همه چیز درباره ی Xbox Live

خوب بعدش می تونم سیو هام + اچیومنت هامو منتقل کنم رو اون یکی اکانت؟؟ (من مکان رو روی UK گذاشتم ..... بعد صفحه اومد که بیا گلد بخر گفتم نمی خوام :D گفت بیا یه ماه گلد رایگان بگیر ببین چه جوریه.... قضیه چیه پس که موقعیت UK میخواست گلد بده)

نه نمیشه.همه چیز برات از اول شروع میشه!

اینجا جاش نیست ولی اگه گلد رایگان میخوای قبلش بزار رو هند مکانت رو بعد یه اکانت لایو بساز و اخر که گفت اکانت گلد میخری یا نه بزن نه تو مرحله بعد میگه میخوای یه ماه رو رایگان استفاده کنی که اونجا باید بزنی اره.

سلام بچه ها

سایت معتبر برای فروش کارت گلد سرغ دارین ؟

موقعی که میخوام وصل بشم به live ادرس خونه میخواد چیکار کنم ؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

سلام بچه ها

سایت معتبر برای فروش کارت گلد سرغ دارین ؟

موقعی که میخوام وصل بشم به live ادرس خونه میخواد چیکار کنم ؟

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

برو به این لینک اونجا بر حسب نوع کشور ثبت نامیت یکیشو انتخاب کن اینجا

برو به این لینک اونجا بر حسب نوع کشور ثبت نامیت یکیشو انتخاب کن اینجا
داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه

داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه​

یعنی از ادرس هایی که داده استفاده نکنم ؟

داداش یه راه برا ریکاور کردن اکانت داشتن بیلینگ اینفورمیشن طرف هست وقتی شما از یه بیلینگ اینفورمیشن پیش فرض استفاده میکنی اونم از سایتی که همه از اون بیلینگ اینفرمیشن استفاده کردن احتمال هک شدن بالا تره نسبت به یکی که از بیلینگ اینفورمیشن این سایت استفاده میکنه
حرف شما کاملا متینه. دوستمون گفت آدرس می خواد ما هم دادیم. خوب شما یک آدرسی که همه استفاده نکردن معرفی کن تا مشکل دوستمون حل بشه.

حرف شما کاملا متینه. دوستمون گفت آدرس می خواد ما هم دادیم. خوب شما یک آدرسی که همه استفاده نکردن معرفی کن تا مشکل دوستمون حل بشه.

اقا بالاخره من چیکار کنم ؟
از این ادرس ها استفاده کنم یا نه ؟

اقا بالاخره من چیکار کنم ؟
از این ادرس ها استفاده کنم یا نه ؟
و خداوند گوگل را آفرید
https://www.google.com/#output=sear...frvSKg.O&fp=e5c1c6ad35a05d4e&biw=1022&bih=515

- - -ویرایش - - -

از همون آدرسا استفاده كن.من تا حالا كسيرو نديدم از روي ادرس اكانت هك بشه
بهرام جان من هم ندیدم ولی احتیاط شرط عقل هست مگه نه؟

با سلام من اينترنت 1 مگ دارم سرعت دانلودم با اسپيد نت گرفتم 98 بود اما توي xbox سرعتش خيلي پايين هست ادم فكر ميكنه 128 هست يكي به من كمك كنه راهي ندراه سرعتش بيشتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or