همه چیز درباره ی Xbox Live

نه دوسته عزیز مشکل از نتت نیست
وقتی که تو لود گیر میکنه به 1 نفر باید جوین شو تنها راهش همینه یا از فرندات یا کسای که یاهاشون تو یه هاست بودی بهشون جوین شی حله:-*

اقا برای مولتی بگردین هموطن پیدا کنید که عالیه همشهری چه بهتری هم محلی که دیگه حرف نداره اگه از یه سرویس باشین که عروسیه----ولی اقا هادی هم گفتن من بازش کردم براتون اینم بگم دوستانی که گلد میخرن فکر نکنن اره گلد خریدیم ارزون خریدیم نه این حرف ها نیست بلاخره این یک سرتیفیکیت هیت برای ورود شما به دنیای گلد و...شما uk هستی طرفت تو استرالیا با نت 8 ددیکیت اونم خرید گلد از سرور خود ماکرو سافت میخوای بازی کنی .حالا شما میای فیفا بزنی به جای تصویر هر 1 ثانیه 10 ثانیه لگ داری--نه سرور ها نه ای ای پی ها --گلد ها هم که ماشالله اون اقای عزیز هی جنیریت میکنه و ما میخریم میگیم چه ارزون وای میخوایم...............8-}8-} milad_maxpayne

من نت از شرکت پارس انلاین دارم رفتم مدم بریچ کردم گفت باید اول به کامپیوتر وصل کنی وکانکشن فعال کنی میخواستم بدونم دقیقا باید چیکار کنم؟

دوستان من وارد لایو میشم بعد از اینکه بازیم تموم شد وقتی میخوام دستگاه رو خاموش کنم دستگاه چراغش خاموش میشه ولی فنش حدود یه 10 ثانیه ای روشن میمونه
ولی وقتی افلاین میزنم بعد از اینکه خاموشش میکنم سریع خاموش میشه
مشکل چیه ؟
ممنون

دوستان من وارد لایو میشم بعد از اینکه بازیم تموم شد وقتی میخوام دستگاه رو خاموش کنم دستگاه چراغش خاموش میشه ولی فنش حدود یه 10 ثانیه ای روشن میمونه
مشکل چیه ؟
ممنون
به نظر من در حالت انلاین قسمت دیگری از سخت افزارش(کارت شبکه یا همون نت) در حال کارکردنه.وبرای خنک کردنش یه مقدار زمان میبره. ولی توحالت افلاین نه.

مشکل چیه ؟
ممنون
شما کلود سیو رو انیبل کردی یا بک گرویند دانلودر و اینکه اکس باکس در این شرایط خاموش میشه و فقط توش برق جریان داره برا سینک سیو ها یا دانلود از لایو

شما کلود سیو رو انیبل کردی یا بک گرویند دانلودر و اینکه اکس باکس در این شرایط خاموش میشه و فقط توش برق جریان داره برا سینک سیو ها یا دانلود از لایو

چه طور میشه غیر فعالش کرد ؟
من گلد تریال دارم از همون 48 ساعته ها

نوشته شده توسط idden]-[;2737118:
دوستانی ک نت مخابرات دارند چطوری میرند لایو :/ !!
آقا از وقتی مخابرات گرفتم دیگه کنسول نت رو شناسایی نمیکنه !!
کمک لطفا
چه اروری میده!
dns یا mtu!به اینترنت وصل نمیشه یا کلا به نتورک وصل نمیشه!اگه توضیح بیشتر بدی شاید متوجه بشیم!
تو قسمت تنظیمات که میری آی پی رو چی میزنه؟

دوستان یه سوال داشتم در مورد اینکه چرا تو x live سرعت دانلودم پایین میاد در صورتی که سرعت دانلودم 140 هست اما تو x live یه فایل 5 مگی رو 10 دقیقه طول میده.....علتش چی میتونه باشه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or