همه چیز درباره ی Xbox Live

من میخواستم live بازی کنم !
الان میشه با استفاده بازی های کپی هم بازی کرد یا فقط باید اورجینال باشه ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

من الان میتونم با استفاده بازی های کپی هم آنلاین بازی کنم یا فقط باید اورجینال باشه؟

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام آنلاین بازی کنم فقط باید بازیم اورجینال باشه یا میشه با بازی کپی ها آنلاین بازی کرد ؟

- - -ویرایش - - -

من الان میخوام آنلاین بازی کنم فقط باید بازیم اورجینال باشه یا میشه با بازی کپی ها آنلاین بازی کرد ؟

با کپی هم میشه فقط باید بازی برنر مکس باشه و مخصوص لایو رایت شده باشه و ایمن باشه خواستین معرفی کنم بازی ها رو ازکجا بگیرید که مطمئن باشه

با کپی هم میشه فقط باید بازی برنر مکس باشه و مخصوص لایو رایت شده باشه و ایمن باشه خواستین معرفی کنم بازی ها رو ازکجا بگیرید که مطمئن باشه
بله اگه میشه معرفی کنید .
یعنی نیاز نیست هیچ کاری انجام بدم فقط برم یه آیدی LIVE بسازم و با اون بازی هایی که شما گفتید بازی کنم

بله اگه میشه معرفی کنید .
یعنی نیاز نیست هیچ کاری انجام بدم فقط برم یه آیدی LIVE بسازم و با اون بازی هایی که شما گفتید بازی کنم
به همین راحتی ها هم نیست
اول باید یک ادرس پیدا کنی بعدش یک شماره بعدش یک postal code که البته پیدا کردن اینا خیلی راحتهo:-)
بعدش برو یک gamer tag بساز و location رو india نزار چون دیگه گلد مجانی نمیده . بهتره از اول us یا uk بزاری

سلام دوستان ، اگه پسوورد اکانت رو فراموش کنیم راهی هست برای عوض کردنش ؟؟
برا ریکاوری کردنش پس ورد غلط رو که زدین مینویسه من به اکانت دست رسی ندارم رو اون گزینه بزنید یا یه شماره تلفن باید میدادی به اکانتت یا رمز ایمیل هایی که دادی به اکانت رو بدونی اگه این چیزارو یادت نبود یا به سیم دست رسی نداشتی یه گزینه هست اون پایین نوشته من به هیچ کدوم از گزینه های زیر دست رسی ندارم و شما رو به یه صفحه میبره که اخرین رمزی که یادتون هست یا اخرین اینباکس ایمیل یا بیلینگ انفورمیشن رو وارد میکنید و تا کمتر از 24 ساعت اکانت رو میتونین ریکاوری کنین.سوال ذیگه ای هم بود در خدمتم :دی

کسی نمیدونه من چطوری میتونم گلد یک ماهمو فعال کنم؟!

اون دکمه بزرگ وسط دسته که لوگو ایکس باکس رو داره فشار بده
یک منو باز میشه
بیا سمت چپ چپ
بعدش اونجا نوشته reedem code
reedem code رو بزن حالا کد 25 رقمی رو وارد کن
فقط یادت باشه که خط فاصله ها رو خودش میزاره

خوب همین که کد رو بزنی خودش فعال میشه دیگه

اون دکمه بزرگ وسط دسته که لوگو ایکس باکس رو داره فشار بده
یک منو باز میشه
بیا سمت چپ چپ
بعدش اونجا نوشته reedem code
reedem code رو بزن حالا کد 25 رقمی رو وارد کن
فقط یادت باشه که خط فاصله ها رو خودش میزاره

دوستای عزیز خیلی ممنون از کمکتون............
اما مشکل من وارد کردن کد نیست...............
من یه اکونت یه ماهه تریال دارم،میخوام اونو فعال کنم،قیمتش رو زده صفر،اما ازم اطلاعات حساب بانکی میخواد.............
چکار کنم الان؟!

سلام کمک کنید لطفا
داشتم فیفا 13 رو به صورت آنلاین بازی میکردم که رفتم بخش ARENA اونجا یه پیغام به ایمیلم فرستاد منم کنجکاو شدم ثبت نام کردم از طریق PC
بعد که اومدم رو ایکس باکس یهو از سرور فیفا اومد بیرون قطع شد حالا هر کاری میکنم نمیتونم به سرور EA وصل بشم
به نظر شما دستگاهم بن شده؟ حالا چیکار کنم؟

دوستای عزیز خیلی ممنون از کمکتون............
اما مشکل من وارد کردن کد نیست...............
من یه اکونت یه ماهه تریال دارم،میخوام اونو فعال کنم،قیمتش رو زده صفر،اما ازم اطلاعات حساب بانکی میخواد.............
چکار کنم الان؟!

خدابیامرزه اون دوران رو. قبلاً یه ماه مجانی می‌داد اما الآن دیگه نمی‌ده...

بچه ها من کنسولم JTAG شدست و اصلا با لایو کاری ندارم ولی این آموزش رو دیدم و لینکش رو براتون میزارم که اونایی که بلد نبودن(اکثرمون/تون) ازش استفاده کنن/یم و لذت ببرن/یم...

How To Get Unlimited 48-Hour Xbox Live Codes - Xbox 360 Tutorials - XboxPirate Gaming Forums
How To Get Unlimited 48-Hour Xbox Live Codes
mhf دیگه از کار افتاده(:|(:|(:|(:|(:|(:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or