همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
بچه ها من location رو گذاشتم هند
ولی بهم گلد مجانی نداد
کلا پیغامی نداد که بگه میخوای گلد بخری یا نه ؟
چیکار کنم ؟

ممکنه مایکروسافت 1 ماه گلد رو برداشتخ باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا باید بفهمم ؟

آخرین ویرایش:
یعنی به من بده واسه قبلی پاک نمیشه هر ۳ تامون میتونیم استفاده کنیم

- - -ویرایش - - -

۱ سوال دیگه اگه من تو xbox 360 پریمیوم bf4 بشم میشه انتقالش داد به xbox one یا تو اونم باید بخریم

نه نمیشه !
به صورت کلی BF4 روی X360 و Xone فرق میکنه.یعنی حتی آمار بازیت هم منتقل نمیشه به نسل بعد. البته اگه فردا دایس نیاد بگه که میشه

سلام
بچه ها من location رو گذاشتم هند
ولی بهم گلد مجانی نداد
کلا پیغامی نداد که بگه میخوای گلد بخری یا نه ؟
چیکار کنم ؟

ممکنه مایکروسافت 1 ماه گلد رو برداشتخ باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا باید بفهمم ؟
کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟:-/

اقا من الان بیشتر از یه ساله که لایوم ولی هنوز تو پروفایلم این یه سال رو نزده!
می خواستم ببینم باس شما هم اینجوری شده؟نکنه تعداد سال هایی که گلد بودی رو میزنه؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

دوستان عزیز من به یک مشکلی بر خوردم اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم.من می خوام dlc های forza 4 رو بخرم.اکانت امریکا درست کردم.اکانت گلدهم دارم.پوینت هم گرفتم وارد اکانتم کردم(فقط نمی دونم که این پوینت برای امریکا هست یا نه)الان من 2تا سوال داشتم
1-وقتی که می خوام dlc ها رو بخرم ارور میده.کد ارورشم:80153410. من الان باید چیکار کنم؟
2-از کجا باید بفهمم که پوینتهای من برای امریکاست؟

اقا من الان بیشتر از یه ساله که لایوم ولی هنوز تو پروفایلم این یه سال رو نزده!
می خواستم ببینم باس شما هم اینجوری شده؟نکنه تعداد سال هایی که گلد بودی رو میزنه؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2
تعداد سال هایی که گلد بودی رو میزنه که میشه راحت مادش کرد.

سلام بچه ها
من میخوام grid 2 رو بازی کنم همون اولش ازم یک اپدیت خواست اون اپدیت رو قبول کردم و گذاشتم اپدیت بشه بعدش وقتی به قسمتی که میشه با بقیه انلاین مسابقه داد رفتم یک اپدیت دیگه ازم خواست این اپدیت رو هم قبول کنم ؟

سلام بچه ها
من میخوام grid 2 رو بازی کنم همون اولش ازم یک اپدیت خواست اون اپدیت رو قبول کردم و گذاشتم اپدیت بشه بعدش وقتی به قسمتی که میشه با بقیه انلاین مسابقه داد رفتم یک اپدیت دیگه ازم خواست این اپدیت رو هم قبول کنم ؟
برای انلاین بازی کردن اگه lt3 داری هیچ مشکلی با هیچ اپدیتی نیست

دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه

توجه داشته باشید که Point ها فقط برروی اکانت هایی که موقع ثبت نام امریکا (USA) انتخاب شده اند قابل اجرا خواهد بود. چنانچه مطمئن نیستید که Gamertag خود را با کدام کشور ثبت نام کرده اید وارد سایت xbox شده و پس از وارد کردن LiveID و Pass خود به لینک مقابل رفته و به قسمت Country/Region توجه کنید: Billing Contact Information

- - -ویرایش - - -

سلام
آقایون لایو باز عیدتون مبارک
یه سوال داشتم من یه اکانت 48 ساعته گلد خریدم و از طریق redeem code فعالش کردم چرا نمیتونم بازی spartacus legends رو دانلود کنم؟
اگه الان اکانت گلد خریدم پس چرا نمیتونم باری مجانی رو دانلود کنم ؟ مشکل از کجاست؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم

آخرین ویرایش:
دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه
به خاطر تحریم نمیتونی بخری باید با وی چی ان خریدو انجام بدی.اگه پوینت هارو مثلا برای انگلیس خریده بودی همون اول که کدو میزدی ارور میداد.

- - -ویرایش - - -

سلام
آقایون لایو باز عیدتون مبارک
یه سوال داشتم من یه اکانت 48 ساعته گلد خریدم و از طریق redeem code فعالش کردم چرا نمیتونم بازی spartacus legends رو دانلود کنم؟
اگه الان اکانت گلد خریدم پس چرا نمیتونم باری مجانی رو دانلود کنم ؟ مشکل از کجاست؟
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
عید شما هم مبارک :d
برای دانلود SL باید گلد داشته باشی.این 48 ساعته ها گلد نیستن.اگر توجه کنی بعد از این که redeem کنی مینویسه تو این 48 ساعت میتونی فقط مولتی بازی کنی و بقیه امکانات گلدو نداری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or