همه چیز درباره ی Xbox Live

چه اروری میده!
dns یا mtu!به اینترنت وصل نمیشه یا کلا به نتورک وصل نمیشه!اگه توضیح بیشتر بدی شاید متوجه بشیم!
تو قسمت تنظیمات که میری آی پی رو چی میزنه؟

هیچ اروری نمیده تو همون قسمت اول تست هم × میخوره ...
IP رو هم بصورت 164.xxxxxxxxxx میده (x=عدد)
البته این رو هم بگم ک مودم رو Bridge مــد هستش ... تاثیری داره یعنی ؟!

آقا من 2 مگ آسيا تك دارم سرعت دانلود حدود 340 ايناست رو PC . ولي يه مشكلي دارم . وقتي ميرم ايكس باكس لايو و ميخوام يه فايل رو دانلود كنم سرعت افتضاح ميشه . مثلا يه فايل 120 مگي رو 3 ساعت طول ميكشه دانلود كنه . ميخواستم بدونم مال بقيه هم همينطوريه ؟ اگه نه مشكل نت من از چيه ؟

آقا من 2 مگ آسيا تك دارم سرعت دانلود حدود 340 ايناست رو PC . ولي يه مشكلي دارم . وقتي ميرم ايكس باكس لايو و ميخوام يه فايل رو دانلود كنم سرعت افتضاح ميشه . مثلا يه فايل 120 مگي رو 3 ساعت طول ميكشه دانلود كنه . ميخواستم بدونم مال بقيه هم همينطوريه ؟ اگه نه مشكل نت من از چيه ؟

ماله همه اینطوریه . بهتره اون فایل بعد از اینکه گذاشتید دانلود شده کنسولو خاموش کنید تا به دانلودش ادامه بده با سرعت بهتر و بیشتر.

ماله همه اینطوریه . بهتره اون فایل بعد از اینکه گذاشتید دانلود شده کنسولو خاموش کنید تا به دانلودش ادامه بده با سرعت بهتر و بیشتر.

دستگاه خاموش باشه ، بازم دانلود میکنه؟؟!!

اگه اینطوری که من الان شروع کنم به دانلود.:d

چه طور میشه غیر فعالش کرد ؟
من گلد تریال دارم از همون 48 ساعته ها
تو قسمت کنسول ستینگ باید بری بک گروند دانلودر رو دیسیبل کنی.
من گلد سه ماه دارم :پی

- - -ویرایش - - -

یعنی back ground downloader سرعت دانلود رو بالا میبره؟ :O
چه ربطی داره اخه؟:|

عزیز وقتی دیگه نیازی به لود بعضی از قسمت های لایو نیست سرعت میره بالا . به شخصه خودم امتحان کردم.
دقیقا هینطوره .منم امتحان کردم .
شما وقتی کنسول رو روشن میکنید یه مقدار زمان میبرا تا ایکنهای داشبورد لود شن .تازه اگرم اینا لود شدن بازم قسمتهایی هست که شما خودتون بهش سر نمیزنید که داره لود میشه

سلام بچه ها
یک سوال فنی دارم
الان سرویس من 2 مگ هست و پینگم هم 84 به نظرتون اگه 258 بگیرم پینگش چقدر باشه راحت میتونم بازی کنم ؟
ببین داداش پینگت زیر 100 باشه خوبه بد نیست . من با 64 بازی میکردم که پینگم 200 تا 300 میرفت .همه چیز پینگه کلا.
یعنی با dialup هم بازی کنی پینگت 10 باشه میتونی بازی کنی .(یه مقدار زیاده روی کردم:-s)

ببین داداش پینگت زیر 100 باشه خوبه بد نیست . من با 64 بازی میکردم که پینگم 200 تا 300 میرفت .همه چیز پینگه کلا.
یعنی با dialup هم بازی کنی پینگت 10 باشه میتونی بازی کنی .(یه مقدار زیاده روی کردم:-s)

پینگ به سرعت نیست... پینگ یک isp با سرعت 128 هیچ فرقی با 1024 نمیکنه......

پینگ به سرعت نیست... پینگ یک isp با سرعت 128 هیچ فرقی با 1024 نمیکنه......
اینکه میگین همه چیز به پینگ هست اشتباهه مثلا خط من پینگش پایینه ولی تو بازی ها لگ داره سرعت هم مهمه!
شاید سرعت دانلودت بالا باشه ولی مهم سرعت دانلود با کنسول هست که اگه اونجا هم بالا باشه همه چی حله!

اینکه میگین همه چیز به پینگ هست اشتباهه مثلا خط من پینگش پایینه ولی تو بازی ها لگ داره سرعت هم مهمه!
شاید سرعت دانلودت بالا باشه ولی مهم سرعت دانلود با کنسول هست که اگه اونجا هم بالا باشه همه چی حله!

من نگفتم همه چی پینگه ...در جواب اینکه گفته بودن با تغییر سرعت از isp پینگ هم عوض میشه بنده گفتم اشتباهه چون پینگ برای تمام سرویس های اون isp ثابته...
در مورد صحبت شما کاملا درسته ..برای بازی هم پینگ نسبتا خوب و ترجیحا زیر 200 باید داشته باشه هم سرعت دانلود نسبتا خوب تو live که اکثرا هر دو رو با هم نداریم ....

من نگفتم همه چی پینگه ...در جواب اینکه گفته بودن با تغییر سرعت از isp پینگ هم عوض میشه بنده گفتم اشتباهه چون پینگ برای تمام سرویس های اون isp ثابته...
در مورد صحبت شما کاملا درسته ..برای بازی هم پینگ نسبتا خوب و ترجیحا زیر 200 باید داشته باشه هم سرعت دانلود نسبتا خوب تو live که اکثرا هر دو رو با هم نداریم ....
ایشون نگفتن که میخوان ای اس پی عوض کنن(پینگ ای اس پی های مختلف فرق داره)
اگه با یه ای اس پی سرویس رو عوض کنن پینگ همون قبلی میمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or