نه بازی های دیگه هم امتحان کردم مثل max payne ولی اونم همینجوریه ؟ راه حلی ندارین؟
اره من قبلا همه آپدیتارو گرفتم و بازی هم می کردم ولی مشکل از این بعد از ظهری شروع شده .
به نظر من در حالت انلاین قسمت دیگری از سخت افزارش(کارت شبکه یا همون نت) در حال کارکردنه.وبرای خنک کردنش یه مقدار زمان میبره. ولی توحالت افلاین نه.دوستان من وارد لایو میشم بعد از اینکه بازیم تموم شد وقتی میخوام دستگاه رو خاموش کنم دستگاه چراغش خاموش میشه ولی فنش حدود یه 10 ثانیه ای روشن میمونه
ولی وقتی افلاین میزنم بعد از اینکه خاموشش میکنم سریع خاموش میشه
مشکل چیه ؟
ممنون
شما کلود سیو رو انیبل کردی یا بک گرویند دانلودر و اینکه اکس باکس در این شرایط خاموش میشه و فقط توش برق جریان داره برا سینک سیو ها یا دانلود از لایودوستان من وارد لایو میشم بعد از اینکه بازیم تموم شد وقتی میخوام دستگاه رو خاموش کنم دستگاه چراغش خاموش میشه ولی فنش حدود یه 10 ثانیه ای روشن میمونه
ولی وقتی افلاین میزنم بعد از اینکه خاموشش میکنم سریع خاموش میشه
مشکل چیه ؟
ممنون
شما کلود سیو رو انیبل کردی یا بک گرویند دانلودر و اینکه اکس باکس در این شرایط خاموش میشه و فقط توش برق جریان داره برا سینک سیو ها یا دانلود از لایو
چه اروری میده!نوشته شده توسط idden]-[;2737118:دوستانی ک نت مخابرات دارند چطوری میرند لایو :/ !!
آقا از وقتی مخابرات گرفتم دیگه کنسول نت رو شناسایی نمیکنه !!
کمک لطفا
دوستان یه سوال داشتم در مورد اینکه چرا تو x live سرعت دانلودم پایین میاد در صورتی که سرعت دانلودم 140 هست اما تو x live یه فایل 5 مگی رو 10 دقیقه طول میده.....علتش چی میتونه باشه ؟؟؟