hadi_foshist
کاربر سایت
اقا بهرام وقتی یه نفر لایسنس به کسی داده باشه بازم به کسه دیگه ای هم میتونه بده یا فقط به یه نفر میتونه بده
با توجه به وضعیت پوند انگلیس توصیه میشه us بزنی:dسلام بچه ها
uk بزارم یا us ؟
اره ولي هر چهار ماه ميشه لايسنس پروفايلو داد به كسياقا بهرام وقتی یه نفر لایسنس به کسی داده باشه بازم به کسه دیگه ای هم میتونه بده یا فقط به یه نفر میتونه بده
با PC برو تو سايت Xbox بعد برو تو پروفايل دوستت.اونجا ازت يك كد ميخواد.اونو بزني بعد ميتوني پروفايلو دانلود كني.اون كده هم به ايميل دوستت فرستاده شدهسلام
دوستان من پروفایل یکی از دوستان رو نمیتونم دانلود کنم! تا اوله دانلود پروفایلش میره بعدش ارور میده .
چاره چیست؟
نه پاک نمیشه.هر سه نفر میتونین استفاده کنیدیعنی به من بده واسه قبلی پاک نمیشه هر ۳ تامون میتونیم استفاده کنیم
- - -ویرایش - - -
۱ سوال دیگه اگه من تو xbox 360 پریمیوم bf4 بشم میشه انتقالش داد به xbox one یا تو اونم باید بخریم
همون پایین صفحه نوشته دیگه.میدونم اینارو . منظورم این بود که لایسنس ، اینجا به معنی حق استفاده قانونی پروفایل یک کاربر توسط کاربران دیگه هست ؟!
یه سوال هم داشتم : تو صفحه قبل گفتی میشه ریجن اکانت وفهمید . رفتم توسایت live.xbox.com ، همه جا رو تو بخش my account گشتم ، اما ننوشته که ریجین کنسولم کجاست ! وقتی رو Change Xbox account region کلیک کردم ، شماره تلفن خودم و برای تاید خواست که جلو تر نرفتم !! البته قبلا برای فعال سازی اکانت هات میل ، شماره موبایل و دادم و کد فعال سازی گرفتم ، اما من ندیدم جایی بزنه ریجن کنسول چیه ! اگر جای دیگه باید برم بگو دقیقا کجای اکانت باید برم ؟
یعنی به من بده واسه قبلی پاک نمیشه هر ۳ تامون میتونیم استفاده کنیم
- - -ویرایش - - -
۱ سوال دیگه اگه من تو xbox 360 پریمیوم bf4 بشم میشه انتقالش داد به xbox one یا تو اونم باید بخریم
نه نمیشه !
به صورت کلی BF4 روی X360 و Xone فرق میکنه.یعنی حتی آمار بازیت هم منتقل نمیشه به نسل بعد. البته اگه فردا دایس نیاد بگه که میشه