همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی ممکنه الان که سرویس من 2 مگ هست و میخوام 128 بگیرم پینگم تغییری نکنه ؟؟
پینگ تغییر نمیکنه ولی احتمال لگ هست!به دلیل سرعت پایین خط 128!
من 512 نامحدود دارم لگ دارم ولی محدود که قبلا داشتم لگ نداشتم!
البته باید توجه کرد که سرعت اون 128 هم تو لایو چقدر هست شاید جواب بده شایدم نه!

چند وقت پیش شنیده بودم سایتهایی هستن که گلد ترایل 2 روزه مجانی میدن..!! ایا واقعا همچین چیزی وجود داره ؟؟؟ کلا گلد مجانی وجود داره؟؟

آخرین ویرایش:
پینگ به سرعت نیست... پینگ یک isp با سرعت 128 هیچ فرقی با 1024 نمیکنه......
مگه من گفتم به سرعته .:-b/:)
من گفتم هیچ فرقی نمیکنه 64 باشه یا 128 یا هر کوفتی.مهم نتی هست که از اون ISP میگیری. اگه 1 مگ بده یا 10 مگ:-w پینگ همشون یکی هست . فقط سپید دانلودش بیشتره همین که اونم تاثیر زیادی تو بازی نداره مهم پینگه:d

پینگ تغییر نمیکنه ولی احتمال لگ هست!به دلیل سرعت پایین خط 128!
من 512 نامحدود دارم لگ دارم ولی محدود که قبلا داشتم لگ نداشتم!
البته باید توجه کرد که سرعت اون 128 هم تو لایو چقدر هست شاید جواب بده شایدم نه!
من یکی از دوستام تو مشهد زندگی میکنه 128 شاتل داره و خیلی راحت بازی میکنه.به احتمال زیاد شما به دلیل اینکه پهنا باند نت عوض شده این مشکل رو دارین(تو خونه هر چی وای فای روشن هست خاموش کن به نظر من حتی اگه استفاده هم نشه از نت وای فای رو باید خاموش کنی اولا چون 128 پهنا باندش خیلی پایین هست و اینکه من خودم از نت استفاده نمی کنم با وای فای ولی روشن هست خر 6 7 ثانیه یه بار لگ میگیرم)

دروود
سوال
دیسکهای مثل بتل3 یا مکس پین یا به طور کلی بازیهای 97 درصد که بخش سینگلش رو سابق از روش موسیقی و یا بدون ریختن رو هارد اجرا میکردیم
حالا میخوام ببین برای لایو مثلا همون دیسکها رو اصلا رو هارد نریزیم و از روی دیسک اجرا کنیم احتمال بن چقدر هست به ریسکش می ارزه یا نه دیگه برنر اون بازیهارو مجددا تهیه نکنیم

دروود
سوال
دیسکهای مثل بتل3 یا مکس پین یا به طور کلی بازیهای 97 درصد که بخش سینگلش رو سابق از روش موسیقی و یا بدون ریختن رو هارد اجرا میکردیم
حالا میخوام ببین برای لایو مثلا همون دیسکها رو اصلا رو هارد نریزیم و از روی دیسک اجرا کنیم احتمال بن چقدر هست به ریسکش می ارزه یا نه دیگه برنر اون بازیهارو مجددا تهیه نکنیم
برای لایو حتما باید دیسکت 100% باشه .و کاملا تست شده با abgx360 .

دروود
سوال
بن شدن ربطی به نصب بودن یا نبودن دیسک نداره .... دیسک برای لایو باید امن و برنر مکس باشه..... دیسک 97 چه با نصب چه بدون نصب در لایو خطر بن شدن داره....

برای لایو حتما باید دیسکت 100% باشه .و کاملا تست شده با abgx360 .

من اینو همه چا گفتن همیشه با بازی 97 % بازی کردم ،بدون هیچ تستی با abgx360 . بن هم نشدم.;)

مگه مایکروسافت بیکاره وقتی میدونه برنر مکس و اینا هست بن کنه ؟میزاری یهو همه با هم بن می کنه

- - -ویرایش - - -

سلام
بچه ها با این وضعیت میتونم توی live راحت بازی کنم ؟
2867599945.png

آخرین ویرایش:
با این پینگ شما به مشکل میخوری ...هم پینگت ضعیف هم سرعت دانلودت ...البته شاید بتونی با بچه های داخل ایران لایو بزنی اما خارج مسلما نمیتونی!!

با این چی ؟

پینگم خوب نیست ولی بچه ها میگن زیر 100 باشه خوبه........ سرعت دانلودم خوبه این دفعه دفعه پیش استثنا بود :دی

2867623629.png

با این چی ؟

پینگم خوب نیست ولی بچه ها میگن زیر 100 باشه خوبه........ سرعت دانلودم خوبه این دفعه دفعه پیش استثنا بود :دی

2867623629.png

این یکی سرعت دانلودت بهتر شده اما پینگ تفاوتی نکرده .... شما وقتی با داخل ایران پینگ 50 به بالا داری با اروپا هم احتمالا بالا 250 داری که اگه بخوای با این پینگ با خارجی ها بازی کنی کلی لگ و تاخیر داری تو بازی یا حتی dc شدن !! اما با بچه های داخل ایران میتونی بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or