سلام به دوستان لایو باز : چند تا سوال مهم داشتم :
1- میخوام آنلاین فیفا 13 بازی کنم . تا جایی که من فهمیدم EA آنلاین پس ها رو برداشته . اما من بازم نمیتونم بازی کنم ! مینویسه که پروفایل شما اجازه بازی آنلاین نداره ! اما زمانی که دکمه X رو میزنم ، یه صفحه Challenge میاد که میتونم بازیکنم ! میگن پوینت یخواد ! این پوینت چیه ( واحد پوله ؟! یا نه ؟) و از کجا باید بخرم ؟ قیمت پوینت چنده و چند سال اعتبار داره ؟
2- آیا میتونم با اچیومنت هایی که گرفتم ، DLC بخرم و دانلود کنم ؟ اگر جواب بله هست ، از اچیومنت و گیم ساکر هام کم میشه ؟
3- اگر DLC ای رو بخرم ، اتومات بین 2 یا 3 اکانت شیر میشه ؟ و اگر هاردم پر شد ، امکانش هست رایتش کنم و بعد از رایت دوباره بشه باهاش بازی کرد ؟
4- بعد از دانلود DLC ها ، چه طوری و از کجای بازی باید فعالش کنم ؟
5- اگر فایلی رو دانلود کنم از طریق لایو ، امکان متوقف کردن و ادامه دانلود داره !؟ ( چون من دیدم نداشت ! نمیشه که یه سر دانلود کرد ! )
6- برای بازی بتل فیلـــــد چه کار باید کرد ؟
7- پوینت بخرم ، باید پریمیوم هم بخرم ؟! یا اگر اکانتم معمولی باشه ، با خرید همون پوینت ها میشه بازی کرد ؟!
8- بهترین ساعاتی که پینگ های رو ISP های اسیاتک و شاتل میاد پایین و میشه لایو بازی کرد چه زمانیه ؟ و اینکه من با پینگ 300 یا 360 میتونم فیفا و بتل 3 بازی کنم یا نه ؟
9- چه طوری میتونم V-P-N شیر کنم رو کنسول ؟
10- آیا امکانش هست ، DLC ها رو کسی دانلود کنه و ما ازش بگیریم و بازی کنیم ؟ چه طوری و اینکه امکان بن شدن وجود داره در این صورت یا خیر ؟!
11- مهمترین سوالم اینه که از کجا باید بفهمم ریجن پروفایل و کنسولم چیه ؟ و آیا باید پوینتی متناسب با همون ریجن انتخاب کنم ؟ برای استفاده از V-P-N هم به همین صورته ؟ ایا امکان تغییر ریجن وجود داره ؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم .
اگر نکته امنیتی یا چیزی مونده که فکر میکنید حتما باید رعایت کنم ، لطفا بی نسیب نذارید .