفحه میبره که اخرین رمزی که یادتون هست یا اخرین اینباکس ایمیل یا بیلینگ انفورمیشن رو وارد میکنید و تا کمتر از 24 ساعت اکانت رو میتونین ریکاوری کنین.سوال ذیگه ای هم بود در خدمتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or