Last edited by a moderator:
در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.دیگه هیچوقت بازی مثل manhunt نخواهیم دید
ناموسا یکی بیاد بگه کوچیکترین ربط mortal shell به MANHUNT چیه؟؟؟در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.
هر دو بازی در دنیایی تاریک و خشونت بار جریان دارند.ناموسا یکی بیاد بگه کوچیکترین ربط mortal shell به MANHUNT چیه؟؟؟![]()
من هانت بازی کردی اصلا؟در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.
با این ارتباطی که دوستمون گفت dark souls هم شبیه manhunt باید حساب کنیم کهمن هانت بازی کردی اصلا؟واقعا چه ارتباطی می شه بین این دو پیدا کرد؟
یک فضای رئال و یک فضای تخیلی با موجودات تخیلی رو با هم مقایسه می کنی؟
بحث کشتن نیست اصلا شما من هانت رو بازی کن متوجه میشی چرا میگم دیگه بازی به شکل نخواهیم دید، مضوع صرفا خشونت نیست
جان من بگو شما همونی هستی که لینک دانلود بازیها تو سایتها رو مصادیق میکنی؟در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.
پشم هایم...در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.
ChatGPT اینو نوشته؟در سال 2022، بازی Mortal Shell منتشر شد که دارای مکانیک های مشابه Manhunt است. این بازی به بازیکن اجازه می دهد تا دشمنان را به روش های خشونت آمیز بکشد.
خبر خاصی نیست خوب چی بگیمتاپیک یکم زیادی خلوت نیست؟
ناسلامتی با یه بازی +93 طرفیم ها(البته به نظر من)
کمتر از 24 ساعت هم مونده که امتیازاتش بیاد.ایشالا اولین گوتیه insomniac باشه