همه چیز درباره ی Xbox Live

دروود
سوال
دیسکهای مثل بتل3 یا مکس پین یا به طور کلی بازیهای 97 درصد که بخش سینگلش رو سابق از روش موسیقی و یا بدون ریختن رو هارد اجرا میکردیم
حالا میخوام ببین برای لایو مثلا همون دیسکها رو اصلا رو هارد نریزیم و از روی دیسک اجرا کنیم احتمال بن چقدر هست به ریسکش می ارزه یا نه دیگه برنر اون بازیهارو مجددا تهیه نکنیم
بن شدن ربطی به نصب بودن یا نبودن دیسک نداره .... دیسک برای لایو باید امن و برنر مکس باشه..... دیسک 97 چه با نصب چه بدون نصب در لایو خطر بن شدن داره....

برای لایو حتما باید دیسکت 100% باشه .و کاملا تست شده با abgx360 .

من اینو همه چا گفتن همیشه با بازی 97 % بازی کردم ،بدون هیچ تستی با abgx360 . بن هم نشدم.;)

مگه مایکروسافت بیکاره وقتی میدونه برنر مکس و اینا هست بن کنه ؟میزاری یهو همه با هم بن می کنه

- - -ویرایش - - -

سلام
بچه ها با این وضعیت میتونم توی live راحت بازی کنم ؟
2867599945.png

آخرین ویرایش:
با این پینگ شما به مشکل میخوری ...هم پینگت ضعیف هم سرعت دانلودت ...البته شاید بتونی با بچه های داخل ایران لایو بزنی اما خارج مسلما نمیتونی!!

با این چی ؟

پینگم خوب نیست ولی بچه ها میگن زیر 100 باشه خوبه........ سرعت دانلودم خوبه این دفعه دفعه پیش استثنا بود :دی

2867623629.png

با این چی ؟

پینگم خوب نیست ولی بچه ها میگن زیر 100 باشه خوبه........ سرعت دانلودم خوبه این دفعه دفعه پیش استثنا بود :دی

2867623629.png

این یکی سرعت دانلودت بهتر شده اما پینگ تفاوتی نکرده .... شما وقتی با داخل ایران پینگ 50 به بالا داری با اروپا هم احتمالا بالا 250 داری که اگه بخوای با این پینگ با خارجی ها بازی کنی کلی لگ و تاخیر داری تو بازی یا حتی dc شدن !! اما با بچه های داخل ایران میتونی بازی کنی.

الان میشه راحت رفت لایو؟؟؟ من آخرین بار 360 ام پارسال آپدیت کردم (با AC3 و Fifa 13 و ....) یه یک سالی از 360 دور بودم..... الان با دیسک فیفا 13 برنر مکس میشه رفت لایو؟؟؟ مشکلی نداره؟

یه سوال دیگه اگه بازی 97 درصد تو دستگاه باشه و به لایو وصل باشی اما توی بازی نباشه بن نمیشی؟ اگه تو بازی باشی ولی لایو نزنی؟(یعنی به لایو وصل باشی تو بازی هم باشی اما از لایو بازی استفاده نکنی)

مرسی

الان میشه راحت رفت لایو؟؟؟ من آخرین بار 360 ام پارسال آپدیت کردم (با AC3 و Fifa 13 و ....) یه یک سالی از 360 دور بودم..... الان با دیسک فیفا 13 برنر مکس میشه رفت لایو؟؟؟ مشکلی نداره؟

یه سوال دیگه اگه بازی 97 درصد تو دستگاه باشه و به لایو وصل باشی اما توی بازی نباشه بن نمیشی؟ اگه تو بازی باشی ولی لایو نزنی؟(یعنی به لایو وصل باشی تو بازی هم باشی اما از لایو بازی استفاده نکنی)

مرسی
با lt3 و بازیهای burner max و full setach میشه رفت لایو.
تو حالت افلاین با 97% مشکلی نیست و برای لایو نه.

سلام دوستان .... من دستگاهم به لایو وصل شد ولی یه آپدیت می خواست زدم آپدیت کنه این ارور رو داد:

Status Code: 3CD6-0000-0080-0300-8007-2757

چی کار باید کنم؟؟؟

لینک آپدیتشو نمی بدید دانلود کنم با فلش بریزم؟

اگه بخوام با فلش بریزم باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام

من میخوام تازه وصل بشم لایو به خاطر همین میخوام بدونم برای وصل شدن و وصل ماندن به لایو باید از v پی n استفاده کرد؟

من یه زمانی (حدود 2 سال پیش) با 360 قبلیم که وصل میشدم نمی خواست

سلام منن برای اولین بار بهlive xbox وصل شدم حالا ازم خواسته که پروفایل بسازم برای اینکار آپدیت 11 مگابایتی میخواد که انجام بدم اما با اینکه سرویس اینترنتم 512 و سرعت دانلودم بالای 200 کیلو بایته اما آپدیتشو با سرعت خیلی کند در حد 5 کیلو بایت انجام میده حالا چیکار کنم؟علتش چیه؟
/

دلیلشو نمیدونم ولی اسم آپدیتو بنویس یه سرچ تو نت بزن با کامپیوترت دانلود کن با فلش 360 ـت رو آپدیت کن .... البته اون آپدیتی که برای پروفایل میخواد فکر کنم حدود 140 -150 مگی باشه

سلام دوستان .... من دستگاهم به لایو وصل شد ولی یه آپدیت می خواست زدم آپدیت کنه این ارور رو داد:

Status Code: 3CD6-0000-0080-0300-8007-2757

چی کار باید کنم؟؟؟

لینک آپدیتشو نمی بدید دانلود کنم با فلش بریزم؟

اگه بخوام با فلش بریزم باید چی کار کنم؟

این رو خودم درست کردم یه آپدیت بود برای سال 2013 ریختم .... حالا یه مسئله ای هست با وایرلس میزنم وصل شه می گه به مودم وصل میشه اما به اینترنت وصل نمیشه ... با سیم هم همین طور

چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or