hadi_foshist
کاربر سایت
درسته مظورم dlc های خوده بتل بود چون کسی که ازش میخوام ترانسفر کنم ممکنه نظاره پروفایلش دستم زیاد بمونهپریمیوم هم که حجکی نداره سره همین گفتم
من تقریبا 6 ماهه ایکس باکس گرفتم ولی جرات نکردم به اینترنتم وصلش کنم
اخه خیلی ها گفتن اگر وصلش کنی داشبوردت آپدیت میشه بعد کپی خور دستگاه میپره
حالا محض رضای خدا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟!!!!![]()
یک راه ساده اینکه ببینی مولتی می تونی بازی کنی یا نهوقتی میرم توسایت XBOX اونجا زده free member و توی خود x360 هم وقتی میرم توی اون قسمت آخر اکانت رو میزنم تویه قستمت your memberships نوشته Xbox live free gold این یعنی این که یک ماه مجانی شده یا نه ؟
آقا این برنامه mhf رو یکی بزاره ما یه online pass
یه جا مطمئن برای خرید اکانت گلد معرفی کنید لطفا
این mhf دیگه 14 روزه نمیده ؟
وقتی میرم توسایت XBOX اونجا زده free member و توی خود x360 هم وقتی میرم توی اون قسمت آخر اکانت رو میزنم تویه قستمت your memberships نوشته Xbox live free gold این یعنی این که یک ماه مجانی شده یا نه ؟
وقتی میرم توسایت XBOX اونجا زده free member و توی خود x360 هم وقتی میرم توی اون قسمت آخر اکانت رو میزنم تویه قستمت your memberships نوشته Xbox live free gold این یعنی این که یک ماه مجانی شده یا نه ؟
نه دوست عزی این حرف ها چیه جریان اینکه هی میگن ال تی 3 داری وصل شو یعنی کپی خورت رو اپدیت کرده باشی یا از اول ال تی 3 بوده نه هیچی نمیشه یه اپدیت میخواد یا افلاین یا انلاین میریزی --شما اول تجهیزات وصل به نت رو اماده کن تا مرحله بعدش .من تقریبا 6 ماهه ایکس باکس گرفتم ولی جرات نکردم به اینترنتم وصلش کنم
اخه خیلی ها گفتن اگر وصلش کنی داشبوردت آپدیت میشه بعد کپی خور دستگاه میپره
حالا محض رضای خدا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟!!!!![]()
اره خوبه.ولی نیاز به یک اینترنت خوب و جیب پر پول برای خرید بازی ها به صورت دیجیتالی داره.:dشبکه LIVE در ضمینه خرید دیجیتال خوبه؟
بازی های انحصاری مثل GeOW و ... هست؟
حدود قیمت بازی ها؟
ببخشید اینقدر سوالام عجیبه.آخه تازه می خوام 360 بخرم(اوریجینال)![]()
نه بابا این چه حرفیهبهرام جان سلام چند وقت نبودم از دستم راحت بودی یه سوال جدا فنی چون از کسی که تجربه داشتن کنسول داره بر میاد --این جریان ایکه کنسول من افقی بزارم بهتر هست یا افقی چون دیسکی که تازه نصب کرده بودم اومدم دوباره نصب کنم تا 72 میره ارور میده بچه های سخت افزاری که اصلا نمیدونستن چی میگم حالا این سوال برام به نظرت لنز دستگاه هم ضعیف شده چطوری چک کنم و اینکه الان یک سری دوباره گیم فیری رو داشبوردم اومده برا دانلود حجماشون دست کمی از دیسک 9 نداره والاه ولی کردیت کارت میخواد که من از کریدیت مجازیم که ثبت کردم استفاده کردم و دارم دانلود میکنم. یعنی فیری گیم ها رو هم دارن کاری میکنن که یواش یواش به کریدیت احتیاج باشه.؟ممنون نوکرم
من هر وقت کنسولو عمودی می زارم دیسک در نمیاد:dاره خوب.ولی نیاز به یک اینترنت خوب و جیب پر پول برای خرید بازی ها به صورت دیجیتالی داره.:d
قیمت بازی ها معمولا 60$ هستش.البته اگر گلد باشی بعضی از بازی ها تخفیف داره یا free
- - -ویرایش - - -
نه بابا این چه حرفیه
من خودم از یکی از تعمیر کارها پرسیدم میگفت عمودی رو لنز کمتر فشار میاد.البته من خودم همیشه افقی میذارم و فکر نکنم بخواد خیلی تاثیری داشته باشه.البته به نظر خودم لنز دسگاهت ضعیف شده برو عوض کن.من خودم همین کارو کردم و مشکلش حل شد.اون گیم های مجانی رو هم من بدون کریدیت کارت دانلود کردم.البته از سایت xbox.com با فری چرت:d
با توجه به این که ماکروسافت پوینت تو آپدیت بعدی داشبورد تبدیل به پول رایج کشور هایی که پروفایل مربوط به اون هاست میشه احتمالا کریدیت کارت در آینده لازم خواهد بود
ممنون بهرام جان دیگه واقعا مطمئن شدم که لنز ضعیف شده فکرشم میکردم منم بودم چشم ضعیف میشد افقی یا عمودی فعلا که لنزش افقی شده چون بهترین دیسک همو هم اذیت میکنه--در مورد گیم ها فیری هم ممنون اصلا یادم نبود اینطوری بزارم دانلود شه منم دستگاه همو افقی گذاشتم بهتر میخونه ولی ماکروسات هم پیشنهاد عمودی رو دادهه--خیلی لطف کردی .اره خوبه.ولی نیاز به یک اینترنت خوب و جیب پر پول برای خرید بازی ها به صورت دیجیتالی داره.:d
قیمت بازی ها معمولا 60$ هستش.البته اگر گلد باشی بعضی از بازی ها تخفیف داره یا free
- - -ویرایش - - -
نه بابا این چه حرفیه
من خودم از یکی از تعمیر کارها پرسیدم میگفت عمودی رو لنز کمتر فشار میاد.البته من خودم همیشه افقی میذارم و فکر نکنم بخواد خیلی تاثیری داشته باشه.البته به نظر خودم لنز دسگاهت ضعیف شده برو عوض کن.من خودم همین کارو کردم و مشکلش حل شد.اون گیم های مجانی رو هم من بدون کریدیت کارت دانلود کردم.البته از سایت xbox.com با فری چرت:d
با توجه به این که ماکروسافت پوینت تو آپدیت بعدی داشبورد تبدیل به پول رایج کشور هایی که پروفایل مربوط به اون هاست میشه احتمالا کریدیت کارت در آینده لازم خواهد بود
سلام
سوالی داشتم در مورد انلاین فیفا : وقتی میخوام انلاین بزنم یه ارور میده که میگه نمی تونه به سرور های ea کانکت بشه....می خواستم ببینم مشکل از نت هست یا چیز دیگه ای .... درضمن بگم من cod : bo 2 رو با پینگ 3 خط راحت انلاین می زنم ...
سلام دوست عزیز دیشب منم همین مشکل رو پیدا کردم تازه نتم رو 1 مگ کردم ولی بعد از ساعت 12 درست شد میدونی دلیلش چیه از وقتی اومد انلاین پس رو برداشت همه حمله کردن دیگه ---مشکل هم از نت هست هم از خود سرورشون --صبح زود هم امتحان کن.
ممنون از پاسخ ...یه سوال دیگه در مورد سرعت نت داشتم ...من خودم الان 1 مگ دارم که سرعت دانلودش 200 حدودا ...پینگ هم با فرانکفورت 150 حدودا....میخوام بدونم من اگه برم 256 نامحدود رو بگیرم چون برام صرف نداره و یک مگ گرونه میشه با 256 نامحدود راحت انلاین زد ؟؟ سرعت دانلود 256 نامحدود حدودا 60 هست ....ممنون
من هم 512 نامحدود داشتم مخ ....بود دانلودش بین 35 تا 60 بازی میکرد ولی پینگش خوب تو مواقع خلوت خوب بود من راحت انلاین میزدم...منزلمو که عوض کردم 20 روز هست 1 مگ از همون مخ گرفتم ولب بر خلاف فکرم واقعا متفاوت شد البته مدمم هم عوض کردم یه مودم سرعت بالا 2 چنل گرفتم چون 5 سال قیلیه کار کرده بود --که این نوع مودم اتو ریبوت کانکت هسا یهنی تو کمتر از یکثانیه دوباره متصل میشه البته با قبلی هم همین بود ولی مشکل هر 15 دقیقه خاموش نت میرفت من مودم رو عوض کردم الانم شبها سرعت دانلودم تا 190 هم میره و پینگم هم با یکی از سرورهای تگزاس 180 بود...ولی بازم این دلیل 100% نیست برای این موضوع تحقیق بیشتری کن چون مخابرات ها هم تو محل های مختلف ترافیک بار دیتایشون متفاوت هست.ممنون از پاسخ ...یه سوال دیگه در مورد سرعت نت داشتم ...من خودم الان 1 مگ دارم که سرعت دانلودش 200 حدودا ...پینگ هم با فرانکفورت 150 حدودا....میخوام بدونم من اگه برم 256 نامحدود رو بگیرم چون برام صرف نداره و یک مگ گرونه میشه با 256 نامحدود راحت انلاین زد ؟؟ سرعت دانلود 256 نامحدود حدودا 60 هست ....ممنون
من هم 512 نامحدود داشتم مخ ....بود دانلودش بین 35 تا 60 بازی میکرد ولی پینگش خوب تو مواقع خلوت خوب بود من راحت انلاین میزدم...منزلمو که عوض کردم 20 روز هست 1 مگ از همون مخ گرفتم ولب بر خلاف فکرم واقعا متفاوت شد البته مدمم هم عوض کردم یه مودم سرعت بالا 2 چنل گرفتم چون 5 سال قیلیه کار کرده بود --که این نوع مودم اتو ریبوت کانکت هسا یهنی تو کمتر از یکثانیه دوباره متصل میشه البته با قبلی هم همین بود ولی مشکل هر 15 دقیقه خاموش نت میرفت من مودم رو عوض کردم الانم شبها سرعت دانلودم تا 190 هم میره و پینگم هم با یکی از سرورهای تگزاس 180 بود...ولی بازم این دلیل 100% نیست برای این موضوع تحقیق بیشتری کن چون مخابرات ها هم تو محل های مختلف ترافیک بار دیتایشون متفاوت هست.ممنون از پاسخ ...یه سوال دیگه در مورد سرعت نت داشتم ...من خودم الان 1 مگ دارم که سرعت دانلودش 200 حدودا ...پینگ هم با فرانکفورت 150 حدودا....میخوام بدونم من اگه برم 256 نامحدود رو بگیرم چون برام صرف نداره و یک مگ گرونه میشه با 256 نامحدود راحت انلاین زد ؟؟ سرعت دانلود 256 نامحدود حدودا 60 هست ....ممنون